ممنون از این عزیزان بابت پاسخشون.من تنها کاربر استفاده کننده ازمبین نت تو منزل هستم.واز همون ابتدا توسط کابل مودم رو به کامپیوتر وصل کردم.وباتوجه به فرمایش دوستمون یعنی توسط کابل دیگه امکان سواستفاده نیست؟خیالمون راحت باشه؟
Printable View
ممنون از این عزیزان بابت پاسخشون.من تنها کاربر استفاده کننده ازمبین نت تو منزل هستم.واز همون ابتدا توسط کابل مودم رو به کامپیوتر وصل کردم.وباتوجه به فرمایش دوستمون یعنی توسط کابل دیگه امکان سواستفاده نیست؟خیالمون راحت باشه؟
سلام دوستان .
کسی از مودم های طرح دار استفاده کرده ؟
مثلا اگه 512 شو بگیری سرعت دانلود همون 90 هست ؟
کابل دیگه؟ خب مودم که پیش خودتونه. چه جوری کابل دیگه ای بهش وصل بشه؟:n02:نقل قول:
تنها راه سرقت همون وایرلسه! بازم میگم، اگر زیاد کانکت میشین، این حجم طبیعیه.
خب اگه کارت بیرون باشه درسته اما اگه این کارهارو در منزل انجام میدی،با زیر 20تومن سرویسهای بهتری میتونی پیدا اکنی.(اگه مودم داشته باشی)نقل قول:
دقیقا درسته.سرویس یا باید حجمی باشه یا زمانی.مثل همین وایمو.اما سرویس میدن 80 گیگ یکماهه خیلی باحاله واقعانقل قول:
بله البته به شرطی که وای فای تون خاموش باشهنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
البته در وایمو هم شما گرفتار یه محدودیت دیگه هستی مکان!!!!! خیلی خوش شانس باشی دیوار به دیوارت یه شعبه بانک پاسارگادی،فرهنگسرایی،کتاب خونه ای چیزی باشه که عضو وایمو باشهنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
من قبلا مودمم سیگنالش کامل بود ، الان همون جای قبلیه ولی RSSI رسیده به -70 ... چیکار کنم ؟
گشتم پستاتون رو جز اون وصل کردن فویل و اینا چیزی پیدا نکردم ...نقل قول:
سلام
1- اینکه دوستان میگن سرعت بالا به سود فروشنده است؛ خیلی برام عجیبه.
مگه مصرف شما دست خودتون نیست؟
من که اگه سرعتم بالا باشه و قطعی نداشته باشم، نیم ساعته ایمیلهام را میخونم و فوروم را هم سر میزنم و بعد میتونم با خیال راحت وبگردی کنم.
در ساعت رایگان هم همه چیز را آپدیت میکنم.
2- خواندن ایمیل و سرزدن به فوروم و کمی وبگردی، حدود ماهی 2 گیگ برای من تموم میشه.
اگه به یوتوب و سایتهای ویدیویی سربزنم، حجم بیشتری مصرف میشه.
این ماه 5 گیگ دارم که نمیدونم چه کارش کنم. مگه برم سراغ گوگل ارث.
خوب دو تا چيز هست.يکي پروسه هايي که اپليکيشن ها دور از چشم شما انجام ميدن که فقط با برنامه هاي مديريت ترافيک ميشه ازشون اطلاع کسب کرد.نقل قول:
دوما اين که با افزايش سرعت شما ترغيب ميشيد که سايت هاي بيشتري رو باز کنيد ( که اين خودش ميتونه عاملي باشه که نتونيد بفهميد چقدر مصرف کرديد)
اگه گيگ اضافه آورديد ميتونيد بديد به من يا بقيه بچه هاي فروم :دي :دي
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
دوستان این طرح حای ویژه یک ساله یا دوساله هم سرعتشون اینقدر داغونه یا اونا درستن؟