واسه من که شاتل لند ندارم و سرویسم اکو 128nfg هست ، بین 2 تا 13 کیلوبایت نوسان داره و پایدار نیست و همش قطعی داره!نقل قول:
Printable View
واسه من که شاتل لند ندارم و سرویسم اکو 128nfg هست ، بین 2 تا 13 کیلوبایت نوسان داره و پایدار نیست و همش قطعی داره!نقل قول:
نه، فایل هایی که قبلا تو اکانتم بود رو میگفتم که البته الان این لینکی که دوستمون از شاتلند گذاشتن رو تست کردم سرعت زیر 10 کیلوبایت بود!! اما فایل هایی که قبلا تو اکانتم آپلود کرده بودم مشکلی ندارهنقل قول:
شاید دارن سرور جدید اضافه میکنن و فایل هایی که روی سرورهای قدیمی هست مشکلی نداره
دوستان امروز رفتم شرکت گفتن مشکل شاتل لند سرارسریه و دارن سرورهارو بروزرسانی میکنن و زمان دقیق درست شدن سرورها معلوم نیست و فعلا اختلال دارن!
برای سرعت سرویس ها هم پرسیدم گفت که همه سرویس ها تا 16مگ بازه ولی ساعتایه شلوغی سرویس های 128 همون 128 میشه سرعتشون و سرویس های 8مگ هم همون 8مگ میشن!فرقشون فقط همینه!خودش گفت به نظر من 128هم بگیرین کافیه لازم نیست هزینه اضافی کنین!!
بستههای ترافیک ۳ گیگابایتی و ۱۰۰ گیگابایتی شاتل تا روز ۳۱شهریور ۹۵ با تخفیفهای ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه میشوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی شاتل میتوانند از ۲۵ تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۳ گیگابایتی شاتل (با اعتبار ۳ روزه) را با قیمت استثنایی ۳۰۰۰ تومان و بسته ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۹۹۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۳ گیگابایتی ۳ روز است. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت هر بسته اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. گفتنیست، این تخفیف تنها ویژه این بستههای ترافیکیست و دیگر بستههای ترافیک شاتل از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
از محدودیت در میاد ولی اگه بازم دانلود کنی دوباره محدود میکنه. حتی دوره بعد هم که تمدید کنی از اول ریست نمیشه. بازم نگاه میکنه ببینه خیلی دانلود میکنی دوباره محدود میشی.نقل قول:
دوستان اگه بسته 100 گیگ جدیدو بخری اول از 100 گیگ 3 ماهه قبلیه کم میشه یا از 100 گیگ جدید؟ از جدیده کم بشه کاملا ضرر هست!!
دوستان من از پشتیبانی شهرمون پرسیدم گفت اول از روز شماره کم میشه یعنی اون 3 ماهه!! اما هرماه اول اول از اون اینترنت پایه کم میشه بعد دوباره از 100 گیگه کم میشه چجوریه جریانش؟؟
سلام
دوستان عزیز سرویس شاتل چطوره ؟
وضعیت شبانش چی ؟؟
آپلود سنتر قضیه اش چیه ؟ از چه سرورهایی میشه اپلود کرد به شاتل ؟؟؟
دوستان چیزی میتونید تو آپلودسنتر شاتلند آپلود کنید؟
من فایلای زیر دو گیگ از سرور خارجی میزارم آپلود نمیشه, الان چند روزه همینطوره, سرور داخلی رو تست نکردم
دوباره نامحدود آرت 3 محدود شدم :n02:
سه چهر روز فقط رفتم تلگرام و واتساپ و یوتیوب نرفتم.
مهربون شدن از محدودیت در اوردن.
دوستان الان من جشنواره دارم بعد این ک حجم تموم شد میتونم سرویس بسوزونم ارت بگیرم؟
فکر نمیکنم مشکلی باشد ولی به نظرم اگر از بسته های حجمی جشنواره استفاده کنید برایتان با صرفه تر باشد.نقل قول:
سلام میشه بگین روزی چند گیک مصرف کردین محدود شدین؟چون من خودمم آرت 3 دارمنقل قول:
کسی تونست این مورد رو بفهمه که اگه این 100 گیگ ترافیک رو بخریم اول از اون ترافیک زماندارمون کم میشه یا از این ترافیک که بدون محدودیت زمانیه؟
کسی نبود؟؟؟نقل قول:
خوب داداش زنگ بزن از خود شاتل بپرس :|نقل قول:
منطقا اول از ترافیک زماندار کم میکند ولی برای اینکه خیالتان راحت شود از خودشان هم بپرسید.نقل قول:
سلام دوستان
تغییر سرعت از 128 به 16 مگ چقدر سرعت وبگردی بالا میره ؟ لطفا یکی که 16 مگ خریده جواب بده.
سرعت بالا تو وب گردی تاثیر نداره مگه اینکه بخوای ویدئو انلاین تماشا کنی برای وب گردی 2 مگابیت کافیه
من الان 128 شاتل دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبلیغم دیدم نظر شما مثبته بگیرم یا نه من اهل ویدئو آنلاین نیستمسرعت وبگردی برام مهمه.نقل قول:
سلام دوستانی که اطلاع دان میشه بگن با سرویس آرت3 میشه چند گیگ در روز مصرف داشت که محدود نشد؟
با تشکر
دوستان این محدودیت فروش در مرکز مخابراتی یعنی چی همون نبود پورت خالی هست یا چیز دیگر؟ زمان بر هست رفع این مشکل یا اصلا مشخص نیست؟ به نظر میاد تقریبا از خرداد این مشکل وجود داره با پشتیبانی صحبت کردم گفت چند روز آینده برطرف میشه اما فکر میکنم برای جذب مشتری و پیش ثبت نام همچین حرفی زد امیدوارم که رفع بشه به زودی.
به احتمال زیاد پهنای باند کم آوردن اون منطقه و شک نکن اگه پهنای باند باشه زیر 3ماه برطرف نمیشه البته اگه سریع کارای اداریش رو انجام بدننقل قول:
دوستان مشکل شاتل لند درست شد می خوام بگیرم؟
الان محدودیت هاش چطور شده؟ حداکثر حجمی که میشه لیچ کرد چقدره؟
دوستان لطفا راهنماییم کنیدنقل قول:
هیچکس نمیتونه جواب دقیقی به این سوال بده. تنها چیزی که من مطمئن هستم اینه که اگه پشت سر هم دانلود بشه سریعتر محدود میکنن. بین دانلودهاتون فاصله بندازید.نقل قول:
سلام دوستان
من تازه شاتل گرفتم چندتا سوال داشتم :
۱_من طرح ۶ مگ و ۶ گیگ حجم با دانلود شبانه گرفتم . می خواستم ببینم اگر زیاد دانلود کنم محدود می شم ؟ یعنی سرعت کم می شه ؟
۲_اگر خواسته باشم سرویسم رو تغییر بدم باید به نمایندگی بگم ؟ چون تو قسمت تغییر سرعت فقط یکدونه سرویس هست که می تونم به اون تغییر بدم و برای بقیه گفته به نمایندگی تماس بگیرید !!!!
۳_اگر سرویس ۱۲۸ بگیرم سرعتم در روز فرق می کنه ؟ اینجوری بگم که در آسیاتک شما هر سرویسی بگیرید سرعت رو تا جایی که خطتون بکشه میده فقط سرعت دانلود شبانش فرق داره ... حالا می خواستم بدونم شاتل هم همینجوریه یا هر سرویسی بگیرم همون سرعت رو میده ؟
الان خط من روی ۱۶ مگ بسته شده ولی سرعتم به انداره ی همون سرویس ۶ مگ هست
ممنون
دوستان این برنامه امروزی ها دیگه کد حجم رایگان نمیده؟
لام
دوستان عزیز سرویس شاتل چطوره ؟
وضعیت شبانش چی ؟؟
آپلود سنتر قضیه اش چیه ؟ از چه سرورهایی میشه اپلود کرد به شاتل ؟؟؟
سلامنقل قول:
شبانه خوبه نبستا ولی زیاد دانلود کنی سرعتت پله پله میشه در حد دایال اپ حتی ازونم بدتر
اپلودسنتر شاتل لند هم بستگی به شانس و اقبالت داره و باید تست کنی.بوده از ی سرور در حد چند ثانیه لیچ کرده و روز بعد از همون سرور به کل نشده!!!
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
,والا من پول دادم شبانمو رایگان کردم یه بسته 50 گیگی هم با ترفند بهم فروختن الان تو سه ماه گذشته هرچی شبانه دانلود کردم از 50 گیگ کم شده زنگ زدم مغلطه کردننقل قول:
الان بهترین گزینه پیشگامان 390 روز 39 گیگ شبانه 1 تا 7 رایگان مال اصفهان تهرانم 500 گیگ 500 روز 50 ت
ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم، خرسندیم به اطلاع برسانیم به همین مناسبت هدیه ویژهای به کلیه مشتریان سرویسهای مختلف شاتل در سراسر کشور اختصاص خواهد یافت.
هدیه شاتل به مشتریان سرویسهای خانواده اکو ۲ گیگابایت ترافیک رایگان با اعتبار ۳ روز (از زمان فعالسازی) است و هدیه ویژه مشتریان سرویسهای پهنای باند (Dedicated) و نامحدود (ART)، پنج هزار (۵،۰۰۰) تومان اعتبار برای تماشای آنلاین فیلم و سریال در وبسایت نماوا خواهد بود.
توجه شما را به چند نکته مهم در این باره جلب میکنیم:
هدایای یاد شده برای مشتریان دارنده سرویسهای خانوادهی اکو به مشتریانی اختصاص خواهد یافت که در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده و یا قطع به علت اتمام ترافیک باشند.
مشتریانی که درخواست تغییر سرویس ایشان در سیستم ثبت و فعال شده است، مشمول این طرح نخواهند بود.
اختصاص هدیه به مشتریان سرویس های اکو، با توجه به تعداد بالای مشتریان، ممکن است تا پایان روز چهارشنبه ۳۱ شهریور به طول انجامد.
هدایای مشتریان دارنده سرویسهای اختصاصی (Dedicated) و سرویسهای نامحدود (ART) که در وب سایت نماوا عضو هستند، نیز تا پایان روز چهارشنبه ۳۱ شهریور اختصاص خواهد یافت. مشتریانی که تا کنون از خدمات نماوا استفاده نکردهاند، با عضویت در این وبسایت میتوانند از اعتبار اختصاص یافته برای تماشای آنلاین فیلمها و سریالهای مورد علاقه خود استفاده کنند.
با سپاس
امور مشتریان گروه شرکتهای شاتل
هدیه پیشکشتون گیگ مردم نخورید خوبه.
دوستان این هدیه که امروز داده رو چطور میتونم دریافت کنم هر چه گشتم چیزی پیدا نکردم خودش اتوماتیک فعال میشه؟
من بسته eco - optical دارم
منم Eco-Optimal هستم و هدیه ایی به پنلم اضافه نشده!...
یا این هدیه فقط برای Eco و Art هست, یا تا فردا احتمالا باید اضافه شه!...
برای استفاده از شاتل لند بعد از خرید اشتراک حتما باید توی سایتهای مربوطه ثبت نام کنی یا خود سیستم متوجه میشه که از اشتراک اصلی کم نکنه ممنون
ثبت نام نمیخواد متوجه میشه .نقل قول:
فقط برای استفاده از آپلود سنتر باید ثبت نام کنی .
دوستان آخر نفهمیدم ساعت رایگانه شاتل از 1 هستش یا 2 ! مسئول بخش فروش به من گفت 1 در صورتی که تو سایت زده 2
فک کنم بستگی به طرحت دارهنقل قول:
واسه ما که eco هست از یکه
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
هدیه ی عید غدیر (2گیگ حجم) برای من فعال شد...
دستشون دردنکنه...
:n12: