سلام به همه
من بیشتر روزا مشکل دارم تا شبا (!) . شبا معمولا بعد یکی دوبار دیسکانکت و بعد کانکت سرعتم ردیف میشه
مثلا دیشب 5/5 گیگ از آپلود باز دان کردم سرعت هم ردیف بود . گمونم یادشون رفته مال منو ببندن !!!
Printable View
سلام به همه
من بیشتر روزا مشکل دارم تا شبا (!) . شبا معمولا بعد یکی دوبار دیسکانکت و بعد کانکت سرعتم ردیف میشه
مثلا دیشب 5/5 گیگ از آپلود باز دان کردم سرعت هم ردیف بود . گمونم یادشون رفته مال منو ببندن !!!
جدی می گی؟ پیش شماره تون چیه؟
2 گیگ دانلود داشتم طرح طلایی
دیشب از سرورهای خارجی با 120 میرفت
آره . 276 هستشنقل قول:
هههه پستم پاک شد ولی ارزششو داشت:n23:
اتفاقا دیشب خوابــــ میدیدم که تا صبح 10 گیگ دانلود کردم . اونم از سرور خارجی . وای چه خواب خوبی بود.نقل قول:
اونش با من .نقل قول:
فعلا آمادگی شو داشته باش تا یکی دو نفر دیگه هم جور بشند بعد بریم .
زنگ زدم.یارو خله.میگه برو به کابل در منزل وصل کن بهش میگم به همونجا وصله، میگه حتما یه قطعی دارین برین چک کنین.
ای خدا هیچ راه فراری از دست مخابرات نداریم،چی کار کنیم.:n28:
پایه ام حسابی . مرگ یه بار شیونم یه بار . فقط دو روز قبل رفتن بهم بگونقل قول:
دربهترین حالت با طلایی می شه 4800 مگ گرفت بعد شما چه جوری 5.5 گیگ دانلود کردی؟؟؟؟؟؟اونم ازاپلودبازکه یکی ازبی ثبات ترین سرورهاستنقل قول:
بچه ها اوضاع مخابرات ب شدت خرابه من برای تست سایتم مجبور شدم بیام از نت مخی استفاده کنم سرعتش 12-30 کیلو متغیر بود!!!!!!!! تازه گوگلم باز نمیکرد ولی خب باز شاتل لامصب نمیدونم با سایتم مشکل داره لودش نمیکنه
it-sun.ir خیلی خیلی عجیبه
نقل قول:
تایید میشه ! این احتمالا مابقیشو روزانه دانلود کرده ! :D
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
اره خب کلا یک چیزی ایشون گفته که اصلا غیرممکنه اینا محدودیت سرعتی رو که می دن همیشه از 1.30به بعده که چند بارم دیسکانتی و کانکت شدن هم بخواد شانست بگیره زود جواب بده یک ربع وقتمی بره و.....منظورم اینه به همون 4800مگ رسیدن هم غیرممکنه با این وضعیت دیگه چه برسه به 5.5 گیگنقل قول:
کلا دوستانی که یکهو ثبت نام می کنند می یان اینجا حرف های جالبی می زنن
من از ساعت یک ربع به 1 شب دانلود رو شروع کردم تا هفت و ربع صبح 5/5 گیگ کلا 160 مگ کم کرد ازم
یعنی همیشه وقتی دانلود زیاد دارم 150 تا 200 مگ از غیر رایگان رو فدا میکنم :)
اما روزانه خیلی گیر میکنه هنگ میکنه قاط میزنه بالا پایین میشه و اینجور چیزا که روی اعصابه
فعلا مخابرات به ما گیر نداده ما هم داریم پیاده ش میکنیم در حده تیم ملی تا ببینیم چه شود :)
ضمنا من شاید تازه اینجا ثبت نام کرده باشم اما اندازه سن شما توی نت بودم !
آسیاب به نوبت...نقل قول:
گرفتن اینترنت امری خنده دار شده , نه از مخابرات, شما تو تاپیک شرکت های دیگه سر بزنید ببینید چطوری دارن پول میگیرن و خدمات میدن , ما که کم کم داریم بیخیال اینترنت میشیم,نه شیر شتر نه دیدار عرب...
دانلود امروز : 1.800
نمیدونم نظر قبلیم پرید یا تایید نشد بهرحال :نقل قول:
من از ساعت 12:45 شروع به دانلود کردم تا 7:15 دقیقه با سه دیسکانکت و کلا 150 مگ اعتبار ازم کم کرد
و بعد اینکه چه شما و چه دوستان دیگه اگه چیزی برای دانلود دارید و سرعت تون پائینه لینک دانلود بدین چون من فعلا سرعتم بالاست براتون دانلود کنم بعد بفرستم دم منزل تون یا هرکجایی که بخواین . من اونقدرتوی خودم می بینم که اینکاررو واسه رفاقت و بی هیچ چشمداشتی انجام بدم اما شما با متلک انداختن ازاعضای جدید استقبال می کنید ؟ از شمایی که یکهویی عضو نشدید و تا الان گلهای زیادی به سره انجمن زدید بعیده این طورحرف زدن . خیلی دمتون گرمه !
سلام برادرم.نقل قول:
منم پایه ام.بریم مخابرات مرکزی ولی کار زندگی دارم .قبلش خبر بده
بازم شما یه کاری کنی؟
شما خیلی خیلی خوش امدید دانلودتون هم نوش جونتون به حال کسی فرقی ندارهنقل قول:
ما هم گلی نزدیم ولی دیگه نمی یایم حرف غیرممکن بزنیم شما اگه یک عکس ازریزکارکردت بزاری خیلی ما روخوشحال می کنی تا ما هم یاد بگیریم مخابرات رو هم دعا کنیم 800مگ اضافه تو روزانه گرفتیم فقط 150تا حساب کرده اونم ازاپلود بازی که توروزم فول سرعت رو نمی ده
من دیروز5دقیقه دیرتردیسی کرده بودم 140مگ رو اورده بود تو روزانه
بهرحال یک عکس ازشما ما رو ازگمراهی درمی یاره تا ما هم ازامشب نیم ساعت اضافه دان کنیم و رو بیاریم به همون اپلودبازمعروف ماهمون استاندارد4.5 رو هم بگیریم کافیه 5.5 گیگ نمی خوایم
نمیدونم چه اجباریه که من بخوام دروغ بگم
لینک عکس ریزکارکرد مخابرات که خواستید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:عزیز من جوک گفتی نگو نه دیگه !!!نقل قول:
من روز و شب دارم دانلود میکنم طرح طلایی هم دارم که به حساب بالاترین سرعت دانلود رو تو تمام طرح های مخابرات داره نهایت سرعتی که داده 250 کیلوبایت اونم به صورت غیر مداوم بوده ! نرم افزار هم رو سیستمم نصب دارم که خیلی دقیق مو رو از لای درزش میکشه بیرون آمار دقیق دانلودم رو بهم میده !
اینم تصاویر دانلود همین الانم که اگه چشمات رو خوب باز کنی میبینی تو بهترین حالت ممکن که میانگین سرعت دانلودم 242 کیلو بایت بوده ساعتی 803 مگابایت دانلود شده که اگه ضربدر 6 که زمان دانلود رایگان بوده بکنیم میشه حدود همون 4818 مگابایت ! نه 5500 مگی که شما فرمودی ! در ضمن دم شما گرم که اینقدر باحالی میخوای به همه حال بدی دانلود رایگان براشون بکنی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
بی خیال دیگه این عکس که کلا شما رو برد زیرسوال نمی زاشتی بهترنبود
راستی شما که سه بار دیسکاننکت کرده بودی اونا کجا رفتن:n01:
بی خیال رفیق کشش نده بهتره
فقط برای روشن شدن اذهان عمومی بد نبود:n26:
راستی 140 مگ دانلود هیچی اپلود نداره؟:n16:
نقل قول:
لااقل میخوای فتوشاپ کنی دقیق کار کن که آپلود محاسبه شدت 0 نمونه !:n08:
یک عکس با آمار دقیق قرار دادم بعد از تایید مدیر ایشالا همه چیز واسه دوستان مشخص میشه !
45 دقیقه بامداد وصل شده سیستم فراموش کرده یک روزجلو رفته باید 19 هم شه همون 18هم مونده:n12::n12::n12::n12:
راستی موقعی که فتوشاپ میکردی تاریخ رو هم اشتباه زدی:n02:نقل قول:
چه دلیلی داره یه نفر بیاد ادعای محال کنه 5.5 گیگ از محابرات تو یه شب دانلود کرده به عبارتی تو یه دقیقه 15 مگ دانلود کردی !!!!! که امری بس محاله !!!!
حالا چی پشت این ادعاست خدا میدونه! نکنه از کارمندای مخابراتی کلک!
شبی چند گیگ دان داری؟نقل قول:
بعید هم نیست چون فقط ازکارمندای مخابرات همچین فتو شاپ شاهکاری برمی یاد
یا یکی ازهمین دوستان این تاپیک هستش که گفته یکم صبح جمعه ایی سربه سر دوستان بزاریم حال کنیم:n01:
والله من سه ساله ازمخابرات اینترنت دارم همه نوع حجمی هم گرفتم اما اگه منظورتون این چند وقته است تو شرایط خوب بین 2الی 3ه گیگ با طلایی جشنواره که جدید گرفتمنقل قول:
من خودم کارم گرافیک و فتوشاپه . و میگم صددرصد اون عکس فتوشاپه .
حالا این طرف قصدش چیه دیگه نمیدونم . ولی هر چی باشه نمک خورده مخابراته .
در ضمن همچین فتوشاپ جالبی هم نبود .توی سطر اول رو نگاه کنید . با بافی سطر ها خیلی فرق داره .( خیلی نویز داره ) :n02:
ایمان تو هم بیا از آمار دانلودات بگو یکم دوره همی بخندیم :دی
اسم این تاپیکو باید بذاریم تاپیک راستگویان :دی
شما با شاتل شبی چقدر دان دارید؟نقل قول:
نمیدونم چه اصراریه همه میان اینجا یه قمپزی از خودشون درمیکنن!
اغا منم دیشب 20 تا دان کردم :n04:
البته به مگابایت:n21:
شما کارت درسته :دی راستی این قضیه که میخواستی بری مخابرات چی شد؟نقل قول:
واقعا این تاپیک سرتا پا خندس :دی چه اون موقع که سرعت خوبه میان اینجا ذوق مرگ میشن میگن مخابرات مچکریم راه میندازن و چه اون موقع که سرعت خرابه همونا چه فحشایی میدن میگن دیگه فردا میرم مخابراتو منفجر میکنم :دی باز فرداش همیین آش و همین کاسه.
از قول خودت حرف بزن عزیز دل برادر .
تو همین هفته ایی که بیاد میریم مخابرات . این دفعه خودم میخوام بترکونمشون .
فعلا به جز خودم دو نفر دیگه هم اعلام آمادگی اومدند کردند .
دیگه کسی نبود ؟
:دی :دی :دینقل قول:
از قدیم گفتن سنگ بزرگ نشانه نزدن است .
از قدیم گفتن خواهیم دید .نقل قول:
اگر هم شده تنها هم میرم .
خب حالا که همه میان آمار دان میدن منم دیشب 2 گیگ دان داشتم از خارجی.
100 مگ هم ازم دزدید.
همه شرکتا دارن شبانه رو بر میدارن به همین زودی نوبت مخابرات هم میرسه ان شالا
دوستان اینقدر زنگ بزنید بنالید از سرعت که مخابرات مثله دفعه قبل بگه چون کاربرا از سرعت ناراضی بودن شبانه رو برمیداریم.
اونایی که کابل مسی هستن و میان مخابرات همونان که میگن مفت باشه کوفت باشه :دی
دو نفر از دوستان این تاپیک هستن که فقط کارشون اینه میان به پست های دیگران گیر میدن . اینا مواظب خودشون باشن.
ان شالا که مثله دفعه قبل خواب نمیمونی :دینقل قول: