[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز reza cell لطف کن در فروم از عکسهای با سایز کوچکتر استفاده کن تا سرعت لود شدن صفحات اینقدر پایین نیاد :13:
در ضمن به جای گذاشتن خود عکسا میتونی لینکشو بزاری تا هر کی دوست داشت بره ببینه :46:
امیدوارم رعایت بشه
شما استادی :46:.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو این همه بدبختی محاله محاله محاله آخه ایرانسل هم شد خط ؟ چون آنتن دهیش عذابه
با سلامنقل قول:
ايرانسل كه يك خط نيست عزيز بابا ايرانسل يك دنياست فقط بايد قدرت دركت بالا باشه وگرنه نمي توني بفهميش
طبق اعلام رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، هنوز مهلت سه ماهه برای تنظیم قوانین و مقررات مربوط به Mms آغاز نشده است.
به گزارش ایستنا "محمود خسروی" در آخرین نشست خبری خود در جمع خبرنگاران گفت: در پروانه ایرانسل بحثهای امنیتی مختلف در زمینه ارایه این نوع سرویسها آمده و این كار نیز انجام شده بود اما وقتی كه اعلام میشود، این موضوع از نظر امنیتی تحت بررسی قرار میگیرد.
به گفته وی، بنابر مفاد پروانه ارایه این سرویس مشكلی نداشته كه با ایجاد بحثهای امنیتی، مفاد آن درحال بررسی است و امیدواریم این طرح در كمیسیون تنظیم مقررات بررسی و مشكل حل شود چراكه ورود اپراتور سوم برمبنای ارایه سرویسهای مولتی مدیا است كه از نظر اجتماعی و امنیتی باید رعایت شود.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، 15 تیر ماه سال جاری اعلام كرده بود: احتمالا تنظیم قوانین و مقررات مربوطه تا سه ماه به طول خواهد انجامید زیرا یك سرویس به شمار میرود و طبیعتا مسائل خود را به همراه دارد.
گفتنی است ارسال Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دلیل تدوین مقررات مربوطه متوقف شد و بواسطه نامهای از سازمان به این ایرانسل، این سرویس فعلا ارایه نمیشود.
چاکرتم. بابا این حرفا چیه. :46:نقل قول:
با این حرفت معلومه اصلا ایرانسل نداری. چون هرجایی که مشکل داشته تقریبا 80 درصدش کاملا حل شده. آنتن دهیش کجا بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره. کاملا موافقم.نقل قول:
با سلام
من يه سوال داشتم شما يه دقيقه با من مخالف هستيد و لحظاتي بعد موافق
در هر جا كه هستيد موفق با شيد
با تشكر
نه نه مخالف نیستم. فقط گفتم که اون اخباری که 2 صفحه قبل نوشتی جاش اینجا نیست.نقل قول:
ولی حرف در مورد ایرانسل که اشکال نداره. مخصوصا اگه حقیقت باشه. :11:
شاهین جان خسته نباشید
گفتید که مشکل این اضافه مبلغ های طرح های تابستونی بر طرف میشه دیگه؟ چون من طرح طلایی را فعال کردم حسابم که 1780 تومان بود شد 33820 تومان(درست میشه دیگه؟)
راستی توی e-care طرح طلایی با چه عنوانی نشون داده شده?
پول طرح طلایی دو برابر به حسابم اضافه شده ولی پیامکی که بگه فعال شده یا تائید کنه دریافت نکردم.آیا این طرح برای من فعاله و می تونم استفاده کنم؟
سلام به همه دوستان
حدود 10 روز بود كه نشد بيام تو تاپيك
قضيه ايميل و احمدي نژاد چي هستش
فايلو دان كردم ولي با اوت لوك باز نشد
اصفهانیایی عزیز تبریک ما راهم پذیرا باشین....
مثل اینکه کم کم داره وضعتون خوب میشه .....
مبارکه...
سلام Xgame.چیز مهمی نیست خودتو در گیر سیاست یه سیاستمدار قَدَر نکن.
با سلام
در مورد سیمکارت های اعتباری یه تعدادی سوال داشتم :
1) باید از کجا این اعتباری رو بگیرم ؟ ( فقط از نمایندگی میشه گرفت ؟ )
2) این سیمکارت هدیه رو همون لحظه میدن ؟
3) شمارش رو میشه به دلخواه انتخاب کرد ؟
4) میشه شماره اعتباری رو به دائمی منتقل کرد ؟
5) نظر شما ؟ دائمی یا اعتباری ؟
آقا شاهين شماره ام را برات ايميل كردم.نقل قول:
ممنون
مرسی مهدی جان اما فعلا سمت مسعودینا خوب شده سمت ما هنوز از ثابت به 130 یا 140 وصل نمیشه آنتن دهیمونم خیلی خوب نیست.نقل قول:
1-از هرجا میتونی اما از نمایندگی بهتره.نقل قول:
2-خیر حدود 3 هفته بعد.
3-در حد اینکه نمایندگی 20 تا شماره بذاره جلوت بگه کدوما می خوای.
4-میشه در آینده ی نزدیک.
5-مسلما دائمی بهتره.پول که بیشتر بدی نون و آب بیشتری می خوری.
[QUOTE=vahooli;1427839]مرسی مهدی جان اما فعلا سمت مسعودینا خوب شده سمت ما هنوز از ثابت به 130 یا 140 وصل نمیشه آنتن دهیمونم خیلی خوب نیست.
1-از هرجا میتونی اما از نمایندگی بهتره.
2-خیر حدود 3 هفته بعد.
3-در حد اینکه نمایندگی 20 تا شماره بذاره جلوت بگه کدوما می خوای.
4-میشه در آینده ی نزدیک.
5-مسلما دائمی بهتره.پول که بیشتر بدی نون و آب بیشتری می خوری.[/QUOTE]
دائمی بهتره ؟؟؟؟ برای کسی که به خارج از کشور نمیره و رومینگ نمی خواد چه تفاوتی بین اعتباری و دائمی هست به غیر از اینکه باید 120 تومن بابت باز کردن یه آکانت ب÷ردازه
مشتركان خوزستاني ايرانسل از آنچه كه نبود خدمات پس از فروش اين شركت در اين استان عنوان ميكنند گلايه دارند.
يك شهروند اهوازي گفت: توجيه مسوولان شركت ايرانسل آن است كه شبكه تلفن همراه ايرانسل در شهرهايي از خوزستان به طور آزمايشي فعال شده، و فعاليت رسمي آن هنوز اعلام نشده است.
"زهرا دلدار" در گفت وگو با ايرنا افزود: به رغم افزايش تقاضا براي خريد اين سيم كارت و تبليغات وسيع اين شركت، ارايه خدمات پس از فروش ضعيف و دور از انتظار است.
وي گفت:آزمايشي بودن شبكه در خوزستان توجيه مناسبي براي ضعف آنتن دهي و كاركرد اين سيمكارتهاست اما گلايه مشتركان ايرانسل بيش از آنتن دهي به خدمات نامطلوب پس از فروش اين شركت است.
"يونس عبيداوي" يك شهروند خوزستاني گفت: نبود دفاتر خدمات فروش خاص در شهرهاي استان موجب شده اين سيم كارتها از سوي هر نوع مركز مجاز و غيرمجاز عرضه شود بطوري كه حتي سوپرماركتها اقدام به عرضه سيمكارتهاي ايرانسل كردهاند.
وي همچنين ادامه داد: نبود نظارت، موجب شده، سيمكارتهاي اعتباري و دولتي اين شركت با قيمت متفاوت عرضه شود.
"عليرضا رضايي" ديگر شهروند خوزستاني ميگويد: شركت ايرانسل اعلام كرده كه خريد همزمان دو سيم كارت ۵۰۰هزار ريال است در حالي كه در بازار اين رقم ۶۰۰هزار ريال و بالاتر است.
"زينب افتاده" شهروند اهوازي با گلايه از نبود نظارت بر فعاليت مراكز فروش سيم كارتهاي ايرانسل ميگويد: فروش سيم كارت با قيمتهاي متفاوت، يكسان نبودن شارژ كارتها با تعرفههاي اعلام شده و نيز عملي نشدن مكالمههاي رايگان از جمله مواردي است كه مشتركان ايرانسل با آن روبه رو هستند.
"ساناز شهبازي"، ديگر شهروند اهوازي نيز اطلاع رساني نامناسب در خصوص سيمكارتهاي اعتباري هديه را نادرست توصيف كرد و اظهار داشت: ارسال سيم كارت هديه مشتركان به جاي منزل به دفتر خدمات ارتباطي سوء استفادههاي برخي از اين دفاتر را موجب شده است.
وي گفت: در آخرين مراجعه به دفتر خدمات ارتباطي محل، پاسخ مسوول باجه اين بود كه تبليغات ايرانسل را جدي نگيريد، ضمن اينكه بنا نيست وظيفه تحويل كارت سوخت مردم را رها كرده و به توزيع سيم كارتهاي هديه ايرانسل اقدام كنيم.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در خوزستان نيز در گفت و گو با ايرنا با انتقاد ازنبود يك مركز خدمات مشتركين ايرانسل درمركز استان و مراكز مشابه در شهرستانها اظهار داشت: شركت ايرانسل با اين وسعت فعاليت نياز است كه چنين مراكزي را در تمام استانها مستقر كند و اين بزرگترين ايرادي است كه بر اين شركت وارد است.
"يوسف نيسي" افزود: نبود بسياري از اختيارات براي پاسخگويي به مشتركان از جمله مواردي است كه نمايندگيهاي فروش را با محدوديت پاسخگويي رو بهرو ساخته است.
وي گفت:هم اكنون پاسخگويي به بسياري از موارد و سووالات منوط به برقراري ارتباط با دفتر مركزي واقع در تهران است كه اين مساله كندي ارايه خدمات و طولاني شدن مدت زمان پاسخگويي را به همراه دارد.
نيسي، در خصوص وضعيت آنتن دهي شبكه ايرانسل در خوزستان اظهار داشت: هم اينك شوش تنها شهر خوزستان است كه از حالت آزمايشي درآمده و بطور رسمي به شبكه ايرانسل پيوسته است.
وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل در شهرهاي از پيش اعلام شده در حال اصلاح و رفع نواقص است گفت: بناست پيوستن شهرهاي استان به شبكه ايرانسل از سوم تا ۱۴شهريور در قالب برگزاري جشنواره به اطلاع عموم رسانده شود.
شبكه راديويي تلفن دايمي ايرانسل كه بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود همچنان غيرفعال است.
تاكنون بيش از پنج هزار نفر دراهواز مشترك سيم كارت تلفن همراه ايرانسل هستند.
طبق برنامهريزي شركت ايرانسل، قراربود از ۱۱خرداد تا ۹مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.
شهرهاي بندرامامخميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
-------------------------------
تمام این مصاحبه دقیقا برای اصفهان هم صادقه !
بالاخره بازش كردم
با اوت لوك 2007
جالبه
بدك نيس
اغلب عكساشو داشتم
كه يه تعداديشم فتوشاپيه
غلطهاي املاييشو تصحيح كردم
بعد تبديلش كردم به فرمت MHT كه ديگه با اينترنت اكسپلورر هم باز ميشه
براي دانلودش ميتونيد به آدرس زير مراجعه كنيد:
ولي به نظرم ايشون از همه قبليا بهترهکد:http://www.4shared.com/file/21870287/bee21b04/Ahmadi__Nejad.html
خب ديگه بهتره همينجا تمومش كنيم تا بحث تاپيك از اين بيشتر سياسي نشده
حالا اين بحثا رو كي از اول شروع كرد؟
باید بنویسه Poy Monthly Goldنقل قول:
اگه نوشته 3000pre minute به قوله شاهین جان یعنی طرح طلایی واست فعال نشده که هیچ
30اومن رفته تو پاچمون مثله من :31:
بهتره برگردونی طرح ثانیه ای
چون نه تنها طرح طلایی واسط فعال نشده که هیچ 30 تومن فقط افتادی تو خرج:18:مثله من:5:
دیروز دوستم یه شارژ 5 تومنی گرفت و خواست طرح قرمز رو فعال کنه ولی میگفت میگه اعتبار کمه.خیلی جالبه آخه شارژ 5 تومنی حدود 4700 اعتبار داره و 100% ایرانسل میخواسته 5 تومن کم کنه و به خاطر اون 300 تومن بهش گیر داده.این مشکل هنوزرفع نشده؟
با سلامنقل قول:
اولا شما چرا درباره خوزستان صحبت مي كنيد اين صحبت ها ربطي به بحث ايرانسل نداره چون كشور خوزستان مستعمره ايرانه و حال شايد سالها بعد كه تمام روستا هاي ايران راه افتاد حالا شايد پايتخت خوزستان راه بيفته
بابا شوخي كردم زياد به دل نگيريد گفتم بخنديد بابا خيلي به ما مي رسن :40::40::40::40::40::40:
حالا يك مسئه شما حلش كنيد
از 15 فروردين داخل شهر ما سيم كارت فروختند و گفتند كه 20 روز بعد راه ميفته
اما تا حالا راه نيفتاده
اين ايميل هايي كه به ايرانسل (عزيزم ) زدم
مشترك گرامي
با سلام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد تير ماه شهرستان بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/06/15 02:29 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد شهريور ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/07/20 12:30 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مهر ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/07/31 03:31 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مهر ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
نقل قول:
:27: این ایرانسل هم خیلی باحاله ها :31:!!
ساخت 51 درصد تجهیزات داخلی ایرانسل، با راهاندازی خط تولید توسط خود این شرکت انجام میشود و سفارشی در این خصوص به کنسرسیوم فارس داده نخواهد شد.
محمود خسروی، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: هیچ گونه قراردادی در خصوص ساخت تجهیزات مورد نیاز ایرانسل توسط کنسرسیوم فارس وجود ندارد، اما طبق ماده واحده مربوطه باید 51 درصد تجهیزات اپراتور دوم ساخت داخل کشور باشد.
وی، افزود: به دلیل عدم راهاندازی مراکزی جهت ساخت داخلی تجهیزات، مسئولان شرکت ایرانسل با انتقال دانش فنی تکنولوژی خود، اقدام به راهاندازی خط تولید تجهیزات به منظور رعایت 51 درصدی ساخت داخلی تجهیزات کردند؛ با برخی از وندورها نیز در این زمینه به نتیجه رسیدند و هماکنون خط تولیدشان راهاندازی شده است.
خسروی، در پاسخ به این سوال که آیا با این وضعیت سفارش ساخت تجهیزات ایرانسل توسط کنسرسیوم فارس منتفی شده است، اظهار داشت: کنسرسیوم فارس هماکنون سفارش 6 میلیون تجهیزات اپراتور اول را دارد و باید تلاش خود را معطوف به انجام هرچه سریعتر این قرارداد کند.
این درحالی است که چندی پیش ابراهیم مطلع، ایفای نقش در پروژه ایرانسل را حق کنسرسیوم فارس دانسته و تصریح کرده بود: با توجه به مصوبات سال گذشته هیات مدیره ایرانسل، این کنسرسیوم همچنان پیگیر دریافت پروژههای ایرانسل است.
وی، دلیل مخالفت نوکیا با ارائه پروژه به این کنسرسیوم را علاقه به انجام انحصاری امور توسط این شرکت خارجی عنوان و گفته بود: البته این شرکت صراحتا مخالفت خود را با این امر اعلام نکرده، اما آنچه تاکنون از اقدامات آن برداشت شده، عدم علاقه آن به انجام پروژه توسط یک کنسرسیوم ایرانی و تسلط داخلیها است.
مطلع، یادآورشده بود: شرکتهای خارجی در مقابل بهرهمندی از بازارهای ایران و فرصتهای اقتصادی آن، باید قوانین و مصوبات دولت و مجلس را تمکین کنند و هنوز این موضوع در مورد ایرانسل در حال پیگیری است.
مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت: با تصويب نهايي، هزينه 10 هزار ريالي نمايشگر (آيدي كالر) در قبوض جديد تلفن همراه كشور حذف شد.
صابرفيضي در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در قبوض جديد تلفن همراه مشتركان دولتي، هزينه يك هزار توماني بابت نمايشگر حذف شده است. وي در خصوص طرح يكسانسازي كدهاي مخابراتي تلفن ثابت در كشور نيز، گفت: اين طرح اكنون در دستور كار سازمان زير ساخت است و احتمالا تا دو هفته ديگر اين موضوع نهايي خواهد شد.
وي ادامه داد: احتمال دارد كه ابتدا در اجراي اين طرح شارژينگ و سپس كدهاي مخابراتي حذف شود.
فيضي افزود: زماني كه شركت مخابرات ايران با سازمان زير ساخت يكپارچه بود، برآورد شركت مخابرات ايران از هزينه انجام يكسانسازي كدهاي مخابراتي 500 ميليارد ريال بود.
وي در مورد تعرفه سيمكارتهاي اعتباري مخابرات ايران نيز اظهار داشت: در حال حاضر تعرفه اين سيمكارتها 50 درصد بيشتر از تعرفه اپراتور اول و مانند تاليا است. وي گفت: تا پايان شهريور ماه سال جاري بسته قيمتي تعرفه سيمكارت اعتباري دولتي تعيين ميشود.
من که نمیتونم این 540 صفحه رو بخونم تا ببینم ایرانسل خوبه یا نه. فقط بگین ارزش داره که یه سیم کارت دائمی ایرانسل بگیرم؟میگن تعرفه مکالمه و پیامک بین خطوط ایرانسل بسیار خوب و به صرفست.
یه سوال دیگه: وقتی با گوشی خطوط مختلف رو جستجو میکنم چندتا اپراتور میاد.ایرانسل کدومشونه؟r 35 ؟
کدوم شهری اول اینو لطف کن بگو لطفا !!!نقل قول:
آره خیلی ارزش داره بین خطوط خیلی ارزون و حتی اس ام اس هاشم مجانیه .:20:
Rezacell جان اگه اخبار بی ربط به ایرانسل و نذاری خیلی خوب میشه :10:
آخه اکثر بچه ها خودشون تو سایتهای Ictna و Itanalyze می گردن و اکثرا از اخبارها مطلع هستن .:20:
نقل قول:
به بابا من كي ايجوري گفتم؟:18:
الان مينويسه PAY MONTHLY RED
ولي قبلا مي نوشته 3000pre minute
جفتش يعني طرح طلائي
پولش هم ديگه بر نمي گرده.
سرت كلا رفته بيد.:27:
مثل من:10:
نقل قول:
من كه اصلا حال و حوصله خوندنه اين جور متن هارو ندارم.
متن خوب بايد حد اكثر 7 - 10 خط باشه اون هم با فونت درشت و رنگ هاي متنوع.
آدم حالش بهم نخوره و از اينكه نشسته پشت كامپيوتر به ... خوردن نيفده.:2:
رضا جون لطف کن خبر هارو بریز توی تاپیک اخبار.
خوش به حال شما اصفهانیا که مشکل شما هم که همه جا سر و صدا کرد حل شد...شیراز که بگی نگی پسرفت هم داشته...
امروز رفتم کارت شارژ بخرم دیدم یه مشت بروشور گذاشتن جلوم...از هر کدوم یکی ور داشتم!
یکیش Gprs بود ... یکیش طرح های تابستانی و یکیشم فهرست طلایی!
خداییش با تبلیغاش خیلی حال میکنم!
برو بچ دوست داريد در راه رضاي خدا يك فايل Excel توي MTNIrancell.persiangig براتون بگذارم تا هر كي كه خواست شماره 5 تا دوستاش يا فاميلائي كه بيشتر با اونها تماس مي گيره رو (فقط ايرانسل) توي اون فايل وارد كنه بعدش براي من ميل كنه تا توي پروندش ثبت كنم؟:7:
البته اين كار در حاله حاضر فقط براي قبضي هاست و بابت هر شماره 400 تومان مياد روي حسابتون.:41:
:33:پس اگه موافق بوديد توي همين تاپيك اعلام كنيد.
رأي گيري تا 48 ساعت پس از ثبت اين اعلاميه (19:50 21/05/86) ادامه داره.
تعداد افراد موافق حداقل بايد 10 نفر باشه.:32:
:47:البته شما خوئتون هم مي تونيد اين شماره ها رو وارد كنيد ولي اينجوري راحت تره.:15:
ولي 2 روزه اول پس از ثبت شماره ها شايد چيزي در حدوده 40 تا پيام براتون از ايرانسل بياد كه به ممكنه به غلط كردن بيافتيد.(من كه اين جوري شدم)
سلام اقا شاهين
فهرست شماره هاي طلائي Family & Friends كه هست بين خطوط ايرانسل چقدر تخفيف ميده ؟؟؟
واين سرويس براي چه مدت كار مي كنه يا دروه اي خاصي يعني مثلا 30 روز هست ؟؟؟
الان که برای من نوشته REGRESSIVE 30000 PER MINUTE یعنی طرح طلائی فعاله؟ احتیاج به تغییر تعرفه ندارم؟نقل قول:
بابا ملت می گفتند که همراه اول پول مردم خوره حالا می بینیم که ایرانسل جلو چشم ما دو لپی میخوره:34::34::weird::47::47::4::4::37::37:: grrr: ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا!!!!!!!!:42::42:
حالا امکان داره یه جورایی این ها اصلاح بشه؟
ولی خدا را شکر ما که 50 هزار تومان حق استفاده داشتیم:26::33::thumbsup: حالا اگه اینم تو زرد از آب در نیاد:41::24::blink::wac:
سروش جون کی گفته مشکل ما حل شده ؟! باور کن تنها تحولی که من طی این چند ماه حس کردم درست شدن تماس از ثابت خونمون به ایرانسل بوده ! تازه جدا از 9351400000 یا 130.نقل قول:
ایول منم خیلی تبلیغاشا دوست دارم فردا برم دنبالش ببینم پیدا میکنم ...
rezacellجان عزیز میدونی!
این چیزایی که میزاری فکر نکنم جاش اینجا باشه!
البته میدونم قصد بدی نداری و قصدت خیره و منظورت اطلاع رسانیه ها! ولی خوب میدونی از بچگی این خوبیها به ما نیومده بود!
راستش من که خودم به شخصه هیچ کدومشون رو نخوندم البته ناراحت تشیا!
rezacellجان عزیز میدونی!
این چیزایی که میزاری فکر نکنم جاش اینجا باشه!
البته میدونم قصد بدی نداری و قصدت خیره و منظورت اطلاع رسانیه ها! ولی خوب میدونی از بچگی این خوبیها به ما نیومده بود!
راستش من که خودم به شخصه هیچ کدومشون رو نخوندم البته ناراحت تشیا!
نقل قول:نقل قول:
10% تخفيف داره. (توي 3 دقيقه مكالمه با طرح طلائي 9 تومان يعني هر دقيقه به جاي 299 ريال 269 ريال برات محاسبه ميشه.):thumbsdow
طرح طلائي هم برات فعاله.:33:
شمارت رو ميل كن تا ريز مكالمته مرداد رو چك كنم.:15:
:34:ايرانسل دست خودش نيست. سيستم مالي مشكل داره.
آخه بالاخره 51% ماله بنياد مستضعفان و صاايرانه ديگه.
مستضعفان نبايد اين وسط چيزي گيرشون بياد؟:4:
نقل قول:
:6:مثل اينكه طالب نداره:41: