تام فورد یه مقدار خنکتر و تلختر هست ولی راستش خود من و خانومم وتیور شوپارد رو بیشتر میپسندیمنقل قول:
Printable View
تام فورد یه مقدار خنکتر و تلختر هست ولی راستش خود من و خانومم وتیور شوپارد رو بیشتر میپسندیمنقل قول:
راستی دوستان توصیه میکنم حتما از جای مطمعن خرید کنید چون واقعا جنس تقلبی زیاده من ورساچه کریستال نویر رو دیدم واقعا بوی شبیه و غیر قابل تشخیص جالب اینجاست که مدل تقلبی درب شیشه ایش ظریفتر و شفافتر بود یکم :31: تام فورد هم که مو نمیزد 25 تومن بودذ گری وتیور تازه اینا تقلبی هست بین اصل و تقلبی یه گروه تحت لیسانس شرکت اصلی هم هست که کیفیت مناسبتری دارن اما جای جنس اصلی و با همون قیمت قالب میکنن
خب امروز loewe 7 رو تست گرفتم.اینقدر ملایمه که باید به زور بوش رو بفهمی.:41:بویه کندور میده.یا به عبارتی جوشونده اسطوقدوس+فلفل+یکمی هم بویه سیب قرمز که یه حالت بخور مانند هم داره :5:قیمت 120 تومن.اصلا نمیارزه.البته اینم گرون فروشه.
آزارو انیکس هم تست گرفتم.بویه تند نعنا+هل.دقیقا بویه رویال از شرکت رساسی رو میده.پارسال این موقع
یکی هدیه گرفته بودم که همشو زدم تو هوا
دانهیل قهوه ای هم باز بو کردم.بازم بو صابون میداد.ولی صابون خوشبو.فکر نمیکنم موندگار هم باشه.:13:
من قیمت گرفتم 80 تومن :18:
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
علی جان فارنهایت 200 میل رو میداد 240 تومن خوبه یا نه؟
نقل قول:
یا خدا ا ا ا ا !چه خبر بوده؟:31:اگه اصل باشه تا 200 اینا میارزه ولی واقعا من اینی که خریدم به نظرم اصله ولی
نمیدونم چرا پخش بوش تعطیله.به خاطر همین اصلا دیگه به کسی پیشنهادش نیمکنم.خودم اگه میدونستم
ایجوره میرفتم یه اشانتیونش رو مثله آقا جهان میگرفتم.:41:
البته شاید اینی که شما دیدید سری قدیم باشه.چون سری جدید من 200 میل ندیدم.
[QUOTE=dxcess;6903655]من سمپل هام رو اکثرا از انور آب گرفتم...البته بیشترش رو یکی از اشنایان که علاقه مند به عطر هستند برام میارن...نقل قول:
بعضیش مجانی بوده...و بعضیش هم پولی....
اگه عطر فیک با کیفیت خوب میخواین و مفت یه مغازه تو پاساژ بعثت تجریش هست همه مدل داره.15 تومن.میگه خودم پخش میکردم با چک.گفتم خودم تک فروشی کنم پول نقد دستم بیاد.همینا رو دوست کردم تو بانه 23 قیمت کرده.
بهترین های مردونش وی آی پی 212(که تمام کرده) و وان میلیون.تو زنونه هاشم بهترینش اتیتیود آرمانی هستش.اگه فیک خوب میخواین اینجا قیمتاش مفته.
moli_ahmad
100 بود فکر کنم چون 580 میگفت:18::18::18:
آره حتما 100 میل بوده ولی خیلی گرون میده من اینجا قیمت دارم 440.
اساتید گلِ عاشق بوی گل و گلاب
چندتا سؤال:
کدوم سایت اینترنتی رو برای خرید اینترنتی ادکلن اصل معرفی می کنین ؟
من خودم نظرم رو سایت "چاره" است ، نظر دوستان چیه ؟
و آیا قیمت هاش نزدیک به واقعیت بازاره ، بالاتره یا پایین تره ؟ خلاصه چجوریاس !؟
و دوم برای خرید حضوری
من مشهدم
میخواستم بدونم اگه کسی اطلاعی داره که اینجا از چه فروشگاهی میشه اصل و با قیمت خوب خرید ، معرفی بکنه
ممنون
داداش تو مشهد اصلا نمیشه اعتماد کرد . فقط طبقه اول کیان سنتر یه مغازه هست بهش میخوره کاراش اصل باشه . دیگه جایی ندیدم . از نت بگیری مطمئن تره .نقل قول:
از چاره خواستی خرید کنی بزن پرداخت در محل . خیلی دیر میفرستتن اگه اول پول رو بدی . :2:
بچه های تهران که عطرای فیک خوب با موندگاری مناسب وبدون تغییر بو میخوان میتونن از پاساژ بعثت تجریش خرید کنن.قیمت عمده تک فروشی میکنه 15 تومن.تو زنونه هاش اتیتیود آرمانی .212 وی آی پی و ورسوس خیلی خوب دراومده بخصوص اتیتیود.مردونه هاشم 212 وی آی پی و وان میلیون کارای خوبین.
آخه خانه عطر احمدآباد یا مثلا اون جدیدی که کنار bigben توی ریس باز شده بهشون میخوره کاراشون اصل باشه ، اما خیلی رو قیمتهای اصلی می کشن ، اون هم به خاطر موقعیتشون ، اینطور فکر نمی کنید ؟نقل قول:
این کیان سنتر که گفتید ، قیمت هاش چطوره ؟
حالا این سایت چاره محصولاتش اصله ؟ میشه اعتماد کرد ؟
بعدم خیلی دیر میفرستن یعنی چقدر ؟
دلار داره میاد پایین ، مخصوصا نسبت به یکی دو هفته پیش ، پس قاعدتا قیمت ها ازینی که هست باید بیاد پایین تر ، صبر کنیم بعد عید فکر می کنم بهتر باشه
راستش چاره سایتش معتبره ، ولی قیمتاش خیلی بالاس! در مورد فرمایش اون دوستمون که گفتن چاره با تاخیر می فرسته باید عرض کنم که شما اگه بگین با پست سفارشی براتون بفرستن ، ممکن 10-12 روزی طول بکشه ( هزینه خرید رایگان ) ؛ ولی اگه بخواین 2-3 روزه تحویل بگیرین هزینه رو خودتون باید بدین تا با پست پیشتاز بفرستن براتون!نقل قول:
من خودم اخیرا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید کردم و راضی بودم ! اگه می خواین پرفیوم شاپینگ بگیرین ، مدلی که بوشو می پسندین انتخاب کنین و تاکید کنین که همین مدل رو می خواین و موجودی رو هم سوال کنین ! :31: چون 2 ساعت بعد سفارش زنگ می زنه میگه : مدلی که فرموده بودین موجود ندارم، می خواین بجاش فلان چیو بفرستم؟! :27:
اگه مصر باشین ، اون مدلو از زیر سنگ هم شده پیدا می کنه ، می فرسته براتون! :21: اما جنساش اصله ، تا الان ندیدم کسی شاکی باشه! :11:
دوستان یه کرید هیمالیا خریدم بوش رو خیلی دوست دارم اما پخش بو و موندگاری متوسط هست یه چیزی میخوام با پخش بوی خفن چیزی تست کردین این مدلی باشه؟
فرصتی شد تا بتونم چندتا کار رو با تستر امتحان کنم
1- ISSEY MYAKE L'EAU D'ISSEY POUR HOMME یک کار fresh و گلی. مثل بوی گل رز و یاس و گلاب، بوی گل فروشی تا حدی و بیشتر بوی اسپری خوشبو کننده هوا. کار بدی نیست ولی اصلا خوشم نمیاد.
2- ACQUA DI GIO POUR HOMME GIORGIO ARMANI تست مجدد یک کار fresh و aquatic و کمی سینتتیک. چیز هیجان انگیزی در موردش وجود نداره. میتونم بفهمم چرا طرفدار زیادی داره. یک ته بوی کودکانه توش حس میکنم. عملا نسبت بهش بی تفاوتم. بازم هم فرصت دیگری بهش خواهم داد
3- Davidoff Cool Water که بالاخره بهش ایمان پیدا کردم. روحیه رو شاد میکنه و. میتونم بفهمم که چرا یک خانم ازش خوشش میاد.حس تازگی رو میشه ازش برداشت کرد، در عین حال بوی مردانهای هم داره که احساس خوبی به بهم دست میده ( برخلاف 2 تای قبلی) و باعث شد که تا ساعتها بهش فکر کنم. میره تو لیست خرید بدون شک.
4- Jean Paul GAULTTER KOKORICO کار جدید 2011 بوی تیره مثل شکلات کاکائویی نعنایی. کار خاصی نیست
5- MICHALSKY for men یک کار جدید آلمانی بویی تا حدی شبیه به essencia lowe با بوی هل. همونی که در چای میریزیم. بد نیست.
نقل قول:
در مورده ایشی میاکی منم اولش همین حس رو داشتم.ولی بعد چند بار تست زدم الان خیلی دوستش
دارم.موادی که توش بکار رفته واقعا با کیفیت هستن.موندگاری خوبی هم داره.خانم ها هم میپسندنش.این یه
کاری هست که برایه ایران ساخته نشده.چون از بچگی با گلاب و زعفران و آبلیمو سر و کار داشتیم.به همین
خاطر اولش یجوریه:31:
آکوآ جیو هم یه کاریه که تیریپ لاو هست و فرش.اکثرا یا خودشو داشتن یا بالاخره یه جا تست کردن بوش
رو.موندگاری خوبی نداره ولی پخشش بد نیست.
من خودم کول واتر و جیو و ایشی میاکی رو خیلی دوست دارم ولی به نظرم جیو از همه خانم پسند تره.
کول واتر فوق العادست ولی الان قیمتش خیلی بد رفته بالا.200 میلش 45 تومن بود4 ماه پیش.من نخریدم.هی
ی ی ی :41:
یادمه برای فروش گذاشته بودی L'Eau d'Issey ؟نقل قول:
کول واتر الان چند شده؟
آره.الان دیگه عمرا بفروشمش:31:نقل قول:
کول واتر 125 میل 50 بود.در صورتی که 2 ماه پیش 35 بود.
این نوت آب تو کول واتر چه حالتیه ؟
(کاش قبلا میدونستم این قیمته میخریدمش ! :41: )
کلا توضیح دادنی نیست.باید خودت تست کنی.خوشبختانه اشانتیونش زیاد تو بازاره.نقل قول:
سلام دوستان.:10:
من امروز یه آگوا دی لوو مدیترانه گرفتم.
بوش رو دوست دارم.
برام نو بود یعنی خز نبود.
اینم عکسش:
بوی آبی رنگش رو خیلی دوست داشتم ولی پخشش به اندازه این سبزه نبود. (شاید دفعه بعد یه آبیش رو خریدم)
موندگاریش نمیدونم چجوریه چون یه ساعت بیشتر نیست که خریدم.:31: ولی پخشش بدک نیست (چون قالبا عطر ملایم میزنم این پخشش از همه بیشتره).
نظر دوستان چیه ؟!.....
من خوشم میاد. حس تازگی و تمیزی بهت میده. ماده ای که این بو رو شبیه سازی می کنه Calone یا methylbenzodioxepinone بهش میگن. چقدر این کول واتر شبیه ice dive ادیداسه. میتونی اینو بجاش امتحان کنی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه بگی بوش چه جوریه؟قیمت؟:40:نقل قول:
یه تلخی خیلی ملایمی تهش داره ، مثل تلخیه میوه (در اون حدی نیست که اذیت کنه). من که از عطرهای تلخ خیلی خوشم نمیاد اما اینو پسندیدم.نقل قول:
من ۱۰۰ میل گرفتم ۷۰ تومن.
مبارک باشه.این موندگاری و پخش بوش هم تست کردید اینجا اطلاع بدید:11:نقل قول:
esencia از loewe رو هم اگه یافتید بگید لطفا:31:
از دیروز که زدم هنوز بوش از اتاقم نرفته (یعنی پخشش تو محیط بسته خیلی خوبه مخصوصا همون یکی دو ساعت اول).نقل قول:
ولی توی فضای باز ، ۱ ساعت اول پخشش نهایتا تا ۲ متر بیشتر نیست بعدش به مرور کم میشه.
در مورد موندگاریش هم باید بگم که نمیتونم بصورت قطعی نظر بدم چون آشغال ترین عطر ها هم رو بدن من موندگار میشن. ولی فک کنم موندگاریش بصورت نرمال بیشتر از ۲-۳ ساعت نباشه.
به روی چشم ، اگه پیدا کردم خبر میدم.
امروز یکی از دوستان اینو کادو گرفته بود از شرکت استیرا
خیلی خوشبو بود.نمیدونم کپیه چه کاریه؟هر کی فهمیده بگه .فقط میدونم بوش برام آشناست:31:کد:http://www.sterlingparfums.com/en/product/fragrances/estiara/backpack.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :چون آشغال ترین عطر ها هم رو بدن من موندگار میشن.
احتمالا شما پوست خیلی چربی داری دوست عزیز که همه عطری روی پوست شما موندگاره درسته؟
علت پرسیدن من اینه که فقط میخواستم در مورد ارتباط چرب بودن پوست با موندگاری عطر به صورت تجربی مطمئن بشم.
چون من خودم پوست خیلی خشکی دارم که حتی چربی کرم دست وصورت رو مثل کویر تشنه به داخل میکشه ومحو میکنه رو این حساب بهترین ادکلنا هم روی پوستم موندگاری که چه عرض کنم ثانیه ای غیب میشه. و پخش بوی ادکلن از پوستم از آرزوهای محالم است:19:
خب خودم فهمیدم چی بود:31:یه کپی نه چندان خب از هوگو (هوگو بوس)ولی اگه نخوام مقایسه کنم اینم برایه خودش خیلی خوشبویه:46:نقل قول:
حرف شما درسته دوست عزیز.:46:نقل قول:
من پوست نسبتا چربی دارم و طبع ی گرمی (با توجه به طب سنتی ایرانی) ، به همین دلیل هستش که عطر روی پوست من موندگار میشه و بعد یه مدت بوی خیلی بهتری بر میداره. (بعضا حتی لباسام هم بعد از شستشو بوی عطر رو دارن).
دایی من پوستش خشکه و طبع سردی داره ، اگه با عطر دوش بگیره بعد چند دقیقه دیگه خبری ازش نیست .
:10:
دوست عزیز تو این سایت زده این ادکلن زنانه هستشنقل قول:
از دوستان اگر کسی دنبال
POTION از Desqured هست من یکی یافتم قیمت هم 119 بودش فکر کنم شایدم 129 یادمه یکی از دوستان دنبالشون بود
سایت های ایرانی غالبا بدون اطلاع و آگاهی کامل از موضوع مطلب مینویسن.:31:نقل قول:
این آدکلن هم زنانه هست هم مردانه.
نوشته:
A floral marine fragrance for women & men
موفق باشید...:10:
دوستان امروز لاتینو و تایم ورلد از جورجیو مونتی تست زدم.لاتینو بنظرم چوبی ادویه ای اومد.دومی هم خیلی ملایم بود..بنظرم خیلی خوشبو بود ولی از عطرای لب مرزی بود که بیشتر به زنونه میزد.
بیورکا از سیندی سی بنظرم عطر خوبی برای هدیه است.کسی تستش کرده؟
اسم انگلیسیش رو می نویسید؟نقل قول:
منظورت از عطراي لب مرزي چيه؟يعني چي لب مرزي؟نقل قول:
یعنی از مرز بانه خریداری شدن. (شوخی کردم)نقل قول:
نه منظورشون اینه که یونی س ک س است.
نظرتون راجع به افترشیو بالم ژیلت چیه؟ این مدل
75 میل است حدود 4 و خورده ای است. نیوا الان چنده شده افترشیوش؟
hike
نظرتون راجع به افترشیو بالم ژیلت چیه؟ این مدل
75 میل است حدود 4 و خورده ای است. نیوا الان چنده شده افترشیوش؟
من فقط دو سه ماه از این استفاده کردم و راضی بودم. ولی بهتر از این به نظرم افتر شیو مویسچرایزر ژیلت هست که به شکل کرم هست و تیوبی هم هستش ضمن اینکه SPF=15 هم هست یعنی هم افتر شیوه و هم ضد آفتاب. من قبلا از ژل و یه مدت هم از همون بالم ژیلت استفاده کردم اما این آخریه از همشون بهتره. 75 میل هست و 5 تومن. دوامش هم بیشتر از اون ژل و بالم هستش.
افتر شیو الکلی برای پوست ها حساس ببهتره.....3-4 ماهی هست یه الد اسپایس گرفتم راضیم....نقل قول: