تو اتومات که میزارم چیزی تو قسمت درج DNS نیست از کجا بفهمم که DNS همارا کجا ثبت میشه .نقل قول:
Printable View
تو اتومات که میزارم چیزی تو قسمت درج DNS نیست از کجا بفهمم که DNS همارا کجا ثبت میشه .نقل قول:
اینم اولین و اخرین تست هایی که با اسپید تست میگیرم :n02: از بس تست گرفتم نصف حجمم رفت بابا :n08: دیگه بعد این تست نمیگیرم . هر چی باشه خوب و بد و متوسط استفاده می کنم دیگه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دیشب وضعیت خوب بود و تونستم با لینک با سرور خارجی 7 گیگ دانلود داشته باشم :n02:
حسین یه سوال برای دانلود فیلم و سریال از کدوم سایت استفاده می کنی ؟ اکانت vip داری ؟
من برای دانلود فیلم و سریال از mydatir استفاده می کنم و برای دانلود سایر لینک های غیر مستقیم از mul .ir استفاده می کنم .
شما برای مستقیم کردن لینک هات از چی استفاده می کنی ؟
من تونستم 9.7 گیگ دانلود بزنم از لینک خارجینقل قول:
در ضمن از سایتاشوک فیلم
یا آنلاین فا دانلود میکنم
سرعتشون عالیه
لیچر رایگان هم از سایت آپلود باز استفاده میکنم:n05:
سرعت میانگین هم واسه من 250 تا بود دیشب با سرور داخلی و خارجی که خوب بودهنقل قول:
به نظرم قوی ترین سایت واسه سریال تک مووی هست آرشیو قوی داره خودم 12 تا سریال ازش دانلود کردم D:
واسه فیلم هم برو Ganool.com
از همون سایت هم واسه لیچ استفاده میکنم + فایل گیر
حسین آپلود باز لیچ رایگان نداره \:
میدونمنقل قول:
ولی من دارم :n02:
حسین دیگه اینجا رو عمومی نکن بزار خلوت باشه یه :n02:کم!نقل قول:
مکس نت و قطعی به مدت 45 دقیقه
نترسنقل قول:
یکی دیگه هم دارم :n02::n08: