دوستان بهترین پیشنهاد برای خرید هدفون close و فول سایز تا 400$ دلار چیه ؟
از بیرون ایران تهیه میکنم
برای موزیک الکترونیک میخوام و بیس قوی و جزئیات بالا و راحتی و های و کید مناسب می خوام
البته قبلا این رو پرسیدم دوستان کسی پاسخ نداد
Printable View
دوستان بهترین پیشنهاد برای خرید هدفون close و فول سایز تا 400$ دلار چیه ؟
از بیرون ایران تهیه میکنم
برای موزیک الکترونیک میخوام و بیس قوی و جزئیات بالا و راحتی و های و کید مناسب می خوام
البته قبلا این رو پرسیدم دوستان کسی پاسخ نداد
دوست عزیزم بنده در حد اطلاعات خودم راهنماییتون می کنم. چون من هم دقیقا همین سبک رو گوش می کنم و اخیرا هدفونی با شرایط اعلام شده توسط شما خریده ام و از انتخابم بسیار بسیار راضی هستم. لطفا پ.خ خودتون رو چک بفرمایید :n40:نقل قول:
سلام مجدد به شما دوست عزیزنقل قول:
ممنون بابت پاسخ گویی البته اگر می تونستید همیجا بگید که واقعا عالی بود و بقیه هم از اطلاعات شما استفاده می کردن
پ.خ رو پاسخ دادم :n16:
اطاعت امر می کنم و جواب رو همینجا خدمتتون عرض می کنم.نقل قول:
با کسب اجازه از محضر اساتید محترم، تجربه ناچیز بنده به این شرح است:
اول اینکه پیشنهاد می کنم یه سر به این آدرس بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا به عنوان جایگزین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه هدفون های حرفه ای به طور مقایسه ای در کنار هم قرار گرفته اند.
Sample Track رو پلی کنید و با دقت به صدای هدفون هایی که قبلا در نظر گرفتید گوش کنید.
البته من توصیه اکید می کنم که حتما همه هدفون ها رو تست بفرمایید چون ممکنه در بین اونها گزینه ای پیدا بشه که اصلا جزء موارد انتخابی شما نبوده. اتفاقی که برای خودم پیش اومد و الان هم فوق العاده از انتخابم راضی هستم...
حتما این توصیه بنده رو جدی بگیرید و از لینک های ذکر شده استفاده کنید. کمک بسیار زیادی به تصمیم گیری شما خواهد کرد.
بنده خودم بیشتر سبک الکترونیک و به طور خاص ترنس و Vocal Trance رو گوش می کنم. Female Vocal Trance
ولی در مورد سبک های دیگه از جمله پاپ هم هیچ کمبودی احساس نکردم. این نظر شخصی بنده است.
هدفونی که در نهایت انتخاب کردم مدل Sennheiser HD8 DJ بود.
مطلبی که در ادامه می نویسم شاید تخصصی و درست نباشد ولی بنده صرفا اون رو به عنوان نظر شخصی اعلام می کنم:
این هدفون برای طرفداران سبک الکترونیک (Trance، House، Techno، ...) به شدت توصیه میشه. دارای طراحی و کیفیت ساخت فوق العاده ای هست. بیس قوی با تراکم و ضربه عالی، تریبل صاف و ملایم. کاملا مناسب برای Female Vocal Trance ایرکاپ ها راحت هستن و هدفون رو هم به سختی می تونید روی سرتون احساس کنید.
قبل از خرید با شرکت زنهایزر مکاتبه کردم (اگر علاقه مند باشید حتما تصاویر مربوطه را نیز قرار خواهم داد) و زنهایزر شرکت نامداران رو به عنوان نماینده رسمی خودش معرفی کرد. چیزی که پیشتر هم یکی دو نفر از دوستان بهش اشاره کرده بودن.
بنده بعد از اطمینان از اعتبار شرکت نامداران بلافاصله هدفون مورد نظر رو خریداری کردم و همچنین بلافاصله بعد از اون پلیر Fiio X3 رو خریداری کردم و باید بهتون بگم این ترکیب واقعا فوق العاده ست.
از صدای هدفون کاملا راضیم. کیفیت ساخت به شدت بالاست و علاوه بر اینها، با خرید این هدفون مطمئن هستید کالای اصل و اوریجینال به دستتون میرسه.
پیشنهاد میکنم تمام بررسی ها و ریویوهای مربوط به این هدفون رو هم در یوتیوب با کیفیت بالا ملاحظه بفرمایید.
انتخاب دیگم هدفون Audio Technica ATH M50x بود که با توجه به قیمت غیرمنطقی اون در ایران از خریدش صرفنظر کردم. در ایران باید هدفون 200 دلاری M50x رو حدود 1 میلیون تومان خریداری کنید در صورتی که با کمی هزینه بیشتر می توانید مدل 300 دلاری Sennheiser HD8 DJ رو با قیمت حدودی 1,400,000 تومان خریداری کنید. حتما می دونید که هدفون M50x بهترین انتخاب هست ولی در رده قیمتی خودش! وقتی صحبت از 300 دلار میشه دیگه فکر نکنم M50x توان رقابت با هدفونی مثل HD8 رو داشته باشه. ضمن اینکه برای تشخیص اصل و فیک بودن هدفون M50x باید بسیار دقت کنید و باید از نمایندگی بخرید ولی باز هم مکافات و دردسر خاص خودشو داره. از طرفی موجودی این هدفون در ایران بسیار کم هست و معمولا بلافاصله پس از وارد شدن به بازار فروخته میشه.
در انتها خدمتتون عرض کنم که بنده ابتدا قصد خرید هدفون Beyerdynamic DT 770 Pro مدل 80 اهم رو داشتم (که قیمت اون در ایران منطقی هست) ولی طبق بررسی هایی که کردم متوجه شدم که اصولا هدفون های Beyerdynamic دارای یک مشکل اساسی و بزرگ هستند! مشکل Sibilance
به این معنی که بعضی از حروف مانند S با شدت خاصی تلفظ میشن و این موضوع مطمئنا برای گوشهای حساس مشکل ساز خواهد شد طوری که بعد از مدتی شما رو از هدفون بیزار می کنه. صدای این هدفون رو به طور آنلاین در لینکی که قرار دادم گوش کنید تا متوجه منظورم بشید.
اگه سوال دیگه ای بود من در خدمت دوستان عزیز هستم.
بسیار ممنون بابت راهنمایینقل قول:
فقط صدای یک موزیک باید با خود هدفون شنیده بشه که بشه نظر داد مثلا بنده بعید میدونم بشه با صدای هدفون گرادو و از طریق این سایت صدای HD650 رو درک کرد و شنید
حالا شاید هم من اشتباه میکنم
شما میشه یکم در مورد این سایت توضیح بدید و طرز کارش رو
مثلا صدای Sennheiser HD8 DJ
که شنیدید چقدر به صدای خود هدفون نزدیک بود ؟
ممنون میشم
دوست عزیزم متاسفانه ظاهر سایت نسبت به قبل کمی تغییر پیدا کرده و در حال حاضر بنده هم متوجه نشدم. اما به شما اطمینان میدم قبلا از همین سایت کمک گرفتم. جایگزین آن SoundCloud است که ساده تر و شسته رفته تر هست. البته فکر کنم باید از ف ی ل ت ر ش * استفاده کنید.نقل قول:
نحوه کار رو هم خودتون متوجه میشید. در مورد صدای Sennheiser HD8 DJ باید عرض کنم که بله بسیار نزدیک به صدای هدفونی هست که الان در اختیار دارم.
خلاصه بگم: من حدود 15 روز رو صرف بررسی های مختلف در انجمن های داخلی و سایت های معتبر خارجی کردم. هر پیشنهاد و نکته ای رو که فکرشو بکنید خوندم. از نظرات و پیشنهادات دوستان اهل فن این انجمن هم استفاده کردم (البته با نام کاربری دیگری)
هدفون های Beyerdynamics هم فوق العاده عالی هستن ولی مشکلی که قبلا ذکر کردم رو دارن.
در نهایت به کمک Sonicsense تونستم انتخاب درستی بکنم.
دوستان چرا کسی راهنمایی نمی کنه ؟!!نقل قول:
خیلی خلوت شده اینجا :n27:
دوستان نظرتون در مورد هدست Minix NT1 چیه؟
سلام. من یه هدست برای گوش دادن راک، پاپ و گیم میخوام. تا 300 تومن هم میخوام هزینه کنم. خودم Razer Kraken 7.1 Virtual مد نظرمه. میشه راهنمایی کنید. ممنون
اضافه بر مدلی که دوستمون معرفی کردن HD25-II از سنهایزر هم خیلی خوبه. یه ریویو از یکی از کاربرای خوب سایت هدفای بود که این هدفون رو یکی از بهترین هدفون های پرتابل دونسته بود. البته این هدفون و بیشتر مدلهای DJ پرتابل هستند و کاپ های بزرگ و امپدانس های بالا ندارن... در مورد هدفون های حرفه ای تر هم فقط دنون رو میشناسم که متاسفانه discontinue شدننقل قول:
یک نظر شخصی دیگه:نقل قول:
مجددا علاوه بر مدلی که دوست عزیزمون metalhead_forever پیشنهاد کردن حتما مدل Sennheiser HD 380 Pro رو هم در نظر بگیرید. از اونجا که من سبک الکترونیک گوش می کنم مدل HD8 DJ برای بنده مناسبتر بود ولی اگر بیشتر پاپ و سبک های مشابه مورد نظرتون هست، Sennheiser HD 380 Pro می تونه انتخاب خیلی خوبی براتون باشه. قیمتشم مناسبه.
سلام، یه هدست اون-ایر میخوام تا ۷۰۰الی۷۵۰ برای موزیک ترنس و پاپ
صداش طوری نباشه که تو اماکن عمومی کناریام بشنون چی گوش میدم
دیزاین جالبی داشته باشه
ممنون از لطفت و کمکتنقل قول:
من شخصا خیلی طرفدار هدفون های dj نیستم چون این هدفون های پاسخ فرکانسی دستکاری شده دارن یک سری رو اغراق میکنن و یک سری رو تضعیف
من دنبال چیزی مثل hd650 بودم که با اینکه پاسخ فرکانسی کاملی رو پوشش میده در کنارش بیس قوی هم داره
حتی برای موزیک الکترونیک هم m50 رو انتخاب کردم قبلا چون همین خصوصیات رو داشت تا حدودی
هر کس سوالی راجب sony xb500 داشت پیغام خصوصی بده
سلام ,
دوستان ایرفون حدود قیمت 200 چی پیشنهاد میدید ؟ برای سبک متال میخوام.
نظرتون راجع به sony MDR-XB50AP و JBL J33i چیه ؟
سلام بر همگی
لطفا حرفه ای ها از راهنمایی دریغ نکنن :42:
من یه هدفون میخوام که پشت بسته و دور گوش یعنی close & over ear باشه بودجه رو هم ماکسیموم 2 تومن ناقابل :n23:
نظر خودم رو برند beyerdynamic هست ولی مشکلی که سر راه هست اینه که هدفون های پشت بسته کیفیت باز ها (open) رو اصلا ندارن :n27: مثلا T90 Beyerdynamic امتحان کردم عالیییییییییییی بود :8::26: ولی من دنبال پشت بسته هستم :n34:
custom one studio رو که جدید اومده هم امتحان کردم و تا به الان بهترین گزینه هست ولی باز زیاد از کیفیتش راضی نیستم.
البته یه خبری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که قراره custom one tesla هم بیاد که در این صورت حتما این گزینه جالبی خواهد بود ولی اصلا وضعیتش که کی بیاد یا اصلا بیاد یا نیاد معلوم نیست.
شماها چی پیشنهاد میکنین؟
ببخشید سرتونو درد آوردم
البته فقط یه آمپ دارم اونم beyerdynamic A200P هست از نظر امپدانس مشکلی ندارم.
dt770 رو تست کنین. صدای جذابی داره.نقل قول:
تنها نظری که می تونم بدم، براساس تجربه ایی که با یدونه دیگه از مدل ها jbl داشتم، بیسشون خیلی زیاد و شل و ول (بومی) بود. سونی هم اون سریش سری extra bass هست.نقل قول:
dt770 رو هم تست می کردید.نقل قول:
Audio-Technica ATH-M50x
Sony MDR-1R
dt770 Audio-Technica ATH-M50x Sony MDR-1R اینا هدفون های خوبی هستن ولی شما نگاه کن من از چیا حرف میزنم بعد مقایسه کنید با اینا دنبال یه لول بالاترم عزیز من :13:
خب توی ایران نیست چیزی که احتمالاً شما می خوایی. توی قیمت 400 تا 500 دلار، من چیزی رو نمی شناسم.نقل قول:
Mr.speaker alpha dog انتخاب احتمالاً خوبیه. ولی توی ایران نیست و بالاتر از بودجتونه
مدل Mad Dog هم خوبه.
هدفون فول سایزهای shure رو یک نگاه بندازین (Shure SRH940) مثل اینکه مقداری تریبل بیشتری از Mad Dog داره. ولی گزینه بسیار خوبی هست. البته اگر خواستین از خارج کشور تهیه کنین.
دوستان عزیز یه هدفون OVER-EAR میخواستم بگیرم بودجه تا 700 الی 800...
میخوام اهم پایین داشته باشه تا با گوشی هم بشه نتیجه خوب گرفت...پشت بسته باشه چون با پشت باز یکم مشکل دارم...
میخوام صداها رو تیز نکنه ...حالا نمیدونم منظورم را متوجه میشین یا نه....
بینDT770 PRO و M50X موندم....لطفا راهنمایی کنین
خیلی ممنونم
بهترین گزینه های داخل همین هاننقل قول:
تفاوت در تفاوت سبک صداشونه.
اگر به صدای تیز حساسید، m50 انتخاب مطمئن تریه. البته این به هیچ وجه به معنای این نیست که m50 هدفون تاریکی هست. بلکه، dt770 تریبل برآمده ایی داره.
سلام دوستان
برای سبک الکترونیک (ملو ترنس، وکال ترنس، سای) تو رنج 800 + - 200 چه فول سایزی رو پیشنهاد میدید که تو ایران موجود باشه و نسبت به قیمتش بیرزه؟
سورس: Fiio X3 - MP3 320،FLAC
تقریبا میشه گفت: های با جزئیات خوب، مید عقب کشیده، البته نه خیلی چون وکال ترنس (صدای زن) زیاد گوش میدم، بیس سرگرم کننده با کمی تخریب:n02:
نظر خودم هم بیشتر رو
dt 770 80
dt 770 250
hd 380
hd 280
k551
یه سوال هم داشتم، هدفون سریع یا کند چه معنی میده؟
بستگی به میزان بیس مورد علاقتون داره.نقل قول:
هم dt770 250 و هم sony md1r انتخاب های خوبی هستن.
بیردینامیک مطمئناً تریبل بیشتری داره. اگر به فکر استفاده در بیرون هستید، و هدفون خیلی جدی تا حالا نداشتید، سونی برتره. ولی در کل، انتظار دارم بیردینامیک دقت بالاتری داشته باشه.
m50x هم هست.
m50 و dt770 رو می تونین تست کنین. خیلی بهتره تست کنین.
تفاوت سنهایزر IE8 و IE80 چیه؟ جفتشون تو یه رنج قیمت هستن تقریباً ۴۰-۵۰ تومان فرقشونه
درود
دوستان کسی درباره sony mdr-ex80 نظری نداره؟ کسی گوش داده باهاش؟
m50 که اصلا به آدم زور میاد بخواهد 850 پول بده
X3 به نظرتون 250 اهم رو واقعا جواب میده یا مدل 80 مناسب تره؟
sounds muddy and slow چه معنی میده راجع به هدفون؟
دقیق یادم نیست. فقط یادمه یکی از دوستان قدیم ها بهم گفت که جایی خونده بوده که یک بابایی یک جایی گفته: :n02:نقل قول:
بیس ie80 به اندازه خیلی کمی، کمتر از ie8 هست.
تفاوت کمی هم در جنس کابل دارن.
من اگر بودم، ie80 می گرفتم. به هر حال شمارش ده برابر ie8 هست خب :n31:
m50x بازم قیمتش خوب شده. همین چند وقت پیش، مدل m50 رو 950 می دادن.نقل قول:
x3 صد در صد می تونه مدل 250 اهم رو درایو کنه. قدرت خروجی x3 از x5 هم بیشتره.
اون عبارت یعنی صدای هدفون زیادی واضح و شفاف نیست و مقداری کنده. مثلاً من هدفون فول سایز jbl یا klipsch image one یا jabra evo رو دقیقاً اینطوری دیدم. بیس بومی و کند با صدای تاریک.
فقط مثل همیشه، حواستون به استفاده از ریویوی دیگران باشه. افراد استانداردها و مقیاس های اندازه گیری شخصی و مختلفی رو برای توصیف احساسشون نسبت به یک هدفون بیان می کنن. شاید اون بابایی که مثلاً میاد به m50 می گه کند، قبلاً hifiman he 6 گوش داده و اون رو مقیاس قرار داده. در کل مثل همیشه، توی ریویو فقط به مقایسه دقت کنین و نه به واژه های توصیفی. مگر اینکه بدونید طرف معیار ذهنیش چیه.
درود. دنبال هنذفری هستم برای mp3 player م (Iriver)که کیفیت صدای بالایی داشته باشه و قیمتش هم تا 180 هزار باشه. وخودم مدل sennheiser mx 375 و CX215 و xiaomi piston earphone رو انتخاب کردم. نظرشما دوستان گرامی چیه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
دوستان واقعیتش با خوندن این تاپیک هنگ کردم
اگه ممکنه من رو راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
یه هدفون رو گوشی میخوام و هیچ اطلاعاتی ندارم برای گوش دادن به موزیک برای مصرف خونگی مثلا برای شبکه های تلویزیون و لپتاب
راحتیش روی گوش و سر برام مهمه قیمتش هم 250 تا 300
و حتما بی سیم
گوشی هم ایفون هست
لطفا میخوام هفته بعد بخرم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین برای هدیه تولد لطفا
با تشکر reve جان شما مطمعن هستید که x3 مدل dt770 250 رو به صورت 100% درایو میکنه؟
آخه من تو عکس هایی که تو نت دیدم واس درایو شدنش با x5 از e12 استفاده کردند!
میترسم مثل خرید قبلیم (z1000) که با سبک موسیقیم سازگار نیست و کسل کنندس بازم خراب کنم :n27:
شما خودتون با x5 تست گرفتید؟
سلام
تصميم گيرى براى انتخاب بين يكى از اين سه هدفون براى من راحت نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سايت رو هم خيلى مرور كردم ولى كاملا گيج شدم. من براى استفاده جنرال ميخوام يه هدفون خوب بخرم. گوش دادن به موزيك، ديدن فيلم و بازى هم استفاده من از هدفونه. در مورد closed back و open back هم كمى اطلاعات پيدا كردم و ميدونم كه open داراى sound stage بيشتريه و در عوض leakage داره و همه جا نميشه ازش استفاده كرد و همينطور براى استفاده حداكثرى بايد آمپ داشته باشه.
اما مدل هاى close هم مزيت جابجايى و استفاده در مكانهاى مختلف رو داره.
در مجموع خيلى گيج شدم. من بين مدلهاى AKG K712pro - Master and Dynamic MH40 و Bang and Olufsen Beoplay H6 كمى مرددم. البته مدلهاى خيلى بيشترى هم هست از مثلا Beyerdynamic يا Senheiser و B&W .
ممنون ميشم اگر بتونيد يه راهنمايى به من بكنيد.
نقل قول:
به جرات میتونم بگم که در رده قیمت خودش کیفیت عالی داره یعنی یک هدفون با کیفیت بالا و قیمت مناسب.توسط یک تیم حرفه ای شهرسخت افزار مورد بررسی دقیق قرار گرفته که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید مطالعه کنید.
من dt880 رو تست کردم با x5. در حد خوبی درایو می کرد. x3 از x5 قویتره. از افراد خوبی هم شنیدم که x5 می تونه dt880 رو درایو کنه. اگر dt770 هم همینطور باشه (که هست)، مشکلی نیست.نقل قول:
با سلام
کسی نظری راجب به مدل grado rs-2e داره ؟ چجور هدفونی هست ؟ با قیمت حدود 1 میلیون ارزش خرید داره ؟ ( دسته دوم اش رو 250 دلار گیر آوردم ) و اینکه از نظر بیس راضی کننده و قابل قبول هست ؟
الان SR-80 گرادو دارم که می خوام بفروشم و یک RS2E بگیرم آیا تفاوت کیفیت محسوس خواهد بود ؟ ( آمپ هم دارم )
آیا تعویض G-pad با L-PAD در این هدفون در بهتر شدن کیفیت صدا کمک میکنه ؟ ( مثل اینکه میگت بیس و soundstage رو بهتر میکنه )
ممنون
سلام دوستان. بهترین ایرفونی که میشه توی رنج قیمت 50 الی 100 تومن انتخاب کرد چیه؟ مهمترین هدف هم کیفیت صداست برام. سپاسگذار
با سلام خدمت همه سروران
بنده قصد دارم یدونه هدفون خریداری کنم برای
در درجه اول گیم
موسیقی
و فیلم.
چیزهاییکه از هدفون برام مهمه :
sound stage
imaging
good base
good mid
no harsh high
کارت صوتیم creative zxr هست که تو سایتش نوشته تا 600 اهم رو درایو میکنه. الله اعلم
آمپ جداگانه هم ندارم.
هدفون پشت باز یا بسته برام مهم نیست.
خودم به این 2 تا رسیده بودم.
sennheiser hd800
akg k712
نهایت بودجه هم همون قیمت hd800.
ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم بفرمایین.
پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم.
سلام اگر آن ایر بخوای میتونی از فیلیپس 3100 و 3000 رو بگیری و اگر اور ایر بخوای از سنهایزر hd201 بگیری البته یه کوچولو بودجه رو افزایش بدی و یا اگر این ایر بخوای mx475 بگیری یا اینکه از akg k321 بگیری اینا مدل هایی هست که من تجربه استفادش رو دارم سنهایزر به نسبت فیلیپس صدای متعادل و تفکیک پذیر تری دارهنقل قول:
سلام.نقل قول:
Panasonic HJE350 به نظرم بهترین هدفون با قیمت 100 هزار تومانه... Philips SHE3590 هم هست که حتی پایین تر از 50 هزار تومان هست و کیفیت خوبی هم داره...
اول این که برای گیم از هدفون های razor استفاده کنیدنقل قول:
2- HD800 بسیار عالیه!!! اگه این هدفون رو بخرید دیگه تا سال ها (شاید هم تا آخر عمر) به ارتقا نیازی ندارید ولی آیا این هدفون برای شما کاربردی هم داره؟ وقتی کار شما گیم و گوش دادن به موسیقی های mp3 باشه و صد البته با دنیای صدا آشنایی نداشته باشید و بدتر از اون آمپ جداگانه هم نداشته باشید صدای HD800 برای شما از صدای یه هدفون 50 هزاری بدتر به نظر میرسه... اگر کاربرد حرفه ای و آشنایی کامل با صدا ندارید این تیپ هدفون های رو فراموش کنید که فقط دور ریختن پول خواهد بود... فیلم هم که اصلا" HD800 واسش ساخته نشده... گیــــم که دیگه هیچی...
پیشنهاد من اینه که زیاد هزینه نکنید. در عوض بگید چه جور صدایی دوست دارید... اگر بیس زیاد دوست دارید Sony XB500 و XB600 یا XB1000 مناسب شما هستن. اگر هم گیم براتون اهمیت داره Razer Kraken رو پیشنهاد میکنم... از سنهایزر هم Urbanite رو پیشنهاد میکنم... Soundstage خوب رو میتونید با Audio-Technica M50 بدست بیارید ولی خوب به آمپ تا حدودی نیاز داره که فکر میکنم کارت صداتون از پسش بر بیاد...
در ضمن شما که اینقدر میخواین خرج کنید منظورتون از good bass چیه؟ اگه منظورتون بیس قوی و زیاده که HD800 رو فراموش کنید... Good Mid یعنی مید فوروارد یا...
در نهایت هم اگر قصد داشتید مدل های حرفه ای تری تهیه کنید پیشنهاد من اینه که با Beyerdynamic شروع کنید... به خصوص مدلهای امپدانس پایین... مثل DT770 32 Ohm و DT770 80 Ohm
موفق باشید.
دوستان لطفا بنده رو هم راهنمایی کنین
دنبال هدفون رو گوشی هستم بیسیم بلوتوث که کیفیت صدای خوبی داشته باشه از نظر اتصال و نویز اذیت نکنه و تو زمان طولانی گوش رو اذیت نکنه رنج قیمت مد نظرمم 200 تا 300 هست ممنون میشم راهنماییم کنین لطفا
سلام به همگی
دوستان من می خواستم یه ایرفون تا سقف 200 نهایتا +- 20 تومان کاربردم گوش دادن به موسیقی ( استفاده معمولی ) در لپ تاپ و گوشی ( ویندوز فون ) و گیم بازی کردن ( نه به صورت حرفه ای )
جنس و کیفیت ساخت ارفون خیلی برام مهمه صدا هم می خوام تا حدودی طبیعی باشه
خودم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدل از جیز هم بود که قیمت بالایی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط از لحاظ قیمتی اشنا هستم با این مدل ها جنس صدا و کیفیت ساختشونو نمیدونم چطوریه ( چند ایرفون قبلیم به خاطر قطع شدن سیم معمولا در نقطه اتصال به جک 3.5 خراب شدن ) حالا میخواستم دوستان و اساتیت محترم با توجه به ملاک های من در انتخاب ایرفون مناسب کمکم کنند
خودم اول نظرم رو razer بود ولی خیلی جاها خوندم که صداش زیادی رنگ شدس و خیلی ها هم از قطع شدن سیم شکایت داشتن منم دو دل شدم
اگر هم مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگید من اینارو پیدا کردم ؛ فقط اگه امکان داره سایت معتبری هم برای خرید معرفی کنید چون من شهرستانم و دسترسی ندارم
پیشاپیش از همگی ممنون :n16: