درياي غم بي تو ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اردك ندارد !:5:
Printable View
درياي غم بي تو ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اردك ندارد !:5:
يکي ميره استخدام بشه ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
ازش سئوال احکام ميپرسن ، با پاي چپ ميري توالت يا با پاي راست؟
ميگه : شما منو استخدام کنيد من با کله ميرم.
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
مي دونستي اشک گاهي از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسي مي توني هديه کني اما اشک رو فقط براي کسي مي ريزي که نمي خواي از دستش بدي
در تاريكيه شب سه شمع روشن كردم ... اولي برايه ديدنت ... دومي برايه موندنت... سومي برايه بوسيدنت... ودر اخر هر سه را خاموش كردم ... برايه در اغوش كشيدنت
شکسپير : اگر تمام شب برا ي از دست دادن خورشيد گريه کني لذت ديدن ستاره ها را هم از دست خواهي داد
يه بار يه تركه با بچش ميره دزدي . يه دفعه پليسها ميوفتند دنبالشون . اونا هم هول ميكنند فرار ميكنند توي استاديوم آزادي و هي ميدوند دور زمين فوتبال . يه دفعه پليس ها ميريزند توي استاديوم . پسره ميگه حالا بابا چيكار كنيم ؟ ميگه خيالت راحت . اون 2 دور عقبن !!!
اصفهانیه کارت اینترنتش تموم میشه میندازتش تو آب جوش
فعلا براي امروز بسه . ديگه چيزي به ذهنم نمياد .
راستي يه سوال . اس ام اسم هاي تركي و رشتي و .... كه موردي نداره ؟ اگه داره بگيد تا ويرايش كنم .
تا بعد
نقل قول:
در تاريكيه شب سه شمع روشن كردم ... اولي برايه ديدنت ... دومي برايه موندنت... سومي برايه بوسيدنت... ودر اخر هر سه را خاموش كردم ... برايه در اغوش كشيدنت
حميد محشره ... دمت گرم . :10:نقل قول:
مي دونستي اشک گاهي از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسي مي توني هديه کني اما اشک رو فقط براي کسي مي ريزي که نمي خواي از دستش بدي
خبر فوري :
يكي از نظاميان انگليس ، حاضر به بازگشت به كشورش نشد و در اين باره گفت :
ميخواهم ببينم آخر ترش و شيرين چي ميشه !
.اگه گفتی کی به همه مَحرمه؟
.
.
.
فکر کن...
.
.
.
باشه میگم: سوپر مارکتی سر کوچه
.
.
.
چرا؟
چون به همه شیر میده
الان مدتيه گير كردم بين اين دو ضرب المثل، دارم هنگ ميكنم: بالاخره «جواب ابلهان خاموشي است» يا «سكوت علامت رضاست»؟؟؟؟
به تركه ميگن: نظرت درباره بند گردني موبايل چيه؟! ميگه :خوبه, فقط موقع شارژ گوشي يه 2 ساعتي ادم از كار و زندگي ميندازه
يه روز يه تركه يكدونه جيرجيرك پيدا ميكنه،تا صبح روغن كاريش ميكنه!!!
به ترکه میگن سوره توحید رو تفسیر کن میگه: فکر کنم قفل رو دادن به احد، احد داده به صمد، صمد برده نیاورده، کفره احدو درآورده!
تکون نخور می خوام ازت عکس بگیرم
1
2
3
تموم شد
/\ /\
((@ @))
\ /
(¤¤)
تو هم خوش عکسی ها!
اگه گفتی این چیه
0<-<
.
.
.
.
.
این خودتی که از دوری من مردی!
به علت تردد زیاد علما از فردا سیستم عمامه سیاه و سفید در قم اجرا می شود.
@ @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
اگه گفتی این چیه؟
نماز جمعه قم
مصارف مهم اس ام اس در ايران : 1-پيغام هاي اورژانسي ( سر رات که داري مياي 2تا بربري بخر) 2- اطلاعات رساني( سر جلسه امتحان)" جيم درسته الاغ!" 3-پيغام هاي عاشقانه: "عزيزم ،قبل از خواب به ياد من مسواک بزن !" 4-جلوگيري از خشونت :"بدهکار محترم !اگه اين جا بودي خرخرتو مي جوييدم "! 5-فرستادن جوک :"يه روز يه يارو مي ره سربازي ،دور کلاش قرمزي
ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي تو بخند تا من برات بميرم.
به لره ميگن چرا نماز نميخونيد؟
ميگه: ايما خان زاده ايم. سيمون زشته سرمون ري زمين قينمون من هوا بو.
هرکي ارمني بلده بخونه
هيراکرس متشون يسراف نزن روز يرايم راشف تدوخ هب يراد يليخ منکيم ساسحا)
هرکي هم ارمني بلد نيست از آخر بخونه !!!!
اصفهانيه داشته نوار روضه گوش ميداده ميزنه آخر نوار ببينه شام ميدن يا نه
أناخلقناالاحمدي نزادوسهوا"وانا لخلقهم لنادمين (همانامااحمدي نژاد رااشتباهي آفريديم وازخلقت آن پشيمانيم)..سوره توبه ايه......!!!
دوتا خجالتي با هم ازدواج كردند بچه آن ها آب شد!
سالها می گذرد فصلها پشت سر هم می اید کودکان بزرگ می شوند بزرگها پیر می شوند کسی از خود نمی پرسد و ما نیز از خود نمی پرسیم اما فرزندان ما از ما خواهند پرسید و ما جوابی در پاسخ به انها نخواهیم داشت که چرا؟ پلنگ صورتی هیچ وقت شورت نپوشید
آخونده داشته بالای منبر سخنرانی می کرده میبینه پشت منبر داره تکون میخوره ، برمی گرده میبینه یه آقایی ......
بهش میگه مگه تو دین نداری ، ایمان نداری ، اعتقاد نداری ..... ! مرده میگه : حاج آقا همه اینایی که گفتی دارم فقط جا ندارم :-)
2 هفته اقامت دربهترین هتل ایران ،کباب مخصوص ، تصویر شما در تلویزیون های جهانی ف لباس های شیک ، بلیط لندن + 10 جایزه ...... کافیست به آب های ایران تجاوز کنید
از پیرزنه میپرسن دوغ میخوری یا شوهر می کنی ؟
میگه : ای ننه جان من دندون دوغ خوریم کجا بود !!!!
به عربه ميگن پسرت اکس ميزنه ميگه اکس ديگه چيه ميگن هموني که باهاش ميرن تو فضا ميره به پسرش ميگه اکس ميزني ميگه نه ميگه کره خر تو فضا ديدنت
به يه خره ميگن چرا گوشات درازه ميگه هر خوشكلي يه نقصي داره
لره با زن و بچش ميره خونه مي بينه بوي گاز مياد . برمي گرده ميگه : هيچکي چراغ رو روشن نکنه من کبريت دارم
بابائه ميخواسته بچش رو نصيحت کنه! ميگه: چند سالته؟
ميگه: 16 سال !
ميگه : خاک بر سرت الان هم سن سالات 30 سالشونه!
اميدوارم در سال جديد خوشبختي مثل سگ پاچتو بگيره
قیمت میوه افزایش یافت ...
.
.
.
.
قدر خودتو بدون گلابی :-)
ترکه هیئت میزنه.روز آشورا روی در هیئت مینویسه به علت شهادت امام حسین هیئت تعطیل است!!
اگه فکر کردی ازت خوشم می یاد و برام خیلی عزیزی و دلواپسم و اگه نبینمت دلم برات تنگ میشه
.
.
.
درست فکر کردی!
هفت به هشت میگه دومیلیون بهت میدم جات و با من عوض کن، هشت جواب میده: من واسه مال دنیا لنگم و هوا نمیکنم!
مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم.