دوستان کسی از این مدل اسپیکر جایی ندیده یا سراغ نداره که داشته باشه ؟؟؟ (من یدونه میخوام)
پایونییر مدل TS-Q131C
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از این مدل اسپیکر جایی ندیده یا سراغ نداره که داشته باشه ؟؟؟ (من یدونه میخوام)
پایونییر مدل TS-Q131C
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من به یه پخش احتیاج دارم که حتما کول دیسک بخوره و حداقل 4 خروجی داشته باشه
355bt پایونیر هست که بلوتوث هم داره ولی سی دی نمیخوره
نظرتون راجع بهش چیه؟
میگن چینیه و کیفیت نداره درسته؟
باند هم 6950v2 پایونیر رو انتخاب کردم ولی خیلیا میگن کیفیت ندارن!!!!
نظرتون در مورد t696 jbl چیه؟
اصلا این برند معتبر هست؟
ضد سرقت هم یه مدل ایزی کار هست که ریموتش توی سوییچ 206 قرار میگیره
اصلا این مدل بدرد میخوره؟
به نظرتون چی کار کنم؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام
اقا حمید کجا هستین . ملت منتظرتون بیا عزیز دل :n16:
حمید جان :n16::n16::n16: من اینا رو تهیه کنم کلا چقدر درمیاد . دمت گرم منتظر جوابتم .... ببین ترکیبش خوب درمیاد . قیمتش چقدر میشه در کل ؟
یک جفت باند Audio System C609 puls
یک ساب ووفر RS 12 Free air فقط برای روی تاقچه
یک امپلیَ فایر Audio System M-line 75.4
اینا اصلا با هم جور درمیان ؟ صدای خوبی میدن ؟ برای تندر 90 میخوام . کالاهایی که بالا گفتنم در کل چقدر درمیاد ؟
پخش زیر 500 چی معرفی میکنید ؟
سلام علیرضا جان.نقل قول:
کلا برند گلیدن هیچکدام از رده هاش گریل ندارن.حتی زیرو pp که 2.700.000 تومن هست.:n02:
گریلش رو باید جدا خریداری نمائید. که فکر کنم 14000 تومن هست. البته شرکت موجود نداره.باید منتظر باشید تا بار بعدی انشاءالله.
شما چی خریدی بالاخره؟
والا چی بگم.:n13:با عقل جور در نمیاد.اگر بیاره و سالم باشه بگیر.یعنی تعمیر نشده باشه،هدش تعویض نشده باشه و...آسانسورش سالم باشهنقل قول:
سلام گلم من خدمتتون هستم. همینجام.:n02:نقل قول:
به نظر من
1-اسپیکر co 609 قیمت 455
2-آمپ دو کانال پایونیر 5602 قیمت 300 تومن
3-ساب گلیدن rs 12 free air قیمت 325
4-آمپ مونو کن وود 8601 قیمت 350 تومن البته اگر اشتباه نکنم.
5-پک برق ساند استریم 4 گیج قیمت 85 تومن
6-پخش زیر 300 به نظر من آلپاین 140E گزینه مناسبی هست. 310 تومن.
یه صدای عالی البته عرض کنم بهتره ساب تو باکس پورتد نصب نمائید با حجم 50 لیتر.هزینه باکس هم حدودا 80 تومن میشه. البته کار طراحیش با خودم هست بدون هزینه ولی اگر مصر به استفاده فری ایر هستید این ساب برای این کار طراحی شده ولی تو باکس مناسب به مراتب صدای بهتری میده.
برای استیج جلو کامپوننت در نظر ندارید؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
این مدل slim هست و من فکر نمیکنم پایونیران وارد کرده باشه. ولی باز براتون سوال میکنم.
ممنونم که پاسخ دادین .نقل قول:
استیج جلو چرا اما خیلی دیگه گرون درمیاد .
دمت گرم . ببینم میتونم اجناس رو گیر بیارم .:n16:
دوستان من هنوز منتظر جوابمنقل قول:
ممنون
سلام
حمید جان این مدله zero pp که 2.7 میلیون هست همین ZERO PRO 165.2 PP هست بدونه zero pro 80...?
اهان قیمته اینا هم چنده...
ZERO PRO 165.3 چنده و از PP بهتره...؟
SQL 12 EXTREME چنده ...؟
سلام
حمید خان خوب هستید؟
آقا از اونجا که من تصمیم گرفتم از این برند آدیو سیستم خریدی داشته باشم لذا یک سری ابهامات برام وجود داره که گفتم از خدمت شما بپبرسم.
اول اینکه به گمان بنده در رابطه با اینکه کامپوننتهای این برند هیچ کدوم گریل و توری نداره باید عرض کنم واقعا این برند با این سیاستش داره در حق مصرف کننده بی انصافی میکنه.به فرمایش شما حتی کامپهای گرون این برند گریل و توری نداره در صورتیکه برندهای دیگه حتی تو رده محصولات ارزونقیمت هم به مشتری احترام میزاره و یک گریل و توری بهشون میده.ولی این برند که الحق و الانصاف پول خوبی هم داره از مصرف کننده میگیره ولی مشتری را از یک گریل و توری کم ارزش محروم میکنه.به قول یکی از دوستان باید بریم یک کامپ 2 میلیونی بخریم بعد در به در بریم توپخونه دنبال یک گریل و توری برای کامپ 2 تومانیمون بگردیم.
ضمن اینکه الان مدتی هست که از طرف فروشگاه این واژه "شرکت تموم کرده" بسیار شنیده میشه.یکجورایی بنظر میاد جنسهاشون از حالت جور درآمده و به قولی یکسری اجناس اون ته ته انبار مونده و اونها را دارند میفروشند.متاسفانه وقتی از آقا پیام درباره اینکه پارت بعدی کی میرسه سوال میکنیم ایشون بطور خیلی مصمم و قاطع میفرمایند که اصلا و به هیچ عنوان معلوم نیست که کی پارت بعدی میرسه.از صحبتهای ایشون اینجور برمیاد که دیگه اصلا قصد وارد کردن مجدد این برند را ندارند.
مورد بعدی در رابطه با این هست که آیا این برند توسط شرکت خاصی و با نام معین وارد شده یا بطور فردی توسط شخص وارد شده.اگر بطور شخصی وارد شده تکلیف خدمات پس از فروش و گارانتی این محصولات چی میشه؟چون وارد کنندگان این برند آقای خان بابایی که الان سرباز هستند و آقا پیام هم که همونطور که قبلا عرض کردم میفرمایند از بار بعدی خبری نیست.به هر حال بعد از مدتی هر برندی نیاز به قطعات یدکی و گارانتی پیدا میکنه و حالا شرکتی که حتی گریل و توری نداره وضعیت لوازم یدکی و گارانتی محصولاتش چی میشه؟ضمن اینکه اگر بصورت شرکتی جنس وارد میشه نام شرکت و آدرس دفتر مرکزی را هم اگر میشه عنایت کنید.البته منظورم فروشگاه نیست.
کلا الان این شرکت آیا جنسهاش را با گارانتی میفروشه یا بدون گارانتی.
ببخشید سوالاتم زیاد شد ولی شاید این سوالات برای خیلی از بچه های شهرستان از جمله بنده پیش اومده باشه.
ممنون
سلامنقل قول:
بله همونه.
اون دو مدل وارد نشده نميدونم چنده.
مخلص عليرضا خان هم هستم.نقل قول:
علي جان من فكر ميكنم بهتر باشه خودتون با ايشون تماس بگيريد و از ايشون سوال نمائيد.چون واقعا سوالاتتون تخصصي هست و من ازشون بي اطلاع هستم.من اينجا فقط براي دوستان جنس رو تهيه ميكنم و ارسال ميكنم .ولي تا جائي كه خبر دارم آمپليفايرها يك سال گارانتي دارن.اسپيكرها هم اگر موردي داشته باشه تعمير ميشه و اگر عمر كوتاهي ازش گذشته باشه فكر كنم هزينه نميگيرن.بابت اینکه گفتن معلوم نیست که بار جدید کی میاد هم خود من بارها سوال کردم،ولی این پاسخ رو دادن،"نمیتونم دروغ بگویم که مثلا تا یک هفته دیگه میاد ولی نیاد و شرمنده بشم.، چون رسیدن بار تا گمرک یه پروسه هست، ترخیص کالا یه پروسه دیگه. لذا صادقانه میگ معلوم نیست"
در مورد گريل منم موافقم البته قيمتي نداره 14 تومن بود ولي من الان چي بايد بگم.:n13:نميدونم
اغلب ماشينها داخل درها بسته ميشن و همون گريل فابريك مياد روشون. مثلا BMW ها و كل ماشينهاي امروزي.حتي 206 405 پرشيا ال 90 و.....فقط پرايد هست كه بايد گريل ببندي چون واقعا جاي خاصي براش تعبيه نشده.
شما با خودشون تماس بگير نتيجه رو هم اعلام كن.