بروبچسی که نامحدود دارن یکم رعایت کنن لطفا! از بس فشار دانلود ها زیاد شده پینگ افتضاح شده! حالا میفهم اون قضیه Fair Policy شرکت های دیگه بی خود نبوده! :n27:
اگه این وضعیت ادامه داشته باشه باید یه پیشنهاد به مخابرات بدیم در این رابطه! :دی
Printable View
بروبچسی که نامحدود دارن یکم رعایت کنن لطفا! از بس فشار دانلود ها زیاد شده پینگ افتضاح شده! حالا میفهم اون قضیه Fair Policy شرکت های دیگه بی خود نبوده! :n27:
اگه این وضعیت ادامه داشته باشه باید یه پیشنهاد به مخابرات بدیم در این رابطه! :دی
سلام
دوستان اگه میشه یه چند سایت برا دانلود فیلم های خارجی به صورت رایگان بهم بدید...
من هر چه قدر تو نت سرچ میکنم همه فیلم های مورد علاقم پولی هستن. اونایی که هم رایگان هستن فیلم مورد نظرم رو ندارن. ) :n03:
دوستان رعایت کنید لطفا!
دانلود کردن هنر نیست به خدا
آخه من موندم حریص بودن تا چه حد؟
شماها هاردتون پر نشد؟؟؟
تمومش کنید دیگه اه :n27:
فاز جفنگ ندین.رعایت و Fair Policy یعنی چی؟ به کسیم ربطی نداره که کی میخواد چقدر دانلود کنه. شما وبگردی نکن! ناراحتی برو از این ISP ها بگیر با همین پول سرعتشم بهتره. اونایی از مخابرات استفاده می کنن که دانلود و حجم واسشون مهمه. نه خزعبلاتی مثل پینگ و پونگ و وبگردی واسه دیدن عکس چند تا بازیگر و خواننده و خوندن وبلا گ های درپیتی عشقولانه.!
دوستان چرا اینقدر دارین بحث رو می پیچونین ؟؟
یعنی چی که میگین دانلود نکن ؟؟؟
شرکت هایی مثل مخابرات که پورت adsl به کاربر میدن بدون هیچ محدودیتی بیشتر به درد کاربرانی میخوره که حجم مصرفی بالایی دارن (( به خصوص واسه دانلود ))
اگه واقعا یه پورت خلوت میخاین با سرعت بالا شاتل و پارس آنلاین نمونه ای از این شرکت ها هستن که با سرعت بالا اجازه دانلود بیشتر 25 گیگ رو به مصرف کننده نمیدن
این شرکت ها بیشتر واسه کسایی خوبن که میخان وب گردی داشته باشن
نمیدونم چرا بعضی ها الکی جو میدن به قضیه --- طرف پورت نامحدود گرفته دوست داره دانلود کنه
بابت پولی که داده میخاد استفاده کنه حالا هرچقدر که میخاد
اگه قرار بود دانلود نکنه نامحدود نمیگرفت
//////////////////////////
نکته جالبی که وجود داره اینه
اگه شما الان از کابران شاتل و پارس آنلاین در مورد کیفیت این دو شرکت بپرسین میگن به دلیل پایین بودن حجم دانلود میخان که از این شرکت برن و شرکت داره دزدی میکنه که قانون Fair Policy رو داره اجرا میکنه و درآخر هم کلی فحش به شرکت میدن (( دزد و ........ ))
ولی الان که مخابرات سرعت بالا داده بدون محدودیت همه میگن کسی دانلود نکنه
من موندم شرکت ها به کدوم ساز ملت برقصن ؟!!!!!!!؟!!!!! :n13:
محدودیت دانلود میزارن همه ایراد میگیرن و میگن طرف دزده -- محدودیت رو برمیدارن بازم همه بد تعریف میکنن !!
مخابرات رو اکثرا کسایی میگیرن که میخان دانلود کنن -- در غیر اینصورت شرکت هایی که محدودیت دارن واسه وبگردی خوبن
شما برو از شاتل سرویس بگیر خیلی Fair Policy براش مهمه!! بهتم اینقدر فشار نمیادنقل قول:
دوستان سرویس 256 یا 512 نامحدود سرعتش فرق داره؟
من الان کدوم سرویس رو انتخاب کنم؟
كسي با دانلود كردن بقيه مشكل نداره ..هر چي ميخواين دانلود كنين ...ولي دور از انصافه وقتي مخابرات مياد بهترين سرويس رو با حداقل پول بهتون ارائه ميده و شما مياين ميگين بايد خرخره مخابرات رو جويد و از اين حرفا ....اينا جاي تشكرتونه ؟ :n29:
داداش گلم همه که نمیرن جفنگیات و عکس بازیگر و خواننده اینا تماشا نمی کنن کسایی مثل ما هم هستن که دارن از vps استفاده می کنن و با این پینگ افتضاح دهنمون سرویس شده :n15:نقل قول:
دوست عزیز اینکه هرکس چه قدر دانلود می کنه به گفته خودتون به خودش مربوطه ولی هرچیزی که ارزش دانلود کردن نداره باور کنین من ادم دیدم داره اموزش ajax رو دانلود می کنه در صورتی که تنها کاری که با کامپیوتر بلده روشن خاموش کردن و گوش کردن اهنگ و دیدن فیلم بود از وقتی هم مخابرات اینترنت گرفت دانلود کردن هم یاد گرفت بهش می گم اینو داری برا چی دانلود می کنی میگه می خوام ببینم ajax چیه تا حالا اسمشو نشنیده بودم می گم خوب دو دقیقه تو گوگل سرچ می کردی ببینی چیه 2 گیگ فیلمو برا چی داری دانلود می کنی می گه نا محدوده حجم که هدر نمیره:n04: خوب حالا شما فکر کن از این دست ادما چه قدر هستن بله مصرف بالا هم داریم همین همسایه دیوار به دیوارم خودم براش اینترنت گرفتم در ماه هم چیزی بین 400-500 گیگ دانلود می کنه اما ار بیت به بیت دانلودش استفاده می کنه ولی من مطمئنم 70 درصد کابرای مخابرات 50 درصد دانلودشون پرتیه و اصلا نیازی بهش ندارن ولی طبق قانون کهن و اصیل ایرانی که هرچیزی مفت گیر اوردید تا قطره اخر شیرشو بکشین ملت دارن 24 ساعته دانلود می کنند :n15:
مخابرات برای ثبت نام مدارک چی می خواد
سرعت 2m مدارک چی می خواد
سرعت 2m و 1m شب(دانلود رایگان) و روز سرعتشون فرقی داره یا نه
چون شما اشاره به Ajax کردید رفتم نگاه کنم که چیه متوجه شدم که یه نرم افزار برای طراحی بهتر وب سایته:نقل قول:
کاربر مبتدی کامپیوتر و طراحی وب سایت؟!!!!!!:n04:
هیچ مدرکی نمیخوادنقل قول:
من ثبت نام اینترنتی کردم و هزینه رو هم اینترنتی واریز کردم
بعد از رانژه شدن هم زنگ میزنم مخابرات و یوزر میگیرم واسه کانفیگ کردن
(( اگه نصاب بیاد کپی کارت ملی - شناسنامه و دانشجویی میگیره ))
ولی اگه به شما زنگ زدن واسه نصب در محل شما از دوباره بزنگ مخابرات و یوزر پسوورد بگیر و خودت نصب کن
در این صورت هیچ مدرکی نمیخواد
آدرس سایت ثبت نام رو هم بی زحمت بگو
هم میتونی از خود سایت مخابرات ثبتنام کنی هم میتونی از این لینک ثبتنام کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم در مازندران به ثبت نام اینترنتی ترتیب اثر نمیدن! (به گفته ی مسئول ثبت نام بابلسر)نقل قول:
در ضمن اگر سرعت برات مهمه از مخابرات نگیر، فقط سایت های سرور داخل رو باز میکنه. برای باز کردن سایتی مثل گوگل باید 30-40 ثانیه صبر کنی تا صفحه پینگ بشه. کلا اگر فقط میخوای سیستم رو بزاری رو دانلود برو از مخابرات بگیر... (من سرعت 2مگ محدود گرفتم، مففففففففت نمی ارزه)
به هرحال هرکسی نامحدود داره برا خودش رزرو کنه
اداره کل مخابرات استان به تمام مراکز بخشنامه کرده که پورت نامحدود ندن اینو خودم تو مرکز مخابرات دیدم
آقا ربطی به نا محدود نداره من همچنان محدود طرح قدیم دارم اما سرعتم افتضاح شده چه دانلود چه پینگنقل قول:
فقط تو مازندران یا کل کشور ؟؟نقل قول:
کل کشور رو خبر ندارمنقل قول:
این بخشنامه سربرگش نوشته بود معاونت دیتای اداره کل مخابرات استان مازندران
يه پنج دقيقه گقتيم بريم ف . ي . س بوك صد بار قطع و وصل شد.
چرا اينجوريه.
مخابرات اصلا به درد وبگردي نميخوره. فقط دانلود. و به نظرم سرعت 128 با 2 مگ فرق زياد چنداني نداره.
من 128 محدود دارم تا 460 دانلود ميكنم همين الان هم تست زدم همينقدره.يه بار تا 500 رو هم ديدم.
واقعا؟؟نقل قول:
من با 256 محدود حتی نمیتونم سایت speedtest .net رو باز کنم چه برسه تست سرعت بگیرم!!!
جدي؟؟ پس چرا برا من اينجوريه؟؟نقل قول:
بزنم به تخته
اينم سندش.
همين تازه گرفتم.
نميدونم چرا سرعت اومده پايين ولي همونطور كه گفتم تا 460 ميره. نوسان داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من سرعتم خوب بود که یهویی برقامون رفت! بعد اینکه اومد الان سرعتم بالاتر از 30 نمیره :n03:
دلیلش چیه؟؟
اولا که شما نمی تونی مشخص کنی کی چی به دردش میخوره یا نه.شما که از عادات بد ایرانی ها صحبت می کنی اینم مد نظر داشته باش ما ایرانی ها یه اشکال دیگه هم داریم که تو کار هم دخالت می کنیم نمونش خود شما.شما اصلا چیکار داری که کسی آژاکس بدردش می خوره یا نه؟شاید همون یه استارت شد واسه یادگیری که این مساله هم اصلا به من ربطی نداره!! عادات برره ای تونو کنار بذارید شما الان تو کار دو نفر داری دخالت می کنی به روتم نمیاری و خودتو حق به جانب جلوه میدی.این حق داره اون یکی حق نداره! قصد توهین ندارم ولی این مساله اصلا ارتباطی به شما نداره.وقتی اصول کلی مشخص شده که هر کس حق داره 999 گیگ دانلود کنه واسمش نا محدوده دیگه بقیه حرفا حرف مفته.هر چیزی که شما میخری موقع خرید یه قرارداد داری می بندی. طبق اون قرارداد حقوق شما مشخص شده و مسئولیتاتون هم همینطور.والسلام.نقل قول:
من با شما موافقم.سرویس مخابرات عالیه. استفاده هیستریک و ار روی لج اصلا توجیه نداره.!نقل قول:
دوست عزیز اولن من که قرار نیست مشخص کنم کی چی دانلود کنه کی چی دانلود نکنه خوبه خودم گفتم هرکس هرچقدر دانلود کنه به خودش مربوطه من فقط تقاضا کردم دانلود از رو شکم سیری نکنین نگین اینترنت نا محدوده تا وقتی کامپیوترم روشنه هرچی زیر دستم اومد بزارم برا دانلود باور کنین خیلی ها این کار رو می کنن وگرنه شما بیا کل 999 گیگ رو تموم کن قرار نیست کسی یقتونو بگیرهنقل قول:
در ضمن بنده در کار کسی دخالت نکردم اون بنده خدا هم که ajax داشت دانلود می کرد من نگفتم چرا داره دانلود می کنه مشکل اینجا بود طرف داشت دانلود می کرد ببینه ajax به کل چیه در صورتی که اگه جای 2 گیگ دانلود یه زحمت می گشید تو گوگل سرچ می کرد اطلاعات جامعی بدست می اورد اگه دید به این موضوع علاقه منده می رفت دانلود می کرد اگر نه که هیچ واقعا این حرف من غیر منطقی و نشان دخالته:n13:
واقعا چطوری از پست قبلی من چنین برداشت هایی کردی من توش موندم من نه خودمو حق به جانب می دونم نه به خودم اجازه دخالت در کار کسیرو می دم فقط دارم برادرانه می گم با درست مصرف کردن (نه کم مصرف کردن) نذاریم مخابرات از کرده خودش پشیمون بشه و به خاطر فشار و ضرر زیاد این سرویس ها رو جمع کنه
به نظر من به جای رفتن تو کارجزئیات به کلیات بپردازیم بهتره. از نظر من اینکه شما میگی طرف بهتر بود این کارو بکنه یا اون کارو بکنه یه مقداری قضاوت در موردش سخته. اگه مبنای صحبتو بذاریم رو نظرات شخصی افراد در مورد کاری که میخوان انجام بدن میتونیم بگیم از نظر اون شاید این روش مطلوب برای پی بردن به یه چیزیه از نظر شما گوگل.! در ثانی شما همیشه با این قضیه اینترنت یه جوری برخورد می کنید که آدم یاد عروسک بازی دختر بچه ها میفته.! این کارو نکنیم که یه موقع مخابرات فلان نکنه.! من خودم قبلا از یه شرکت دیگه اشتراک داشتم که سرویساش روز به روز آب میرفت و قیمتاش اوج می گرفت. کلی اعتراض می کردن و گوش کسی بدهکار نبود. شما فکر می کنی با نوع مصرف شما مخابرات سیاستاشو عوض می کنه؟ مخابرات و یا هر شرکتی تا زمانیکه بتونه سرویس میده وقتیم نصرفه نمیده. وقتی 999 گذاشتن این یعنی 999 واسشون میصرفه. من به اینکه چطوری تامین می کنن که میصرفه کاری ندارم. مبنا واسه ما قرار داده روزیم که قطع کردن یه فکر دیگه می کنیم.نقل قول:
سرعت همه از دیشب به اینور اومده پایین؟ یا فقط من مشکل دارم؟؟!:n13:
دوستان یه کاری کنید.
خواهشا کسی نیاد نگه من فلان قدر دانلود کردم
1- یک دسته سرعتشون خوب نیست حالشون گرفته میشه
2- یک دسته هم سعی میکنن جو رقابت و پیشی گرفتن بگیرن یعنی بخوان رکورد طرفو بزنن
3- یک دسته هم ممکنه بهشون بابت این حجم دانلود اعتراض کنن بهش
پس خواهشا کسی نیاد نگه انقدر دانلود کردم اگه گفتین هر کسی میتونه نظر خودشو در مورد شما بگه.:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برا من چنین چیزی نوشته یا برای شما هم نوشته؟
یعنی چی اینترنت پرسرعت اداری؟نکنه واسه این سرعتم کمه
سلام. من نمی تونم یاهو میل و گوگل ریدر رو باز کنم. 512 یکساله مخابرات دارم. کسی می دونه چرا اینطور شده؟ یا راه حلش چیه؟ با Dolphin Browser و نرم افزار Google Reader موبایل میتونم، ولی با لپ تاپ نمی شه. لطفا کمک کنین. ممنون.
شما که سیاست های مخابرات رو اینطور تحلیل میکنید و فکر میکنید مخابرات همه ی این 999 گیگ رو با برنامه ریزی داده به من و شما و طرفدار این هستید که هر کس بصورت بی دلیل و همینطوری دانلود کنه و سرعت شیر 1 به 8 رو پایین بیاره کار درستی هست این رو هم بدونید چند وقت دیگه که وضعیت نت ما مثل خراسان رضوی شد و همه ی سرویس ها رو از روی فشار زیاد سرور و مصرف بی دلیل و بی اندازه محدود کردن ، و سرویس های محدودشون 2 برابر نامحدود فعلی ما هست ، دوست دارم دوباره این جملات با تحکمتون رو بشنوم ! ببینم اونوقت برای سیاست مخابرات چه دلیلی میتراشید :)نقل قول:
همه ی پست دهنده های این تاپیک و همه ی اون هایی که مخابرات رو استفاده کردن میدونن چیزی جز سیاست بی سیاستی در سیستم مدیریتی و نظارتی و خدماتیشون وجود نداره !
از دانلود 999 گیگتون لذت ببرید :) می بخشید اگه بنده و maskot تو استفاده ی ترافیک 999 تاییتون دخالت کردیم :)
گند زده تو اینترنت - مخابرات با این طرح 999 گیگ
من خودم طرح محدود دارم که پول بیشتری نسبت به طرح نامحدود دادم
بعضی وقتا سرعت تک لینک افتضاح میشه
اینم منطقی نیست که برای حداکثر سرعت چندتا لینک بزاریم
یکی مثل من که روزی یه فایل دانلود میکنه
از بس سرعت پایینه پشیمون میشه
واس بریم شاکی بشیم- الان حدود یک سالو نیمه نت مخابرات دارم - هیچ وقت مثل الان داغون نبوده:n17:
اینترنت منم همینجوریهنقل قول:
اصلا این سایتو کامل باز نمیکنه
ارور میده:n13:
ظاهرا اینا برعکس کار کردن کسایی که محدود بودن سرعتشون به 8 تقسیم کردن نامحدود هارو آزاد گذاشتننقل قول:
512 نامحدود دارم ولی سرعتم خیلی پایینه... :n03:
اسپید تست هم اصلا باز نمیشه!
حالا باز بگین نامحدود سرعتش زیاده!
از دیشب تا حالا یه فایل 200 مگی رو نمیتونم بگیرم
دوستان این قضیه 999 گیگ چیه ؟؟
جایی تو سایت مخابرات نوشته شده که محدودیت دانلود 999 گیگ هست ؟؟
بله مخابرات لطف کرده برای همه ی سرویسهای نامحدود محدودیت 999 گیگ در نظر گرفته!!نقل قول:
تو خود سایت مخابرات نه
تو قسمت یوزر اکانت همون جایی که اطلاعات اکانت و حجم باقی مانده رو نشون میده :n02: