حتمااینکاروبکنیدنقل قول:
Printable View
حتمااینکاروبکنیدنقل قول:
بچه ها این بسته شبانه 2-11 صبح که برای یکماه 30 تومان هست ، هر شب باهاش میشه 3 گیگ دانلود کرد(900 گیگ یک ماه) یا کلا 3 گیگ در طول یکماه میشه دانلود کرد؟
ممنون
100درصد/محدودیت/دارهنقل قول:
عزیز عکس بالا برای امروزه ظاهراً سیاست عوض شده برای تست از سیم فاقد شارژ استفاده کنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سقف حجم رو مثل اینکه برداشته . باید تست بشه تا مشخص بشه که واقعا نامحدود شده یا نه
ما که نفهمیدیم چی شد شما اگر به نتیجه ای رسیدید بی زحمت در جریان بگذارید.نقل قول:
بچه ها این بسته شبانه 2-11 صبح که برای یکماه 30 تومان هست ، هر شب باهاش میشه 3 گیگ دانلود کرد(900 گیگ یک ماه) یا کلا 3 گیگ در طول یکماه میشه دانلود کرد؟
ممنون
مرسی
اینجور که از عکس معلومه کاملا نامحدود هست چون تاکید هم کرده کاملا نامحدودنقل قول:
مگه اینکه بخوان باز کلاه برداری کنن یه سریال شارژ چون بره یا قبض های سنگین بزارم رو دست ملت
یکی از دوستان که دانلود سنگین داره تست کنه لطفا
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
نقل قول:
معذرت می خوام پست شما رو ندیدم / آخه نامحدود واقعی خیلی رویایی به نظر میاد و شامل عبارت معروف too good to be true
حالا شاید امشب امتحان کردمش رو نسخه 30 گیگی ارباب حلقه ها / حقیقتا چیزی نمونده برام دانلود بزنم و اکانت هام هم همه منقضی شده
من تا شهر خودم سرعت بالایی داشتم ولی اینجا تو خوابگاه تا حالا امتحان نکردم ببینم با 20 مگابیت می گیره یا نه
اگه 20 مگابیت بگیره و محدودیت 20 گیگ 2 تا 7 رو برداشته باشن باید حدود 35 گیگ دانلود کنه که واسه هر گیگ میفته 28 تا تک تومان :n04:
به هر حال از بقیه دوستان هم اگه سرعت فول رو می گیرن تست کنن
حالا که بحث اکانت راه افتاد چند تا سایت درست و حسابی فیلم و سریال معرفی می کنم که بنا به تجربه 6 ساله بنده در دانلود فیلم بهترین سایت های دانلود فیلم هستن (به ترتیب)
30Nama
iMovie
TinyMoviez
Iranfilm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بسته ها اگر واقعا نامحدود باشن واقعا عالی هستند
مثلا تو بسته 30 روزه با در نظر گرفتن متوسط سرعت 17 مگابیت در طول ماه میشه 2.2 ترابایت دانلود کرد اونم فقط با 30 هزار تومان یعنی هر گیگ حدود 13 تا تک تومنی:n20:
به خشکی شانس ای کاش پشت کنکوری میشدم تو خوابگاه از ترس هم اتاقی ها نمیشه گوشی و لپ تاپ رو به امان خدا ول کرد اونم شب هنگام
فقط می مونه هاردش که هزینه اصلی همونه یه هارد My Book سه ترابایتی که قبلا تو دیجی کالا 350 هزار تومان بوذ اما الآن 420 هزار تومان شده لازم میشه که هزینه ها رو شدیدا بالا می بره
چون هارد 3 ترا 2.7 ترا جا داره یعنی 90 درصد هارد رو میشه تو 1 ماه پر کرد.
هر ماه هم باید یه هارد خرید . هزینه هارد هم برای هر گیگ 190 تومان میشه که با هزینه دانلود سرجمع 200 تومان برای هر گیگ دانلودتون هزینه کردین که تو هیچ اپراتوری حتی بسته 3 ساعته 60 گیگ ایرانسل هم همچین قیمتی رو گیر نمی شه آورد
دستم خسته شد:n02:
مطمئنم بزودی زود شرایط اینترنت به مرحله ای میرسه که ما از فضای ابری فقط استفاده کنیم هاردیسک های خانگی بی معنی میشه!![emoji6]نقل قول:
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
من دیشب نامحدود شبانه رو با سیم کارت 3G تست کردم, اولا سرعتش رو 400 کیلوبایت قفل شده بود که یک چیزی حدود 3 مگابیت میشه. بعد یک مدت هم هر چند دقیقه یکبار قطع میشد انگار یک ادم مریضی عمدا داشت اذیت میکرد.
من که کوفتم شد, شاید منطقه های دیگه وضعیتش بهتر باشه. :n41:
خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
با این وضع کشور به عمر ما قد نمی ده ایشالا در زندگی ای دیگر
شما روی ابرا سیر میکنی . مطمئن باش خوبهنقل قول:
بزودی قراره مصرف کننده های نت به شبکه ابری دسترسی پیدا کنند اونم با سرعت گیگابایتی اما هنوز وارد فاز عملیاتی نشده هروقت مراکز nix تکمیل شدن در بعدش شبکه ستاره ای راه اندازی میشه سپس شبکه ابری وارد فاز عملیاتی میشه فرایندش ممکنه دوسال شایدم بیشتر طول بکشه مثلا بنده میتونم به ۲۰ ترابایت فضا دسترسی داشته باشم
از شبکه 4G همراه اول میشه به صورت مصرف آزاد دیتا استفاده کرد ؟ یا نه باید حتما بسته آلفا + داشته باشیم ؟
اثرات این نامحدود کردنها از امشب معلوم شد ، سرعت تقریبا نصف شده ایشاله تا یک هفته دیگه با سرعت 20 کیلوبایت از اینترنت نامحدود استفاده میکنیم!
3g همراه اول - الان
شما رو نمیدونم کجا زندگی میکنید ولی خوب خیلی خوش شانسید. کسی که تو 2 ساعت 60 گیبگ ایرانسل رو بزنه معلومه چه سرعتی داره من تو 6 ساعت کلا 20 گیگ میگیرفتم از ایرانسل.نقل قول:
3g همراه اول - الان
اول ایرانسل ریده شد بهش حالا هم همراه اول.از اونجایی که ایرانسل دیگه درست نشد ، مطمئنم همراه اول هم درست نخواهد شد.
امشب بعد از مدتها بسته 2 تا 7 رو گرفتم میخوام ببینم محدودیت 20 گیگ رو داره یا نه واقعا نامحدوده .نقل قول:
شاید امشب به خاطر این بسته های جدید منطقتون شلوغ شده .
بسته 2 تا 7 همچنان محدودیت 20 گیگ رو داره
اینم از کاملا نامحدود همراه اول
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
دوستان 2 تا 7 محدودیتش 20 گیگه.
1 تا 11 محدودیتش 30 گیگ.
اگر هفتگی یا ماهیانه بگیریم چه طوری میشه محدودیتش ؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
این بسته های شبانش رو بگیریم رو فورجی هم میشه اسافاده کرد یا فقط تری جی هستش
با سلام
این خود سایت توضیح داده هیچ محدودیت حجمی نداره و کاملا نامحدوده
ولی نقاط منفی اش به شرح ذیل می باشد و مثل اینکه برای همراه اخر اصلا مهم نیست
طرح کنترل مصرف آزاد نداره که باعث می شه مشترکین دائمی سمت این بسته ها نیاند
و با این قیمت گذاری های گرون احمقانه بازم هیچکس نمیخره و این طرح هم مثل قبلی شکست می خوره
تازه 90% جاهای تهران 3g هست .
تازه همه اینا که گفتم به کنار،آخه کدوم آدمی دانلود شبانه یک ماه لازم داره،مگه دیگه چی هست که دانلود کنیم؟
کسی امتحان کرده دو بسته همزمان فعال باشه؟ یعنی شب ها مثلا از بسته نامحدود یک ماهه استفاده کرد و روز ها از بسته یک ماهه 4 گیگابایت
بله
کاملا نامحدود رو هم دیدیم
همون محدودیت های همیشگی سر جاشه
حالا یک ماه چه محدودیتی داره ؟
بله من انجام دادم اين كار رو مشكلى نداره از بسته ى نامحدود استفاده مى كنه شبا..نقل قول:
به هیچ عنوان حتی امتحان هم نکنید ممکنه محدودیت بسته شبانه رو رد کنید و از بسته روزانه تون کم کنهنقل قول:
اتفاقا از بسته استفاده كنه كه بهتره تعرفه ش از تعرفه عادى كمتره حداقل، بعد بسته هاى روزانه شامل همون مقدار شبانه هم ميشن كه بازم اول اون رو استفاده مى كنه..نقل قول:
اقا این سوال ما رو یکی میشه جواب بده قبلا هم پرسیدم منتهی بحث به انحراف رفت و جواب ما بی پاسخ :
اگر من بسته شبانه یکماهه 1-11 صبح رو بخرم بمدت یکماه هر شب میتونم 30 گیگ دانلود کنم (در صورت بودن سرعت مناسب) یا کلا 30 گیگ رو در طی یکماه در اون ساعات میتونم استفاده کنم ؟
ممنون میشم فقط و فقط به همین مورد پاسخ بدید
مرسی
من دیدم تو سرعت بالا چه بلایی سر کاربر میارننقل قول:
من خودم قربانی این شیوه کلاهبرداری کثیفشون شدم که میگم این حرفو
به هیچ عنوان با دائمی طرف اینترنت نرید که شدیدا پشیمون می شید بعد اینکه قبض تلفن تون رو ببینید تازه اصلا معلوم هم نمیشه چی جوری مصرف کردن چون تو یه ستون میزنن تمام هزینه ها ی ارزش افزوده و اینترنت رو
احتمالا این طرح نامحدود شامل همون تبصره مصرف منصفانه میشه
حالا معلوم نیست این مصرف منصفانه برای طرح یک ماهه چقدره :n13:
دقیقا.یک هفته و یک ماهه ش مشخص نیست چقدر محدودیت داره.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
60 یا 100 گیگ
نامحدودش رو هم دیدم
اين كه بعله اينا هر كارى مى كنن كه تو پاچه ى كاربر بكنن ولى خداييش من تا قبل اين كه اين طرح جديد مخابرات كه شبانه داره رو بگيرم از اين استفاده كرده بودم كه الان ميزان مصرف ديتا رو گوشيم بيشتر از سيصد گيگ هست كه خداييش با همين نحوه ى مصرف برام مشكلى پيش نيومد واقعا، سرعتم هم عالى بود يعنى دقيق نزديك بيست مگ سرعت مى گيرم، ولى خب شانس آوردم حتما چون خيليا به ضررشون شده متاسفانه..نقل قول:
بر چه اساسی میگی 60 یا 100 گیگ؟ تو خود سایتش نوشته ؟نقل قول:
60 یا 100 گیگ
نامحدودش رو هم دیدم
من دیشب بسته 2-7 رو فقط برای اینکه ببینم محدودیت حجمش برداشته شده یا نه گرفتم . محدودیت 20 گیگ پابرجاست
بسته 1-11 رو یکی دیگه داوطلب شه امتحان کنه ببینه همچنان 30 گیگه یا نه تا این همه حدس رو هوا زده نشه . به نظر من با اینکه قیمتش 65 درصد اضافه شده ولی حجمش تغییر نکرده
در مورد این قضیه فقط دردو صورت میشه مطمئن شد . یا یه هفته ای رو بگیری ببینی چطوره یا خودش دست از این تبلیغ مسخره " حجم نامحدود" برداره و محدودیت حجمش رو اعلام کنهنقل قول: