راستی Enter عزیز لطفاً شمام دان استریمت رو بذار ببینم چنده.
Printable View
راستی Enter عزیز لطفاً شمام دان استریمت رو بذار ببینم چنده.
چه قدر سریع :n04:نقل قول:
یعنی kish oasis همون پاس ماناماد هست؟و هر دو یک شرکت هستن؟نقل قول:
ببین پورتهامون رو دوباره دارن میدن کیش O آ سیس.تا اینجاش که واضحه کاملاً.اما اینکه اسن پاس ماناماد چیکارس این وسط نمیدونم.نقل قول:
چیزی که من میدونم و دوستان هم یادشونه اینه که کیش ا آ سیس پشتیبانیش 3036 بود.اون اول من سرویسم رو از اینا گرفتم.بعد منتقلمون کردن به ضحی کیش که شد 2020.الان مگه این پاس ماناماد 3036 نیست؟لابد یکی هستن یا حداقل یه ارتباطی دارن.
اپراتور های دیگه چی!نقل قول:
چند تا دیگه هم هست
اونام واسه مخابراتن؟نقل قول:
آرهنقل قول:
من هنوز نفهمیدم چه خبره!:n03:
ميان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمين تا زير زمين است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تا حدود زیادی گیج شدم:n13:نقل قول:
ببین هرکدومشون با هم فرق دارننقل قول:
منظورم اسمشونه
بعد یک نوع اینترنت می فروشن
یکی شارژ آنلاین داره یکی دیگه نداره
یعنی چی؟:n03:
بچه ها کسی میدونه اگه چه مدت بعد از اتمام اینترنت تمدید نکنم خط تخلیه میشه؟یک ماه یا سه ماه؟
جالب اینه قیمتهاشونم متفاوته.نقل قول:
تو سماناه ی سیترا نوشته.دقیق خاطرم نیست.اما دوستم اون زمان رو گذروند ولی بازم خطش تخلیه نشد.نقل قول:
ایمان ولی فکر کنم این ماناماد اگه چند روز بعد از انقضا تمدید نکنی یا خط رو از رانژه درمیارن یا اجاره پورت میگیرن یه نفر اینو بهم گفت.
این dns چیه؟من زنگ زدم به 2020 گفت dns بزن.این alternate dns servero گفت هر خونه رو بزن 8 ؟درست گفت
منظورت اینه:نقل قول:
توی سایت سیترا هم نگاه کردم ....اگه اشتباه نکنم 15 روز اگه تمدید نکنم خط از رانژه خارج میشه!!!!!!!! من اشتباه کردم یا واقعا 15 روز فرصت داریم برای تمدید دوباره؟این که خیلی بد میشه...
اینو نمیدونم.شاید.اما بعدیه اینکارو کنن.به خودشون ضرر میزنن.نقل قول:
آره.منظورش 8.8.8.8 بودهنقل قول:
آره.منظورم همین بود.نقل قول:
دان استریم رو 20 مگ بستن واست!!!!!!!!:n04::n04::n04:
جدی؟بیشتر بود ها.زنگ بزن 2020 بپرس.نقل قول:
این دان استریم نمیدونم چی چی استریم رو خود منشی که نشسته و مودم رو کانفیگ میکنه رو بالا میبنده؟نقل قول:
ایمان سرعت برای من از سرور داخل دیال اپه ولی خارج ماهواره ایه هر چی هم dns عوض میکنم فایده نداره .سرعت پیج باز کردن از سرور داخل برای تو چه جوریه ؟ سریعه یا کند ؟
الان بهترین dns چیه؟
آقا من زورم میاد با 512 محدود دارم شبا با 60 دانلود میکنم!
شاتل تو دزفول سرعت دانلود روزش به 350 میرسه و شبا روی 100 هستش
مشکل من این بود که پورت خالی نداشتن و مجبور شدم از مخابرات بگیرم.
تنها بدی شاتل این بود که نسبت به مخابرات قطعی بیشتری داشت. و مخابرات اصلا قطعی نداشته تا الان برام.
وقتی تازه خط رو رانژه کردن دان استریمم رو 6 مگ بود. اما الان رو 2مگ اومده.
ازم 52500 گرفتن واسه 512 - سه ماهه - 2گیگ
حالا اومدم تو قیمتای مخابرات نگاه میکنم این پول 4گیگه! (10000 تومن رانژه کردن خط رو هم محاسبه کردم)
دوستانی که تجربه دارن بگن ما باید چیکار کنیم. زنگ بزنم چی بگم؟! دعوا کنم کارم راه میوفته یا بدترش میکنن؟!
دوست عزیز فقط شما نیستی که اینجور شدی خود من ماه پیش 1 مگ محدود داشتم کلا تا 50 بیشتر نمیداد .... اینترنت ملی یعنی همین اون شرکت های دیگه هم دیر یا زود سرعتاشون افت میکنه .دعوا چیزی رو حل نمیکنه .نقل قول:
دم افطار سرعت خوب ميشه!نقل قول:
نخیر شما که کانکت میشید دان استریم براتون تعریف میشهنقل قول:
مثلا چند dsl mode رئ تست کنید هرکدوم یه دان استریم دارن
من تازه فهمیدم جوگیرم:n02:
نقل قول:
اینترنت ملی هیچ ربطی به سرعت اینترنت فعلی نداره!
اینترانت ملی واسه اینه که صاحبان سایت ها رو ترغیب کنن که از سرورهای داخلی استفاده کنن! که اتفاقا باید سرعت سرورهای داخلی چند برابر باشه! نه اینکه سرعت سرورهای داخلی و خارجی هر دو کمتر بشه!
واسه من هر دو خوبن(سرعت باز شدن پیج).لامذهب اصلاً حساب و کتاب نداره.نقل قول:
مطلق نیست.بستگی داره.با نرم افزار namebench میتونب بهترینش رو واسه خودت پیدا کنی.نقل قول:
ای بابا اول بسم الله سرعت دانلود اومد زیر 100 پینگم هم رفت بالا چیکار کنیم دوستان؟
اقا من فقط میخوام بدونم چرا سرعت سرور داخل برای من کم شده ؟ اصلا چنین چیزی محاله
سلام دوستان من امروز اومدن برام نصبش کردن هرچی بهشون گفتم که آقا یزر پس رو بده خودم نصبش میکنم گفت نه خودم باید بیام منم بهشگفتم بیا.(فیبر نوری انتقالی از پارس )
کلا خرجم شده 88 تومن برای 6 ماهه 12 گیگ و 8 تومن هم برای تنظیمات مودم.78 تومن سروسی بود ولی چون بار اول بود 10 تومن اضافه برد
سرعت بهتر از پارس هست
خطم رو 4 مگ بسته شده
اما سرعتم بین 160 و 150 ولی نسبت به پار خیلی خوبه
در مورد شاتل هم بگم من دوستنم شاتل داره و 40 دانلود میکنه .
روز و شبش هم یکی هست.
این عکس هم ماله خودمه
از این سرور که انلود کردم با پارس همش رو 50 بود اما الان رو ی 100
تفائت را احساس کنید اینترنت مخابرات:n06:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما اصلا چرا به نصاب پول دادی؟بدون پول ردش میکردی تا آدم بشه.چکار کرده که 8 تومن بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.اینا هزینه راهاندازی رو همون اول میگیرن(پول زور)
هزینه ی راه اندازی مودم 5 تومن و هزینه ی رانژه کردن 10500 هستش!
هیچی.بشین و مثل ما حرص بخور:n02:نقل قول:
کلاً به این نتیجه رسیدم اینترنت حجمی مخابرات یه ریالم ارزش نداره چون شبا پینگ میره بالا و سرعت دانلود میاد پایین و کاملاً هم تعمدیه.
شمام فردا مثل من زنگ بزن پشتیبانی.
زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
حالا این همه رو بذار کنار،سرویست چیه؟نقل قول:
والا به قرعان:n13:نقل قول:
اغا من شیرازم اوضاع اینترنت چطوره؟؟؟؟؟؟؟//:n13:
دوستان برای دانلود شبانه باید ساعت 2 شب مودم رو یک بار ریست کنم یا نه نیازی نیست و اینکه دانلود شبانه تا چه ساعتیه؟
نه نمیخواد خودش اتوماتیک اوکی میشه ساعت رایگان هم 2 تا 6 صبح هستنقل قول:
بعد داداش من اگر بخوام بصورت آنلاین حجم بخرم و یا تمدید کنم چیکار کنم؟ من با یوزر و پسوردی که بهم دادن وارد این لینک میشم منتها فقط گزارش ترافیک رو میده وقسمت تمدید اکانت یا خرید حجم نداره!!!نقل قول:
داداش برا تمدید و حجم برو به این لینک 80.191.224.242 همه چی هم داره :n06:نقل قول:
با یک بار خاموش و روشن کردن همه چی عوض میشه:n08:
اینجا رو رفتم منتها یوزر نیم و پسوردی که تو دفتر مخابراتی بهم دادن رو اینجا قبول نمیکنه !!!!نقل قول:
اسمش زور نیست اسمش دزدیه.نقل قول:
دیگه چه کنیم.
چون دیدم بدن پول زور کارم راه نمی افته پول زور دادم
سروسیم 512 2g شیش ماهه