سلامنقل قول:
شما احتمالا سرویس 3 ماهه داری که 5 گیگ ترافیک داره
+
4 گیگ که اضافه شده حالا یا هدیه بوده یا خودت خریدی!
---------------------------------------
در مجموع میشه 9 گیگ
که 7.74 گیگ را مصرف کردی
الان هم 1.26 گیگ ترافیک برات باقی مونده:46:
Printable View
سلامنقل قول:
شما احتمالا سرویس 3 ماهه داری که 5 گیگ ترافیک داره
+
4 گیگ که اضافه شده حالا یا هدیه بوده یا خودت خریدی!
---------------------------------------
در مجموع میشه 9 گیگ
که 7.74 گیگ را مصرف کردی
الان هم 1.26 گیگ ترافیک برات باقی مونده:46:
سلام اشکان جان!نقل قول:
اره 2 روزی هست که 128 شیراز ی ها برگشته به حالت عادی مثل اصفهان بعد از 10 روز انشااله برمیگرده به 512....
اره یاهو باز میشه! و مشکلی نیست!نقل قول:
نقل قول:
1.26 GB ترافیک برات مانده!
دوستانی که میفرماین شاتل سرعت شبانه رو برای دانلود از رپید شیر محدود کرده و حتی با اکانت پرمیوم هم نمیتونن خوب دانلود کنن. وقتی از وی* پی ان هم استفاده میکنن باز فرقی نمیکنه؟
ممنون داداش از جوابتنقل قول:
1- الآن شاتل چه مودمی میده ؟ شما چی ییشنهاد میکنید خودم مودم بگیرم یا مودم خودشون رو بگیرم ؟
2- سرویس Art مثل Eco ها ، 128 نشده 512 ؟ این حالی که دادن فقط برا سرویسای اکو بوده یعنی ؟
3- یعنی تنها راهی که میشه فهمید یورت خالی هست یا نه اینه که ثبت نام کنم تا بم خبر بدن که خالی دارن یا نه ؟ :41:
4- دوستانی که شدیدا از ریپ زدن شاتل مینالن . این افت سرعت فقط برا استفاده و دانلود شبانه هست ؟ روزا مشکلی نداره یعنی ؟
ممنون
من الآن کرج هستم برای من باز میشه مشکلی نیست و از صبح بازه نزدیک 15 ساعته که آنلاینم مشکلی نبودهنقل قول:
تست من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 128
کرج
حالا یکی بگه این پینگ چیه؟ به چه درد میخوره؟!:20:
فکر میکنم به تاخیر در ارسال یا دریافت میکن و تو بازی آنلاین خیلی مهمه :27:
ایرانی فقط میهن دانلود:40: (آخریش 11'گیگ:19: cod 6 بوده توی 9 روز .واقعا عالیه)نقل قول:
فرنگیش هم زیاده :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این تستا زیاد نمیشه اعتماد کرد.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4223073&postcount=10654
سلام.نقل قول:
1-الان خود شاتل zyxel رو یشنهاد میده.میگه با تجهیزات مخابرات بیشترین سازگاری رو داره ولی خب خیلی ربط نداره.منم خودم همین رو دارم پیشنهادم هم همینه حتی اگه وایرلس رو میخوای بگیری چه برسه به کمبوها زاکسل.
به نظرم اگه خودت بخری بهتره پول اضافه نمیدی.به من با مالیات 60 میداد ولی خودم از مرکز کامپیوتر ایران 45 خریدم الان مطمئنا پایین تر اومده
2-بی خبرم ، باز دوستانی که اطلاع دارن بگن
3- اگه بخوای بدونی 2-3 تا راه داره که من پیشنهاد میکنم شماره تلفن اتاق Mdf مرکز مخابراتی خودت رو پیدا کنی زنگ بزنی یه خورده زبون بریزی اونا میگن مثلا پورت خالی موجود هست یا نه.(تاکید کن واسه شاتل)
4-فقط شبا.توی روز :40:انصافا مشکلی نداره ولی 3گیگ به کجا میرسه:13:
بازم اگه سوالی بود در خدمتیم:10: