یه عکس از از اخطار بزارنقل قول:
Printable View
یه عکس از از اخطار بزارنقل قول:
2- از وقتی پچ رو نصب کردم دیگه کانتر آفلاین نمیتونم بازی کنم!!!
نه اینطور نیست من وقتی انتی چیتم فعاله نمیتوئم افلاین با بات ها بازی کنم ولی انتی چیت رو میبندم و بازی رو دوباره اجرا میکنم میتونم افلاین بازی کنم شما هم این کار رو انجام بده
سلام به بچه های پی سی ورلد
امروز یه چیت براتون آوردم که با sXe هم می شه بازی کرد
نحوه ی استفاده : 1- sXe را غیر فعال کنید و فایلی رو که دانلود کردین هر جایی که دوست داشتین extract کنینکد:http://parsaspace.com/download.aspx?file=Images/1/Wall_----_7.8.zip&username=ehsan0172
2- دو فایلی که پسوند dll دارند رو جایی که کانتر نصب کردین کپی کنید (اگه چیزی اومد yes رو بزنید)
3- OSRLOADER را اجرا کنید
4-در قسمت driver path روی Browse کلیک کنید و WallHack-sXe78 را انتخاب کنید
5- اول روی register service و بعد روی start service کلیک کنید
6- sXe را روشن کنید و بازی کنید
این wall ---- زیاد جالب نیست ولی به امتحانش می ارزه
اگه با wallhack بازی کردین زیاد تابلو بازی در نیارین :D
دکمه تشکر یادتون نره
در ضمن Nick name من هم HeCtoR (تو MAster GAme بازی می کنم)
کسی نیست بگه چجوری IP عوض کنم یعنی سرور شم با IP دیگه
بیبین جواب دوستان تا حدی درست بود ولی:10:نقل قول:
نه دکمه تب رنک تورو تو همون چند نفر که اونجا وجود داره میگه ولی اون رنک تورو تو کله سرور میگه ( تو همون سرور) مثلا میگه :10:
name kill dead
1- bahdar 500 100
====================
یه سرور بود به نام گیلاس بود فک کنم که بعضی وقتا میبرد مپه Knife :10:
====================
منم مشکل اولتو دارم ولی با یه ریستارت حل میشه دیگه
مکنه پچی که ریختی bot نداشته باشه برا همین برو bot رو دانلود کن و بریز اگه داره همون کاری که khelane جان گفتن رو بکن:10:
====================
اینجا کسی wallhack و چیت و اینا معرفی نمیکنه لطفا تکرار نشهنقل قول:
باید به Isp که ازش اینترنت میگیرید بگید اپی ثابت بده :10:نقل قول:
قیمتش چقدره؟نقل قول:
[quote=netlcom;3953387]قیمتش چقدره؟[/q
زیاد نیست
ببخشيد اگه بازي رو به جز راپپيد شر و ايزي شر هستش ميشه دين؟ چون اون 2تا تا 99 ميره بعد ديگه نميره...
الان من فقط 4-5 تا سرور تونستم اضافه کنم...مستر گیم،گیگ زون،شاتل و پیشگامان و یکی دیگه...نقل قول:
بله من هم اين مشكل رو دارم ! بعضي از اي بي ها اصلا اضافه نميشه :)
یه سروری هم بود که پسورد میخواست!
نقل قول:
نه !! اين بين كل سرور ها هست ! مثلا يه سري كه خودم كف كردم ! دو نفر رو كشتم و رنكم از بين 4000 و خورده اي بازيكن شده بود 500 وخورده اي !!! : دي !!! البته اطلاعاتم زياد كامل نيست ! اكه اشتباه ببخشيد ! : دي
یعنی من باید دکمه y رو بزنم و بعد تایپ کنم /rank تا اینا بیاد دیگه؟نقل قول:
نه دکمه تب رنک تورو تو همون چند نفر که اونجا وجود داره میگه ولی اون رنک تورو تو کله سرور میگه ( تو همون سرور) مثلا میگه :10:
----
نقل قول:
نمي دونم والله !!! اصولا دست اول بازي ها كه هيج كس بول نداره اسلحه بخره به جاي استفاده از كلت و ديزرت ! مي كن نايف ! كه يك بار يا دو بار بيشتر نيست ! تازه اونم بايد يه ادمين جيزي باشه كه حرفش برو داشته باشه !!! :دي !!!ولي خب شايد سرور هاي اروبايي خاصي باشن كه فقط نايف باشن ! ولي توي ايرانيش هاش شك دارم !
چند بار دیدم knife باز کردن منم خوشم اومده : دینقل قول:
یه سرور بود به نام گیلاس بود فک کنم که بعضی وقتا میبرد مپه Knife :10:
یه بار شب تو یه سروری
3 نفر تنها بودیم و توافق کردیم knife کنیم ...
البته با گان هم بازی میکنم ولی knife هم میخوام...:31:
امیر جان آی پی اون سرور گیلاس رو داری؟:40:
----
نقل قول:
مشكل اولت مشكل منم هست (متاسفانه من نمي دونستم كه مشكل از اينه !!! البته هميشه نيست فقط بعضي وقت ها !!!)
آره خوب ولی من شاید هر چند ساعت برم بازی کنم و حوصله ندارم هر سری ریستارت کنم : دینقل قول:
منم مشکل اولتو دارم ولی با یه ریستارت حل میشه دیگه
راه حل دائمی باشه بهتره...البته اگه باشه...
نقل قول:
و مشكل دومت رو هم نمي دونم ! : دي ! ولي يه بار ديكه نصبش كن توي يه درايو ديكه :) ! شايد شد : دي !
نقل قول:
2-
نقل قول:
از وقتی پچ رو نصب کردم دیگه کانتر آفلاین نمیتونم بازی کنم!!!
نه اینطور نیست من وقتی انتی چیتم فعاله نمیتوئم افلاین با بات ها بازی کنم ولی انتی چیت رو میبندم و بازی رو دوباره اجرا میکنم میتونم افلاین بازی کنم شما هم این کار رو انجام بده
- به درایو که ربطی نداره : دی ولی بعد نصب ویندوز هم درست نشد...با اینکه ویندوز عوض کردم و بازی هم تو درایو غیر از درایو c نصب کردم و قبلش اونو فرمت هم کرده بودم!نقل قول:
مکنه پچی که ریختی bot نداشته باشه برا همین برو bot رو دانلود کن و بریز اگه داره همون کاری که khelane جان گفتن رو بکن:10:
- نه آنتی چیت غیر فعاله ولی نمیاد!
- خود بازی که بات داره...حالا پچشو نمیدونم...من از پچ خود مستر گیم استفاده میکنم:
name kill dead 1- bahdar 500 100MAster_GAme Counter Strike 1.6 Patch Version 2
از این جا گرفتم:
کد:http://mggsnet.com/fa
حالا از کجا بفهمم بات نداره و از کجا بگیرم؟!: دی
==================
چند واژه جدید ملت میگفتن ما هم اومدیم بپرسیم: دی اگه خیلی ساده بود دیگه ببخشید : دی
ty:x
n1 اینو فکر کنم میشه number1 اما به کی میگن؟فایدش چیه؟مثلا میگی n1 ali یعنی چی؟: دی
r1 bayad bedi vase freez
rush
hp3
c4 dp kon
camp
2 kon plz
و... :31:
یه پیشنهاد:این همه آموزش کانتر و آنلاین بازی کردن و ... دوستان می نویسند یه فرهنگ لغت هم بنویسند خوب...:31:
===============
ممنون از همه دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن... :10:
:11:
نقل قول:
ty = thank u = ممنون . تشکر:10:
n1 = بازیکن که بازیش خوب باشه مثلا اون روند همرو زده یا فکر بازیش توپ بوده :10:
r1 = restart 1 = ریستارت دادن:10:
freez = freezetime = اون تایم اول بازی که ثانیه شماره قرمز میگزره:10:
rush = حمله کردن:10:
hp3 = جونم 3 هست البته 3 مقداره (hp = جون):10:
c4 dp kon = بمب رو دراپ کن ( 5 رو بزن بعد g
camp = از اول بازی تا اخرش یه جا بشینی تا یکی بیاد بزنیش (کاره بدیه):10:
2 kon plz = ؟؟ :18::18::18:
بعضی سرور ها هستند که توی اسمشون نوشته match این سرور ها اگه تعدادشون به 10 تا 14 نفر برسه روی سرور پسورد میزارن و با هم مسابقه میدننقل قول:
الان من فقط 4-5 تا سرور تونستم اضافه کنم...مستر گیم،گیگ زون،شاتل و پیشگامان و یکی دیگه...
یه سروری هم بود که پسورد میخواست!
به خاطر همین هست که بعضی سرور ها پس میخواد
دوست عزیز اگه منظورتون دانلود بازی بجز دوتا سرور بالا هست میتونی با لینک مستقیم دانلود کنیدنقل قول:
تست شده هستکد:http://files.csource.ru/cs/cs16full_v7.exe
اینم لینک بات برای کانتر هرکی بات نداره اینو دانلود کنه و پچ ورژن 33 هم هست خودم دانلود نکرم و استفاده نکردم هرکی دلش خواست دانلود کنه ونصبش کردد ببینه با سرور های ایرانی هم خوانی داره یا نه
کد:http://rapidshare.com/files/121860052/cs16-bots.zip
کد:http://rapidshare.com/files/224540009/Counter-Strike_1.6patch_v33_Fix_0.4.zip
bahdarجون این قدر سرور نایف برات پیدا کردم که شب موقع خوابیدن خواب چاقو میبینید برو به این سایت و تمام سرور ها رو اد کن
کد:http://www.gametracker.com/search/cs/?query=knife&sort=username&order=asc
ممنون. :10: اون آخری تعجب داشت؟: دینقل قول:
ممنون.نقل قول:
دستت درد نکنه...نقل قول:
bahdarجون این قدر سرور نایف برات پیدا کردم که شب موقع خوابیدن خواب چاقو میبینید برو به این سایت و تمام سرور ها رو اد کن
یکیشون که تا میرفتم تو بعد یک دست بازی پرت میشدم بیرون...
همشونم کلی فایل باید دانلود میکرد : دی
حرفه ای هم که بودن...
گاهی وقتا میبینم مثل برق یه مسافت طولانی رو میرن...با سرعت مافوق نور : دی تقلب میکنن؟!
کلا ضد حال زدن این خارجیا : دی
کانتر من بات داره اما پچ که نصب میکنم دیگه کانتر بالا نمیاد!نقل قول:
و در نتیجه نمیشه با بات بازی کرد...
پچ داشتم حالا نوعش شاید فرق داره...پچ رو دانلود نکردم...اما اولی رو دانلود کردم و یه سری فایل بود که اضافه کردم اما بازم تاثیری نداشت...:41:
ممنون.
:11:
سلام
من امروز صبح با کانتر آنلاین بازی کردم که 10000 تا سرور نشون داد اما الان می خوام دنبال سرور بگردم 4 تا سرور بشتر نشون نمی ده مشکلش چیه ؟
اون 4تا سورورم مال آپدیت و اینجور چیزاشه؟
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
2 kon plzنقل قول:
بايد ببيني جمله ي قبليش چي بوده :5:
2 = تو
فك كنم يعني خودت انجام بده. جمله بايد كامل باشه
کسی نمی دونه چرا اینجوری میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بي زحمت هواي مارو داشته باش 300mb زياده يه 60mb بزار براي دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من ميتونم آي دي ياهو تو داشته باشم؟
دوست عزیز این 60 مگابایتی یه زره لگ میاندازه ولی خوبه اگه اونو میخوای برات بزارم یا برو 5 یا 8 صفحه قبل لینکشو میبینی ضمنا" این 290 مگابایت با 6 ساعت و حتی کمتر با اینترنت 128 راحت میکتونی دانلود کنی یه شب سیستمت رو روشن بزار فردا دانلودشده میبینینقل قول:
ای دی هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
يه سوال مهم داشتم.
من كانتر 1.6 و 1.8 رو از اينترنت دانلود كردم ولي وقتي نصب مي كنم و وارد بازي ميشم يه بازيكن بيشتر وجود نداره كه خودمم/
يعني تو بخش نيو گيم هم كه ميزني جايي واسه تنظيم كردن نداره كه چند نفره بازي كنيم.
و تو هر نقشه اي هم كه ميرم نه سيتي هست نه ترور.
*هيچ كرك و پكي هم همراه بازي ها نبود.
فكر كنم بازي تو حالت بازي كردن آنلاين باشه. لطفا كمكم كنيد.
عقده اي شدم بابا، از 5 جاي مختلف كانتر رو دانلود كردم بازم تك نفره مياد. گفتم بعد يه عمري كانتر بازي كنمااااا
دوست عزیز تو بازی دکمه~را بزن بعد این کد هارو وارد کن :
اگر ct می خوای :Bot_add_ct
اگر ترور می خوای : Bot_add_t
اگر می خوای بتور خودکار واسه هر دوتا تیم پلیر بیاره : Bot_add
خط فاصله ها رو با shift بزن
اگه جواب نداد که به احتمال 99% میده چون 1.6 و1.8 هست واسه بازی شبکه است
سلام.
یه سوال...تو مستر گیم بودم فکر کنم که ct ها این کارا رو میکردن:
بعد بچه ها میگفتن باگ نکنید یا یه همچین چیزی... :31: میشه به ما هم یاد بدید از این کارا؟بریم رو هوا : دی
سلام بچه ها کسی نیست کمک کنه. وقتی کانتر بازی میکنم وقتی تازه کامپیوترو روشن میکنم مشکلی نداره اما 30 دقیقه به بعد که میگذره fps میاد پایین رو 40-50 بازی گیر میکنه هر کار کردم درست نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهدار جان فکر کنیم به این کار بانی میگن اموزشش رو در صفحات قبل گذاشتم همون دوتا لینک 2شیرد و 4 شیرد اگه برگردی به قبل نوشته اموزش بانی جامپ اونو یاد بگیری متونی مثل اینا این کار رو بکنی راستی نیک نیم شما در کانتر چیه؟
نه عزیز
بانی نیست و باگه
یه نفر میره اونجا که نشونه گذاشتم میشینه و نفر دیگه ای میپره روش به حالت نشسته و در آخر هر دو می پرن
به این میگن باگ سقف یا roof bug
سلام
من میخوام پرو شم باید چی کار کنم :دی؟
یعنی میدونین چیه تو مدرسه که بازی می کنم فرگ اولم ولی تو گیم نت هیچ!!!!!!
زمانی که میخوام تیر بزنم شیفت رو بگیرم؟ و راه برم؟
من بانی جامپ میزنم صدای پا میاد ولی سرعت زیاد میشه ایا درست بانی میزنم؟
نشونه موس چقدر باید باشه؟
sensevity موس چقدر باشه ؟؟
خب برای پرو شدن تلاش و تمرین میخواد اینو همه میدونننقل قول:
تو مدرسه یه بین رفقا منم شاخم ولی تو انلاین زیاد خوب نیستم چون داری خودتو با افراد داخل ایران که شامل افراد حرفه ای و غیر حرفه ای هستند مقایسه میکنید و امری کاملا" طبیعی چون تو مدرسه زیاد بازی کردی و نوع بازی کردن دوستانت رو بلدی و یا اونا وارد نیستند همین
تیر زدن به شیفت نیست به سرعت العمل و دقته اینو فراموش نکن
در مورد بنی هم باید زیاد تمرین کنی این نوع جامپ یه هر چیز دیگه خیلی راحت کسب نیمشوند
نشونه موس بسته به میله خودته یا اوتو سایز یا میدیوم باشه بهتره
سنس ماوس هم بازم بسته به خودته چون باید خودتو با اون سنسی که میخوای هماهنگ کنی و لی 3 تا 4.5 باشه خوبه
در کل بایت تمرین کنی
به گفته اقا مهدی که به بنده فرموندند
با بات ها 1 به 6 یا 5 بازی کن اینجوری بهتره
هیچوقت عجولانه تضمیم نگیر
همیشه کروسر یا نشانه اسلحه خود رو بالا نگهدار طوری که با دشمن میرسی با یه تیر و یا چند تیر کارو تموم کن
همیشه در اسلحه های کلاش و ام پی 4 پشت سرهم تیر نزن 3تا 3تا بهتر اینجوری تمرکزت بهتره
در حین تیراندازی یه جا نمون همیشه در حال حرکت باش شاید یه سنایپ زن یه هر چیز دیکه در کمین باشه
خب اگه بازم خواسی برات میزارم
سلام.ببخشيد كه اين سوال رو ميكنم.
1_كانتر رو با اينترنت ديال اپ هم ميشه انلاين بازي كرد؟
2_نسخه ي چند لازمه؟با كانتر زيرو ميشه؟
tanq
برای این کار دو نفر باید برن رو اون جعبه ای که علامت زدم. بعد یکی بره رو سر اون یکی. بعد میتونه مثل اینا رو هوا راه بره. این یه باگ تو مپ dust هستش، بانی نیست. باگ های مشابه تو مپای دیگه هم هست.نقل قول:
موفق باشی:10:
ممنون از هر سه عزیز...:10:
پس کار دو نفره هستش:دی
===
راستش من تازه کارم...یوزرمو نگم بهتره : دینقل قول:
راستی نیک نیم شما در کانتر چیه؟
در ضمن یوزرم موقتیه...یه ذره بازیم بهتر بشه عوض میشه...
SALAM MER30 AZ RAHNAMAYIT FONT FARSI IN WINDOWSAM NIST MIRAM TO ON WINDOWS MOFASSALAN POST MIZARAM.نقل قول:
اقا کسی اینجا لینک دانلود condition zero رو نداره . بد جور بهش احتیاج دارم .
ممنون میشم اگه دارید بذارید .
سلام.ببخشيد كه اين سوال رو ميكنم.
1_كانتر رو با اينترنت ديال اپ هم ميشه انلاين بازي كرد؟
2_نسخه ي چند لازمه؟با كانتر زيرو ميشه؟
اگه بگين دعاتون ميكنم!
قبلا میشد ولی الان نمیشه. سرور به خاطر پینگ بالا کیک میکنه. در ضمن اگر هم بشه، بهتره با دایال آپ بازی نکنید، چون از دماغتون در میاد:13: برای بازی آنلاین، به نسخه 1.6 نیاز دارید.نقل قول:
موفق باشی:10:
میشه ولی اینقدر لاگ ( هنگ و گیر کردن ) میگیری که اعصابت خورد میشه اگه دیال آپ بازی کنی پینگت میره بالا الان بیشتره سرورها کسائی که پینگشون بالا باشه رو خود به خود کیک میکنن( از سرور میندازنت بیرون )نقل قول:
نميشه كاري كرد كه پينگ كم شه؟