سلام...بابا چرا اينقدر زود تموم ميشه اين حجم؟؟اين گزارش کارکرد هم که اصلا معلوم نيست چي نوشته...دوستان نکنه اين ساعت رايگانو دوباره تغيير دادن؟شما همچين مشکلي نداريد؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Printable View
سلام...بابا چرا اينقدر زود تموم ميشه اين حجم؟؟اين گزارش کارکرد هم که اصلا معلوم نيست چي نوشته...دوستان نکنه اين ساعت رايگانو دوباره تغيير دادن؟شما همچين مشکلي نداريد؟
بله من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
همونطور که تو همین پست و در پاسخ به یکی از دوستان گفتم حجم شما زود تموم میشه چون سرویس دهنده شما به همین منظور سرعت شما رو زیادتر میکنه مثلا اگه قراردادتون 512 باشه اغلب اوقات بیشتر از این سرعت بهتون اارایه میشه مثلا من اغلب اوقات سرعتم 640 تا 700 یا حتی 800 هستش. [سرعت بیشتر=مصرف یشتر حجم=اجبار به خرید حجم زودتر از موعدی که پیش بینی کردین=درآمد بیشتر برای سرویس دهن]ده حالا این آکولاد رو بذارید تو یه حلقه بینهایت تا تکرار بشه!!!!نقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
به نظر شما علاوه بر اين خودشون هم کم نمي کنن؟:-؟
شما آپدیت ویندوزتو خاموش کردی؟ آپدیت ویندوز خیلی حجم کم میکنه، بدون اینکه متوجه بشی، همچنین برنامه های دیگه مثل آنتی ویروس. اینا همه چیزایی هستن که لازمن، اما کسی که حجمش کمه به ناچار باید ازشون بگذره.نقل قول:
بله هم آپديت ويندوز هم آنتي ويروس هم برنامه ها...همه ست شدن ٣ به بعد دان کنن...
سلام به عزیزان:n16:.من زیاد اشنا به این جزییات مودم های مبین نت نیستم اگه دوستان امکان داره راهنماییم کنند ممنون میشم .اینکه میگن رمز وایمکستون رو تغییر بدید تا کسی نتونه از وایمکس شما استفاده کنه منظورشون همون 2تا adminکه موقع لاگین شدن به مودم وارد میکنیم.؟اگه نیست راهنماییم کنید تو کدوم قسمت باید رمزو پسورد رو عوض کنم.(چون من طی یک ماه 7گیگ از 20گیگ داشتم مصرف شده که باتوجه به دانلود هایی که داشتم این مقدار زیاده:n13:(.مودمم swc_9200)
خیر منظور اونی که شما میگی نیست. شما باید با اون دو تا ادمین وارد تنظیمات مودم بشی و اونجا قسمت تنظیمات امنیتی رو پیدا کنی (یه چیزی شبیه WPA Pre-Shared Key). متأسفانه راهنمای این مودم هنوز ارائه نشده، منم تصویری ندارم که بتونم کمکت کنم، اما به نظرم 7 گیگ برای 1 ماه زیاد نیست، مشروط بر اینکه به طور مداوم کانکت باشین و تعداد کاربراتون بیشتر از یک نفر باشن (در اینصورت کمم هست). اما اگر تنها کاربر هستین و روزی چند ساعت بیشتر کانکت نیستین، احتمال سرقت ترافیک هست.نقل قول:
خاموش کردن مودم در ساعاتی که نیاز بهش ندارید هم یه نکته است که خیلی ها ازش غفلت میکنن ضمنا اگه بخواین بدون تغییرات در تنظیمات خاصی بفهمین که مورد سرقت قرار گرفتین یه راه جالب وجود داره برای مدت یک هفته(یا هر دوره بخصوص که ترجیح میدید. طبق یه روال مشخص از اینترنت استفاده کنین مثلا خیلی دانلود نکنین و...نقل قول:
بعد کل ترافیکتونو طی اون دوره از گزارش عملکرد محاسبه کنید. بعد یه دوره جدید رو شروع کنید ولی تو این مرحله با استفاده از دکمه پشت مودم وای فای رو خاموش کنین و خودتون با کابل لن وصل بشید. و مجددا مثل حالت قبل از اینترنت استفاده کنین لزومی ندارره که دقیقا مثل قبل باشید فقط سعی کنید رفتارتون تو هر دو دوره تقریبا شبیه باشه. بعد از پایان دوره دوم کل ترافیک مصرفی تونو محاسبه کنین. حالا با مقایسه دو دوره میتونید بفهمید که آیا مورد سرقت قرار گرفتین یا نه. چون امکان سرقت از کابل و زمانی که وای فای خاموشه وجود نداره. ضمنا یه روشهایی وجود داره که میتونین برد مودمتونو تغییر بدید. یه جایی دیدم ولی الان یادم نیست. اگه پیدا کردم حتما اینجا میذارمش با محدود کردن برد مودم وای فای به راحتی میشه امکان سرقت رو کم کرد.
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ ، طرح 2 ساله
شرق تهران، نزدیک میدان شهدا
8:30 شب
RSSI = -68
CINR 1= 16