شما خودشو عصبانی نکن الان تموم شد دیگهنقل قول:
در ضمن ادم تو این تاپیک به این نتیجه میرسه که هر جمله ای که جلوش علامت سوال باشه حتما سواله:19:
Printable View
شما خودشو عصبانی نکن الان تموم شد دیگهنقل قول:
در ضمن ادم تو این تاپیک به این نتیجه میرسه که هر جمله ای که جلوش علامت سوال باشه حتما سواله:19:
فرض کن وقتی دیگه ایشالا خواستی بری بخوابی، مثلا 4 تا کاربر تو تایپک، آن باشن، می مونی و همشونو خواب می کنی یا می ری می خوابی؟
من دیشب 3 ساعت بیشتر نخوابیدم تازه با دو تا قرص استامینوفن کدئیننقل قول:
اما الان اصلا خوابم نمیاد
اصلا
یه جا نوشته بودی:
"خب بهتر بود میگفتی شباهتشون چیه
اخه همش تفاوته
اگه بخوام بگم باید شبانه روز پای سیستم بشینم بتایپم
مهمتریناش
دختر ها اکثرا روحیه لطیف دارن و پسرا اکثرا خشن
دختر ها با ارزو هاشون زنده هستن
پسرا با مسخره بازیاشون
دخترا رمانتیکن و زندگیه عاشقانه رو دوست دارن
پسرا بیخیال این حرفها هستن
و.............."
به نظر من پسرا عاشق ترینن، عاشق نمی شن عاشق نمی شن ولی وقتی می شن عاشق زار می شن!
اینا رو ولش:
وقتی به یه مسئله مهم تو زندگیت بر می خوری (بیشتر غیر مادی و غیر کاری و ...) بهشون فک می کنی یا سعی می کنی یه دل مشغولی پیدا کنی و حال و هوایی عوض کنی (یعنی به موقش فیلسوفم می شی یا از این چیزا بدت میاد!؟)
سلام ریحانه جان. من سوالام همه رفع شد میخواستم الان بنویسم. برای عرض ادب خدمت رسیدم که بگم هم هرو دنبال میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا خیلی راحت می تونم پست بدم چون صندلی داغ نشین رو ، ریحانه خانم رو ، خیلی خوب می شناسم . یه بار هم تویه قرار ملاقات حاضر شدن ... بنابراین اصلا نگران نباش !!نقل قول:
befermatooo
چه بده ادم تو تاپیک صندلی داغ بره و نتونه پست بده :دی
بابا بیخیال . پستتو بده :دی
=====
سلامی دوباره ...
متاسفانه وقت نکردم تمامی سوالات رو بخونم ، پس اگه سوالی می پرسم که تکراریه می تونید جواب ندین گرچه سوالات هم مختص خودم و امیدوارم حداقل برداشت رو بتونم داشته باشم تا جواب بعضی سوالات بی پاسخ در ذهنم داده بشه ... سکوت بعضی وقت ها خیلی گرون واسه ادم تموم میشه ...
- درسا چطوره ؟ کی تمومی به سلامتی ؟ بعدش چی ؟ ادامه تحصیل ؟
- قبلا سروش ، حالا یاس ، گرچه هر دوتا رو قبول دارم ، تغییر عقیده دادی ؟
- آشپزی هنوز تفریحی ؟
- گفته بودی یکی از معیار های ازدواج ، دوست داشتن ، فقط همین ؟! حداقل چند تای دیگه هم بگو ... و اینکه اولویت کدوم ؟
- تعریفت از یه کلمه عجیب به نام "عشق" چیه ؟ به کدوم عشق معتقدی ؟ عاشق کیه ؟
- آیا یه قلب برای یه نفر ؟ یا نه ، همه رو با هم جا می دی ؟
- از کجا می فهمی یه نفر واقعا بهت علاقه مند ؟
- چقدر سعی می کنی بقیه رو بشناسی ؟ و اون طور که باید باهاشون برخورد کنی ؟
- آخر دنیا کجاست ؟
- چند تا از آرزوهات رو بگو ...
همیشه خندون باشی مثل قبل ...
ممنون.
سلام.
منم بپرسم؟!
باشه میپرسم!!
e سلام لیلا خانوم!!
شما اینجایید...
حواستون باشه یه وقت نسوزیدا!!!
سوالات من:
1-از 1 تا 10 بشمر!
2-آیا آمریکا به ایران حمله میکنه؟!
3-اون ستاره اخر نام کاربریتون چیه؟!
4-توی آواتور عکس خودتونه؟!(اگه اشکالی نداره!!:دی)
ممنون.بای
ها سلام
شرمنده باز مزاحم شدم
عصبانی نمیشی وقتی یکی هنوز پست های قبلی را نخونده میاد سول تکراری می پرسه تازه اسمتون را هم اشتب می گه ؟
دردناک ترین اتفاق زندگیت چی بوده ؟
بهترین اتفاق زندگیت چی بوده ؟
تو تیم بانوان شما فوتبال بازی نمی کنی ؟
راستی صندلی نشین قبل اخراج شده و قبلی تر ازاون هم که میگه داره باز نشست میشه شما فکر می کنی عاقبت شما چی بشه ؟
بعد دعوا هم تا بحال کردی ؟
بزن بزن منظورمه ؟
از کی تشریف می برین سر کلاس ؟
از چه مرور گری برای اینترنت استفاده می کنی ؟
راستی این فایل که تو امضای من هست را دانلود کردی ؟
تو این تاپیک امضام چطور رفتی ؟
من دیگه خوابم میاد می رم بخوابم .
اینجا خودش تیم مدیریت داره ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی در کل دوستان تا در تاپیک گل نگرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ميبينم كه بازار صندلي داغ داغه!!!
چند تا سوال از من :
هدف كليتون از اومدن تو اينترنت چيه؟
بيشتر پي چي هستين؟
آشناييتون با كامپيوتر در چه حديه؟
روزي چند ساعت وقت صرف اينترنت مي كنيد؟
آيا تا حالا خونواده با اينكه تا نصفه شب پاي كامپيوتريد مشكلي داشتن؟
راستي من زمان خدمت چند تا دوست از استان فارس داشتم همه هم ميگفتن ما شيرازي هستيم!! بعد آدرسشون رو كه ميگفتم يكي ميگفت نورآباد و يكي ميگفت ارسنجان! از 20 تا فقط يكي شيرازي بود. چرا همه دوست دارن خودشونو به شيرازيا ربط بدن؟
من شهر شما رو خيلي دوست دارم امسال عيد اومدم شيراز با خانوم بچه ها خيلي هم خوش گذشت. انقد خوشم اومده كه ديگه هرسال بيام. نظر خودتون چيه؟ راستي خودتون هم تو شيراز زندگي مي كنيد يا شهرهاي اطراف؟
اين دختر منه
به نظرت تا بيست سال آينده با وضع موجود آيا اميدي به اينكه رو دستم نمونه هست؟!کد:http://i38.tinypic.com/67m5co.jpg
ماشالله انقد بچه ها سوال پرسيدن كه نتونستم همشون رو بخونم كه تكراري نپرسيده باشم.
شرمنده مي خوام سوال بيشتر بپرسم ولي دخترم الانه كه پرينتر رو بشكنه!!!!