دوباره شد اینترانت:n21:
Printable View
دوباره شد اینترانت:n21:
به جای 2 مگ 256 شده:24:
باز معلوم نیست چی کار دارن میکنن یا طبق معمول پهنای باند کم اوردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1مگ دانلود رو 14 هست
پاک شود....
اینترنت مخابرات که اکانتینگ درستی نداره گرفتن حجمی جنابت هست باور کنید شاید آخر ماه بیشتر 100 تومان برات قبض بیاد ...نقل قول:
دوستان الان که دیگه داره نامحدود هم می ره به نظر پرس و چو کنید کدوم شرکت مرکز مخابراتی شما بهتر هست انتقال بدید
یعنی در این حد ؟؟
پس شانس آوردم پورت خالی نداشن !
ای بابا یعنی چی نامحدود داره میره! اینا چرا نمیان مثل شرکتهای دیگه پرتال خرید آنلاین درست کنن که هر کس اول پول بده بعد استفاده کنه؟!
چرا اینترنتو خراب میکنن آخه، پس مایی که نیاز داریم بخاطر کارمون سرعت بالا و حجم زیاد داشته باشیم چه کنیم!؟
تازه 2 ماهه از پارس آنلاین اومدم مخابرات دارن گند میزنن! پس چی شد اون تغییرات مثبتی که میگفتن تا اواسط شهریور ایجاد میشه!
مثبتشون این بود؟!!
برای ما که 2ساله اینترنت نامحدود رفته. شما هم حقتونه:n08:نقل قول:
با سلام به همه دوستاننقل قول:
بنده تجربه شخصی خودم را در استفاده از اینترنت حجمی مخابرات برای دوستان به اشتراک می گذارم و نتیجه گیری با خود دوستان
از خردادماه امسال به دلایلی ( مشکل در اینترنت وایرلسم و خط تلفن روی فیبر) مجبور به گرفتن اینترنت از مخابرات شدم که در ابتدا به صورت نامحدود به مدت دوماه استفاده کردم. متاسفانه در این مدت اکانتینگ بسیار ضعیف مخابرات کاملا مشهود بود
از اول مرداد به حجمی تغییر سرویس دادم ولی به یکماه نرسیده مقایسه ای که بین میزان حجم استفاده در نامحدود و حجمی انجام دادم کاملا مشخص شد که میزان محاسبه خیلی بیشتر از میزان استفاده بوده است به همین دلیل و با قبول پرداخت هزینه ضررو زیان سرویس جمع شد و دوباره درخواست حجمی دادم.
امیدوارم دوستان در گرفتن سرویس از مخابرات دقت لازم را داشته باشند.
سلام من 256 نامحدود دارم میخوام به 512 نامحدود تغییرش بدم ممنون میشم کمک کنید :n13:
میخواستم ببینم بعد از ثبت درخواست توی سایت مخابرات چه قدر طول میکشه تغییرش بدن ؟
512 نامحدود سرعت دانلودش روی چنده ؟