ممنون دوست عزیز از جواب کاملی که دادید :11:نقل قول:
مدل لپتابی که نوشتم برای بازی چطوره ؟ pavilion dv6 3180: intel i5 , ati 5650
این مشکلی که هست پس دلیلش چیه؟
5) این کارو خودم می تونم انجام بدم ؟
Printable View
ممنون دوست عزیز از جواب کاملی که دادید :11:نقل قول:
مدل لپتابی که نوشتم برای بازی چطوره ؟ pavilion dv6 3180: intel i5 , ati 5650
این مشکلی که هست پس دلیلش چیه؟
5) این کارو خودم می تونم انجام بدم ؟
یه مشکل یا همچین چیزی .
وقتی لب تاب رو روشن میکنم اگه گوشی به وسیله کابل به لب تاب وصل باشه لب تاب تو صفحه اول میمونه و بوت نمیشه اما گوشی رو جدا میکنم از کابل بالا میاد! دلیلش چیه؟
این مشکل خاصی نیست یا بهتر بگم اصلاً مشکل نیست به دلیل این که گوشیت می ره به حالت ذخیزه انبوه برای شناسایی درایو این جوری می شه برای بعضی گوشی ها مخصوصاً اگه سامسونگ باشه. سعی کن بعد از بوت کابل رو بزنی.نقل قول:
موفق باشی.
دوستان جواب این سوال را نمیدونین ؟!نقل قول:
سلام لپ تاپ من یه مدت صدای بدی میده که قبلا نمیداد ئ توی سایت لپتاپم خوندم میگه compressed air باید بخری لنتاشو تمیز کنی کسی میدونه اینو اینجا میفروشن یا نه (هر جا پرسیدم نداشتن)
سلام دوست مننقل قول:
شدنی بودن این کار شدنی است اما باید تمام سیم کشی یا برد کیبردتان را بهم بریزید ، نمی ارزد و کار شما نیست
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
سلامنقل قول:
دوست من این نشان میدهد که سیستم نوت بوک شما برای شارژ باطری مشکل دارد حتما" چک بفرمایید که آیا بدون اتصال به شارژر چه مدت زمان باطری شما کار میکند و هم اینکه برای طول عمر بیشتر باطری بهتر است هر از چند گاهی فقط از باطری استفاده کنید.
سلام دوست خوبمنقل قول:
اول برای آندسته از دوستان یک این قسمت را میخوانند توضیح بدم که:
بعضی از نوت بوک ها و لپ تاپ ها دارای 2 پردازشگر گرافیگ جدا از هم هستند
1-پردازشگر داخی چیپ برای کارهای عمومی و مصرف کمتر انرژی مثلا برای نوت بوک این دوستمان حالت stamina
2- پردازشگر اکسترنال برای کارهای گرافیکی قوی و برای نوت بوک این دوستمان حالت Speed
که میتوان با یک دکمه حالتهای مختلف را تنظیم کرد اما توجه کنید که سیستم عامل فقط یک سیستم گرافیک را به رسمیت میشناسد پس برای تعویض چیپ گرافیک باید سیستم ریستارت شود اما در سیستم Sony نرم افزاری تهیه شده که میتوانید در حین کار نیز این تغیر را ایجاد کنید.
حال بپردازیم به سوال شما
اینکه پردازشگر داخلی شما کار میکند و پردازشگر گرافیک اکسترنال کار نمیکند میتواند از عوامل زیر باشد که به ترتیب اهمیت و رخداد برایتان ذکر میکنم:
1- بایوس و نرم افزار مانند سیستم عامل و درایورها
2- چیپ گرافیک اکسترنال یا برد آن
3- پل شمالی
خوب بهتر است سیستم را به گارانتی ببرید و یا به یک مرکز تعمیرات تخصصی اما به این نکته توجه کنید که قبل از آن سیستم نرم افزارتان چک کنید اگر ایراد نداشت حتما به متخصص مراجعه نمایید.
نقل قول:سلام
شما ننوشته اید که چه صدایی ؟ با این اوصاف کمپرسور باد را همه جا میفروشند و فقط جهت تمیز کردن گرد و خاک به شما توصیه شده است . میتوانید حتی از کمپرسور پنچرگیری در محلتان نیز بهره ببرید بدون آنکه پولی خرج کنید.فکر نمیکنم برای شما کار ساز باشد . عموما قطعاتی که به صدا می افتند در حالی که سیستم کار میکند فن خنک کننده است . بهتر است به یک مرکز تعمیرات مراجعه کنید زیرا اگر اشتباهی در باز و بسته کردن و جا گذاری پیچها کنید که ساده ترین قسمت است میتوانید به سیستمتان آسیب جدی وارد نمایید.
دوست عزیزنقل قول:
بهتر این است که برای خرید مدل خاص برای بازی شما بیشتر به کارت گرافیک دقت کنید و سرعت CPU و هم نوع صفحه نمایشگر . توجه کنید که برای خرید لپ تاپ 60 % قیافه ظاهری برای افراد مهم است و این یک چیز صلیقه ای است هیچکس نمیتواند به شما پیشنهاد دهد . به سایت مادر نوت بوک ها مراجعه کنید و اطلاعات هر مدل را به دقت مطالعه کنید.
تا آنجا که یادم میاید سیستم شما مشکلی نداشت فقط شما در چند سایت مطالبی خوانده بودید که کمی ترسیده بودید . اینطور نیست ؟ منظورتان از اینکه خودم میتوانم را نفهمیدم؟
نه اونی که من میگم (Air Compressed) اینه :نقل قول:
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/c01658913.jpg
سلام دوستان
می خواستم بدونم لپ تاپ من توانایی -- روی CD رو داره یا نه
منظورم -- کردن به عنوان اسم CD هست (بتونه اسم CD رو روش بنویسه )
dell 5010 core i5
سلامنقل قول:
معمولا روي در DVD رايتر مينويسه
مثلا فرض كنين اگر مدل ديويدي رايتر شما HP باشه مينويسه lightscribe كه ميتونه براتون ليبل بزنه . در اينصورت نياز به ديويدي مخصوص هست.
بار سومه میپرسم، دیگه روم نمیشه بپرسم خودم
وقتی شارژ لپتاپم رو وقتی باطری داره وصل میکنم اکسپلورر کلاً فریز میشه و مجبورم با دکمه پاور خاموشش کنم. مشکلش چیه به نظرتون؟
مدل لپتاپم وایو زد 720ئه
سلامنقل قول:
اگه امكانش هست ويندوز رو عوض كنين (مجددا نصب كنين) شايد افاقه اي كرد
دوستان در ویندوز7 راهی برای درست کردن درایو ریکاوری یا سی دی ریکاوری هست ؟
از نرم افزار اکرونیس نمیخوام استفاده کنم
سلامنقل قول:
بله دوست من این همان کمپرسور باد است اما بصورت کپسول هوای فشرده شما میتوانید از بازار جمهوری پاساژ امجد و توکل با نام اسپری هوای فشرده به قیمت حدود 10 هزار تومان تهیه بفرمایید اگر تهران نیستید برای من ایمیل بزنید تا برایتان ارسال کنیم . اما گفتم شما میتوانید از هر کمپرسور بادی برای تمیز کردن خنک کننده سی پی یو استفاده کنید .
در اصل با فشار بالای هوا کثیفی ها و گرد و خاک اطراف فن را تمیز میکند.
سلامنقل قول:
منظورتون از ریکاوری CD چی هست؟ عموما اگر شما درون ویندوز از چیزی بک آپ بگیرید و احیانا" ویندوزتان به مشکل بر بخورد خوب نمیتوانید از آن بک آپ بهره ببرید . پس بهتر است از نرم افزار های تحت داس استفاده کنید.
دوباره مطلب شما را خواندمنقل قول:
حتما برای زیر سیستم یک فن خوب تعبیه کنید که داغ نشود . میزان رم را افزایش دهید.
نه عزیزم.تو اچ پی هستش تو این رنج قیمتنقل قول:
موفق باشی:8:
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
ویندوز می خواد عزیزم.یه تروجان ریموورم نصب کنی بد نیست.تو همین سایت رایگانش هست:20:نقل قول:
کول پد خوبم بگیره خوبه ها:31:نقل قول:
سلام دوستان میشه ادرس بدید تو کدوم قسمت win7 میشه نور و رنگ مانیتور رو تنظیم کرد؟
سلام من یه لپ تاپ فوجیتسو دارم و تازه اونو خریدم ولی درایو نوریش خوب کار نمی کنه می خاستم بدونم از ویندوز یا مشکل سخت افزاری داره ممنون میشم راهنامی کنید.
رو عکس باطری سمت راست پایینه محیط ویندوز کلیک کن عزیزم:31:adjust screen brightness واسش یه پروفایل درست کن واسه استفاده باطری و برق مستقیم:8:نقل قول:
خوش باشی
سلامنقل قول:
برای بیشتر یا کمتر کردن نور شما با نوع اپریشن سیستم کاری ندارید.
عموما" روی صفحه کیبرد شما بر روی دو کلید که معمولا" در کنار هم هستند دو عکس با اشکال مانند خورشید با فلش رو به بالا و پایین وجود دارد و عموما" برای بکار گرفتن آنها شما باید همزمان دکمه FN را فشار دهید . حال هروقت کلید FN را نگه دارید و بر روی کلید خورشید به سمت پایین چند بار کلیک کنید نور بتدریج کم و با فلش رو به بالا زیاد میشود.
نقل قول:از پست اولتون هیچی متوجه نشدم :46:نقل قول:
می خواستم بدونم اینکه گفتید هر چند وقت یه بار سیستم و فن رو تمیز کنم خودم می تونم یا نه؟
رم 4gb ddr3 است به نظرتون بازم نیاز به ارتقا داره؟!
سلام دوستان
منظور از DVD RW اینه کهِِ DVD رو هم میخونه هم مینویسه درسته ؟ CD رو هم می خونه؟ بعدش با هر سرعتی که DVD ها رایت شده باشن همشون قابل خوندن هستن ؟
یه سوال دیگه اینکه آیا حتماً باید آنتی ویروس اورجینال برای لپ تاپ استفاده کرد ؟ ویندوز چی ؟
سلامنقل قول:
منظورم این بود که اگر به سایت مادر نوت بوک ها مثلا Dell.com مراجعه کنید اطلاعات لازم و کافی در مورد نوع نوت بوکی که دوستان و یا خود انتخاب کرده اید به شما میدهد و بهتر تصمیم میگیرید که این نوت بوک به درد کار شما میخورد یانه؟
رم شما کافی است.
بله میتوانید از یک کمپرسور باد برای تمیز کردن گرد و خاک استفاده کنید. خودتان میتوانید.
سلامنقل قول:
دوست من بهتر این است که شما از یک آنتی ویروس استفاده کنید که آپدیت شود تا جدیدترین ویروس ها و کرم ها و تروجان ها را بشناسد .در ضمن آنتی ویروس غیر اورجینال وجود ندارد . یا شما بصورت Demo Ver استفاده میکنید که طبعا" برای مدت کوتاهی آپدیت میشود و یا از آنتی ویروسی استفاده میکنید که برای یک مدت معین مثلا 6 ماه تا یک سال بصورت اتوماتیک آپدیت میشود . این گونه نرم افزارها پولی هستند و از 20 تا 60 هزارتومان قیمت دارند ولی در سایت های ایرانی میتوانید به طریقی آن Demo Ver ها را هم آپدیت کنید و نیازی به پول خرج کردن ندارید.
سلام به همه
کسی میدونه چطور میشه کارت گرافیک لپ تاپ رو ریست یا فرمت کرد؟
برای حل چه مشکلی ؟نقل قول:
سلام به همه
کسی میدونه چطور میشه کارت گرافیک لپ تاپ رو ریست یا فرمت کرد؟
pami jan .safeye monitoram vasate kar shatranji mishe.ba chand bar restart kardane lap tap tap dorost mishe.mikhastam bebinam age geraphik ro format konam dorost mishe
من یه مشکل با شارژر اچ پی دارم
امروز وقتی به برق زدم ، آداپتورش بوق میزد
چند دقیقه صبر کردم بوقش قطع شد
ولی قسمتی که تو عکس هست وقتی جابجا میشه جرقه های ریز میزنه و صدای جرقه میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آداپتور باید عوض بشه؟؟؟
اگه کسی میدونه قیمت آداپتور اصل چنده بگه
ممنون
سلام به همه اساتید محترم.
من یه لپ تاپ دل مدل M1530 دارم چند روز پیش یه ویروسی اوفتاد رو سیستمم من هم مثل گذشته میخواستم ریکووری کنم تا مشکل حل شه دیدم که ویروس دقیقا روی درایو d که همون درایو ریکووری هست افتاده و همه پوشه ها رو به صورت هیدن و غیر قابل دسترس کرده.
به یه طریقی محتویات درایو رو کپی و بعد درایو رو فرمت کردم ولی الان متوجه شدم حجم محتویات درایو 11.1 گیگ بوده در حالی که حجم درایو 10 گیگه!! قبلا چطور جا شده بود نمیدونم؟!
حالا موندم که چی کار کنم؟
ببخشید اگه طولانی شد.
لطفا راهنمائی کنید.
متشکرم.
:11:
سلامنقل قول:
احتمالا اون قسمت از سيم قطع شده
معمولا به خاطر باز و بسته كردن زياد سيم و تا خوردن بيش از حد سيم باعث بريدگي سيم ميشه
اگه حرفه اي هستي بازش كن و اون قسمت از سيم كه بريده و قطع و وصل ميكنه ببر و كوتاهترش كن و مجددا اتصالها رو برقرار كن
اگر بلد نيستي بده بيرون برات درستش ميكنن
لازم نيست دوباره بخري
بهتره كه سريعا اقدام بشه چون نوسان و قطعي مكرر ممكنه آسيب برسونه
دوست عزیز ، ممنون میشیم نوشتار فارسی استفاده کنید .نقل قول:
ریست کردن کارت گرافیک معنی نداره ، ایراد شما سخت افزاری باشه باید ببرید تعمیرگاه
خب شما با برنامه هایی مثل آکرونیس میتونید حجم درایو رو Extend کنید ، از درایو C کم و به D اضافه کنید .نقل قول:
1-آیا یاطری رو هنگام اتصال به برق در بیارم؟چیزهایی که شنیدم این بوده که در بیار باطری رو بزن برق کار کن
چون اکثرا یعنی نزدیک 99 درصد من خونه باهاش کار می کنم
2-باطری رو برای اولین بار که میگن 10 ساعت بزنید برق زدم ولی 100 درصد شارژ نشد و وقتی نزدیک 70 درصد بود استفاده کردم نزدیک 1 ساعت یک نرم افزار آموزشی که فیلم بود رو نپاه کردم 40 درصد حدودا از شارژش کم شد این طبیعیه؟
3-من در روز بسیار زیاد از لپ تاپ استفاده می کنم یعنی شاید بعضی روزها بیشتر از 12-13 ساعت میشه. اولا مشکلی ایجاد نمیشه؟
دوما برای راندمان بهتر و عدم ایجاد مشکل پیشنهادتون چیه؟
ممنون از وقتی که میگذارید و جوابهای بنده رو میدید __________________
سلام دوستان
یه لپ تاپی به دستم رسیده که داغونه. dell 1525
روش ویستا نصبه که بهم ریخته! میخام روش xp نصب کنم.
سوالم این بود که چجوری میشه همین ویستا رو ریکاوری کرد؟ با f10 یا کلید دیگری؟؟؟
2_ بعد نصب xp به کدوم درایور ها نیاز دارم؟ دقیقا کدوم درایور ها رو دانلود کنم؟
1- من اکثرا باتری رو در میارم و استفاده میکنم ، هرچند ریسک بیشتری داره اما باتری عمر بیشتری میکنه ، هر 2 هفته یکبار تا 100% شارژ باید بشه و استفاده بشه تا 30% بعد دوباره تا 2 هفته دیگه ( این الگوریتم استفاده منه )نقل قول:
2- تقریبا طبیعی هست
3- مشکلی پیش نمیاد ، اگر امکان داره یک کول پد مناسب تهیه کنید
باتری رو هیچ وقت تا آخرین میزان خالی نکنین و بزارید کنار ، روی 30% جدا کنین .
لپ تاپ های قدیمی دل با ترکیب CTRL+F11 به منوی ریکاوری میره تا جایی که یادمه ، البته اگه پارتیشن ریکاوری و اطلاعاتش روش باشه .نقل قول:
برای درایورها برید سایت دل
نقل قول:
رفتم سایت dell ، کلی مورد هست! کدوم ها رو دانلود کنم؟
سلام ...
من یه لپ تاپ VPCF132FX سونی به تازگی خریدم ....
جدیدا یه مشکلی برام پیش اومده که شروع کرده به هنگ کردن ... نمیدونم علتش چیه ! بعضی وقتا بعد از یکی دو دقیقه از شروع کار هنگ میکنه و بعضی وقتا هم بهد از 2 - 3 ساعت ... البته بعضی وقتا هم مشکلی پیش نمیاد . منتها میخواستم بدونم علتش چیه ؟
اینم بگم که من نرم افزار کاربردی تقریبا زیادی روش نصب کردم حدود 20 الی 30 مورد (که خب اون همشون هم توی درایو ویندوز نصب شدن) ... ولی خب این لپتاپ هم لپ تاپ ضعیفی نیست که بگیم بخواد مشکلی براش پیش بیاد .
لطفا منو راهنمایی کنید . ممنونم