سلام شما که کاربر حرفه ای هستین بهتر نیست از گوشی های نکسوس استفاده کنین مخصوصا 6p که هم امکانات یکسانی داره هم سخت افزار قویترنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
سلام شما که کاربر حرفه ای هستین بهتر نیست از گوشی های نکسوس استفاده کنین مخصوصا 6p که هم امکانات یکسانی داره هم سخت افزار قویترنقل قول:
دقیقا مشکل همینجاست ! امکانات دوربین برام خیلی مهم که v10 تقریبا مشابه نداره ! فوکوس دستی ! تفکیک صدای در حال ضبط و . . .نقل قول:
وگرنه که نکسوس ها خیلی بهترن
دوستان به نظرتون برای خرید بین 700 تا 800 ال جی جی 3 (کارکرده در حد یا بدون گارانتی )بهتره یا شیائومی Redmi note 3 ?
میشه ضعف و قدرت این 2 رو بگید نسبت بهم
بله، مستقیم توسط گوگل آپدیت میشوند.نقل قول:
۲ سال اندروید آن ارتقا مییابد و سال سوم آپدیت و وصله امنیتی برای آن ارایه میگردد.
حول و حوش مهرماه معرفی شده و حداکثر یک ماه بعد در بازارهای جهانی موجود میشوند.
با سلام . به نظر شما از بین گوشیهای LG G4 و note4 کدامیک بهتر و کاملتر میباشد و اینکه تو رنج قیمتی این دو گوشی مورد بهتر دیگری سراغ دارید ؟
لطفا منو راهنمایی کنید
دوستان من یه نوت 3 دارم که 3g هست... و میخام بفروشم. چند قیمت میخوره؟ پارسال خریدم صفر. خیلی تمیزه.. کارتونش و بقیه وسایلاش هم هست
دوستان تا 1 تومن بودجه دارم.
بین HTC M8 و Galaxy A5 2016 موندم.
A5
صفحه نمایش بهتر
باتری بهتر
بروزتر
M8
کیفیت ساخت بالاتر
صدای بهتر
پردازنده قویتر
من نظرم رو m8 بود اما مشکل اینه که قدیمی شده و ممکنه رفرش بهم بندازن. چند جا پرسیدم هندزفریش اورجینال نبود. قاب اوریجینال داخل جعبه هم نداشت. البته دیجیکالا با گارانتی اصلی داره ولی 350 گرونتر از بازار میده. بنظرتون چی کار کنم؟
اگر امکانات دوربین اهمیت داره، z5 premium و یا z5 میتواند گزینه خرید باشه. خصوصا که وبسایت dxomark دوربین رو به عنوان بهترین دوربین بکار رفته در گوشیها اعلام کرد و فراموش نکنیم که این عنوان با تنظیمات دستی حاصل شده است.نقل قول:
سلامنقل قول:
ام 8 رو کلا فراموش کنید. قدیمی هستش و اپدیتی رو نمیگیره اندروید 6 اخرین اپدیت رسمیش بود.
توی این محدوده A5 - 2016 هست و نکسوس 5X و جی3 از ال جی
صددرصد 5X ال جی انتخاب عاقلانه تری خواهد بود ،
سلام
یه گوشی معرفی کنین تا سقف 2900000 تومن باشه ios باشه مشکلی نداره و لطفا درباره مشکلات ios هم توضیح بدین . راستی تا زمان عرضه LG G5 هم فرصت صبر کردن دارم .
راستش اولین گوشی هوشمندی هست که می خوام بخرم قبل فقط جاوا اونم غیر لمسی کار کردم .
- - - Updated - - -
سلام
یه گوشی معرفی کنین تا سقف 2900000 تومن باشه ios باشه مشکلی نداره و لطفا درباره مشکلات ios هم توضیح بدین . راستی تا زمان عرضه LG G5 هم فرصت صبر کردن دارم .
راستش اولین گوشی هوشمندی هست که می خوام بخرم قبل فقط جاوا اونم غیر لمسی کار کردم .
- - - Updated - - -
سلام
سلام دوستان
ببخشید من یک گوشی 4c برای یکی از آشناها خریدم.
ولی شارژرش مدل سه شاخه هستش
می خواستم بدونم به نظر شما تقلبی یا قاچاقیه که شارژرش اینجوریه؟
گارانتی هم نداره
خیلی نگرانم. ممنون می شم کمکم کنید.
سلام دوستان
ببخشید من یک گوشی 4c برای یکی از آشناها خریدم.
ولی شارژرش مدل سه شاخه هستش
می خواستم بدونم به نظر شما تقلبی یا قاچاقیه که شارژرش اینجوریه؟
گارانتی هم نداره
خیلی نگرانم. ممنون می شم کمکم کنید.
شارژرهای سه شاخه برای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مورد استفاده قرار میگیرد. به شارژرهای دوشاخه، اروپایی هم گفته میشود. پس گمان نکنم بتوان به این دلیل کالایی را تقلبی محسوب نمود. میتوانید به وبسایت imei.info مراجعه کرده و پس از وارد نمودن imei گوشی که پشت گوشی، روی جعبه و نیز از طریق کد زیر بر روی صفحه نمایش مشاهده میشود، اطلاعات درج شده را با کالای خود مقایسه نمود.نقل قول:
*#06#
سلام.. قیمت تا 1200 دو سیم همزمان دوربین و باتری و این چیزا خب دیگ احتیاج به گفتن نیست.. 32 گیگ باشه ک نیاز به مموری نباشه اگه اسلات مموری و سیم 2 یکی بود.. مچکرم.. هواوی و اچ تی سی نباشه..
با این مشخصات asus zenfone 2 deluxe پیشنهاد میکنم قیمت عالی داره ولی دوربین و cpu و صفحه به پای g4 نمیرسه البته مموری میخوره و حافظه داخلی 64 گیگ داره
گوشی هایی که رسمی و از طریق شرکت های گارانتی کنند وارد میشوند، شارژر معمولی دارند.نقل قول:
من همین گوشی را با گارانتی ارکان خریدم و شارژرش دوشاخه است.
برای شما همانطور که گفتی چون گارانتی نداره، بطور قاچاق وارد شده است.
ضمنا کد IMEI را در گوشی ببین و بررسی کن که آیا شماره حک شده در پشت گوشی ( قاب پشت گوشی را باز کن، کنار باتری) و شماره روی جعبه گوشی یکی است یا نه.
سلام لطفا در مورد گوشی سونی سی فایو نظرتون بگید که چطور گوشی هست ؟
درود
اینکه میگن گوشیهای htc در زمینه صدا برترند دقیقا منظور صدای هدفونشه یا بلندگوهای بیرونی؟ دنبال یه گوشی هستم (تا 2 میلیون) که کیفیت هدفون و پخش کننده اون HI-Fi باشه و امکانات صدایی کامل و پیشرفته ای داشته باشه. چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
گوشی با دوامی هست و باتری خوبی داره ...نقل قول:
ولی از معرفی این گوشی 2.5 سال میگذره!
گوشی های رقبا با همین قیمت: سخت افزار و اندروید به روز تر ، صفحه نمایش بهتر با پنل ips یا سوپرآمولد ، و همچنین دوربین بهتر (جلو و عقب) ارائه میدن
نقض بزرگ این گوشی استفاده از پنل tft و همچنین حافظه داخلی کم هست! (4GB)
هر دو ولی فقط تو سری وان اینطورهنقل قول:
نمیشه که hi fi باشه این سیستم چیز دیگس فقط گوشی های جدید قابلیت تبدیل 16 بیت cd به 24bit/96kHz دارن مثل سری z3 به بعد و s6 g3 و htc a9 و نوت 4 و 5
به نظرم بهترین گزینه m9 هست چون هم اسپیکر قوی داره هم قابلیت دالبی برای هدفون و اسپیکرش فعاله ولی پلیر کاملی نداره ولی برنامه های زیادی در این زمینه هستن
میشه لطفا گزینه هاتون معرفی کنید ؟
دوستان یه گوشی میخوام زیر 500 تومن. دوربینش برام مهمه.میخوام عکس هاش با کیفیت باشه.فیلمبرداری چندان برام مهم نیست.
بعد نظر کلی شما درباره این دو گوشی و دروبینشون چیه (پایین اسم هاشون رو نوشتم). در کل اگه گوشی ای خوب زیر 500 میشناسید معرفی کنید.
Asus Zenfone Go Dual SIM ZC500TG
HTC Desire 526G Dual SIM
اگه میشه عکس های گرفته شده توسط این دو گوشی هم بزارید (اگه ممکنه)
زتفون بهتره ولی پیشنهاد میکنم گوشی های zte هم بررسی کنین چون جدیدا شرکت یاس رسما گارانتی کرده و تو بازار موبایل هم فروشگاه داره میتونین با گوشی ها کار کنین
دورد
دوستان
تبلت میخوام که هنگی نداشته باشه و عمر باطریش هم خوب باشه.
کاربری ساده ای هم دارم میخوام توی سفرهام بتونم به نت دسترسی داشته باشم( وای فای و سیم مهم نی)
هرچی هم ارزون تر بهتر ولی حوصله هنگ ندارم.
یکی گفته آیپد خیلی خوبه ولی تا جائی که من شنیدم اپل یه نمه هزینه اضافی برای کالاهاش میگیره واسه همین اومدم اینجا
اگر کم میخواهی هزینه کنی، سراغ تبلت های ایسوس یا لنوو برو.نقل قول:
اگر زیاد میخواهی هزینه کنی، سراغ آیپد و مایکروسافت برو.
شما چقدر میخواهی هزینه کنی؟
سلام دوستان.
یه مشاوره می خواستم .
من بین خرید گوشی های lg g5 و galaxy s7 edge و iphone 6s plus موندم . ممنون می شم از راهنماییتون.
وایا الان خرید گوشی ایفون با توجه به اینکه شهریور گوشی جدیدش معرفی می شه منطقی هست؟
درود
بهترین هنگام خرید گلکسی اس 7 کی است؟
بستگی به بودجه هر کس داره ، بعد از معرفی مدل جدید مدل قبلی قیمت خوبی پیدا میکنه به عبارتی حدود یک سال بعد از معرفی زمان خرید مناسبی هست.نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
در مشخصات گوشی p6 هواوی عنوان شده تا 32 گیگ مموری خارجی رو ساپورت میکنه . الان قصد اضافه کردن مموری دارم . به نظر دوستان آیا مموری 32 گیگ بخرم گوشی هنگ نمیکنه ؟آیا بهتره که 16 گیگ بخرم ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام و با کمی تاخیر تبریک سال جدید رو میگم به تمام پی سی ورلدی های عزیز ...:n12:
بنده قصد خرید یک گوشی برای مادرم که هم اکنون Samsung s Advanced دارن رو دارم .
یکی اینکه صفحه بزرگ واقعا داشته باشه که چشماشون خوب و راحت ببینه . یکی دیگه اینکه کیفیت ساخت و طراحی خوب داشته باشه (خانوم پسند )
و نیازی نیست کانفیگ بالای سخت افزاری داشته باشه چون اهل بازی و ... نیستن . فقط گوشی جون دار و صفحه بزرگ و زیبایی باشه و امتحانش رو پس داده باشه !!!
ممنون میشم راهنماییم کنید
Huawei p8نقل قول:
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
خیلی ممنونم از راهنماییتون ...نقل قول:
از برند سامسونگ (چون تا حالا داشتن و راضی بودن) چی مد نظرتون هست ؟
بودجتون چقدره؟نقل قول:
با سلام
لطفا یه گوشی مناسب معرفی کنید که محکم باشه چون زیاد اهل نگهداری وسایل نیستم . مناسب برای نت گردی باشه چون در طول روز خیلی از نت استفاده می کنم و سخت افزار قوی ومناسب داشته باشه و بشه برنامه های زیادی رو روش نصب کرد
با سقف بودجه 600-650 !!!!
ال جی K10 و هواوی 4X در این محدوده قیمتی حضور دارن ، مشکل استحکام بدنه رو هم میتونید با خرید یه گارد خوب حل کنید.نقل قول:
گوشی zte blade v6 بدنه محکمی داره و مشخصات بهتره در رنج خودش دارهنقل قول:
سلام
در بازه زیر 800 تومن بهترین گوشی اندروید چی هستش؟
از برند سونی و سامسونگ باشه بهتره ولی حساسیت خاصی رو برند ندارم:n28:
سلام دوستان.
بین خرید LG G4 Stylus و Huawei Honor 4x گیر کردم.
علتشم اینه که هر کدوم یه برتری هایی داره و البته در یه رنجن.
اینکه هواوی 64 بیتیه خب پدازنده 64 بیتی در عمل چقد قدرمتند تره از 32 بیتی؟ فرکانس پردازنده ال جی بالاتره. قابیلت Otg صد درصد برا مهمه که هواوی مطمئنم داره ال جی رو نمیدونم.
میگن کیفیت تصویر ال جی زیاد جالب نیست. سایز صفحه مهمه برام زیر 5.5 اینچ نباشه.گوشی 5 اینچی دارم و این یکی حتما میخوام بزرگتر باشه.
ال جی 4G ساپورت نمیکنه و اینکه اهمیت داشتن فورجی در آینده یا الان چقد میتونه مهم باشه؟ در کل یه توضیحی بهم بدین ک از سردرگمی بین این دوتا نجات پیدا کنم.
سلامنقل قول:
صددرصد 4x
تفاوت رم 1 و 2 در سرعت گوشی و نصب برنامه های متعدد به وضوح دیده میشه !
پردازنده 64بیتی و پشتیبانی از 4G هم برتری های دیگش هست
4جی هم به سرعت در حال رشد هست و رایتل اعلام کرده تا آخر سال 95 کل کشور رو تحت پوشش قرار میده...
موقع خرید 4X مدل 8 هسته ای (Kirin 620) اش رو بخر
این مدلش از OTG ساپورت میکنه.
گزینه های دیگه با قیمت و مشخصات نزدیک به گوشی بالا:
LG K10
Xiaomi Mi note 2
Xiaomi Mi note 3
Lenovo K3 Note