سوال اینجاست کی درستش بکنه؟نقل قول:
به کجا شکایت باید کرد؟
از کی به کی شکایت کرد؟
الان شهرهای دیگه هم مخابراتشون مشکل داره ... پس دست همه تو یه کا سست!
این وضع درست نمیشه مگر.... :n24: (عاقلان را اشارتی کافیست)
Printable View
سوال اینجاست کی درستش بکنه؟نقل قول:
به کجا شکایت باید کرد؟
از کی به کی شکایت کرد؟
الان شهرهای دیگه هم مخابراتشون مشکل داره ... پس دست همه تو یه کا سست!
این وضع درست نمیشه مگر.... :n24: (عاقلان را اشارتی کافیست)
روزی رو میدیدم که حسابگر هم این سرویس نامحدود ویژه رو به محدود تبدیل کنه و این ماه عملیش کرد :n03:
الان 512 ویژه با 18 گیگ حجم میده 27 تومن...
دوستان چه شرکت هایی الآن سرویس نامحدود ارایه میدن؟(1 به 10 از اون گرونا نمیخوام)
آره ،یکی از آشناهامون گفت حسابگر این کارو کرده تازه اس ام اس از طرف شرکت دادن که بیا پول بریز حساب این حسابگر عجب شرکته ناجنسیه:n07:نقل قول:
الان اون هم دنبال شرکت جدید میگرده
تو ایران باشی باید نصف وقتتو بزاری برا شرکت عوض کردن و جمع آوری خط و .........:n15:
یعنی لعنت به گور پدرشون...........
اخه ادم نمیدونه چی بگه..........256 ویژه شده 10گیگ
الان واسه من زده 10گیگ ولی من چند روز پیش که تمدید کردم 10گیگ نبود یعنی الان منم 10گیگی شده سرویسم؟؟؟
اخه به کی باید فهش بدی.............
این حسابگر اصلا هیچی حالیشون نیست ،هر کاری دلشون بخواد میکنننقل قول:
پول چی بریز حساب؟؟؟نقل قول:
اخه من روزی شارژ خریدم این گیگی نبود مقلا نامحدود بود حالا چطور میتونن یهو واسه خودشون عوض کنن ملتم پشم........
خب کجا بری؟؟؟؟مثلا حسابگر بد بگین کی خوبه اخه؟؟؟ملت همه از هم دزدتر....همه فقط بلدن بدزدن.
بیا مخابرات ... خیلی حال میده !نقل قول:
یه جوریه که اصلاً حجمت مصرف نمیشه تا اخر ماه :n19:
زنگ زدم میگه از امروز اینجوری شده دیگه نا محدود ندریم کلا از امروز 10گیگ داری.......اخه بی شرف بی ناموس من به اسم نامحدود گرفتم یهو امروز واسه خودت اومدی عوض کردی ملتم پشم.
میگه با مدیریت باید صحبت کنی ساعت 4میاد.......جون عمش حتما ساعت 4میاد.
این ملت هرچی بکشن کمشونه باید چوب واسمون بتراشن تا حال کنیم اینا چیزی نیست.
بخدا ما خر و بدبختیم
این قرارداد شرکته
هیچ غلطی نمیتونیم بکنیم.کد:شرکت در چهارچوب قوانین و مقررات کشور و تصمیمات مراجع ذیصلاح، حق تغییر در مفاد این قرارداد را بدون جلب موافقت مشترک برای خود محفوظ می دارد .
مشتري حق فسخ این قرارداد را به هر شکل از خود سلب می کند. لذا در صورت تمایل مشترک به عدم استفاده از سرویس هیچگونه وجهی به مشترک مسترد نخواهد شد .
چهارچوب قوانین و مقررات کشور و تصمیمات مراجع ذیصلاح هم یعنی قانون جنگل یعنی کشک یعنی از ماست که بر ماست.
این حرف زور مربوط به حسابگره دزده یا رادیویی بیسواد دزدتر!؟!؟!؟
این قرارداده حسابگره ولی من قرارداد بقیه شرکتها رو هم نگاه کردم دقیقا کپی همدیگه هستن انگار همه.نقل قول:
این برداشتن سرویس نامحدود یعنی دستور مخابراته به شرکتها؟؟؟چون تا اونجا که دارم میبینم فقط اگه اونها بخشنامه کرده باشن میتونن اینکارو بکنن و شرکت سرخود وسط دوره نمیتونه اینکارو بکنه.
سایت رادیویی اینه: cra. ir
چیزی پیدا کردین به ما هم بگین!!!!!
این رادیویی که انگار درش تختست هیچ کدوم از تلفناش جواب نمیده.............حسابگرم که اقای کرانی نیستش شنبه میاد.
زنگ زدم میگه تنظیم مقررات دستور داده اصلا از خیلی وقته پیش نباید نامحدود ارائه میدادیم حالا دستور دادن همه رو باید عوض کنین.
والا در مملکت رو کلا تخته کنین خیال راحت ...........
پس چرا هنوز نامحدود میده؟ مثلا 256 میده 39 تومن :n03: ...حالا این 256 هه سرعت دانلودش چقدره؟ کسی گرفته تاحالا؟نقل قول:
سرویس عادی نمیدونم هنوز هست یانه ولی سرویس ویژه کلا شده با محدویت........نقل قول:
ویژه سرعت دانلودش خوبه همون 32تا راحت همیشه دانلود میکنه ولی عادی نداشتم تا حالا نمیدونم چقدره.
بعضی از دوستان طوری در مورد شکایت و بی عرضگی ملت حرف میزنن که انگار در یکی از دموکرات ترین و شفاف ترین کشورها
داریم زندگی میکنیم خبر نداریم؟ آقا برادر من فقط یه مثال برات میزنم, من ماشینم زدن و فرار کردن ولی شمارشو برام ورداشته بودن
طرف که پیدا کردم سروان کلانتری بهم میگه 50 بده تا سرباز بت بدم بری ماشین بخوابانی وگرنه تو حوضه ما نیست این آدرس. گوشیم
دزدین طرف پیدا کردم کشاندم دادگاه, نفهمیدم چه شد قاضی گفت این اصلا بهش نمیخوره گوشی دزد باشه یه دستور دوباره پیگیری
برام نوشت و پرونده رو بست !!! خوب حالا تو این شرایط شما بیا برو حقت بگیر!
وقتی فساد کل سیستم قورت داده, دیگه نباید توقع دادرسی عمومی داشته باشه. این حرفا مال این مملکت نیست. جرات اعتراضم داشته باشی ف.ت.ا ب.ه..ش.ت.ی.ت میکنه :n24::n24:
ملت دارن از بی داروئی میمیرن کسی جرات جیک زدن نداره, حالا برای اینترنت اعتراض کنیم !
مال همین افزایش قیمت رونقل قول:
حسابگر فقط نامحدودهای ارزون قیمت 1 به 10 رو که صرف اقتصادی نداشت خیلی دیگه براش حذف کرده!
این 256 هم که میگید نامحدود معمولیه که سالهاست داره ارائه میده و سقف سرعتم 32 هست! (ولی گرونه نسبت به کیفیت ...)
الان برای نا محدود فقط مخابرات و اسیاتک هستند که قیمتای پایین تری نسبت به حسابگر دارن.
این 512 نامحدود آسیاتک که 20 هزار تومنه با چند دانلود میکنه؟ دفتر آسیاتک کجاست؟
نقل قول:
افزایش قسمت ندادن که.........چی رو افزایش قیمت دادن؟؟؟فقط نامحدودهارو حجمی کردن.
اینا روی هرچی شاه و دولت و اپرالیست و دمکرات و کمونیست رو از هابیل و قابیل تا امروز رو سفید کردن.........
شاتل هم هست و با توجه به اینکه قیمت های محدودش از اسیاتک بهتره و ممکنه تو یه دوره کممصرف محدود ورداریم، برتری دارهنقل قول:
مطمئنی 256 غیر ویژه با 32دان میکنه؟ میگفتن که 60-100 تا میگیره
بازم محدود کردن سرعت رو :n30: ولی از سرور های ایرانی عالی سرعت :n27:. باو چومان درات و خدا :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفه اقتصادی دقیقا یعنی چی؟؟؟اتفاقا همه اگه نامحدود میخواستن همین ویژه یا 1به10 رو میگرفتن......خداییش برای دانلود خیلی هم خوب بود من 1ساله فقط همین ویژه ها میگرفتم.نقل قول:
این از سازمان تنظیم مقرارات که قانون های جدید دادن واسه جلو گیری از دانلود کردن........از روزی مخابرات حجمی شد مشخص بود تمام شرکتهای دیگه هم همه حجمی میشن.........کشوری که 4تافیلم و اهنگ دانلود کردن به خطرش انداخته واقعا خوده بهشته
من فقط مشکلم اینه چرا وسط دوره یهو باید طرح رو عوض کنن قرارداد و قانون هم یعنی کشک........این بجز بی شرفی و بی همه چیز بودن این سیستم و نظام هیچ چیز دیگه نشون نمیده
اگر شهرستانی نیستی، پارس آنلاین - آسیاتک - مخابرات - نوین نت برای دانلود نامحدود گزینه های پیش رویت است. (اینقدر هم خودت را نخور بخدا ارزش نداره، البته میدونم حرف حسابت چیه ولی خودت بهتر میدونی اینها روی کشور کره شمالی و ساواک و هرچی بخوای فکرشو بکنی رو سفید کردن)نقل قول:
از سرویسهای نامحدود
اگر اهل دانلود و در کنارش بازی آنلاین هستنی برو پارس آنلاین
اگر دانلود صرف میخواهی برو پارس آنلاین یا آسیاتک ( طرح های ویژه پارس آنلاین بسیار به صرفه و اقتصادی است)
اگر بازی تنها میخواهی برو مخابرات ( درسته الان اوضاعش خوب نیست اما مطمئنن اینجوری نمیمونه)
فراموش نکن که اگر میخواهی isp عوض کنی بهتره یک شرکتی انتخاب کنی که در کل کشور فعالیت داره
وسلام
بهتره برای دانلود از سایت های خارجی حتما اکانت مستقیم کننده لینک تهیه بشه، بهترین گزینه هم سایت mul.ir استنقل قول:
من با اکانت پولی سرور های معروف هم نمیتونم دانلود کنم سرعتشان خیلی پایینه حتی برا صفحه باز کردنشان هم مشکل دارم-فقط سایت تبیان تا 220 کیلو میرسه فکر کنم همه سرورهای خارجی محدود شده اند-دوستان اگه سرعت روی سرور خاصی بلدند که سرعتش خوبه اعلام کنند-دیگه فکر کنم کلا اینترنت مان ملی شد:n28:
مثلا مرکز استانم خیر سرم ولی صد رحمت به بالای کوه......این مرکز ظفر فقط حسابگر داره و مخابرات و صبانت تا اونجا که من میدونم البتهنقل قول:
ولی شک نکن طرحای نامحدود پارس و اسیاتک وبقیه شرکتها هم عوض میشه.
من فقط دانلود دارم یه مقدار کمی هم وبگردی......... این صبانت نامحدود نداره؟؟؟توی سایتش هیچی نامحدود نداشت.
دوباره بی خیال شیلنگه شدن! استفاده کنید که الان باز میبندن شیر اینترنت رو!
از mul اکانت دارم ولی اونم ر..... 5 مگابایت رو تو 20 دقیقه گرفتم :n19:نقل قول:
برای من اینطور نیست، احتمالا سرعتت از مبدا خراب است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا اتفاقا سرعت خیلی خر اب تر شدهنقل قول:
الان دارم با 7 کیلو بایت دانلود می کنم
دقیقا نصف شبها سرعت خوب میشه.پهنای باند .... ساعت سه شب زیاد میشه
کدوم شرکت سرعت 2 مگ رو بیشتر میبنده؟ مثلا 350-400 کیلوبایت؟
دیگه شورشو دراوردند 2 مگ داریم سرعتم 20 تا نمیشه .از این طرفم گوگل اود نمیشه .1 هفته است اینجوریه
اینم تست الان من با سرور خارجی:اینترنت مخابرات مازندران با سرور آمریکا
من اگه بخوام از حسابگر بیام مخابرات باید چیکار کنم؟فقط برم مخابرات بگم بیاد برام نصب کنه؟:n27:
اول زنگ بزن 2020 ببین تو مرکز شما پورت خالی داره مخابراتنقل قول:
بعد درخواست جمع اوری بده به حسابگر
بعد برو یکی از نمایندگی های مخابرات تو منطقتون ثبت نام کن و بعد منتظر باش تا خط رانژه بشه
داداش جمع اوری حسابگر زنگ میزنی خودشون سریع قطع میکنن؟نقل قول:
بعد من میتونم الان 5 روز مونده حسابگر تموم بشه برم نمایندگی بگم تا شما بیاین حسابگر قطعه؟یا نه اول باید حسابگر توم شه بعد بگم بیان؟
سریع خیر...نقل قول:
شما رو میزارن تو لیست جمع اوری
ممکنه از 24 ساعت تا چند روز طول بکشه (به مرکز مخابراتی مربوطه جمع آوری خط)
وقتی خط جمع شد و چراغ خاموش شد اونوقت درخواست رو بده به مخابرات برای خط جدید
مخابرات هنوز مشکل داره؟؟؟
من که هرچی اینجا میبینم همه می نالن از مخابرات انگار همه دست به دامن ایرانسل میشن ....... همین حسابگر بمونم فکر کنم راحترم.
صبانت وضعیتش چطوره کرمانشاه؟؟؟توی تایپیکش که همه انگار داغونن