سلام ممنونمنقل قول:
بین الملل این سرعته
به پیمانکار چی بگم؟
حالت نرمال پاور باید چند باشه؟
- - - Updated - - -
سلام ممنونمنقل قول:
بین الملل این سرعته
به پیمانکار چی بگم؟
Printable View
سلام ممنونمنقل قول:
بین الملل این سرعته
به پیمانکار چی بگم؟
- - - Updated - - -
سلام ممنونمنقل قول:
بین الملل این سرعته
به پیمانکار چی بگم؟
درود.. معمولا بین 20-26 مناسب هست و هر چی هم به 20 نزدیک باشه بهتره. البته اینو بگم تغییر محسوسی بین مثلا 26 و 20 نخواهید داشت مگر اینکه uplink شما تا 1 گیگ باز باشه مثل کیس دوستمون که داخلی تا 1 گیگ باز داره و این موقع هست که هر چه بهتر بودن پارامترها اجازه میده تا به حداکثر uplink نزدیک بشید. اگر شما نت داخلی و خارجیت زیر 500 مگ لاک هست پاور رو تا 26,25 هم بیاره پایین خوبهنقل قول:
و با پایینتر اوردنش تغییر محسوسی نخواهی داشت .
به پیمانکار بگید پاور کمی بالاست و میخوام تا جایی که میشه بیارمیش پایین و بیان کانفیگ و سیم کشی و .... رو چک میکنن .
از پریز یه کابل رابط هست که به مودم وصل میشه ؟ پسیو کار نیستم داداش بهش میگن پیگتیل یا پچ کورد نوری فکرکنم ! دو سمت اونو تمیز کردمنقل قول:
همین الان سرعت مولتی کانکشن داخلیم 920 و خارجی هم 600 هست که فراتر از نیازمه خخ
- - - Updated - - -
امروز زنگ زدن گفتن پاشو بیا یه طرح داریم 700 گیگ با همون قیمت سرویس های قبلی
بهشون گفتم آقا همین الانم اون طرح 700 رو واسم فعال کردید ( در پنل چک کردم )
این مخابرات هم واقعا عجیب غریبه
تعرفه ی قیمت مناسبش باعث شده که فعلا عجیب غریب بودنش رو نادیده بگیرم خخ
براتون نت بین الملل رو درست کردن یا تونل هست ؟نقل قول:
از کجا باید ببینم جایی که من هستم سرویس تانوما وجود داره یا نه ؟ باید حضوری برم مخابرات ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو این سایت بررسی کن
۷۰۰ گیگ ماهیانه چقدر هزینه داره براتون؟نقل قول:
- - - Updated - - -
۷۰۰ گیگ ماهیانه چقدر هزینه داره براتون؟نقل قول:
در فیبرنوری دو مقوله پوشش و دسترسی داریم.نقل قول:
وقتی اپراتوری میاد تو محله ای یا شهری داکت گذاری میکنه و بعد تو نقشه در iranfttx سبز میشه،این بهش میگن پوشش.
هر وقت در محدوده پوشش (داکت گذاری شده) اپراتور به مردم سرویس ارائه کرد و مردم تونستن از فیبرنوری استفاده کنن،این بهش میگن دسترسی.
پس سبز شدن شهر یا محله ای در سایت iranfttx لزوماً به معنای دسترسی به اینترنت فیبرنوری نیست.
شاید پوشش ایجاد کنن ولی یک سال بعد دسترسی ایجاد بشه. دقیقاً همون اتفاقی که در شهر ما افتاده و در شهرهای دیگه هم همینه.
کل شهر ما داکت کشی شده ولی هنوز تو چند محله محدود دسترسی ایجاد شده.
اونی که زمین رو کندن و چیزی مثل کابل که مشکی یا قرمز هست رو کار گذاشتن،اون همش داکت خالیه.
خود وزیر (قطع) ارتباطات هم چنین حرفی گفتن.
خیلی خوب توضیح دادین.واقعا برای من هم سوال بود که چرا خیابونمون تو نقشه سبزه ولی سرویس بهمون ارایه نمیشه.با این توضیح شما دلیلش برام مشخص شد.حالا با خیال راحت همون سرویس adsl خودم رو برای یکسال دیگه تمدید می کنم.نقل قول:
- - - Updated - - -
خیلی خوب توضیح دادین.واقعا برای من هم سوال بود که چرا خیابونمون تو نقشه سبزه ولی سرویس بهمون ارایه نمیشه.با این توضیح شما دلیلش برام مشخص شد.حالا با خیال راحت همون سرویس adsl خودم رو برای یکسال دیگه تمدید می کنم.نقل قول:
خواهش میکنم.محله ما رو بهمن ماه داکت گذاری کردن (پوشش) ولی هنوز دسترسی نداریم به فیبرنوری.نقل قول:
زنگ زدم اپراتور میگه در مرحله نهایی هست و بزودی ارائه میشه تا آخر اردیبهشت.
البته دو هفته پیش اومدن شوتینگ فیبرنوری کردن یعنی همون راندن کابل نوری به داخل داکت ها با دستگاه مخصوص.
کسی که این کار رو انجام میداد گفت فقط جوش فیوژن مونده و دیگه در محله شما ارائه میشه.
حالا راستی و دروغیش با اون. اینکه کی ارائه بشه فعلاً معلوم نیست.
ولی خب اینترنت با سرعت صد گیگابیت هم داشته باشی وقتی که همه ی پورت ها و پرتکل ها رو مسدود کردن چه فایده؟
همین حالا چند روزی هست که پ...را....کس...ی های تلگرام همش قطع شده یا چند ساعت کار میکنن.
:hmm:
خواهش میکنم.محله ما رو بهمن ماه داکت گذاری کردن (پوشش) ولی هنوز دسترسی نداریم به فیبرنوری.نقل قول:
زنگ زدم اپراتور میگه در مرحله نهایی هست و بزودی ارائه میشه تا آخر اردیبهشت.
البته دو هفته پیش اومدن شوتینگ فیبرنوری کردن یعنی همون راندن کابل نوری به داخل داکت ها با دستگاه مخصوص.
کسی که این کار رو انجام میداد گفت فقط جوش فیوژن مونده و دیگه در محله شما ارائه میشه.
حالا راستی و دروغیش با اون. اینکه کی ارائه بشه فعلاً معلوم نیست.
ولی خب اینترنت با سرعت صد گیگابیت هم داشته باشی وقتی که همه ی پورت ها و پرتکل ها رو مسدود کردن چه فایده؟
همین حالا چند روزی هست که پ...را....کس...ی های تلگرام همش قطع شده یا چند ساعت کار میکنن.
بعد از 6 سال پیام من تو این تاپیک بلاخره دارن ی حرکتایی میزنن محل مارو هم دارن فیبرکشی میکنه ایرانسل
فعلا داک و ترنچر حفاری میکنن
کد:https://drive.google.com/drive/folders/1Lzf1MNm8ZP2QibB-sDMzoNhno0oKKyWZ
تمیز کردم تاثیر آنچنانی نداشت از 32 اومد 31 البته مشکل سرعتم ندارم و تا 320 دانلود میکنمنقل قول:
اگه بیاد رو 20 سرعتم تا یک گیگ میرسه؟
برای ما پارسال داکت گذاری کردن ولی هیچ خبری نیست شوتینگ هم انجام ندادن فقط داکت گذاری کردن و رفتن در کل این فیبر نوری اگر قراره راه بیفته باید کلی پهنای باند کشور رو افزایش بدن وگرنه اینترنت فاجعه بار میشه.نقل قول:
درود.. شما اول باید ببینی پهنای باند شما رو چند بسته شده ! این جوری که شما میفرمایید پهنای باند خارجی شما رو حوالی 320 مگ لاک هست . با تمیز کردن و... پهنای باند افزایش پیدا نمیکنه و فقط مستقیم مخابرات میتونه پروفایل شما رو تغییر بده و سرعت رو بالا و پایین کنه. شما اگر پهنای باند بین المللت (تونل نشده) 320 مگ هست کلات رو بنداز هوا و حالشو ببر. میتونی زنگ بزنی مخابرات ولی 99.9% میگن سرعت قراردادی همینه اگر یکهو کمترش هم نکنن.نقل قول:
- - - Updated - - -
کلاً معلوم نیست بر چه اساسی کار میکنن.هر اپراتور هم جداگانه و عشقی کار میکنه.نقل قول:
البته به من گفتن هر محله ای تقاضا زیاد باشه ابتدا میریم سراغ اون محله ها!
اتفاقا برعکسنقل قول:
میرن سراغ شهرستان ها و شهرهایی خارج از تهران (فعلا)
الان هرجارو داریم میبینم افتتاح میکنن شهرستاناس
نمیشه همینطوری ایرانسل یا حالا هر شرکت چون فقط زیاد تقاضا باشه الکی ورود بزنه اگرم بخاد
بزنه موانع ایجاد میشه همینجوری الکی نیس ک بیاد تو اون محل مجوز باید از شهرداری و ... بگیره
بهرحال زیر اون اسفالت لوله گاز لوله اب و حتی فیبر مخابرات و کابل تلفن هست از قبل
برنامه میریزن و طبق برنامه همشون کار میکنن مجوز گرفتن سخته از شهرداری
من برای حفاری محل خودمون دارم میبینم بنده خداها هرشب دارن زحمت میکشن (هرشب از 11 10 شروع میکنن تا 3 4 صبح ک خیابون خلوت باشه)
از نظر ما شاید کار اسونی باشه ولی وقتی شما اصلا به عنوان ناظر بیاید بالا کار میفهمید هر متر فیبر کشیدن چقدر سخته تو ایران
مام حق هایی داریم فناوری 10 سال پیش ژاپن و کشورای پیشرفته رو داریم بزور تو کشور وارد میکنیم
و زمانی بود هر دستگاه فیوژن بهترینش زیر 20 تومن قیمت داشت الان 500 تومن و هر خونه ای سرو تهش با 1 تومن در میومد الان چی
داداش منظور من دسترسی بود که هر محله ای تقاضا زیاد بود زود بهش دسترسی میدن نه پوشش. این رو خود آسیاتک بهم گفت از خودم که نساختم.نقل قول:
در مورد پوشش و دسترسی هم توضیح داده شد.
سلامی دوباره من جسارتی به شما نکردم عزیز دلنقل قول:
دسترسی با پوشش حرفتون تا حدودی درسته چون من نقضش رو هم دیدم (چهاردونگه استان تهران مخابرات وقتی باکس fat رو نصب میکنه امادس سبز میکنه)
خیلی از شرکت ها برای شو اف این رو سبز میکنن (شاتل باکس بدون هیچ گونه فیبری داخلش رو دیوار نصب کرده) همچنین اسیاتک olt تو یکی از شهرای استان لرستان نداره سبزه
ولی چون ایرانه ایران اینطوریه خیلی از مناطق الان پوششون الکی هست حتی داک گذاریم نشده چ برسه به بقیه مراحل
باید حداقل اینطوری باش در دست توسعه با رنگ دیگه زردی چیزی (طرح ریزی - میکروترنچینگ کاری - داک گذاری - هندهول کاری - نصب کابینت - شوت فیبر - تنظیم تجهیزات - حفاری برای نصب باکس )
بعدازون مراحل باید در مرحله اخر اماده بهربرداری یا پوشش باید باشه ک کاربر درخواست بده اونم اگه شرایط رو داشته باشن و مودم و همه امکانات مورد نیاز رو داشته باشن بدن (بعدا و با چک کردن اینها سبز کنن)
شرکت های غیر از مخابرات خصوصا ایرانسل اومدن 300 متری دایره پوشش زدن که هیچ پوششی نداره و حتی اگر هم پوشش داشته باشه داک گذاری نشده
شخصا از طرف پرسیدم ک خیابون رو حفاری میکرد میگفت هوایی میخوایم سرویس بدیم ک این خیلی خودش بده اگر میخوان هوایی بدن پس چرا خیابونو میشکافن هوایی کلا کار کنن
برنامه خاصی کلا وجود نداره
- - - Updated - - -
سلامی دوباره من جسارتی به شما نکردم عزیز دلنقل قول:
دسترسی با پوشش حرفتون تا حدودی درسته چون من نقضش رو هم دیدم (چهاردونگه استان تهران مخابرات وقتی باکس fat رو نصب میکنه امادس سبز میکنه)
خیلی از شرکت ها برای شو اف این رو سبز میکنن (شاتل باکس بدون هیچ گونه فیبری داخلش رو دیوار نصب کرده) همچنین اسیاتک olt تو یکی از شهرای استان لرستان نداره سبزه
ولی چون ایرانه ایران اینطوریه خیلی از مناطق الان پوششون الکی هست حتی داک گذاریم نشده چ برسه به بقیه مراحل
باید حداقل اینطوری باش در دست توسعه با رنگ دیگه زردی چیزی (طرح ریزی - میکروترنچینگ کاری - داک گذاری - هندهول کاری - نصب کابینت - شوت فیبر - تنظیم تجهیزات - حفاری برای نصب باکس )
بعدازون مراحل باید در مرحله اخر اماده بهربرداری یا پوشش باید باشه ک کاربر درخواست بده اونم اگه شرایط رو داشته باشن و مودم و همه امکانات مورد نیاز رو داشته باشن بدن (بعدا و با چک کردن اینها سبز کنن)
شرکت های غیر از مخابرات خصوصا ایرانسل اومدن 300 متری دایره پوشش زدن که هیچ پوششی نداره و حتی اگر هم پوشش داشته باشه داک گذاری نشده
شخصا از طرف پرسیدم ک خیابون رو حفاری میکرد میگفت هوایی میخوایم سرویس بدیم ک این خیلی خودش بده اگر میخوان هوایی بدن پس چرا خیابونو میشکافن هوایی کلا کار کنن
برنامه خاصی کلا وجود نداره
بر اساس تحقیق من دولت برای برخوردار کردن شهرستان ها به فیبر نوری به شرکت های پول میده و عملا رایگان در میاد برای مردم ولی در مورد این هم باید بگم شرکت ها زرنگ شدن و همه شهرستان ها رو فقط در حد داکت گذاری عمل کردن و دارن اصل کار رو شهر های بزرگ انجام میدن و بودجه رو خرج اونجا میکنن چون تعداد مشترک بیشتر هست. در ضمن مجوز حفاری رو خیلی راحت شهرداری میده و ربطی به لوله گاز نداره چون عمق حفاری و محل حفاری اصلا نزدیک لوله گاز نیست. در کل حق مردم ما از این هم بیشتره ولی خوب یک مو از خرس کندن هم ...نقل قول:
سلامنقل قول:
درسته هر پوششی ک ایجاد کنن تا 1408 دولت میگفت حق سهم اشو از اپراتور نمیگیره
ولی بهرحال صرف نداره olt 100 میلیونی و هزینه هایی ک میشه ... برای یک روستا بذارن منطقی هم هست
درمورد قسمت شهرداری نه عزیز شهر تهران همچنان شهرداری گیر میده
یا حتی شهر هایی مثل ورامین ک خارج از شهر تهرانن و ... هنوز حفاری نشده
مجوز حفاری رو عزیز کجا کی گفته راحت شهرداری میده
و اینک عزیز هر شهری با هر شهر دیگری تفاوت داره
همین الان یکی از عزیزان ک خودشم همینجاس پولو پرداخت کرده 5 ماهه در انتظار مجوز شهرداریه برای نصب تیر:biggrin:
اتفاقا جاهایی ک خط لوله گاز بوده ایرانسل اصلا نتونسته حفاری کنه میخواید عکس بگیرم ببنید؟ چون حتی جلوی در خونه مارو اومدن بکنن من پیگیر شدم گفتم بکنن انشعاب بدن ناظر بهم گفت نمیشه لوله گاز اب هست
یا حتی با همین ترنج فیلم رباط کریم ایرانسلو ببنید زده لوله اب رو ترکونده دارن تعمیر میکنن
درود دوستان یک مشورت کوچک می خواستم ازتون، تقریبا مدت زمان دو روز: از بعد از ظهر پنج شنبه که مخابرات تعطیل میشه تا صبح شنبه امروز که برمیگردن سرکار ذسترسی اینترنت من رو حالا به هر علتی قطع کرده بودن و وقتی می خواستم وصل بشم صفحه bad gateway 502 نشان میداد با آی پی 217.218.86.27
وسط جشن تولد هم قطع شد که داشتیم برای موزیک از اینترنت استفاده می کردیم اعصابمون بهم ریخت.
می خواستم از داخل سایت درخواست SLA بدم، آیا امکانش هست موافقت بشه یا وقت طلف کردن هست بنظرتون؟
یک نکته هم بگم سه ماه پیش اینترنت قطع شد و با کلی سوال از اینوراونور متوجه شدم آی پی من رو قفل کرده بودن و باید مودم رو خاموش میذاشتم 10 تا 20 دقیقه که آی پی چنج بشه علتشم گفتن چون از فیلترشکن استفاده کردید...حالا ایندفعه متفاوت بود و از سمت خود مرکز.
تکراری پاک شود لطفا
دو روز قطعی رو از مخابرات بگیری ؟؟ من کابلم مدت طولانی پاره شده بود میگفتم خوب چرا تو سیستم اتوماتیک تعریف نشده که قطعی سمت شما رو متوجه بشه و هزینه رو حساب نکنه ؟ هیچی جواب نمیدادن . برای پول گرفتن هر کاری انجام میدن و سیستم همیشه بدون مشکل حساب میکنه. معاون منطقه خیلی پرو و شیک میگفت هیچ جای قرار داد SLA نداریم!! با کلی شکایت و داستان هزینه قطعی رو ندادم اما برای دو روز فکر نکنم ارزشی داشته باشه.
سلام دوستان
مناطقی که نزدیک کافو نوری مخابرات هست ، ایا امکانش هست از شرکت دیگه ای درخواست نصب کافو انجام بدیم؟
سپاس
سلام دوستان
من ۲-۳ روزه فیبر نوریم وصل شده.تبریز هستم
سرعت up to 300 گرفتم
با سرور خارجی تست کردم دانلود ۳۰-۴۰ میده
اپلود هم حدود ۲۰
پینگ با سرور داخلی اوکیه ولی با خارجی نوسان داره تا ۲۰۰ هم میره. رو ایکس باکس چنتا بازی رو تست کردم دیسکانکت میشم بعد ۱۰ دقیقه ( دی ان اس استفاده میکنم)
مودم 8145x6 گرفتم tx 2.09 و rx 19.8 زده.
زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه پینگت اگه ۲۰۰ هست عالیه
مجموعا راهنمایی کنید چه خاکی به سرم بریزم :D
روتر بگیرم بریجی چیزی کنم موثره؟
ممکنه مشکل فیوژن و ... داشته باشم؟
درود. دوست عزیز میخوای یک چند روزی صبر کن. الان یک چند روزی هست اختلال شدید تو نت بین الملل وجود داره و سرعت اتصال به سرورهای خارجی به فنا رفته. معلوم نیست دوباره دارن چی کار میکنن. من خودم vdsl دارم از 7 بعد از ظهر به بعد سرعت میاد زیر 10 مگ و در طول روز هم بسیار پر نوسان هست. در کل سراسری هست و همه دارن اذیت میشن.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام وقتتون بخیر
اتفاقی دیدم vdsl دارید - ممکنه به این تاپیکم سر بزنید و نظرتون رو راجع به چند پست اخیرم بدین ؟ ممنون
forum.p30world.com/showthread.php?t=617035&page=752
- - - Updated - - -
سلام وقتتون بخیرنقل قول:
اتفاقی دیدم vdsl دارید - ممکنه به این تاپیکم سر بزنید و نظرتون رو راجع به چند پست اخیرم بدین ؟ ممنون
- - - Updated - - -
سلام وقتتون بخیرنقل قول:
سلام دوستان عزیز
چند روز سرویس فیبر نوری من راهندازی شد سرعت 300 بسته 700 گیگ گرفتم با مودمPMG5317-T20B ی مشکل برگ ک هست سرع دانلود من 12 مگابیایت هست یک سوم سرویس مخابرات چند بار اومده چک کرده حتی مودم تو اتاق ب دستگاه هم وصل کردن اما باز سرعت کم بود با این که فقط سه نفر فقط سرویس دارن شهرستان ما الان مشکل اینه خودشون نمیدونن مشکل چیه کسی میتونه راهنمای کنه ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وقت بخیر ، مشخصات پاور نوری مناسب است ، کارت شبکه سیستم شما گیگ هست؟ اگر نباشد نهایت ۱۰۰ مگابیت یا ۱۲.۵ مگابایت سرعت دانلود دارید در ضمن برای استفاده از حداکثر سرعت باید با کابل لن cat6 به بالا به مودم متصل باشید و یا از باند ۵ گیگاهرتز وایفای مودم استفاده کنید (در صورت دوال باند بودن مودم) .
درود.
دیروز اومدن و تو کوچه ما فیوژن زدن.
اگر دقت کرده باشید فیبرنوری دوازده رشته رنگی داره.دیروز دقت نکردم آیا هر دوازده رشته فیوژن میخوره یا یازده تا از اونها؟
آخه وقتی کارش تموم شد و کارگر (نه خود کسی که فیوژن میزد) خواست محافظ Fat رو پیچ کنه،دیدم یکی از رشته ها آزاد هست! فکر کنم پیچ گوشتی خورد بهش قطع شد یا شاید من اشتباه میکنم؟
گفتم اون یکی آزاده، پاره شد؟ گفت نه مال خودش هست و محافظ روی فیبرنوری رو گذاشت و در Fat که به دیوار همسایه وصل هست رو بست و رفت.
:hmm:
من با همین سیستم و کابل دیتا ps5 میزنم سرعت بالای 90 مگابایت هست از کابل و سیستم نیست با توجه ب این که مودم تو مرکز مخابرات تست کردم فکر کنم محدودیت گذاشته باشن در ضمن سرعت دانلود سرور سونی دیشب تست کردم 10مگ دانلود میکرد اوکی هست بنظر شما؟؟نقل قول:
هزینه چقدر شد برای راه اندازینقل قول:
700گیگ چند حساب کردند
آی پی استاتیک اگه داشته باشید سرعت روی 100 مگابیت لیمیت میشه از طرف اکانتینگ.به تجهیزات ربطی نداره
درود عزیزان
مشهد هستم . چند روز پیش اومدن کارهای فیوژن داخل خونه و نصب پچ پنل رو انجام دادن . امروز هم مودم که خریده بودم دستم رسید که سریال نامبرشو به همون نمایندگی که اقدام کرده بودم فرستادم و پیامک یوزر و پسورد از مخابرات هم اومد . حالا خودم میتونم راه اندازیش کنم یا فقط باید کارشناس بیاد؟
ببخشید نتم قطع شد دوبار ارسال شد
اگه با مودم و روتر یه کم کار کرده باشی کار خاصی نداره. مخابرات یوزر نیم و شماره VLAN ID و مقدار MRU رو اعلام میکنه، میرید تو قسمت WAN نیو میزنید و WAN Mode رو روی Route Wan قرار بدید و مقادیر رو وارد کنید و سیو بزنید این روی هواوی هست بقیه هم باید همین باشه یه قسمت LAN هم داره اگه از بقیه پورتهای لن روتر کانکشن گرفتی تیک پورتی که بهش کابل زدید رو میزنی..... و DHCP و رنج IP و DNS اگه دوست داری عوض میکنی و وایفای رو ست میکنی مثل وایفای بقیه روترها. این برای مخابرات تهران بود، ISP دیگه و شهر دیگه هم نباید تفاوت زیادی داشته باشهنقل قول:
درودنقل قول:
مخابرات فقط یوزر و پسورد برام پیامک کرده . از اونجایی که کار واگذاری FTTH فقط از طریق همین نمایندگیهاش که اگه اشتباه نکنم توی مشهد هفت تا هستن انجام میشه ناچار باید منتظر کارشناس باشم و دویست تومن هزینه بدم.
ار پیمانکار با پشتیبانی همون 7 تا شرکت تلفنی سوال کن. مرکز مخابرات مسئول سالن دیتا، با همون یوزر پس ست کن ببین میشه اون مقدار MRU هم بزار 1492 نشد بپرس ستینگ کامل من رو بدید.
سلام
من امروز ظهر یک دفعهای، اینترنتم قطع شد و چرا PON چشمک زن شد. همه اتصالات رو هم چک کردم. بخش ONT سیگنال TX و RX دارم ولی OLT هیچ چیزی نیست. هیچ چیز هم جا به جا نشده. تا حالا کسی به همچین مشکلی نخورده ؟
- - - Updated - - -
سلام
من امروز ظهر یک دفعهای، اینترنتم قطع شد و چرا PON چشمک زن شد. همه اتصالات رو هم چک کردم. هیچ چیز هم جا به جا نشده. تا حالا کسی به همچین مشکلی نخورده ؟