ممنون از لینکی که دادیننقل قول:
بله اونجا هم در خدمتتتون هستیم :n01:
کلا گیرنده ها رو میشه دان گرید کرد و برگردوند به ورژن های قبلی یا نه مثه کنسول های بازی و بعضی دیگه از وسایل الکترونیکی دردسر داره برگردوندنش ؟؟
Printable View
ممنون از لینکی که دادیننقل قول:
بله اونجا هم در خدمتتتون هستیم :n01:
کلا گیرنده ها رو میشه دان گرید کرد و برگردوند به ورژن های قبلی یا نه مثه کنسول های بازی و بعضی دیگه از وسایل الکترونیکی دردسر داره برگردوندنش ؟؟
نمی دونم والا!نقل قول:
ولی فایل های آپدیت قبلیش هم توی سایت سما هست! ازشون یه سوال بکنید(تلفنی) که می شه با استفاده از آپدیت های قبلی داون گرید کرد و یا این که به طور کلی فیرم ور جدید می خواد!؟
بله به ورژن قبلی داون کردم ، دوباره رنگش به حالت اول برگشت ، به نظرم از لحاظ نور خوب شده بود ولی رنگش یه مقدار بیش از حد شدید شده بود واسه همین ترجیح دادم برگردونم به حال قبلنقل قول:
باید زنگ بزنیم به شرکت اعتراض کنیم!نقل قول:
خودشون که فروشنده ای بیش نیستند! حداقل به چینی ها اعلام کنن
منم پیشنهاد amirkhan رو دارم و به نظرم 353 یا 232 بگیر که playerشون هم full hd باشه .نقل قول:
ولی یه چیزو به صحبتهای amirkhan اضافه میکنم و اون اینکه مدل 333 جدید نیومده و مدلهای 343 و 353 از اون جدیدترن .
یکی از مزایای گیرنده های ایکس ویژن اینه که سایت رسمی داره و راحت به آپدیت دستگاهاشون دسترسی داری و به مشکلاتت رسیدگی میکنن و برای حلش زود به زود آپدیت ارائه میدن .
سلام
یه گیرنده میخوام بگیرم که قدرت گیرندگی وسرعت تعویض کانال بالایی داشته باشه،و یه پلیره معمولی که فرمتهای اصلی رو پخش کنه . یکی از دوستان دنای 327 نیو رو معرفی کرد و گفت سی پیو 630 داره اما وقتی پیش فروشنده رفتم گفت خوب نیست و یه چیز دیگه بگیر و خودش تک ویژن رو پیشنهاد داد . پیش یه فروشنده دیگه رفتم اونم گفت 327 خوب نیست و مکسیدر بگیر که بهترینه و سی پی یو 700 داره . خودم تو محل کارم از یکی از مدلهای قدیمی تر دنای استفاده میکنم که پلیرش خوبه ولی سرعت تعویض کانال خیلی زیاده و برد کنترلش هم کمه و باید حتما جلوش بگیری. خلاصه راهنمایی کنید:n13:
قدرت سیپیو هر دو مدل یکیه
شعر گفتن
من با هر دوتاش کار کردم عمرا سرعتشون بالاتر از مدلهای قبلی باشه
عدد سیپیو رو برای فروش بیشتر به دروغ بالاتر میزنن روی جعبه
یه سوال.
دوستانی که X.Vision 353 دارند، آیا گزینه ای واسه فعال کردن تقویت کننده هست که دیگه نیاز به تقویت کننده آنتن نباشه؟
با سلام
از کجا میشه ایسترو خرید؟
من هم میخواستم ایستر بخرم ولی دوستان گفتند که فعلا مثل اینکه وارد نمیشه. توی فروشگاه سایتشون هم موجود نبود. به همین دلیل X.Vision 353 گرفتم که فردا دستم میرسه.نقل قول:
کسی نیست جواب سوال من رو بده؟نقل قول:
با سلام
دوستانی که سما خریدن و مدتیه استفاده میکنن،من تصمیم به خریدش دارم ودوتا سوال دارم که برام
در خریش مهمه لطف کنید جواب بدین چون میخوام اگاهانه بخرمش
اول اینکه غیر از پایین بودن صداش ،ایا گیرندگیش قابل قبول هست ،منظورم اینه که سیگنال دریافتی روی 90 هست
گیرندگی کانالها برای من در اولویته و ایا مشکل خاصی نداره؟
دوم اینکه چون از انتن اکتیو استفاده میکنم وبوستر انتنو جدا کردم میخوام بدونم در منوی تنظیمات سما
گزینه فعال کردن (تقویت) انتن وجود داره یا نه ؟چون اگه نداشته باشه باید برای انتن هم هزینه کنم وچون در شهرستانم مجبورم انتن گرون قیمت بخرم.خواهشا دوستان جواب بدن
سلامنقل قول:
در مورد 353 نمیدونم ولی ازونجا که مدلای سری 100 این گزینه رو داره (خودم 111) دارم بعید میدونم سری 300 نداشته باشه !انشااله دوستانی که 353 دارن کمکت کنن
شما که استفاده کردی میشه بگی اون خصوصیاتی که من گفتم تو اینا هست یا نه و چندتا از ویژگیهاشونو بگی و اینکه کلا برای خرید پیشنهاد میدی یا نهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله کیفیت دریافت سیگنال در حالتی که آنتن جای خوبی باشه و مشکلی نداشته باشه رو 91 درصد هست که تصاویر بدون اشکال پخش میشه
من مشکلی باهاش نداشتم ، بعضی اوقات که باد و بارون شدید میاد تصویر شطرنجی میشه که اونم به خاطر موقعیت آنتن ما هست که چندان مناسب نیست
در مورد کیفیت دوستان دیگه هم اگه نظرشون رو بیان کنن بیشتر مطمئن خواهید شد ، من به شخصه راضیم
گزینه تقویت آنتن هم داره که میشه روشنش کرد ، البته من از آنتن های قدیمی استفاده میکنم و تا حالا امتحانش نکردم
مرسی از توصیه شما.مدل 353 رو این هفته میخرم.فروشگاه چاره با هفت!هزار تومن تخفیف داره میفروشه:n01: امیدوارم با این یکی به مشکل بر نخورم.از نظر ساپورت فایلهای تصویری توی سایتش که کامله ببینیم موقع کار کردن هم همینجوریه یا نه.:n05:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط abbas-t مشاهده تاپيک
با سلام
دوستانی که سما خریدن و مدتیه استفاده میکنن،من تصمیم به خریدش دارم ودوتا سوال دارم که برام
در خریش مهمه لطف کنید جواب بدین چون میخوام اگاهانه بخرمش
اول اینکه غیر از پایین بودن صداش ،ایا گیرندگیش قابل قبول هست ،منظورم اینه که سیگنال دریافتی روی 90 هست
گیرندگی کانالها برای من در اولویته و ایا مشکل خاصی نداره؟
دوم اینکه چون از انتن اکتیو استفاده میکنم وبوستر انتنو جدا کردم میخوام بدونم در منوی تنظیمات سما
گزینه فعال کردن (تقویت) انتن وجود داره یا نه ؟چون اگه نداشته باشه باید برای انتن هم هزینه کنم وچون در شهرستانم مجبورم انتن گرون قیمت بخرم.خواهشا دوستان جواب بدن
نقل قول:
با سلام
گیرندگی خیلی خوبی نداره وقتی یه کم باد می اد تصویر شطرنجی میشه ما انتن مون خوب است دستگاههای دیگه گیرندگی بهتری داره . ولی از لحاظ مدیا پلیر فوق العاده هست .
یک مورد را دوستان چک کنن وقتی رزولوشن تصویر را روی 1080p می ذاری کانال های مثلا پویا و نمایش و پرس تی وی شطرنجی میشه ولی کانالهای یک تا شش و تماشا که روی فرکانس اولی هستن اینجوری نمیشه !!!!
جدیدا برای من در موقع ضبط خود به خود متوقف میشه و کلا دستگاه هنگ می کنه و باید از پشت دستگاه را خاموش و روشن کنی تا درست بشه که زنگ زدم به نمایندگی گفتن بیار ببینیم و چک کنیم .
بله اینجور دستگاه ها توی فرکانس بالا و مخصوصا زمانی که جزیان زیادی از اون کشیده بشه(اتصال هارد یا فلش پر مصرف) قاط می زنه.:n21: به نظر من اگه فیلم هاتون 720 هست بیخود روی 1080 نرید.نقل قول:
البته من جایی که ایکس ویژن و دنای آنتن کیفیت نداشتند با آنتن اتوبوسی و سما کیفیت عالی داشتم.
سلام
کسی هست از مکسیدر اطلاعاتی بده؟
نقل قول:
با سلام
منظورم تماشای فیلم از روی فلش نبود من میگم چرا وقتی رزولوشن را بالا می بری کانال های یک تا هشت شطرنجی نمی شه ولی کانال های بعدی اینجوری میشه اگه نمی تونه ساپورت کنه باید برای همه کانال ها اینجوری باشه . در هر صورت من فردا می برمش گارانتی ببینم چی میگن مخصوصا برای متوقف شدن ضبط .
به خاطر این که کانال ها با دو فرکانس مختلف و از دو آنتن مختلف دریافت می شن.نقل قول:
که یکی از سیگنال های دریافتی از یکی از آنتن ها قوی تر هست و به اصطلاح SNR سیگنال (Signal to Noise Ratio) در یکی قوی تر و در یکی ضعیف تر هست. که با توجه به نوع کدینگ، برای کاهش نویز بایستی یک سری محاسبات انجام شه. که رزولوشن بالا مزید بر علت می شه تا کار زیادی از دستگاه کشیده بشه و تصویر شطرنجی بشه و سرعت تعویض کانال زیاد بشه.
با سلامنقل قول:
گیرنده 353 بدستت رسید ؟مبارکه :n16:،گزینه تقویت انتن داره؟راستش ار بس تو گیرنده ها چرخیدم خسته شدم
میخوام همین مدل شما رو بخرم ،چه جور دستگاهیه ،سیگنال دریافتی چند درصده؟پلیرش چطوره ؟چند خریدیش؟
من موندم این تاپیک چرا اینقدر پیچیده شده
چرا یه نفر نمیاد بگه همشون یه اشغال هستن
دوستانی حرف من رو میفهمن که با چندتاش کار کنن
بچه ها زیاد سخت نگیرین این گیرنده های موجود از درجه سه چهارم رد کرده
خدا لعنت کنه وارد کننده رو که فقط به فکر منفعت خودشه
شما احتمالا توی ایران زندگی نمی کنید!نقل قول:
توی ایران زندگی اکثر اوقات، انتخاب یعنی تصمیمی که بعد از مقایسه بد و بدتر گرفته می شه.
موفق باشید!
نقل قول:
با سلام دوست عزیز
من تو چند تا پست قبل هم گفتم که همشون در یک رده هستن با اندکی تفاوت
من با خیلی از اینا کار کردم ، انگار تو چین یه کارگاه هست و همه میرن اونجا خرید میکنن
خیلی خوب میشد که تو ایران یه مدل خوب طراحی و ساخته میشد و پول مملکت هم به جیب چینی ها نمی رفت .
من مطمئن هستم که اینجا توانایی ساخت محصول خیلی بهتر و با سلیقه مشتریان ایرانی وجود داره .
به امید اون روز .
ببین منظورت از گزینه تقویت آنتن رو متوجه نمیشم ولی اینو میدونم که این دستگاه یه گزینه قدرت آنتن داره که اگه از آنتن بوستر دار استفاده کنی این گزینه باید فعال باشه تا تصویر نمایش داده بشه وگرنه مینویسه : بار اضافی روی دستگاه هست ...نقل قول:
مدل 353 سخت افزار قوی تری نسبت به بقیشون داره و دیرتر داغ میشه و اینکه سیگنال دریافتیش بهتره . از نظر پلیر انواع فرمتها رو هم پخش میکنه دیگه .
متشکرم ،منظورمو درست متوجه شدی دوست عزیزنقل قول:
امیر خان قبلا گفته بودی گویا ولی با این پست و اصطلاحاتی که به کار بردی مشخص میشه برقی هستیا :n02:نقل قول:
راستی یه مورد مشابهی هم من دارم
معمولا بازی های فوتبال که پخش میشه حالت شطرنجی رو میشه به طور واضح در قسمت زمین چمن مشاهده کرد ، در حالیکه دیگر برنامه ها یا همون فوتبال مثلا اول یا آخرش که آمار رو نشون میده خیلی هم با کیفیته
شما هم این مشکلو دارین ؟ چیکار باید کرد تا برطرف بشه ؟
نقل قول:
منم گفتم که اینا بسیار شبیه هم هستن یعنی در حد 90 - 95 درصد و اکثرا بی کیفیت
ولی این که بگیم خدا وارد کننده ش رو لعنت کنه که آخه درست نیست
درسته اونا به فکر جیب خودشون هستن ، ولی اگه بخان از جنسای با کیفیت بیارن اون موقع قیمتی دو سه برابر قیمت فعلی در میاد
شرکت هایی معتبری که ریسیور ماهواره تولید میکنن معمولا از گیرنده ها هم دارن با امکاناتی بیشتر از گیرنده های موجود در بازار ما ، ولی خب مردم کمتر زیر بار اون قیمت خواهند رفت
ولی ما ساده ترین قطعات الکترونیکی رو هم داریم وارد میکنیم چه برسه به ساختن این دستگاه ها که پردازنده هم داخلشون دارننقل قول:
با سلام دوست عزیز
من تو چند تا پست قبل هم گفتم که همشون در یک رده هستن با اندکی تفاوت
من با خیلی از اینا کار کردم ، انگار تو چین یه کارگاه هست و همه میرن اونجا خرید میکنن
خیلی خوب میشد که تو ایران یه مدل خوب طراحی و ساخته میشد و پول مملکت هم به جیب چینی ها نمی رفت .
من مطمئن هستم که اینجا توانایی ساخت محصول خیلی بهتر و با سلیقه مشتریان ایرانی وجود داره .
به امید اون روز .
البته نه این که نتونیم ، ولی اگه تو این زمینه ها به فکر ساخت باشیم و به جای واردات تو این زمینه سرمایه گذاری بشه قطعا وضع بهتری خواهیم داشت
سلام
دوستان می خوام واسه خونه یه گیرنده دیجیتال بگیرم! به نظرتون چه مدلی بگیرم؟خودم موندم؟
ممنون می شم یکی بگه و یکم راهنمایی کنه در مورد ویژگیهاش!:n01::n12:
من نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شده ام یا نه.نقل قول:
اگه سوالتون اینه که وقتی دوربین تراولینگ داره( مثلا داره پن می شه یا به عبارت ساده تر دوربین داره حرکت می کنه!!) شطرنجی می شه اما وقتی دوربین روی سوژه ثابته این مشکل کمتره مشکل ربطی به گیرنده نداره و ارتباط اون به سیگنال های ارسالیه! این مسأله توی فوتبال های داخلی به وفور، توی فوتبال های خارجی 10 سال پیش به نسبت و در فوتبال های خارجی روز به ندرت دیده می شه.
بحث سر روش فشرده سازی mpeg هست. در روش mpeg تصویر به دو بخش بک گراند و فورگراند(بر اساس میزان تغییر رنگ و روشنایی در زمان) تقسیم می شه. و خلاصه اش اینه که بک گراند، بیت بر پیکسل کمتری رو اشغال می کنه و فورگراند، بیت بر پیکسل بیشتر. حالا بر اساس دستگاه هایی که استفاده می شه و نرخی که برای فشرده سازی توسط سخت افزار به کار گرفته می شه بک گراند شطرنجی یا شفاف و خوب می شه
سلامنقل قول:
همون طور که در مورد آشغال بودن اکثر نمونه ها صحبت شده،شما اگر پلیر براتون مهمه از نظر من سما رو بخرید و اگه گارنتی و این حرف ها ایکس ویژن. سراغ این نمونه های پر سود برای مغازه دارها مثل مکسیدر و اینا نرید! البته اینا نظر منه و هر کسی نظری داره!!
سلام دوستان
من یک دونه دستگاه ایکس ویژن 555 آکبند میخوام.میشه راهنمایی بفرمایید از کجا بخرم(فروشگاه اینترنتی) با قیمت مناسب؟
ممنونم
نقل قول:
بله اون موقع هایی که دوربین حرکت نسبتا سریع داره که شطرنجی میشه، یادمه در حالت آنالوگ هم این قضیه مشخص بود ولی وقتی دوربین از نمای دور ( حالت wide ) هم داره بازی رو نشون میده بازم با کمترین حرکت قسمت های شطرنجی کوچکی در زمین مشخص میشه ،که با توجه به توضیحات شما اشکال از گیرنده من نیست و همون طور که گفتین در فوتبال های داخلی محسوس تره
ديروز 92/2/10 برای خرید دستگاه دجیتال رفتم میدان امام خمینی که مدل های مختلف را دیدم که از همه بيشتر Maxeeder توی بورس بود نامی که در اين در اين مقاله اسمی از ان به ميان نيامده ( ولی يکی از فروشندگان اجازه داد تا تست کنم و توقعات من را برآورده کرد ) همچنين مدل های مانند شاتل ( که ان را هم تست کردم ) و .... به هرحال هدف من به طور خلاصه شامل اين موارد می شود :
دستگاه علاوه بر ويژگی های خوب عمومی مانند کارکرد عالی سخت افزار و نرم افزار و... گارانتی ( Maxeeder پنج سال گارانتی دارد ) پخش کامل و بدون عيب فرمت های فيلم بخصوص فرمت Mkv همراه با صدای بدون عيب و نقص و زير نويس ( بخصوص زير نويس Srt ) به طوری که ريز نبوده و قابل تنظيم نيز باشد همچنين پخش فرمت صدای Mp4 که برای من اين موارد از همه مهمتر است . داشتن تايمر و امکان ديدن يک کانال و ضبط کانال ديگر و... هم در درجه دوم اهميت البته مهم است حال سوالی که دارم :
در مورد Maxeeder , شاتل هم توضيح دهيد و آيا ايستر و سما که به عنوان بهترين از آن نام می بريد ايا توقعات من را برآورده می کنند و مشکلی ندارند با توجه به اين که اين مقاله حدود يک سال پيش نوشته شده ایا مطالب ان هنوز هم به قوت خود باقی است يا نه لطما مرا راهنمائی کنيد .
در مورد مکسیدر و شاتل و غیره و ذلک اطلاعی ندارم ، فرمت MKV و MP4 که شما میخای رو فکر کنم همه بلا استثنا پخش کنن و تفاوت ها در موارد جزئی تر و فرمت های دیگر هستنقل قول:
تاریخ شروع تاپیک مال یک سال پیش هست ولی حداقل 20 -10 صفحه آخرش شما رو در مورد برخی گیرنده های دیجیتال موجود راهنمایی میکنه
در مورد سما میتونم بهتون بگم که یک سال گارانتی تعمیر داره ، من چند تا فایل که با فرمت های مختلف امتحان کردم با wmv ها بیشتر از همه مشکل داشت ، ولی mkv رو با هر رزولوشن و کیفیتی پخش کرد زیر نویس هم که در حال معمولی کفایت میکنه و فونت بزرگش بیش از اندازه بزرگه ( srt رر میاره ولی sub رو نمیدونم)
زیر نویس فقط قابلیت تنظیم رنگ خودش و پس زمینش و اندازه رو داره و عقب جلو نمیره
صداش این طور که دوستان میگن یکم کمه
تایمر و ضبط و مشاهده کانال دیگه رو هم داره
mp4 هم مشکلی نداشت گویا با هیچ کدومش
ایستر هم که خیلی وقت تو بازار عرضه نمیشد الان رو نمیدونم ، در مورد اون هم دوستانی که دارن راهنمایی کنن
سلام دوستان . ماشاالله تاپیک خیلی کامله و همه رقم اطلاعات میشه از توش استخراج کرد. من 4-5 ماه پیش Maxeeder Mx1 خریدم از توپخونه.
سرعت تعویض کانالش خوب نیست که ظاهراً توی مدل MX2 این مشکل برطرف شده . ولی مشکل من با لود کردن زیرنویس SRT هست. شانسی جواب میده . بعضی وقتها پخش میکنه . سایز فونتش هم خیلی کوچیکه . کلاً از پخش کننده اش راضی نیستم . الان یک دستگاه خوب میخوام که پخش کننده قوی داشته باشه. حتماً MKV پخش کنه حتی حجم بالا. زیر نویس SRT و sub/Idx هم پخش کنه با سایز قابل قبول. قیمتش مهم نیست. خواهشاً دوستانی که تجربه عملی دارن جواب بدن . چون از روی مشخصات نمیشه نظر داد.
سلام دوستان
سوالی که داشتم اینه که قویترین تیونر رو کدوم دستگاه داره.
با توجه به اینکه دستگاهو برای یکی از دهاتای وسط کویر و یک تلویزیون crt میخوام بخرم زیاد کیفیت خروجیش مهم نیست (البته نه اینکه افتضاح باشه مثلا hd هم نبود نبود)
فقط گیرندگی بالایی داشته باشه.
و کارکردن باهاش برای یک پیرمرد 60 ساله راحت باشه.
ممنون از راهنماییتون.
کسی Xvision 353 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر همه
از اونجایی که تقریباً همهی شرکتهای عرضهکنندهی گیرندهی دیجیتال فقط به ذکر عبارت «پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت ...» بسنده میکنن و اطلاعات دقیقتری در این باره ارائه نمیکنن، و حتی یک Screenshot از نحوهی نمایش زیرنویس توسط این گیرندهها ارائه نمیشه، تصمیم گرفتم این سؤال رو اینجا مطرح کنم، شاید به درد کسانی که اهل فیلم دیدن هستن و به کیفیت زیرنویس فیلمها اهمیت میدن بخوره.
من از همهی دوستانی که اطلاعات دقیق در مورد گیرندههای دیجیتال موجود در بازار دارن یا تجربهای در این باره دارن درخواست میکنم نظرشون رو به طور خاص در مورد نحوهی پشتیبانیِ این گیرندهها از زیرنویسهای فارسی مطرح کنن:
1. فرمتهایی که (واقعاً و در عمل) پشتیبانی میشوند. (srt ،sub/idx، ...)
2. امکان تغییر فونت. (Arial ،Nazanin ،Mitra، ...)
اگر این امکان وجود نداره، لطفاً نام فونتی که دستگاه ازش استفاده میکنه رو ذکر کنید. (مثلاً Arial که معمولاً استفاده میشه -نمونهی این فونت- یا فونتهای استاندارد فارسی مثل نازنین، میترا و...، اگر هم اسمش رو نمیدونین لطفاً تصویرش رو بگذارین)
3. امکان تغییر (واقعیِ) اندازهی فونت. (کوچک، متوسط، بزرگ، یا به صورت عددی)
توضیح اینکه ظاهراً در بعضی از گیرندهها تغییر اندازهی زیرنویس در عمل هیچ تآثیری نداره و همچنان زیرنویسها ریز نمایش داده میشن.
4. امکان تغییر رنگ زمینه و رنگ خودِ فونت. (با ذکر رنگهای موجود)
در نهایت بسیار ممنون میشم اگه هر کدام از دوستان یک تصویر (Screenshot) از زیرنویسِ پخش شده توسط گیرنده یا گیرندههای مورد نظرش بگذاره (با دوربین موبایل یا هر روش دیگهای)، تا دیگه در خلأ حرف نزده باشیم و نمونههای عملی جلوی چشممون باشه.
بیصبرانه منتظرم.
من بالاخره بعد از خوندن اکثر صفحات و با وجود چنین بازار نا مشخصی ترجیح دادم چیزی رو بگیرم ک امتحانشوتاحدی پس داده باشه.اطلاعاتی هم ک میذارم فقط جنبه راهنمایی دوستانو داره و هیچگونه جنبه تبلیغاتی نداره و من اصلا خرید این مدل رو به کسی پیشنهاد نمیدم
اول اینکه برای من بالا بودن قدرت گیرندگی و بالا بودن سرعت سیستم و بدنبال آن تعویض کانال و همینطور قدرت گیرندگی کنترل در زوایای مختلف مهم و ملاک اصلی انتخاب بوده و موارد دیگر مثل فرمتهای پخش و زیرنویس و... در رده های بعد قرارداشت . قبلا مدل 422 دنای رو تو محل کارم استفاده کرده بودم ولی تو مواردی ک گفتم ضعف داشت . تو مدل 327new ک من خریداری کردم سی پی یو به 630 ارتقا داده شده . البته من به اطلاعات که خود شرکت رو سایت گذاشته بود اعتماد کردم و الان که با دستگاه کار کردم تغییر این مدل با مدل 422 دنای کاملا محسوسه و عبارتند از :
افزایش سرعت تعویض کانال از حدود 4ثانیه به 2تا3 ثانیه و همینطور بالارفتن قدرت گیرندگی کنترل در زوایای مختلف(نسبت به قبل خیلی بهتر شده) ، سرعت شناختن و خوندن فلش بالاتر رفته ، یک گزینه برای قطع ارتیاط فلش درمنوها اضافه شده . درمورد قدرت گیرندگی هم با یک سیم آنتن دو تکه با طول بیش از 10متر و یک آنتن معمولی که شبکه های آنالوگ رو خوب نمیگرفت فعلا 8کانال اول رو خوب میگیره و تو بعضی از بقیه شبکه ها مقداری شطرنجی میشه و بعضی وقتها هم خوبه. منو ها ش هم بنظر من بد نیست. توپخش فرمتها هم تا حالا یه فایل mp4 وflv و دو فایل mkv رو تست کردم ک پخش کرد و یه فایل wmv پخش نکرد و یک فایل vob رو بدون صدا پخش کرد. درمورد قیمت هم چندروز پیش 87تومن باکابل خریداری کردم. ضمنا بنده با کابل av و در تی وی معمولی تصویر گرفتم . امیدوارم این اطلاعات بدردتون بخوره و من کلا باتوجه به انتظاراتم فعلا راضیم. شماهم سخت نگیرید و سراغ متفرقه نرید و انتظار درحدپلیرهای قوی نداشته باشید .