مودلاسیون مودم چیه؟نقل قول:
Printable View
مودلاسیون مودم چیه؟نقل قول:
چیه مودم [emoji15]نقل قول:
زیر دیپلم بگو ؛)
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
همین عکسی ک دادی بالای annex.aنقل قول:
ی چیزی نوشته معمولن روی adsl2+ هس اینو بزار رو g.dmt یکم خط استیبل تر میشه 3 4 شماره نویز میره بالاتر (بیشتر مواقع )
بله اگه دقیقا اینکار هایی که گفتم انجام بدین کیفیت خطتون میره بالا، نویز کمتر میشه در نتیجه پهنای باند بیشتری هم میتونی بگیریننقل قول:
روی G.DMT هست .نقل قول:
سلام.
دوستان من وقتی تلفن وصل میکنم به خطی که روش ADSL هست سرعتم حدود 5 مگابیت کمتر میشه.
بدون تلفن Down Stream تقریبا 11520 میشه و با تلفن حدود 7950 میشه.
پشت تلفن اسپلیتر میذارم ولی پشت مودم اسپلیتر نیست. لازمه که پشت مودم هم اسپلیتر بذارم؟
تلفن هم برندش زیمنس هستش که بی سیمیه و حتی یک تلفن با سیم معمولی هم تست کردم همینطوری میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم که تلفن و مودم روی خط باشه و Down Stream تغییر نکنه.
این تصویر برای زمانی هست که تلفن رو از خط جدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .این وضعیت خطمه مشکل پینگ سرعت ندارم ولی وقتی تلفن زنگ می خوره بیشتر مواقع اینترنت قطع می شه. مودم مستقیم به پریز تلفن وصله و تلفن به یه پریز دیگه
برای استفاده همزمان از مودم و تلفن میبایست از اسپلیتر استفاده کنیدنقل قول:
2 عدد اسپلیتر تهیه کنید و یکی را در مسیر تلفن منزل قرار دهید و دیگری را در مسیر مودمتون .
ویا تلفن و مودم را با استفاده از یک پریز و اسپلیتر به خط تلفن متصل بفرمایید.
مشکل خط عجیبی پیدا کردم.
سه چهار ساعت نویز خط قسمت Downstream میاد روی 10 که بدترین حالته؛ سه چهار ساعت هم نویز خط میاد روی 30 که بهترین حالته. مشکل از چی میتونه باشه؟ مودم خیلی نزدیک به ورودی خط تلفنه و تقریبا به جز کابل ماهواره چیزی سر راه سیم تلفن نیست. مدام نوسان داره اون هم تا 20 تا! مشکل میتونه از مودم یا اسپلیتر باشه؟
دوست گرامی ، تغییر مودلاسیون مودم از gdmt و annex a و annex b و برداشتن و گذاشتن این تیک ها ابدا هیچ تاثیری در هیچ جیزی نداره ! حتی به اندازه 200 - 300 کیلو بیت . اینها همش ترول و مسخره بازی هست و منشا این شایعه ها سایت هایی مثل آشیانه و گرداب و کوفت و مرض هستند که یه مشت از دانشگاه رونده نشستن با پکیج های آماده و خریداری شده وب سایت های عربستان و داعش رو هک میکنند ... و این 4 تا تاپیک را درباره کاهش نویز خط و پینگ هم میزنند که به ریش مردم بخندند ( اگر کاهش پینگ با ایجاد تغییر در رجیستری ویندوز ممکن بود ، این کار هم شاید تاثیر داشت ..)نقل قول:
یه سری بچه علاف ندار بدبخت که به کارهای خودشون میگن ترول ! مثل همین هایی که مرتب تبلیغ آنلاک و فلش مودم ها رو میکنند. شما وقتی یه دستگاه گرونی مثل zw101 ایرانسل رو با فریم ور غیر قانونی آپدیت کنید غیر از اینکه از شبکه ایرانسل خارج میشه و برای خودتون دردسر ایجاد کردید هیچ کار دیگه ای نکردید . پول کد آنلاک هم میره تو جیب یه سری هندی و ترک کلاه بردار که برای همین مقاصد سایت زدن !
فقط دو عامل رو نویز خط شما تاثیر داره .. فاصله شما با مرکز مخابراتی منطقه تون ، کیفیت مرکز مخابراتی و در نهایت کیفیت سیم کشی داخل ساختمان شما و بس
با سلام.
دوستان من چند روزه اینترنت نا محدود یکی از ادوستانم رو تبدیل به حجمی کردم و سرعت از 512 کیلو اومد روی 16 مگابیت .
مودمم d-link 2750 u .
اینم یک سری پارامترها :
attainable rate : down.s 18000 , up.s 1200
attenuation = down.s 29, up.s 15
مورد دوم تقریبا ثابته ولی مورد اول با چند بار رفرش ممکنه رو 20000 بره یا بیاد رو 17000 و مقدار ثابتی نداره .
از نظر سرعت هم مشکلی نیست و عالی بود .
اما عصر تا شب مشکل قطعی سرویس و اختلال شدید داشتیم به حدی که بعد از قطعی به این سادگیا دوباره وصل نمیشد !
زنگ زدیم 2020 و نتیجه این شد که سیم های نو استفاده کردیم ، تلفن رو کلا قطع کردیم و ... ولی حل نشد.
بعد گفتن snr شما حدود 7 هستش و مناسب نیست . خطم که 16 مگ rate من بود رو محدود کردن به 12 مگ و snr اومد روی 15 .
ولی بازم متاسفانه تو بازه عصر تا شب همون اختلالات وجود داشت و چک کردم دیدم حوالی 8 شب یهو snr اومد روی 7 !
خلاصه باز تماس گرفتیم خط و این بار محدود کردن به 10 مگ . ولی snr همون 7 موند و کارشناس آخر میگه که این snr برای این سرعت مناسبه!
من خودم به شخصه فکر میکنم اگه بجای پایین آوردن سرعت دانلود بیان آپلود منو محدود کنن به نصف مقداری که هست یعنی از 1200 محدود کنن به 512 احتمالا مشکل حل میشه . ولی جالبه برام میگن امکانشو نداریم و دانلود و آپلود با هم میان پایین . در صورتیکه تا الان که 6 مگ از دانلودم کم شده آپلودم نرخش .ذره ای کمتر نشده !
نظر شما چیه با این تفاسیر ؟
البته اینکه مودم و ببریم با ورودی خط چک کنیم که آیا تو اون تایم شب پایین هم قطع میشه یا نه کار بدفرمیه
ضمن اینکه مقدار snr مناسب برای خط چقدره ؟
--------------- پ.ن
خط خودم و چک کردم snr 10 / attainable rate = downs 18000, up.s=900
rate = down.s 16000 , up.s 512
attenation = 25
و ذره ای نه مشکل سرعت نه کیفیت و ... دارم و همه چی عالیه .
چند روزی هست که مخابرات شبها دچار بی ثباتی میشه.
بنظر من یه مدت صبر کنین.
الان اگه قطعی ندارین استفاده کنین. اگر هم قطعی دارین مدولاسیون ADSL رو G.DMT بزارین
و دوباره تست کنین.
بنظر خطتون خوبه که تا 16 مگ سرعت داده. SNR 15 باید ثبات کافی رو بده.
الان من خودم SNR 6 هست! قطعی خیلی کم دارم. سرعت نتم 10-11 متغییر هست.
ولی تو این چند روز اخیر شبها زیاد قطع میشه.
دان استریم رو زیاد کم نکنین اینا موقع پایین آوردن زود عمل می کنن ولی موقع بالا بردن
به سختی راضی میشن. بزارین همین بمونه کارهایی که گفتم بکنین انشالله جواب می گیرین.
باز دوستان دیگر میان بیشتر و صحیح تر شما رو راهنمایی می کنن.
سلام
ببخشید من مشکلات عجیبی دارم
یک من سرویس دو مگ ماهانه حجمی با حجم 10گیگ گرفتم از شرکت آسیا تک
بعدش سرعت دانلودم بالا و پایینی ک داره بین 400تا1200 هستش با آی دی ام
ولی همین سرویس همسایه بقل دست ما سرعت دانلودش بین 2800تا 3100 هستش( این اعداد منظورم همون اعدادیه که سرعت دانلود مینویسه تو آی دی ام)
بعدش این سرعتی که من دارم همیشگی نیس بعد گذشت چند ساعتی دانلودم با نرم افزار آی دی ام میاد رو 200 وقتی میرم سیم تلفن مودم رو از پریز جدا میکنم و دوباره وصل میکنم سرعتم میاد تا 1200 خیلی واسم جالبه میشه کمک کنید
بعد Operational Status G992.5
Upstream Speed 509 kbps
Downstream Speed 10239 kbps
وقتی سرعتم کم میشه دانلود استریم هم میاد پایین
ب نظر شما مشکل چیه
امروز غروب دادن ک فردا پورتمو عوض کنن:n27::n27:
از سایت های معتبرم تست سرعت زدم
دانلود رو 5.5 بهم میده آپلود رو 740
پینگم 58
سلام یه سوال داشتم
چرا بعد ازچند ساعتی دانلود استریم من که رو 10239 هستش یهو میاد رو 2057 و وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم دوباره برمیگرده رو 10239؟
سرویسم دو مگ حجمی با حجم 10گیگ در ماه گرفتم
شرکت آسیا تک
روی ۱۰ مگ snr چقدره ؟نقل قول:
خود dslam متناسب با کیفیت خط برای پایداری لینک خودکار میتونه پهنای باند رو کم کنه تا نویز کاهش پیدا کنه . با ریست مودم شما این پروسه رو هم ریست میکنید و پورت به ۱۰ مگ بر میگرده .
اگر سیم و اسپلیتر و کلا مسیر مودم رو بررسی و بهبود ببخشید ، دیگه پایین نمیاد .
سلام الان رو ده مگ SNR من 6.4 میزنه
پ این حال طبیعی هستش
ولی خدایی همسایه ما همینو داره سرعت دانلودش رو 3000 کیلو با آی دی ام ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
من رو یه مگه :n27::n27:
مودمم ب سر خط وصله خدایی
ی شات از تنظیمات مودم بدهنقل قول:
سرعت 3 مگابابت یعنی ریت بالای 24 مگابیت ک هیچ شرکتی این سرعت نمیده :/
دوتا کار میتونید بکنید .
میتونید تماس بگیرید شرکت درخواست بررسی snr توی mdf رو بدید ، با اینکار از صحت پورت مطمئن میشید و اینکه ایراد از سیمکشی مخابرات تا منزل شماست .
مرحله بعد درخواست جابجایی پورت هست ، ممکنه یک روز قطعی نت داشته باشید برای این جابجایی ، و نتیجه اینه خط دیتای شما میوفته روی یک پورت دیگه ، ممکنه پورت مشکل داشته باشه .
برای مورد اول با نماینده شهر و برای مورد دوم میتونید با پشتیبانی مرکزی صحبت کنید
فردا از همسایهه که 3000هزارتاس ی شات میزارم عکس مودمم میزارمنقل قول:
درخواست دادم مورد اولو انجام دادن گفتن خوبه مورد دومی رو دیروز گفتن انجام میدیم صب میرم سراغشوننقل قول:
ولی حرصم میگیره از سرعت همسایه :n28::n28:
سلام.نقل قول:
پشتیبان مرکزی چه شماره ای داره ؟
من شدیدا مشکل دارم هنوز چند پست بالاتر توضیح دادم . قراره یکی بیاد خط رو دم در چک کنه .
همچین چیزایی هم پشتیبانی 2020 نمیگه . عوض کردن پورت و چک کردن snr از mdf و ...
مشکل هم بابت قطعی های زیاد و اختلال دارم . ولی سرعت دانلودم نوسان هم نداره خیلی خوبه .
سلام.نقل قول:
پشتیبان مرکزی چه شماره ای داره ؟
من شدیدا مشکل دارم هنوز چند پست بالاتر توضیح دادم . قراره یکی بیاد خط رو دم در چک کنه .
همچین چیزایی هم پشتیبانی 2020 نمیگه . عوض کردن پورت و چک کردن snr از mdf و ...
مشکل هم بابت قطعی های زیاد و اختلال دارم . ولی سرعت دانلودم نوسان هم نداره خیلی خوبه .
در مورد مخابرات موضوع فرق میکنه ، شرکت های خصوصی توی هر شهر یک نماینده دارند ، نماینده مرکزی منظور شرکت اصلی مستقل در تهران است بررسی سرخط کار دشواری نیست و شما به شخصه میتوانید انجام دهید فقط کافیست مردم را به سیم ورودی مخابرات وصل کنید و قبل از آن سیم مخابرات را از سیم کشی داخلی جدا کنید در مورد بررسی ام دی اف در صورتی که سر خط ورودی منزل شما �اسب نبود میتواند بررسی شود و در صورت ادامه دار بودن مشکل می توانید درخواست جابجایی پورت دهید که توسط نماینده مقدور استنقل قول:
شرمنده من حواسم نبود فک کردم تو تاپیک مخابرات دارم می نویسم !نقل قول:
بحث دشواری فقط نیست .
من الان یه خط دیگه دارم البته یه مکان دیگه با snr 7 مشکلی ندارم . سرعت هم تا 16 مگ میرسه .
ولی رو خطی که از مخابرات دارم مشکل قطعی وصلی هست snr 7 . این مشکل و چطوری از سر خط نتیجه بگیرم ؟ باید 2 ساعت با مودم بشینم ببینم کی قطع میشه ...
پشتیبانی شون که میگن مودم و بزنید به سر خط بعد تماس بگیرید ببینیم قطع میشه !؟ هر تماسش هم نهایت 10 دقیقه طول میکشه خودکار قطع میشه .
خوب اسنار ۷ پایین هست و ایده آل نیست اینکه � مشترک میخواهیم سرخط مخابرات را چک کنند از این بابت هست که علت پایین بودن اس ام آر سیم کشی داخلی یا رد شدن سیم های داخلی تلفن از کنار سیمهای برق یا هر عامل نویز آور دیگر نباشد بعد از این مرحله بررسی ام دی اف و تغییر پورت می توانند راه حل باشد البته این موضوع را نیز در نظر بگیرید که کیفیت سیم های مخابراتی از مرکز مخابرات شما تا محل استفاده اینترنت نیز در این موضوع بسیار اهمیت داشت که راه حلی برای آن وجود ندارد و باید سراغ اینترنت های جایگزین بیسیم بروید
بله ممنون .نقل قول:
کلا قبل از برقراری سرویس باید این مراحل تحت عنوان امکانسنجی انجام بشه در صورت عدم مشکل سرویس برقرار بشه .
متاسفانه ما باید هزینه کنیم سرویس برقرار بشه بعد دو هفته با پشتیبانی سر و کله بزنیم و ...
حق با شماست ولی متاسفانه از نظر فنی چنین کاری ممکن نیست ، فرآیند های زیادی برای اینکه شما در منزل اینترنت داشته باشید باید انجام بشهنقل قول:
سلام
من از خط تلفنی که اومده توی حیاط مستقیم سیم کشیدم برای مودم و از سیمکشی داخلی استفاده نمیکنم.
یکی دو روز بود که کیفیت خط اومده بود پایین. رفتم به سیم دست زدم و دیدم با یه تکون خوردن لینک میپره. چسب برقی که زده بودم رو باز کردم و دیدم یکی از سیم ها رنگش خیلی تیره شده و انگار سوخته!
10 سانتش رو بریدم تا رسیدم به رنگ طبیعی سیم یعنی مسی. یعنی تا 10 سانتش همون حالت سوختگی مانند رو داشت.
دوباره سیم ها رو به هم تابوندم و وضعیت نرمال شد.
به نظرتون علتش چیه؟
درود بر همگی.
دوستان کسی پینگ خط با اسپلیتر رو با سیم کشی از سر خط مقایسه کرده؟
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام
مخابرات استان کرمان چند روز پیش دچار مشکل شد و همه سریس های ADSL شهر ما قطع شد .
بعدش دیروز صبح برای همه وصل شد ولی برای من وصل نشد و فقط چراغ ADSL ثابت بود و چراخ اینترنت روشن نمیشد .
صب مودم بردم خونه همسایه رو خط اونا گزاشتم وصل شد ، آوردم خونه زنگ زدم ۲۰۲۰ مشکلمو گفتم طرف شماره پورت گرفت از من و یه سری تغییرات داد و گفت روشن کن مودم درسته منم روشن کردم حالا مشکلات زیادی پیش اومده
۱ چراغ ADSL ثابت نمیمونه و همش خاموش روشن میشه
۲ روی خط صدای خش خش میاد
۳ سرعت من از ۷ مگ اومده رو ۰.۸۹ مگ
چیکار کنم به نظر شما پشتیبانی هم هرچی زنگ میزنم حل نمیشه میگن پروفایل رو روی کمترین مقدار گذاشتیم .
من روی خطم چنین وضعیتی دارم
برای بهبودش توصیه اساتید چی هست؟
ممنون
درود
خواستم ببینم اگه حداکثر ۱ کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشم ، چه سرعتی میتونم بگیرم با در نظر گرفتن نویز خط ؟
ممنون میشم اگه عزیزان کمکم کنند .
Sent from my Nokia 6 using Tapatalk
من فاصلم تا مرکز حدود ۲ کیلومتر میشه ( شایدم بیشتر ) سرعتم روی ۶-۷ مگابیت بود برای مخابرات نویز خطم هم متوسط بود و قعطی نداشت. منتها الان یه هفته میشه ریدن تو همه چیزنقل قول:
شما مشکل آپلود داریدنقل قول:
snr اپلود خیلی بده.زنگ بزنید و به پشتیبان بگید روی یک مگ بذارید
Snr اپلود تو پنلشون جداگانه ست میشه؟نقل قول:
مخابرات دارم استان تهران
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
نه همین عدد 6.8 یا هر عددی که خود مودم میزنه براشون ست میشهنقل قول:
شما یه راه دیگه هم هست و اون اینه که مودلاسیون مودم رو از adsl2 plus تغییر بدید و بذارید روی g.dmt
که به نظرم اینطوری دانلود خط هم از 9 مگ میاد پایین
شاید بهتره زنگ بزنید به خود پشتیبان و بگید پهنای آپلود رو بذاره روی 1 مگ بهتره
سلام
من تو خونه ۲ تا خط دارم و روی جفتش اینترنت گرفتم.
وقتی یکی از مودم ها رو خاموش میکنم، کیفیت خط روی اون یکی مودم خیلی بهتر میشه و نویز میاد پایین.
اشکال از کجا میتونه باشه؟
ویرایش:
وقتی هر دو مودم با هم روشن باشه، snr میاد روی 9
وقتی یکی رو خاموش میکنم snr میره روی 23
اگر کمک کنید منشا مشکل رو پیدا کنم ممنون میشم، هیچ ایده ای ندارم چی کار باید کنم.
نقل قول:
سلام
بهترین حالت اینه که سر خط تست کنید.اگر اونجا هم وضع به همین منوال بود پس مشکل از سمت سیم کشی خونه نیست ولی اگر سر خط این مشکل ظاهر نشد مشکل از سیم کشی خونه است
اگر هم حالشو ندارید سر خط تست کنید بهتر صبر کنید شاید کسی از دوستان راهنمایی بهتری کنه
سلام. راهنمایی میخواستم ممنون میشم اساتید کمک یا نظری دارند بدهند .
من 2 تا خط دارم که روی اولی اینترنت مخابرات هست و روی دومی اینترنت پارس آنلاین . در ابتدا که پارس آنلاین گرفتم ، خط دوم بیشتر از 1مگ کشش نداشت و تا زیر 1مگ هم میومد ، برای همین سیم کشی داخل ساختمان عوض کردم و بعد اون تا 4مگ تونستم افزایش داشته باشم .
هفته گذشته در منطقه ما کابل برگردون بود و خطی که پارس آنلاین داشتم 1 روز و خطی که مخابرات داشتم 5روز قطع بود . اما نکته ای که پیش اومد این بود که خطی که مخابرات داشتم وقتی وصل شد کیفیت خط به شدت رفته بود بالا ولی پارس انلاین همونطور بود و اگر بخوام یکم وسواس هم داشته باشم ، باید بگم بدتر هم شد. چیزی که الان برام جای سوال هست اینه که چرا 2 خط با یک پیش شماره اینقدر تفاوت کیفیت دارند ؟ با توجه به این که سیمکشی داخلی مجدد انجام شده مشکل از کجا ها میتونه باشه ؟ ( در ضمن مودم ها همگی جدید هستند و مشکلی ندارند و همچنین اسپلیتر و تمام چیز های که مربوط به خونه میشه درست کار میکنند)
عکس های مربوط به مودم ها ، اساتید اگر نظری یا مشکلی میبینید بفرمایید.
همون طور که از عکس ها معلومه اختلاف کیفیت بسیار زیاد هست.
خط دوم و پارس آنلاین
خط اول و مخابرات
احتمال زیاد مخابرات برای شما از سمت کافو خط کشیده و گرنه اگر از سمت مرکز باشه بعید میدونم اینقدر تفاوت فاحش داشته باشه یا اینکه براتون فیبر کشیده باشهنقل قول: