جالبه. در این لحظه (دو و نیم شب) دانلود به ۴۱۰ رسیده. خوبه و امیدوارم اینقدر بمونه!
Printable View
جالبه. در این لحظه (دو و نیم شب) دانلود به ۴۱۰ رسیده. خوبه و امیدوارم اینقدر بمونه!
میشه دو تا سپید تست یکی از داخل و یکی از خارج بزارید و بفرمایید UP/Down Stream رو چند بستن و سرویس تو چی هست، چون اینجا همه نامحدود اند یکم در مورد کیفیت محدود مخابرات توضیح بدید قطعا مفید خواهد بود.نقل قول:
منظورم ۴۱۰ kbps بود.
با ۵۱۲ به طور متوسط حدود ۶۰ تا دانلود دارم. البته در حال حاضر!
امروز میان برای راه اندازی از مخابرات ( config modem) بعد 2 ماه و نیم الافی!
دیشب هم dsl روشن شد
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 13.8 26.1 Attenuation (dB) 51.0 30.3
این وضعیت بده؟
وصل شد میام اینجا یه test میزارم
زیاد جالب نیست . آپ استریم و دان استریم روی چند هست ؟نقل قول:
فاصلتون با مرکز کمی زیاده ولی تا 4 مگ رو جواب میده .
این اپراتورهای مخابرات همشون بلانسبت دروغ میگن! ...میگم آقا من 1 مگ دارم ولی سرعت دانلودم 30 کیلوبایته اصلا زیاد نشده ....همون سرویس 256 که داشتم...الکی میگه مشکل سراسریه مشکل شبکه داریم....میگم من تو یه فروم فارسی ( همینجا) عضوم که
کاربراش ا زمخابرات 1 مگ دارن میان از سایت اسپید تست میزارن سرعت دانلودشون 120 کیلوبایته بعد میگه اسپید تست که به کیلوبایت نشون نمیده! گفتم رجیستر کنی بری تو ستینگ میتونی تنظیمات نتیجه رو بزاری روی کیلوبایت ...خلاصه همش میپیچونن....بعد آخرش که
قانع میشه..میگه من که کامپیوترم قعطه کاری نمیتونم بکنم...شنبه زنگ بزن...گفتم باشه مرسی ولی من تا حالا خیلی زنگ زدم تا حالا کار ی نکردید!! ماهی 40 تومن پول 1 مگ میگیرن با سرعت دانلود 30 کیلوبایت :n15:
سلام من 256 مرکز ابوذر دارم از دیشب تبدیل به دایل آپ شده سرعت داغون برای شما چطوره؟؟؟
:n27::n27:
جناب love king کجا سرعت همه بالاتر از 30 همه مشکل دارن فقط با IDM سرعت واقعی میده .............
یک جا بگید بریم از مخابرات شکایت کنیم ؟
دیگه حالم داره از این سرویس های اشغال مخابرات به هم میخوره مسخره ها سرعت یه مگ 20 کیلوبایت دزدی تا این حد ؟ داتک هم نامحدود میده قیمتشم خوبه خاک بر سر مخابراتنقل قول:
چرا یه مدته انقدر مخابرات مزخرف شده؟! الان گوگل بزور باز میشه!! نوسان سرعت خیلی زیاده سرعت اصلا خوب نیست یه مکالمه اسکایپ درست نمی تونیم بکنیم با اینکه 512ه سرویسمون، اصلا اینا بخوره تو سرش وب پیج هم می خواد باز کنه جون آدم رو به لبش میرسونه، با س*اک*س هم باز یه سری سایتا باز نمی شن! اصلا کلا خیلی داغونه. می خوام برم سرعتم رو 256 کنم فکر نکنم اینا چیزی رو درست کنن، یه ماه پیش گفتن مشکل سراسریه!
وضعیت اینترنت منم خیلی خرابه
مشکل مخابرات ایناس
تجهیزات چینی با کیفیت پایین که زود به زود خراب میشه
رسیدگی به این تجهیزات هم دیر به دیر انجام میشه (من تو این مدتی که اینترنت دارم کم نبودی زمانایی که از چند روز تا یک هفته اینترنتم قطع بوده)
اپراتورهایی که مستقیم با مخاطب در ارتباطن اکثرا سواد کامپیوتری پایینی دارن (یه جور دستورالعمل ثابت دارن) و خیلی که اصرار بکنی سرپرستشون میاد پشت خط که یه ادم متوسط از نظر اطلاعاتی هست بازم با این حال کار خاصی نمیتونن برای کاربر انجام بدن و خوب میپیچونن
در مجموع هزینه قطعی ها و کم فروشی هاشون رو که حساب بکنیم دارن بدون گرون کردن قیمت همون پهنای باند قبلی رو بین تعداد بیشتری کاربر تقسیم میکنن به اسم 512 و 1 مگ
به این عوامل قطعی های تقویمی رو هم اضافه کنین
مخابرات تحریم کنید بره سمتش نیان
فقط بدرد کسائی میخوره که ترک اعتیاد اینترنت میخوان بدن .....
من رفتم پارس یا همون شرکت فبلیم سپنتا .........
سرویس 512 مخابرات(امروز وصل شدم)
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبه! امروز 30-40 در صد نسبت به روز های دیگه بهتر شده!
جالبیش اینجاست که در حالت عادی با یک کانکشن 40-60 KB میگیره ولی با چیز بی ان بالا 100!
برای بقیه هم بهتر شده؟
این تست امروز منه با سرور ایرا و خارج از ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
سلام خداروشکر حدود 2 ساعت جیمیل و ایمیل درست باز میشن پینگمم درست شد البته با شاتل اینطوری شده مخابرات هنوز خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برای دریافت سرویس +128 احتیاج به چیست؟من الان 128 دارم میخوام ارتقا بدم .با تشکر
فکر میکنم بعد وصل V P N دیو متر داره مجموع لینک وایرلست رو به علاوه کانکشن وی پی ...نمایش می دهد، البته توی تنظیمات میتونید این مورد رو برطرف کنید.Sنقل قول:
بهتر شده در مجموع
کد:Thu Jan 31 22:37:00 UTC 2013
root@HOME-ROUTER:~# ping 8.8.8.8
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 data bytes
64 bytes from 8.8.8.8: seq=0 ttl=44 time=289.077 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=2 ttl=44 time=263.049 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=3 ttl=45 time=262.908 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=4 ttl=45 time=261.337 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=5 ttl=45 time=265.419 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=6 ttl=44 time=266.083 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=7 ttl=45 time=274.310 ms
نه خیر دوست عزیزنقل قول:
monitor interface رو تنظیم کردم اگر all بزارم میره بالای 160
چه با وی پی ... چه بدون وی پی ... سرعت 1 مگ مخابرات 10 کیلوبایت است و بس
پس ببین دوستان مخابرات و ... چه پردازشی رو بیسته های اینترنت توی ICT تهران دارن میکنند. :n02::n23:نقل قول:
امکان این وجود داره که برا یکی دو روز سرویس رو تغییر سرعت داد ؟ بعد دوباره به حالت قبل برگردوند ؟
این اسپید تست چرا ارور میده ؟
کسی میتونه باهاش تست بگیره ؟
من گرفتم.
این پایین
1 مگا بایت
جالب اینجاست که این سایت میانگین سرعت دانلود جهانی رو میزنه 13.1 تازی این میانگینه.
ما اینجا خیلی داشته باشیم 2 مگ
جمعه پشتیبانی تعطیل چرا بر نمیدارن میخواستم قبل رفتم چندتا فش بدم .....
واقعا خسته نشن انقدر زحمت می کشن اینا
شما مگه فاز 4 نیستی ببین اون اطراف پزواک (داده پردازان شهریار) سرویس نمیده اگه میداد برو تو نوبت پرت اشون که خالی شد سرویس 1m با ترافیک 10gنقل قول:
رو میده 50 تومن شبانه رایگان هم سرعت واقعی رو بهت میده.
این 2 روز یکم وضعیت بهتر شده!
همین که در 24 ساعت گذشته این تاپیک 1 صفحه رفته جلو وضعیت مشخصه!
این تست با چیز بی ان :
هلند:
بدون چیز همون سرور:
سرور انگلیس بدون چیز:
این عکسم واسه اینکه نگین با چیز سرعت رو اشتباه نشون میده:
سرور اصلی و خارجی جفتش بدون چیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با چیز از سرور خارجی ،دانلود زیاد فرقی نداره ولی آپلود با سرعت ۱۹ مگ بر ثانیه !!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
سرعت من عین نمودار سینوسی کمو زیاد میشه..نشد ما یه فایلو دانلود کنیم با یه سرعت ثابت
از 1کیلو تا 60 جابحا میشه
اینترنتم 1مگ هست
بقیه هم همین مشکلو دارن؟
اگر نخوام رو قبض هزینه نیاد روش دیگش به چه شکل پرداخت؟!
منم الان این مشکلو دارم .نقل قول:
کاملا تایید میشه !!!! سرعت ناجور نوسان داره و اصلا به 100 هم نمیرسه
آدم تعجب میکنه داره تک کانکشن با 60 دانلود میکنه :n13:
پژواک بد شانسی فاز 1 رو ساپورت میکنهنقل قول:
سلام می شه اینترنتی درخواست جمع آوری سرویس رو بزنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم حضوری بری درخواست جمع آوری سرویس رو بدی
این کار مخابرات حساب کتاب درست و درمون نداره:n15:
موفق باشی
سلام.من رفتم مخابرات برا خطم adsl بگیرم ولی گفتن این خط شما مشکل داره نمیتونمی بهش adsl بدیم اگه خط دیگه ای هم بگیرید ممکنه همین مشکل رو داشته باشه.حالا من باید چیکار کنم؟