نقل قول:
من درایوم رو کپی خور کردم و روش گفتم LT بریزن حالا می خوام ببینم چطوری میشه فهمید LT روش نصب شده یا نه ؟
سلام.
رفیق کار اسونی نیست باید با Jungle flasher کار کنید.
که باید دستگاه رو وصل کنید به PC با sATA و..... خیلی کار داره
نقل قول:
من درایوم رو کپی خور کردم و روش گفتم LT بریزن حالا می خوام ببینم چطوری میشه فهمید LT روش نصب شده یا نه ؟
سلام.
رفیق کار اسونی نیست باید با Jungle flasher کار کنید.
که باید دستگاه رو وصل کنید به PC با sATA و..... خیلی کار داره
از این بازی ها تا دلت بخواد هست همش هم از اون معروف هاش
ولی همش arcade هست و باید point خرج کنی و از live بخری[/QUOTE]
ببخشید من زیاد سر در نمیارم از point live بگیرم چطوری مگه مثل بازی ها این گونه تولید نمی شه روی dvd کمی توزیع بدین من بلد نیستم بازی live بگیرم ؟؟؟
مگه xbox360 arcade با elite تو مدل بازی فرق داره
اموزش بدین
شما یه بازی جدید که قفل جدید رو داره داخل بازی بزارید اگه بالا اورد خب یعنی نصبش کرده!نقل قول:
مثلا این دوتا بازی رو امتحان کن:
Drksiders
Just Cause 2
اینجوری نمیشه فهمید چون iXtreme 1.6 non-stealth هم این قابلیت رو داره که بازی هایی که قفل wave4 به بعد رو دارن اجرا کنه پس به این آسونی هم نمیشه فهمیدنقل قول:
آرکید با یه دستهنقل قول:
از فتحی خریدم
268 تومان:31:
جدیدترین تاریخ ساختی که الان تو بازار برای ارکید دیدید کی بوده؟دقیق بگید لطفا؟
کسی به من نمیگه چه جوری باید مارک یه DVD رو فهمید..؟(شاید اینجا نباید بپرسم ... ولی خوب هرچی گشتم ... دیدم اینجا بهتره ... شما به بزرگی خودتون ببخشید:31:)
مارک مضخرف ridata که اگه درست نگاه کنی وسط دیسک از پشت معلومهنقل قول:
مارک t-gate که ما هم از اون استفاده می کنیم توقسمت وسطش یه کد نوشته که 4 کاراکتر اولش معمولا
C 2 B T هست
بقیه مارک ها رو هم نمی دونم:31:
نه ... عکس بازی رو نشون می ده ...نقل قول:
بچه ها چطور بفهمم که دستگام درایوش مناسب فرم ویر LT هست یا نه ؟؟؟
دوباره سلام.بازم یه سوال؟این برچسب های ایکس باکس که تو سایت دکست جن زده قیمتش چنده؟هرچی زنگ میزنم به شماره ای که داده کسی جواب نمیده.پاسخ بدید ممنون میشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]