تست های اسپید تست لحظه ای هستن بدک نیست به شرطی که طی بازه زمانی مختلف صورت بگیره مثلا تو 30 دقیقه 3 بار تست گرفته شه در زمان های مختلف
Printable View
تست های اسپید تست لحظه ای هستن بدک نیست به شرطی که طی بازه زمانی مختلف صورت بگیره مثلا تو 30 دقیقه 3 بار تست گرفته شه در زمان های مختلف
اسپید تست رو بیخیال بابا ....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4488553&postcount=13315
چی بگم ولا نه شاتل مال بابای منه نه چیزی پس بی خودی هم طرفداری نباید بکنم ان شا الله که هرچه سریع تر این وضع نا به سامان هم درست بشه :11::10::11:نقل قول:
بالاخره شاتل رپیدشرو محدود کرده یا نه؟ واسه من دو روز سرعت 2 هست، دو روز 60! بالاخره قضیه چیه؟ دارن تجهیزات عوض میکنن یا
سادیسم دارن؟! من رفتم خون دادم تا تونستم پول اکانت رپیدشرو جور کنم، حالا اینا با این کاراشون دارن حرومش میکنن.:41:
2- نه فعلا ECOیها دارند هر چقد پول میدن 4 برابر با 16 برابر آش میخورند ما باید همونقد بخوریم:31:نقل قول:
3- نه بابا زنگ بزن اونا شمارتو میگیرن تو کمتر از 10 ثانیه بهت میگه خالی هست یا نه
4-افت سرعت که من ندارم
ART1 هستم
این یک گیگی که قرار بود واسه عید قدیر بدن چی شد من همون روزها یک خط 128 گرفتم از شاتل اما تو سایتشون که میرم واسه میزان ترافیک مصرفی چیزی اضافه نشده
من که مشکلی ندارم , دیشب 1200 مگ دانلود کردم - eco-512 - با اکانت رپیدشرنقل قول:
البته شاید برای شهر های دیگه محدود کرده باشن:46:
سلام
من ECO-512 دارم و سرعت دانلودم بین 65-75 Kb/s هستش
حالا چند نفرم دیدم که 128 دارن و سرعت دانلودشون همینه!!!
قضیه چیه!!!
اگه واقعا اینطوریه ما هم بریم 128 بگیریم
سلام.
vroom ممنون از اینکه جواب دادی :11:
یه سوال دیگه :
تاریخ صدور پیش فاکتور: 88/09/14 شماره پیش فاکتور: 7120122 مهلت پرداخت: 88/10/06
هزینه سرویس Eco128-3 از 1388/10/09 تا 1389/01/08 1 دوره
این رو تو آخرین پیش فاکتور زده ، جراینش چیه ؟ من تا کی وقت دارم ؟؟؟
من 8 مهر یه 3 ماهه شارژ کردم ... که میشه تا 8 دی ... اینجا چرا اینجوری زده پس؟
به چندتا چیز بستگی دارهنقل قول:
اینکه کدوم شهر باشی
شاتل از قیافه ات خوشش بیاد یا نه :31:
شاتل از قیافه مرکز مخابراتی ات خوشش بیاد یا نه :31:
ولی جدا از شوخی یه مدت 128 رو کردن 512 بعد دوبار ه کمش کردن و دوباره زیاد کردن البته توی اصفهان
حالا هم توی شیراز کمش کردن
احتمالا دوباره زیادش می کنن
معلوم نیست تا کی این سرعت بمونه
دیگه بستگی به شانست داره