دلایل دیگرتان چی؟
دلایل دیگرتان چی؟
گوشیه پدرمو آپدیت کردیم به 4.03 ولی با کانتکتاش به مشکل برخوردیم نشونشون نمیده و فقط توی قسمت کانتکتایی که تو سیمکارت ذخیره شده میارتشون وقتی هم که ایمپورت میکنیم به یه ساعت نمیکشه که روز از نو روزی از نو!!! بعدشم شماره ها اکثرا به صورت 09 سیو شدن و نه +9891 و الان هرکسی که زنگ میزنه به گوشیش به صورن +98 نشون میده و بنابراین caller id رو نمیندازه چیکار میشه کرد غیر ازین که همه شماره ها رو ادیت کنیم؟
نکسوس otg بهره نمی برد کدام سایت نوشته اند
چرا بچه ها این تایپیک جون اولیه را نداره و به سوالات جواب نمی ده
سلام
دوستان میخواستم گوشی ام رو بفروشم. به نظرتون با کارکرد نزدیک به یک سال و سالم. 16 گیگ. مشکلی
چقدر بفروشمش؟!
کارکرد رو که نیاز نیست بگی:دی
600بفروش
سرنوشت مبهم galaxy s II برای اپدیت به اندروید 4.1 جیلی بیلی :
ایا گالاکسی اس دوم به سرنوشت کهکشانی اول دچار میشود ؟
از زمان عرضه اندروید ۴.۱ تا حالا به جز گوشیهای گلکسی نکسوس و نکسوس اس سامسونگ، کاستوم رامهای زیادی بر پایه اندروید ۴.۱ مخصوصاً نسخه آزمایشی CyanogenMod 10 برای گوشیهای محبوب سامسونگ مانند گلکسی نوت، گلکسی اس ۳، گلکسی اس ۲ و حتی گلکسی اس ۱ منتشر شده اما همانطور که میدانید این رامها چون فعلاً در مرحله آزمایشی قرار دارند و سورس کد اندروید ۴.۱ برای این گوشیها به صورت رسمی وجود ندارد اغلب با ناپایداریها و مشکلاتی روبهرو هستند.
اخیراً شرکت SamMobile که پیش از این پیشبینیها و اخبار درستی در مورد آپدیت اندروید ۴ داده بود در مورد آپدیت ۴.۱ نیز خبرهایی را در اختیار رسانهها قرار داده است. به گفته این شرکت اولین آپدیت طبق انتظارات برای گلکسی اس ۳ عرضه خواهد شد؛ ظاهراً آپدیت اندروید ۴.۱ برای گلکسی اس ۳ مرحله آزمایشی را با موفقیت پشت سر گذاشته و احتمالاً اواخر سپتامبر یا اوایل اکتبر (شهریور ماه) عرضه خواهد شد.
در مرحله بعدی گلکسی نوت ۲ اگر با اندروید ۴.۱ عرضه نشود دومین اسمارتفونی خواهد بود که اندروید ۴.۱ را دریافت میکند و تاریخ عرضه احتمالی آن ابتدای یک چهارم پایانی ۲۰۱۲ یعنی در شهریور ماه و یا مهر ماه خواهد بود.
سرنوشت آپدیت برای گلکسی اس ۲ و گلکسی نوت کمی مبهم است اما احتمال خوبی برای عرضه آپدیت رسمی برای هر دو گوشی وجود دارد. تاکنون تستها نتایج رضایتبخشی داشتهاند اما اگر مشکلاتی سر راه آزمایشات قرار بگیرد احتمالاً کاربران این دو گوشی باید به آپدیت Value Pack و اضافه شدن چند امکان محدود قناعت کنند. چیزی که برای گلکسی اس ۱ در زمان آپدیت اندروید ۴ رخ داد.
با اینکه سامسونگ هنوز ادعاهای بالا را تایید نکرده اما بر طبق تجربه میتوان Sam Mobile را یک منبع قابل اطمینان دانست.
منبع اصلی : sam mobile
ترجمه در : فارنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت SamMobile ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه سوال دارم...این نرم افزار بازار رو چطوری باید انیستال کرد...من از گوگل دانلود میکنم اما چیزی نمیاد....یعنی گزینه ایی بنام اینستال نداره...همونو باید ریخت تو گوشی؟
من این گوشی رو امروز گرفتم عالیه! یعنی یه چیزی اونورتر از عالی!! صفحه نمایش بینظیر Super AMOLED Plus واقعاً کیفیت رنگهاش طبیعیه و چشم رو هم خیلی کمتر از LCD و LED backlit LCD یا IPS LCD اذیت میکنه شاید هم بشه گفت اصلاً چشم رو خسته نمیکنه! کیفیت صداش هم خوب رو به عالی هست و بلندیش هم خوبه. در یک کلام میشه گفت یکی از بهترینهاست...
سلام دوستان من یه گلکسی نوت دارم از اونجا ک این گوشی برادر بزرگ s2 میباشد خاستم ایت سوالو اینجام مطرح کنم اینکه من میخام از طریق لپتاپم از طریق hoc گوشیو به اینترنت وصل کنم چون مودم وایرلس ندارم ولی گوشیم به هیچ عنوان شبکه ای رو شناسایی نمیکنه در صورتی که 5800 راحت شناسایی میکنه آیا تنظیمات خاصی داره برا وصل شدن به hoc conection در صورتی که خود مودمای وایرلس رو براحتی شناسایی میکنه یا مشکل دیگه ایه شما خودتون چطوری از طریق وای فای به لپتاپ شیر میشید ؟ممنون
با نرم افزار connectify 3.2 به راحتی میتونی از طریق وایرلس از اینترنت لپ تاپ استفاده کنی تو گوشی . فقط کارت وایرلس لپ تاپ باید از access point پشتیبانی کنه که معمولا پشتیبانی میکنه با نصب اخرین درایورش
نمیشه از همون اول یه رام کاستوم دانلود کنیم ؟؟نقل قول:
تمام دولاپر ها توصیه کردن برا رفتن به 4،یک اندو رسمی 4رو نصب کنید بعد کاستوم
خبر خوب برای دارندگان Galaxy S2!!
این گوشی آپدیت اندروید 4.1 را بزودی دریافت میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ داره گذشته ی Galaxy s رو جبران میکنه
تا الان برای 3 تا گجت آپدیت 4.1 رو ارائه میده که بین همه ی شرکتهای معروف بیشترین تعداد هست
بله اگر آپگرید اندروید 4 (ICS) رو هم واسه مدلهای دوهستهای متوسط فعلی مثل Galaxy Ace 2 و Galaxy S Advance زودتر ارائه بده شاهکار میشه و گذشته جبران میشه.
سلام خسته نباشید
دوستان من اولین باره میخوام اسمارت فون بخرم و حقیقتا عاشق گلکسی اس 2 شدم:40:
1-از کسانی که این گوشی رو خریدن بپرسم که از گوشیشون راضی هستن یانه ؟؟ تا حالا اذیتشون کرده یانه؟؟
2-تفاوت مدل با g و بی g چیه؟؟ منظورم اینه که کدوم بهتره؟؟ (صفحه ی 1 رو خوندم میخوام بیشتر توضیح بدید)فارسی بگید خواهشا!!:31:
3-قیمتش هم بالاست امکان اینکه تا ماه آینده کمی ارزون بشه هست یانه؟؟:38:
ممنون میشم کامل توضیح بدین چون نمیخوام بعدا پشیمون بشم
با تشکر:46:
من هنوزم به اس2 از 10 نمره 10 رو میدم .فوق العادس
مدل با جی یا بدون جی فرقشون توی سی پی یو و جی پی یو هست . مدل بدون جی خیلی قویتره
تو ایران هم چیزی ارزون بشو نیست . شما الان بخری ماه آینده حتی 100تومنم کم بشه حتی 500تومنم کم بشه . خریدید و توی موزه نگه نداشتید که ،ازش استفاده کردید
سلام..نقل قول:
اس2 واقعا فوق العاده هست و هنوز حرف برای گفتن داره..
ولی به نظر من به توجه به اینکه الان سخه G همه جا هست و قیمتشم نسبتا بالاست Galaxy Nexsus بخره خیلی بهتره..
چون هم قیمت همینه.
سخت افزار همین I9100G رو داره ( البته GPU قویتر)
نمایشگر با رزولیشن HD ( این مورد مهم چون الان دیگه گوشی ها به سمت qHD و HD دارند میرن)
جدیدتر و به روز تر
ساپورت مستقیم گوگل و در نتیجه ساپورت بیشتر
خوشبختانه نسخه هایی که با آندروید 4 وارد شدند، نسخه معمولی هستند. نسخه جی داره دیس کانتینیو میشه
ممنون از جوابتون مدل بدون جی چقدر شارژ نگه میداره؟؟مثلا با کمی بازی و فیلم دیدن و آهگ گوش دادن و کار های دیگه چقدر نگه میداره؟؟نقل قول:
ممنون
ممنون من همین امکاناتشم از سرم زیاده از نکسوس هم زیاد خوشم نیوومد اگه در مورد همین توضیح بیشتر بدین ممنون میشمنقل قول:
چه بهتر ممنون راستی میشه بدون روت کردن نسخه ی اندرید رو به 4 برد؟؟ یعنی از تو خود گوشی آپدیت کرد؟؟ یانه؟نقل قول:
دوست عزیز من بهتون S2 رو توصیه میکنم، البته مدل معمولی رو که سخت افزار قویتر از نکسوس داره و فقط صفحه نمایش نکسوس اون هم فقط کمی بهتره چون صفحه نمایش S2 درسته HD نیست اما از نوع Non-PenTile هست یعنی 12 ساب پیکسل داره در حالی که نمایشگر نکسوس از نوع Super AMOLED معمولی و نه Super AMOLED Plus هست و فرقشون در اینه که معمولی 8 ساب پیکسل داره (از نوع PenTile) و Plus همونطور که گفتم 12 ساب پیکسل داره و S2 صفحه اش Plus هست، به علاوه اینکه ابعاد S2 واقعاً مناسب تره و راحت تر در جیب جا میشه نکسته مثبت دیگری هم که جدیداً اعلام شده آپدیت اندروید 4.1 برای این گوشی هم میاد پس تاکنون از لحاظ سیستم عامل از نکسوس کمی نداره، به علاوه اینکه S2 مموری کارت میخوره (تا 32 گیگ) اما نکسوس فقط 16 گیگ حافظه داخلی داره و تازه از اون 16 گیگ حدود 13 گیگ قابل استفاده است که فکر نمیکنم مناسب باشه! دوربین S2 هم از نکسوس بالاتره... کلاً به نظرم S2 (البته S2 معمولی و نه G) از نکسوس بهتره.
سلام!
یک مشکل بد! پیش اومده..
هر چیزی که به پورت پایین گوشی وصل میکنم (شارژ، کابل usb، otg) هیچ اتفاقی نمیوفته.. و باید یکم جابه جاش کنم تا گوشی بفهمه.. بعد از چند ثانیه (1-2 ثانیه) دوباره قطع میشه..
نظرتون چیه؟
ممنون.
بله میشهنقل قول:
با Samsung Kies
ممنون اینSamsung Kies برنامه هست یعنی باید رو گوشی نصب کنیم یا رو خود گوشی این برنامه وجود داره؟؟نقل قول:
ببخشید هی سوال مبکنمااااا:31:
یک برنامه است که باید روی کامپیوتر نصب بشه. (البته ورژن موبایلش هم هست که برای برقراری ارتباط wireless با کامپیوتر استفاده میشه)نقل قول:
از سایت سامسونگ میتونید دانلودش کنید..
دوستان توی علائدین طرف گفت 5تومن میگیره و s2 منو به 4 اپدیت میکنه
اما نمایندگی سامسونگ توی بازار موبایل گفت که 30تومن میگیره و تضمینی نمیده که گوشی در حین آپدیت شدن براش مشکلی پیش نیاد
گفت شاید دیگه روشن نشه
قضیه چیه؟؟؟
اپدیتش کنم؟؟؟کجا؟؟؟
خودت مگه چته که بدی اونا آپدیت کنم؟
برو فرومهای همسایه، آموزش کامل گذاشتن قشنگ میتونی همونجا همه کارهاش رو بکنی و آپدیت کنی
نمیخوای؟
خب یه جا اینترنت بی سیم پیدا کن،
Check For Update کن
خودش پیغام میده که ورژن جدید رو نصب کنه
حدود 200 مگ رو دانلود میکنه و خودشم آپدیت میکنه مثل هلو!
بچه ها، یکی میشه به من بگه آخرین ورژن رام Turkbey رو از کجا میتونم بگیرم؟
به همراه آموزش نصب و غیره البته
بعد ببینم، این رام هم مثل سیانوژن باید روی بیس رام و از طریق ریکاوری نصب بشه؟
اونوقت خودش اپدیت کنه برای نصب رام باید چیکار کنم؟؟؟اطلاعاتم پاک میشن؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجا بیابید.
این فقط باید یک بیس با IcS باشه. بعد خواستید فلش بزنید مشکلی نداره . رام از طریق ریکاوری نصب میشه
با ادین نصب کنید همه چی پاک میشه. بک آپ بگیریدنقل قول:
با Check نصب کنید.OTA نصب میشه . چیزی پاک نمیشه. برا اطمینان بک آپ بگیرید
آخه اینجا رو هم گشتم نفهمیدم بالاخره کدوم یکی از اینهاست؟نقل قول:
جرا این رام که انقدر خوبه توی فرومهای فارسی هیچ منبعی نداره؟
فروم موبایلستان
آپدیت هفتگی رو میزاره
بچه ها قاب پلاستیکی (گارد) میتونه قدرت آنتن دهی گوشی رو کم کنه؟؟(برام خیلی مهمه)
نه خیلی بعیدهنقل قول:
اون تاثیر منفی که قاب پلاستیکی به اون نازکی بخواد روی آنتن بذاره،
فکر کنم همون دست خودمون بیشتر از اون تاثیر منفی میذاره
ببخشید اگه سؤالم تکراریه:11:
چرا بعد از اپدیت به ICS تو UC Browser و Opera mini حروف فارسیو بر عکس نشون میده؟؟
راهی برای حلش نیست؟؟
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز.
مدتيه باطري گوشيم خيلي سريع (حدود 1 روز و 2-3 ساعت) خالي ميشه مصرفم هم فقط SMS و تلفن هست.سطح روشنائيه Display روهم تا 50% كم كردم.خيلي هم با گوشي صحبت نميكنما.قبلا راحت تا 4 روز شار نگه ميداشت. الان داره حي بدتر ميشه.ورژن آندرويدم هم همون 2.3.3 هست.مشكل از رامه؟
هر وقت هم تو خونه با واي وفاي وصل ميشم،و ميرم برا آبديت ميزنه آبديتي نداره؟!ظاهرا ورژن رسمي بالاتر هم داده سامي درسته؟خودم هم نه وقت دارم رام و ...عوض كنم نه اصلا واردم به اين كارها.پيرمرديم ديگه :11:حوصله اين كار هارو ندارم.ميخواستم ازتون خواهش كنم كسي از دوستان هست من زحمتش رو بدم بهش برام يه رام خوب كه مصرف باطري رو كاهش بده و كارائي گوشي هم به مشكل بر نخوره رو بريزه؟انشاءالله جبران ميكنم.
ممنون از محبت همگي.يا علي.