من هر چی ویدیو به ایکس باکس میندازم نمی خونه mp4 و divx رو ساپورت نمی کنه؟
من هر چی ویدیو به ایکس باکس میندازم نمی خونه mp4 و divx رو ساپورت نمی کنه؟
شما codec مربوط رو از live گرفتید ؟نقل قول:
سلام...
1.میخواستم بدونم Frameware ها هر از چه مدتی ورژن جدیدترشون میاد؟
2.آپدیت های داشبورد هر از چه مدت " " " " " " " " " ..؟
قربان شما:46:
1- هر موقع مایکروسافت قفل جدیدی روی بازی ها بزاره هکر ها هم دست به کار میشن و برا قفله یه کلیدی پیدا میکنن:31: که معمولا به آپدیت فریور ختم میشهنقل قول:
2- آپدیت داشبورد رو هم خود مایکروسافت میده و انوم فکر کنم معمولا فصلی هستش یعنی برا بهار یکی برا پاییز یکی و ...
موفق باشید
نقل قول:na Cherie mitoonam in kar ro bokonam?
نقل قول:
دوست عزیز لطفا پارسی بنویسید.
باید وصل بشید به xbox live و فیلم مورد نظر رو اجرا کنید تا کدک مربوط دانلود بشه.
اموزش وصل شدن live و توضیح درباره ان
ایا xbox360arcade به live وصل میشه
بعد دوستان اینو جواب ندادن گرفتن بازی در live یعنی چی چطوریست بازی شورش و متفاوت غیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
آموزشنقل قول:
آرکید هم به لایو وصل میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
تو لایو بازی هایی هستن که فکر کنم بهشون آرکید گیم میگن شما میتونید با داشتن points اونارو دانلود کنید وبازی کنید البته شایدم بعضی هاشون نیازی به points نداشته باشن
موفق باشید
دوست عزیز شما توجه داشته باشید که اگه کنسولتون هارد نداشته باشه نمیتونید بازی های ارکید رو دانلود کنید.نقل قول:
اموزش وصل شدن live و توضیح درباره ان
ایا xbox360arcade به live وصل میشه
بعد دوستان اینو جواب ندادن گرفتن بازی در live یعنی چی چطوریست بازی شورش و متفاوت غیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
البته اگه اپدیت کرده باشین دستگاهتونو با رو فلش هم میتونید بازی بریزید
نقل قول:
اگه میشه این سوال های مارو هم پاسخ بدید!:40:.یه سوال دیگه که خیلی فکرم رو مشغول کرده.این هارد 20 که من میخوام از پسر خالم بگیرم update اش خیلی قدیمیه:41:.ولی اپدیت دستگاه من جدیده.من اگه بخوام این هارد رو بزارم رو دستگاهم که ارکید هست.باید دوباره اپ کنم یا همینجوری بزارم رو دستگاهم؟در ضمن ما هیچ وقت به لیو وصل نشدیم.اگه پاسخ بدید خیلی خیلی ممنون میشم....:10: