سلا م منم دقيقا شرايط شمارو دارم . اما چند روز پيش كه رفتم براي من توي سيستمشون ثبت بود .نقل قول:
شما كي ثبت كردي ؟
Printable View
سلا م منم دقيقا شرايط شمارو دارم . اما چند روز پيش كه رفتم براي من توي سيستمشون ثبت بود .نقل قول:
شما كي ثبت كردي ؟
دوستان برگ سفیدو از پلیس+۱۰ کد مازاد خوردم حالا تکلیف من چیه خوبه یا بده؟
من کسری رو 23 فروردین طبق همون صحبت خودشون که تا 15 اردیبهشت وقت دارین ثبت کنین، ثبت کردم.نقل قول:
دقیقا شرایط من رو داری؟ یعنی تاریخ ثبت نام و ارسال دفترچه شما کی بوده ؟ چند روز پیش چک کردی؟ چون می گفتن 10 روزه از سیستم حذف کردن!
دوست عزیز مگه برگه سفید رو هم میشه از +10 گرفت؟نقل قول:
دوستانی تو چند صفحه قبل میگفتن نمیشه و باید صبر کنید خودش بیاد.
کد مازاد هم یعنی این که روز اعزامهر جا نیرو لازم داشت میفرستنت همونجا، یه کم شانست رو تقویت کن:25:
مدرک تحصیلیت چیه؟
دقيقا ٧ روز پيش ، من سال ٩٠ كسري رو ثبت كردم ، برگ اعزامم هم ارديبهشت اومد ، اول تير هم اعزام بودم و مثل شما ٨ ما كسري دارم . يكي از دوسنان من هم كه قبلاز ارديبهت امسال كسري رو ثبت كرده بود ، اونم حذف كردن...نقل قول:
يعني براي منم حذف ميشه ! !!!! بخدا خيلي ظلمه ! يعني تخت بايد ٢١ ماه خدمت كنيم ! لعنت به اين مملكت !!
والا من خودم روزی که رفته بودم +10 دفترچه بفرستم دیدم یکی اومد برگه سفیدشو گرفتنقل قول:
برگه کسری رو ببر مدیریت نیرو انسانی تایید کنه بعد ببرش بده شعبه افراد بذارن لای پرونده ات. در این صورت فک کنم دیگه اعمال بشه. ایشالا که حداقل واسه شما ها رو حذف نکنننقل قول:
دقيقا همين كارو كردم . تمام كاراشو انجام دادم الانم برگه لاي پروندم هستش ، فقط خدا كنه نزنن زيرش !نقل قول:
دوست عزیز اعزامی چه روزی هستی؟نقل قول:
مازاد 3تا کد داره کدومش به شما خورده؟
نقل قول:کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: