با سلام. نه شماره ها اشتباه نیست؛ همین 0 و 35 درسته.
پیشنهاد میکنم رو Bridge کانکت کن؛ ببین اگر وصل نمیشه، چه پیغامی میده...
Printable View
با سلام. نه شماره ها اشتباه نیست؛ همین 0 و 35 درسته.
پیشنهاد میکنم رو Bridge کانکت کن؛ ببین اگر وصل نمیشه، چه پیغامی میده...
من تا چندشب پیش که آخرین بار از شبانه صبانت استفاده کردم خیلی بد نبود متوسط 1.5 گیگ دانلود کردم. ولی پشتیبانی صبا زیاد خوب نیست. شاتل رو نمیدونم ولی از بعضی ها شنیدم پشتیبانیش بهتر از صبا هست. ولی یه نکته ای که هست مثل اینکه اگر از شبانه شاتل زیاد استفاده کنی سرعت شبانت هر چندوقت یه بار محدود میشه. بهتر راجب شاتل تو تاپیک خودش سوال کنی.نقل قول:
صبانت شبانه رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه خط تلفن و چک کن بعد مطمئن شو که یوزر و پاسورود درست هست و بعد تنظیمات اتصال را بذار رو PPPoE و LLC-BASED اون شماره بالا هم درست هست فقط بی زحمت وقتی درست شد یه تست سرعت بگیر بذار تو فورمنقل قول:
موفق باشی
---------- Post added at 06:24 AM ---------- Previous post was at 06:22 AM ----------
یه تست سرعت بگیر ببینیم چه جوری میتونی 2 گیگ دانلود کنینقل قول:
سلام دوستان ،یه سوال ؟؟؟
می خواستم بدونم شما از صبا راضی هستید؟سرعت روز و شبتون چنده؟ :46:
دوستانی که نامحدود دارند هنوز سرعتشون کم هست ؟
سرعت 512 نامحدود من که همیشه روی 40 ثابت بود دو هفته است روی 4 بالاتر نمیاد !! مثل اینکه اشتراک یک به 100 e !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 512 گرفتم.
شب ساعت 11
شبانه امشب روی 256Kbps یعنی 30KBps قفل شده و بالاتر نمیره...
واسه شمائم همینطوره؟
بله برای همه همینطور شده.نقل قول:
ای کاش یه مقدار مشتری مداری را بیشتر میکردن...!!!
صبانت عیدی هم میده ؟ ترافیک ویژه تولد چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که این چیزی که دیشب در شبانه شاهدش بودیم گذرا باشه...
مهمترین دلیل بسیاری از مشتریان صبانت برای استفاده از سرویس های این شرکت، شبانه رایگان و سرعت بالاش هست و اگه قرار باشه سرعت شبانه زیر 10-15 کیلوبایت بر ثانیه باشه دیگه اتلاف وقته...
من که دو ساله برام شبانه 30-40 کیلوبایته !!
من که دیشب شبانه سرعتم از 230کیلوبایت پایین نیومد.
واقعا صبانت عالیه.
میشه بگی کجای این دنیا هستی که سرعتت از 230 پایین نیومده من تا حالا نشده که از 120 بالا تر بره تازه شبانه نه حالت معمولی.نقل قول:
اصفهان نصف جهان
شبانه و روزانه
راستی شبانه من ساعت 7:10 دانلود کردم.
تا 7:45 هست؟
یوزر و پسورد شبانه تو سایت زده شده، این یوزر دقیقا ساعت 7 قطع نمیشه بلکه یک ساعت بعد از کانکت شدن شما قطع میشه، یعنی اگر 6:45 بزنی تا7:45 میره و فقط اینه که بعد از ساعت 7 کانکت نکنی.
Ok?:11:
ای بابا این چه وضعشه دوباره امشبم همونطوره و چند ثانیه اول دانلود سرعت بالاس بعد میره روی 256Kb قفل میشه... :/
لعنت بر این صبا نت ،پشتیانیش و خط مشی بیخود شرکتش.
اینترنت شبانه که اصولاً قطعه اما چند روزی هست سرعت رو به شدت پایین آورده.شخصاً فقط به خاطر اینترنت شبانه از شرکت کلاهبردار سرویس میگیرم.
سرعت دانلود روی 30 کیلوبایت در ثانیه شده.110 کجا و سی کیلوبایت کجا.
... مبین نت به این شرکت شرف داره.حداقل اینترنت رایگانش از 1 تا 8 صبح و یک ساعت به یک ساعت قطع نمیکنه.
من نمیفهمم چرا اینها با مشتری دشمنی دارند.
یک مشت پرسنل عقده ای و بد دهن و بد خلق جمع شدند(نه همه شون اما اکثرشون) دور هم!
این ماه آخر هم به شدت آپلود بی دلیل داشتم.با توجه به اینکه هیچ چیز آپ نمیکنم اما سرعت آپلودم 30 کیلوبایت
میمونه ، و در چند روز اخیر حجم آپلودم از دانلودم بیشتر بوده.(بدون اینکه چیزی آپلود کنم)
این ماه که شارژ نمیکنم(تعطیلات) ، و بعد از عید هم هزارتا کلاهبردار دیگه موجوده از اونا سرویس میگیرم.
سلام بچه ها صبا عیدی چی میخواد بده ؟؟؟؟:46:
کسی خبر داره ؟؟
هیچ کس اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده :42:
عیدی کجا بود دوست عزیزنقل قول:
صبانت اگه برای عیدی چیزی از حجمت کم نکنه:31: چیزی اضافه نمیکنه
دو شبه که دارم کلا 400 مگ دانلود میکنم !!! نمیدونم این شبانه چش شده !
تا قبل این 1.5 گیگ دانلود داشتم
3 شب وضعیت فوق العاده افتضاح و امروز دیگه زنگ زدم شرکت تا ببینم چه خبر گفتم الن چند روز اینجوری شده چرا بقیه شرکت ها دارن سرعت رو میبرن بالا شما میارید پایین ؟!!! که گفتن سرعت ها رو روی 30 فیکس کردن گفتم درست میشه گفت معلوم نیست شاید برای همیشه اینجوری باشه که یکم انتقاد کردم و از این جور حرف ها که بی فایدست 1 دست صدا نداه .... دوستان تهرانی دست به کار بشید زنگ بزنید 88554123 با پشتیمانی صحبت نکرندید ما مدیریت صحبت کنید که وقتی تلفن گوشی برداشت شماره 3 رو بزنید اینجوری باشه که دیگه اصلا نمیتونیم چیزی دانلود کنیم من دیشب کلا 200 مگابایت دانلود داشتم توی 4 ساعت که اصلا نمی ارزه
من تازه مشترک صبا شدم ،شما که مشترک قدیمی تر هستین میشه در رابطه با سرعت روزانه و شبانه صبا بیشتر برام توضیح بدین .:46:نقل قول:
شرکت صبانت دوباره تصمیم گرفته سرعت شبانه اشو روی کمتر از 20 تا 30 کیلو محدود کنه همه زنگ بزنن به پشتیبانی و اعتراض کنن .الان اینترنت سالیانه رو میدن 85000 تومان اینا سه ماهه رو به این قیمت میدن .فقط به خاطر شبانه این پول رو از مردم می گیرن حالا هم که می خوان محدود کنن به دردی نمی خوره دیگه همه از صبانت میرن مثل چند بار که این کارو کردن و ضررشو دیدن .
شماره پشتیبانی صبانت : 83852
دوستان وضعیت دانلود شبانه افتضاح هست
بمونیم یا بریم ؟ فوق فوقش مخابراتمون پورت خالی نداره میریم وایمکس میگیریم دیگه ! مبین نت مثل اینکه شبانه مجانی داره با همین سرعتی که اینجا هست ، با این تفاوت که اینجا 3 تا هفته ، اونجا یک تا هفت ! یعنی دو ساعت بیشتر.
جشنواره عیدانه همراهان صبانت
کلیه مشترکین فعال صبانت از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 می توانند در این جشنواره شرکت نمایند و در قبال تمدید هرسرویس سه ماهه ، شش ماهه و یکساله به ترتیب حجم 1.5 - 3 و 6 گیگ رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد.
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه به مشترکین می باشد .
جشنواره حجم اضافه عیدانه
این سرویس از مورخ 25/12/90 لغایت 25/01/91 جهت کلیه مشترکینی که خواهان خرید حجم اضافه با مبلغ 2500 تومان می باشند فعال می گردد و کلیه مشتریان صبانت قادر خواهند بود متناسب با نیاز خود نسبت به خرید حجم اضافه با این مبلغ اقدام نمایند .
اعتبار این سرویس تا پایان 31/01/91 می باشد و در کلیه شهر های تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد.
سرویس های دوقلو عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید هرکدام از سرویسهای یکساله عمومی و یا اقتصادی صبانت را نمایند یک سرویس یکساله به عنوان هدیه نوروز به آنها اعطاء می گردد .
مودم رایگان عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید یک سرویس یکساله عمومی نمایند یک مودم رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد .
قابل ذکر است این سرویس بصورت محدود ارائه می گردد و پس از تکمیل ظرفیت فروش غیر فعال می گردد .
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد .
ما که دو روز پیش شارژ کردیم عیدیها رو از دست دادیم.
بهتر بود به جای این عیدی ها سرعت شبانه اتون رو به 20 کاهش ندین.
واقعا که دست گلتون درد نکنه با این عیدی هاتون خدماتتونو بهتر بکننین عیدی و غیره پیشکشنقل قول:
واقعا که دست گلتون درد نکنه با این عیدی هاتون خدماتتونو بهتر بکننین عیدی و غیره پیشکش
در پایین اگر دیدید گفتم پیغامم رو قبلاً منتشر نکردید بدونید مشکل از من بوده و ندیدم :ی
متشکر از اینکه پیغامهای بنده رو منتشر نکردید(مطمئناً لحن طعنه دار) .
فکر میکنم به خاطر یک کلمه اینکار رو انجام ندادید.
خوب بدون اون یک کلمه هم میتونم حرفم رو به مخاطب برسونم.
این شرکت صبانت با کلی تبلیغات درباره تخفیفهای عید برای کاربرای جدید،
کاربرای قدیمیشو از یاد برده.(مثل همیشه)
شخصاً فقط و فقط به خاطر اینترنت شبانه از این شرکت سرویس میگیرم و فکر میکنم با
ماهی 50 هزار تومان حق شارژ حقم هست که از اینترنت شبانه این شرکت استفاده کنم.
البته این شرکت با مشتری سر ناسازگاری داره و مشتری رو به عنوان دشمن میبینه( از نظر شخص من)
چون شب ها یک ساعت به یک ساعت اینترنت رو قطع میکنه و اصولاً ماهی دو سه شب هم اینترنت تا
صبح قطعه.و البته اینترنت شبانه اش از ساعت 3 تا 7 صبحه که میشه 4 ساعت.(حسابش با خودتون)
ولی خیلی ها خواب هستند و نمیتونند این مسئله رو ببینند.
اگر کسی از مسئولان یا کارکنان این شرکت این پست رو میبینه ازشون خواهش میکنم
این فیدبک ها رو به گوش مسئولان برسونه.چون قسمت تماس با ما در سایتتون که کاملاً از
دسترسی خارجه و وقتی با نمایندگی تماس میگیرم من رو پاس میده به مرکز اصلی
و شعبه مرکزی هم همین کار رو میکنه و میگه باید با نمایندگی تماس بگیرید.
در این دو سالی که از این شرکت سرویس نامطلوب و ناجوانمردانه گرفتم یکبار نشد
پاسخ درست و جبران خسارت از این شرکت ببینم.
باقی حرفها نیازی به گفتن در جمع نداره و همه (یا بیشتر کاربران) میدونند که سرویس های
این شرکت در ظاهر خوشمزه به نظر میرسه اما در اصل سرویس ضعیفتر یا حداقل همانند
باقی سرویس دهنده هاست و فقط شکل و شمایل خوشی داره.
این پست رو لطفاً منتشر کنید.اونقدر بیکار نیستم که ده خط تایپ کنم و شما ...
یا اینکه مدیر این بخش از کارکنان صبا نت هست؟(سوالیه که از دیشب برام پیش اومده)
سرعت شبانه رو افتضاح کردید حالا میخواهید عیدانه هم بدیین ؟ عیدانه پیش کشتون این سرعت شبانه رو درست کنید
لعنت به سرویس شبانتون...
من جدیدا مشترک صبا شدم که ای کاش نمی شدم با این سرعتش :13:
دیشب سرعت دانلودام زیر 10 بود.
واقعا سرعت افتضاح من امروز هم زنگ زدم پشتیبای ازاشون پرسیدم سرعت شبانه دیگه طرف نزاشت حرف بزنم گفت الان 2-3 روزه افت پیدا کرده حل میشه
حالا نمی دونم .......
تف به ذاتتون شبانه رو درست کنید هدیه نخواستیم
وضعیت سرعت شبانه همیشه انقد داغوووووووووونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من جدیدا مشترک صبا شدم اگه میدونستم وضعیتش اینطور افتضاحه اصلا از این شرکت اشتراک نمی گرفتم می رفتم سراغ شاتل.
تا چند روز پیش سرعتم حدود 110-120 بود ولی الان افتضاحهنقل قول:
بابا من نمیدونم شما کجایید.
من و دوستم تو اصفهان شبانه و روزانه 230 دانلود میکنیم.
من پنج ساله مشترک صبانت در تهران هستم تا حالا سرعت بالای 110 ندیدم (اونم اگه خیلی حال بدنها !)نقل قول: