خدا لعنتشون کنه این پینگو آدم میبینه در جا اسهال استفراغ میگیره :2::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدا لعنتشون کنه این پینگو آدم میبینه در جا اسهال استفراغ میگیره :2::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا زمان استفاده من رو اشتباه زده ؟ آخرین زمان رو زده 99 دقیقه که از همه اتصالات قبلی بیشتره
سلام
اون طوری که من تحقیق کردم یکسری روش هایی برای آنکپ کردن مودم های کابلی هستش. که حتی برای راحتیشون چند تا نرم افزار هم براش نوشتن ولی مسئله اینه که مودم های کابلی با مودم های adsl تفاوت دارن. تو روش آنکپ کردن ما محدودیتی که از طرف ISP برای مودم از طریق یک فایل حساس ارسال میشه رو با دستکاری اون فایل و تغییر مقدار، انجام میدیم. چیزی که هست اینه که اولا خود پارس آنلاین این قضیه رو میدونه چون سایت هایی که امکان داره اطلاعاتی در این زمینه داشته باشن رو مسدود کرده، دوما چیزی که جالب هست عدم پیگیری مصرانه این کار از طریق کاربرای خارجی به خاطر عواقب و مجازاتشه. که تو فروم های مختلف که در مورد آنکپ کردن گشتم، خیلی ها اینو گفته بودن. مسئله بعدی، نیافتن روش خاصی برای آنکپ کردن مودم ADSl هست. من که در این مورد چیزی پیدا نکردم. بعضیاش رو هم فیلتر کرده بود. در ضمن میتونه یه جور دزدی باشه نه از پارس بلکه از کاربرای دیگه ای که با شما share هستن.
ببین کار ما به کجا رسیده که از 700مگ دانلود شبانه خوشحال میشیم و خدا رو شکر میکنیم!
دوست عزیز مودم ADSL رو نمیشه uncap کرد... تازه cable modem ها هم همشون قابل uncap کردن نیستن یه سری مودم کابلی motorola زده بود که می شد راحت (نه اونقدر راحت :31:) کلاهشون رو برداشت :27:نقل قول:
می دونی چرا اموزش ه ک کردن مودم خیلی کم هست ؟ هان چون بقیه مردم جهان دزد و پست فطرت ندارن که اینترنت کم سرعت محدود به قیمت خون پدرشون بفروشن به ملت هیچ کس هم نتونه اعتراض کنه . اکثرا اینترنت نامحدود باقیمت ارزون دارن !پس نیازی به ه ک ندارن :27:
تاييد ميشه بد جوررررررنقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk
باگ آنلاینه دیگه . زیاد جدی نگیر :31:نقل قول:
درود ...
من اینترنت 1 مگ پارس آنلاین دارم ... ولی حجم 2 گیگ در ماه که خیلی کمه !!!
میخواستم حجم بخرم ...
یکی از دوستام گفت تعرفه ی 256 کیلوبایت ... سرعت دانلودش هم 256 کیلوبایته !!!
و تعرفه ی 1 مگ هم باز سرعت دانلود 256 کیلوبایته !!!
میخواستم ببینم کسی اینجا 256ه پارس آنلاین داره و حرف این دوستمونو تأیید میکنه ؟؟؟
اگه سرعت واقعاً اینجوریه ... ارزش داره من تعرفم رو به 256 تغییر بدم ؟؟؟
با سپاس ... :20: