چیکار داری راهنما کیست,ببین راهنمایی چیست........
ارنست رنان
Printable View
چیکار داری راهنما کیست,ببین راهنمایی چیست........
ارنست رنان
.
وقتی تو از هر نظر مطرود هستی، حتی اصابت یک سنگ به تو می تواند برایت دوست داشتنی باشد...
میچ آلبوم
فاصله شيعيان از ما به اندازه ی گناهانشان است . . .
( امام زمان " عج " )
حقایق را بگویید و مردم را آگاه سازید، ولی مطمئن باشید که کشته خواهید شد.
"ولتر"
گاهي اوقات همه ي ما بايد از مسير خارج شويم.
دبورا اسميت داگلاس
اینکه انسان بتواند چیزهایی که سبب آزار دیگران می شود را در خود از بین ببرد,هنر است.....
کوکرن
«انقلاب مانند دعوت کردن مردم به شام یا نوشتن یک مقاله یا نقاشی کردن نیست.انقلاب شورش وعملی قهر آمیز است که با آن طبقه ای طبقه ی دیگری را سرنگون میکند»
مائو تسهدون
قلب آدم ها گاهی شکوه می کند چرا که آدم ها می ترسند که بزرگترین رؤیاهایشان را متحقق کنند، چون یا فکر می کنند که لیاقتش را ندارند و یا اینکه نمی توانند از عهده آن برآیند. ما قلب ها از ترس می میریم. تنها از اندیشیدن به عشق های مدفون شده و یا لحظاتی که می توانستند خیلی زیبا باشند و نبودند یا گنج هایی که می توانستند کشف شوند ولی برای همیشه در زیر خاک مدفون ماندند چون اگر هریک از این اتفاق ها بیفتد ما رنج وحشتناکی می کشیم. «قلب من از رنج کشیدن می ترسد» *** همیشه به قلبت بگو: «که ترس از رنج از خود رنج بدتر است» (تاریکترین لحظه شب لحظه قبل از طلوع آفتاب است). پائولو کوئیلو
درباره اصطلاح «خير» و «شر» بايد گفت که اين دو، معني مثبتي ندارند. زيرا شيئي واحد ممکن است در عين حال هم بد و هم خوب و هم نه بد و نه خوب باشد. مثلأ موسيقي براي مبتلايان به ماليخوليا خوب است و براي سوگواران و عزاداران بد است و براي مردگان نه خوب است و نه بد.
اسپینوزا
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
کسي که از حقيقت آگاهي ندارد نادان، و آنکه از حقيقت آگاه است، ولي دانائي خود را انکار ميکند يک جنايتکار است.
برتولت برشت
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
دنياي خوب نيازمند به علم، مهرباني و شجاعت بوده و نيازي به حسرت گذشته نداشته، و همچنين نيازي به زنجير كشيدن هوش و استعداد مردم كه با تبليغات جمعي نادان در گذشته دور انجام ميشده ندارد. دنيا محتاج به اميد به آينده است.
برتراند راسل
فاروق گفت:کیست که این خلافت را به یک نان از من بخرد؟اویس گفت:کسی که عقل ندارد. چه میفروشی؟بینداز تا هر که خواهد برگیرد.
ذکر اویس قرنی _ تذکره الاولیا
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
گفت: از مردمی در شگفتم که خانه ای میسازند که هر روز گامی از آن دور میشوند و ساختن خانه ای که هر روز گامی به سویش پیش میروند را فراموش کرده اند. ابوحازم
اگر همان کاری را انجام میدهی که همیشه انجام داده ای همان چیز را بدست خواهی آورد که همیشه آورده ای.......
آندرو میتوس
هر انساني حاصل تفكرات روزانه خويش است. امرسون
از خرافات فکرى بشر یکى هم این است که بکارت جزو فضائل است.
"ولتر"
شک، حالت مطبوعی نیست ولی ادعای یقین، مسخرهآمیز است.
ممکن است با نظر تو مخالف باشم اما از جانم می گذرم تا تو آن را بیان کنی
شما ممکن است بتوانید گلی را زیر پا لگدمال کنید، اما محال است بتوانید عطر آنرا در فضا محو سازید
فرانسیس ولتر
پدید آمدن طبایع از چیزی بوده است و آن چیز قدیم بوده است و آن هیولی بوده است پس هیولی قدیم است و همیشه بوده است
هیولی( یعنی ماده یا شیئی) قدیم است و همیشه بوده است و روا نیست که چیزی پدید آید نه از چیزی . اندرعالم چیزی پدید ناید مگر از چیزی و ابداع محال است
زکریای رازی
از دید گسترش دهنده دانش طبیعی بزرگترین وظیفه شکاک بودن و ایمان کورانه نابخشودنی ترین گناه است.
"تامس هنری هاکسلی"
من از چيزي كه تو مي گويي متنفرم ولي تا پاي جان از حق تو براي گفتن آن دفاع مي كنمنقل قول:
ممکن است با نظر تو مخالف باشم اما از جانم می گذرم تا تو آن را بیان کنی
ولتر
هیچ صدایی به اندازه صدای گیتار زیبا نیست مگر صدای دو گیتار
شوپن
استادی الاهيات نبايد جايگاهی در نهادهای ما داشته باشد.
تامس جفرسون
بزرگی به مال و فرزندان نیست,بلکه به دانش و فرهنگ است........
حضرت علی (ع)
انديشيدن همانند ديدن نيست، زيرا گاهى چشم ها دروغ مى نماياند ، اما آن كس كه از عقل نصيحت خواهد به او خيانت نمى كند.
حضرت امیر علیه السلام
«من از مردن خستهام»
فریدون
علم زیادتر از آنست که بتوان بدان احاطه نمود پس از هر علمی بهتر آن را یاد بگیرید .
حضرت امیر علیه السلام
هر که عیب تو را بپوشاند و در غیاب تو عیب روی تو گذارد پس چنین کسی دشمن است از وی حذر کن .
حضرت امیر علیه السلام
نتیجه فرمان بری خشم و غضب پشیمانی و سرکشی است .
حضرت امیر علیه السلام
دیر خشمگین باش و زود برگرد (آشتی کن) و قبول عذر از دیگران را دوست بدار .
حضرت امیر علیه السلام
عاقل کسی است که کارهایش سخنانش را تصدیق کند .
حضرت امیر علیه السلام
از هر کار پنهانی که از آشکار شدنش شرم داری، پرهیز کن .
حضرت امیر علیه السلام
ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺁﺭﺯﻭﻣﻨﺪﻡ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﻮﯼ،ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﺴﺘﯽ،ﮐﺴﯽ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻋﺸﻖ ﺑﻮﺭﺯﺩ،ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ،ﺗﻨﻬﺎﺋﯿﺖ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺑﺎﺷﺪ،ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺗﻨﻬﺎﺋﯿﺖ،ﻧﻔﺮﺕ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺎﺑﯽ.ﺁﺭﺯﻭ ﻣﻨﺪﻡ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺎﯾﺪ،ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﭘﯿﺶ ﺁﻣﺪ،ﺑﺪﺍﻧﯽ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻧﺎﺍﻣﯿﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ."ﻭﯾﮑﺘﻮﺭ ﻫﻮﮔﻮ" ...
مذهب نیروی بزرگی است، تنها نیروی محرکه واقعی جهان، اما شما بایستی دیگران را از طریق مذهب خودشان به حرکت وادارید نه از طریق مذهب خودتان.
"جورج برنارد شاو"
این دنیا نبود که تو را فریب داد بلکه تو فریب دنیا را خوردی .
حضرت امیر علیه السلام
* خوشا به حال كسى كه توجه به عيوب خود، او را از توجه به عيوب ديگران باز دارد. پیامبر اکرم(ص)
منبع این سخن رو ذکر کنید .نقل قول:
خشونت، هرگز خشونت را از بين نميبرد
بلكه تنها بر شدت آن ميافزايد
در حالي كه با پايبندي بيكم و كاست به عدم خشونت
در انديشه و گفتار و رفتار
رسيدن به آزادي، گريزناپذير است
گاندی
مذهبی که به عقلانیت اعلان جنگ کند در نهایت شکست خورده است.
"امانوئل کانت"
به محض اینکه مذهب طمع در فلسفه کند، انحطاطش حتمی است.
-هاینریش هاینه
یا درست حرف بزن یا عاقلانه سکوت کن............
ژرژ هربرت
گرفتاری این دنیا در اینست که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.
(برتراند راسل)
در دبستان، ما را برای نماز به مسجد می بردند. روزی در مسجد بسته بود. بقال سر گذر ...گفت: نماز را روی بام مسجد بخوانيد تا چند متر به خدا نزديكتر باشيد...
مذهب شوخی سنگينی بود كه محيط با من كرد و من سالها مذهبی ماندم بی آنكه خدایی داشته باشم.
(سهراب - هنوز در سفرم)
ببخشید لطفا این پست حذف نشود... میخوام یه چیزایی بزارم شاید شبهاتی بوجود بیاد یا برطرف بشه!!نقل قول:
===
تو پست بالا این جمله از سهراب هست
===
تو این پست از اخوان ثالث:
تو این پست هم این جمله از دکتر شریعتی هست:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169284&postcount=2571
===کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4514885&postcount=2070
بالاخره کدوم درسته، تکلیف ما رو روشن کنید...
تنکس.....
این جمله از سهراب سپهری هست به احتمال زیاد چون توی خیلی از جاها دیدم که از سهراب سپهری همچین چیزی نقل شده بود
در دبستان، ما را برای نماز به مسجد می بردند. روزی در مسجد بسته بود. بقال سر گذر ...گفت: نماز را روی بام مسجد بخوانيد تا چند متر به خدا نزديكتر باشيد...
مذهب شوخی سنگينی بود كه محيط با من كرد و من سالها مذهبی ماندم بی آنكه خدایی داشته باشم.
(سهراب - هنوز در سفرم)
این متن از سهراب هست و خودمم تو کتاب هنوز در سفرم خوندمش!!
تنها راه کشف ممکن ها ، رفتن به ورای غیر ممکن ها است . . .
(آرتور کلارک)
.
.
.
ژوبرت :
” برای یاد گرفتن آنچه می خواستم بدانم احتیاج به پیری داشتم ،
اکنون برای خوب به پا کردن آنچه که می دانم ، احتیاج به جوانی دارم ” . . .
آخه یکیشم به اسم اخوان ثالث زدن.....
منبع غُررالحکم می باشدنقل قول:
من در رقابت با هیچکس جز خودم نمیباشم
هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام . . .
”بیل گیتس”