من پچ 1.4 رو دانلود ون صب کردم ام عجیبه که اول بازی ورژن زو میزنه 1.3. من قیلش هم 1.3 رو نداشتم از همین دانلودها هم دان کردم.جریان چیه؟
Printable View
من پچ 1.4 رو دانلود ون صب کردم ام عجیبه که اول بازی ورژن زو میزنه 1.3. من قیلش هم 1.3 رو نداشتم از همین دانلودها هم دان کردم.جریان چیه؟
سلام،نقل قول:
اين لينك پچ هاي xbox تو سايت pes-patch.com
کد:http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-xbox
دوستان این پچی که سایت دانلودها گذاشته و نوشته پچ 1.4 ؛ یه وقت پچ 1.3 نباشه..!!؟؟نقل قول:
من پچ 1.3 رو دارم حجمش 470 مگ هست، حجم پچ سایت دانلودها 489.
این دوستمون که میگه بعد نصب تو بازی نوشته 1.3
کنار 1.3 می نویسه data Pack2 . یعنی بسته شماره 2
یه راه دیگه هم داری ،اگه تو سایت pes-patch بری و تغییراتی که بعد از نصب باید اعمال یشه رو ببینی می تونی بفهمی که پچت تغییری تو بازی داده یا نه .
کنار 1.3 می نویسه data Pack2 . یعنی بسته شماره 2نقل قول:
یه راه دیگه هم داری ،اگه تو سایت pes-patch بری و تغییراتی که بعد از نصب باید اعمال یشه رو ببینی می تونی بفهمی که پچت تغییری تو بازی داده یا نه .
اینم لینک سایت
کد:http://www.pes-patch.com/2011/01/pesedit-2011-patch-1-4.html
دوستان سلام
احتیاج به کمک فوری دارم.
این بازی رو تازه نصب کردم ولی هروقت وارد بازی میشم بازیکنا با خودشون شروع به پاسکاری میکنن ، باید چیکار کنم.تو Training هم همینطوره و من فقط میتونم کرنر بزنم و از این کارا.اشکال از کحاست؟
من پچ 1.3 رو نصب کردم ورژنش 1.03 و Data pack 2 هم هست.نقل قول:
این پچ 1.4 که سایت دانلودها گذاشته احتمالاً همون پچ 1.3 هست.
حجم پچ 1.4 سایت پس ادیت بیشتر از پچی هست که سایت دانلودها گذاشته.
اگه کسی پچ 1.4 لینک مستقیم داره بذاره ما هم داناود کنیم.
ممنون
آقا راهی هست که بشه باهاش فیلمهای گلهایی که سیو شده رو به فرمت دیگه ای تبدیل کرد؟؟؟
اگه منظورتون پاس اول بازی هست اون یه چیز عادیه و برای همه اتفاق میفته .اگر هم خود بازیکن ها اتوماتیک بازی میکنن در موقع ترکیب چیدن گزینه ی coach mode رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه :)نقل قول:
نه نمیشه :)نقل قول:
آقا راهی هست که بشه باهاش فیلمهای گلهایی که سیو شده رو به فرمت دیگه ای تبدیل کرد؟؟؟
سلام،نقل قول:
اين لينك دانلودشه تو سايت رسمي pesedit.com
اينم لينكش تو سايت pes-patch.comکد:http://pesedit.com/forums/showthread.php?4443-PESEdit-com-2011-Patch-1-4-Released!-22-01-11&p=80738
کد:http://www.pes-patch.com/2011/01/pesedit-2011-patch-1-4.html
سلامنقل قول:
اين هم تست كن
بازيرو متوقف كن
گزينه select side رو بزن بعد از روي دسته مربع يا X رو بزن برو setting ببين Chang cursor به حالت assisted هست
موفق باشي
با سلام و عرض خسته نباشید....مشخصات سیستم من اینه:
Motherboard Name Asus P5LD2-X/GBL
CPU Type DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200
RAM 2 GIGA
GRAPHIC PALIT 9500GT DDR2
که فکر نکنم واسه اجرای بازی PES2011 نامناسب باشه..اما موقع بازی یه دفعه قفل میکنه و بعد از حدود 5 ثانیه توقف دوباره اجرا میشه البته با سرعت زیاد ک باید دکمه PAUSE رو فشار بدم تا از اون حالت دربیاد و به حالت عادی برگرده..اول گرافیک سیستم من 512 بود که من فکر کردم مشکل از گرافیکه و اونو به 1 ارتقا دادم حتی رزولیشن بازی رو روی پایین ترین حد ممکن هم که میذارم بازم مشکل پابرجاست...خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم...ببینم گیر کار من کجاست....با تشکر
سلام عزيز جايي كه اومدي اشتباه هست اينجا ببر و گزارش بدهنقل قول:
جوابشو اونجا ميديم بهت
فقط بگم مادربرد و سي پي يوي شما كشش نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ببخشيد
موفق باشيکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
اين حالت عادي هستش اتفاق ميوفته توي همه ورژن هاي PESنقل قول:
بازی رو از طریق فایلای اصلی نصب دوباره نصبیدم و ورژن مخصوص نوع دانلودی کار کرد و نصب شد . اما هیچ تغییر محسوسی نمیبینم تو بازی ! از 15 مگ انتظار بیشتری هم نمیره . خدا کنه پچ 1.4 رو بتونم نصب کنم روش !نقل قول:
سلامنقل قول:
ببین سه تا پچ رسمی داریم و دوتا دی ال سی رسمی
به ترتیب :
پچ رسمی 1.1 : افزودن گزینه آنلاین به تمام موارد بازی برای اون نسخه هایی که ندارن و یا اگرم دارن تنظیمات اونها
پچ رسمی 1.2 : بالانس بازی و برطرف یه سری از باگ ها که مهم ترینش این بود در نسخه 1.1 در کناره ها و گوش ها بازیکن حریف بهت فشار نمیاورد همش نگاه می کرد و کلا میتونستی خیلی راحت از کناره ها حرکت کنی که این مشکل برطرف شد
پچ رسمی 1.3 : منحصرا برای قسمت آنلاین اومد و به جز چند تا تغییر بسیار کوچیک سرعت اتصال یا محدودیت اشتراک گذاری و خوندن از کش رو برای کمتر کردن لگ و غیره به بازی برای قسمت آنلاین اضافه کرد کلا این پچ هم برای آنلاین بود
DLC 1.00 : این افزونه کفش و ترکیب های جدید رو برای بعضی از تیم ها مخصوصا تیم های حاضر در جام های معتبر اروپایی بروز می کرد
DLC 1.00 : درست مثل افزونه قبلی بود و همون کارارو می کرد فقط این جدیدتره و چیزای جدیدی رو به بازی اضافه می کنه
دوستان کسی پچ 1.4 رو نصب کرده؟
چون شنیدم مشکل داره و برای مستر لیگ مشکل ایجاد میکنه و گزارشگرها دیگه زبونشون انگلیسی نیست؟درسته؟
و اگه من پچ 1.4 ر ونصب کنم خود به خود dlc به 2 اپدیت میشه؟
دوستان اخرین dlc بازی که خود شرکت konami داده چند روز پیش بوده و چه تغییراتی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من 3 ماهه به بازی دست نزدم،پیشرفتی تو این dlc بوده؟؟؟؟؟
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
ورزن بازیم هم 1.00 هستش:31:
در این پست :نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5807444&postcount=5375
یکی از دوستان توضیحی در مورد نقل و انتقالات مستر لیگ میده؟
من یک بازیکنی خواستم موافقت کرده گزینه negatiationd شامل سه گزینه approve terms,adjust terms ,end هست این گزینع ها یعنی چی؟ واسه خرید کدومه و اگه موافقت کرد چطور بدونم وقت نقل و انتقالات میاد؟
هنگام شروع مستر لیگ این گزینه ها یعنی چی؟
player development
market activate
maximum funds
master negociatok
سلام حتماًنقل قول:
خوب گزينه اول يعني تاييد خريد و موافقت براي انتقال به تيمت يا فروش به تيم ديگهنقل قول:
گزينه دوم تغيير توي ميزان مبلغ معامله و پول دريافتي بازيكن و سال حضورش توي تيم
گزينه سوم هم قطع يا فسخ قرارداد
موقعي كه عبارت انگليسي ترنسفر سبز رنگ شد يعني خريد مثبت بوده و موقعي هم كه بازيكن فروختي ترانسفر قرمز ميشه
بازيكن هاي خودت هم بعد قرار داد سالانشون دوباره براي تمديد گزارش ميدن كه قبول كني هم رنيوال سبز رنگ ميشه
اونجا هم ميتوني تغيير بدي توي سال قرار داد و ميزان مبلغ قرار داد
هميشه توي نيم فصل ها و آخر فصل روز دوموشون نقل و انقالات انجام ميشه البته خريد ميتونه هميشه انجام بشه به غير از روز آخر نتقل انتقالات نيم فصل و آخر فصل(اول فصل هم حساب كنيا:31:)
اولي پيشرفت بازيكن ها هست كه ميتوني خاموش هم بكنيشنقل قول:
دومي ميزان قراردادها هست يعني اگه حالت ضعيف بزاريش پول كمتري هم پرداخت هم دريافت ميكني براي خريد بازيكنان
سومي با حداكثر پول مستر ليگ رو شروع ميكني
چهارمي به 90 درصد درخواست هات براي خريد بازيكن بدون چون چرا جواب مثبت داده ميشه:31:
اگه بيشتر خواستي توضيح بدم بگو عزيز
موفق باشي
approve terms, این گزینه یعنی با شرایط انتقال موافقی و این گزینه رو میزنی تا انتقال انجام بشهنقل قول:
adjust terms , این گزینه مال زمانیه که از شرایط انتقال راضی نیستی مثلا مبلغ انتقال زیاده و میخوای پایین ترش بیاری این گزینه رو انتخاب می کنی و تغییرات رو انجام میدی و تایید می کنی بعد میری هفته بعد تا ببینی نظر تیم مقابل چیه
end negatiation این گزینه هم که عملیات انتقال رو می بنده و منتفی می کنه
player development این گزینه برای نوع پیشرفت بازیکن ها در تمریناته که شامل گزینه های نرمال و دینامیکه
نرمال درست مثل دنیای واقعی بازیکنا آروم آروم و بر اساس معیار بسیار زیادی پیشرفت می کنن اما در حالت دینامیک بازیکنا مثل برق پیشرفت می کنن و در عرض 2 فصل تو بازار نقل و انتقالات کلی بازیکن بالای OR 95 دیده میشه که خوشبختانه بعد از مدت ها کونامی این آپشن رو به بازیش اضافه کرد
market activate مارکت اکتیویتی یا همون اندازه فعالیت بازار نقل و انتقالات که شامل سه گزینه کم - متوسط و زیاده و اینا نشون دهنده میزان فعالیت تیم ها در بازار نقل و انتقالاته اگه این گزینه رو روی High یا هم زیاد بذاری شاهد انتقالات عجیب و غریب زیادی خواهید بود
maximum funds حداکثر پولی که داری یا میتونی داشته باشی البته این گزینه که شما نوشتید فکر کنم شامل اون دوتا گزینه پایانی آپشن های مسترلیگه که باید با پوینت بخری (GP) اگه اینطوره اگه این گزینه روی ON باشه در هنگام شروع مسترلیگ به شما خود بازی 999و999و999 پول میده و بازی رو با حداکثر پول ممکن شروع می کنی
master negotiation مستر نگوئیشتور که تو بازی negociator هست حالا فرقی هم نمی کنه اگه ON باشه شما هر بازیکنی رو که بخواید بخرید اگه بهش پیشنهاد بدید قبول می کنه در واقع تمام نقل و انتقالات خرید شما مثبت خواهد بود به نوعی این گزینه انگار یه Agent حرفه ای خرید بازیکن به تیم شما میده
چطوري ميشه قسمت PESEDIT را بعد از نصب پچ 1.3 غيرفعال كرد ؟؟
(منظورم اينه كه از داخل بازي نشه توانايي بازيكنان را افزايش داد )
سلام دوست عزیز این کار امکان پذیر نیست :)نقل قول:
دوستان حجم اخرین dlc که خود شرکت داده چه قدره؟؟؟
حدود 35 مگ .نقل قول:
لینک دانلود این DLC رو میشه بذارید؟نقل قول:
بفرمایید :)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhotfile.com%2Fdl%2F90997696%2F94ea659%2Fdlc_2.0_pes2011.rar.html
قبلاً نوشته بودم که Become a Legend رو شروع کردم و یک فصل بازی کردم.الان که فصل تمام شده و میخواد نقل و انتقالات شروع بشه بازی در حالت لودینگ میمونه.دوباره هم شروع کردم اما بازم همین مشکل برام پیش اومد.
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.
الان پچ 1.1 و 1.3 و 1.4 و لیگ ایران که با هلند قاطی میشه و همینطور dlc_2.0_pes2011 رو دارم.
کدومها رو نصب کنم؟
ترتیبشونم بگید.
ممنون.
با سلام
دوستان چند تا سوال داشتم .
من پچ 1.3 رو نصب کردم و مشکلی هم نبود . اما پچ 1.4 رو که از سایت pes-edit دانلود و نصب کردم باز هم اول بازی میزنه ورژن 1.3 .
البته من تا حالا dlc رو تغییر ندادم . ممکنه به اون ربط داشته باشه ؟
این فایل dlc2 رو که دانلود کردم چطوری باهاش کار کنم ؟
سلام !
من داشتم مسترلیگ بازی می کردم فصل اول تموم شد نقل و انتقالات اولیه فصل دوم هم تموم شد یه دفه کل بازیکنامو برد 16 تا بازیکن جوون بدرد نخور بهم داد !! چرا ؟؟؟
راست میگه من دیدم با چشمایه خودم :27::31:نقل قول:
اگه این گزینه رو روی High یا هم زیاد بذاری شاهد انتقالات عجیب و غریب زیادی خواهید بود
مسی رفت رئال :18:
رائول رفت بارسا :18:
سلامنقل قول:
توي منوي مسترليگ برو به قسمت آپشن/ جنرال سيتينگ/نگوتياشنس رو به نگوتيت دايركتلي تغيير بده
option / general setting /negotiations /negotiate directly
موفق باشي
سلام.یک جوونم مرد پیدا بشه.یک چند تا دریبل زدن ساده رو یاد بده که انقدر ساده توپ رو از دست ندیم.لطفا اگه کسی میتونه بگه. من اصلا نمیتونم دریبل بزنم.ممنون
دو روش وجود داره که باحاش دریبل بزنی :نقل قول:
1 - موقع اجرای بازی pause رو بزن . تو قسمت command list دریبل ها رو نوشته .
2 - از مسیر game plan برو تو قسمت link friend و دریبل هاتو تنظیم کن . حالا تو بازی وقتی آنالوگت روشنه با گرفتن دکمه RB و حرکت آنالوگ سمت راست به یکی از چهار جهت می تونی دریبل بزنی .
میشه راهنمایی کنید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
به غير از اونايي كه دوستمون فرمود توسر توپ بزن
دكمه ي شوت بعد سريع دكمه ي پاس با جهت هاي 90 درجه مخالف حركت بازيكنت
يه پا دوپا
مايل پايين سپس جهت حركت رو به جلو سريع
يك دوي پا
روبه جلو كه حركت ميكني سريع جهت پايين بالا بزن يا بالا پايين فرقي نميكنه(بستگي به جهتي كه داره حركت ميكني
دريبل بدني
وقتي رو به جلو(راست)حركت ميكني سريع مايل پايين مايل بالا برن رو به جهتي كه حركت ميكني
برو تو قسمت تمرين PES امتحان كن تا دستت بياد عزيز
موفق باشي
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
دوستان من در مورد پچ ها و مشكلات نرم افزاري بازي اطلاعات خاص و فني ندارم
فقط ميتونم بگم گاهي مشكل از كرك بازي و خود پچ ها هست
شرمنده از IRANAPADANA و بقيه...
موفق باشين
ببخشید آموزش فرمیشن کامل و پنالتی زدن رو میشه بزارین ... لینکی چیزی ...... ممنون
نقل قول:خدا وکیلی شما به پست های این تاپیک توجه می کنیدنقل قول:
این یه فایله از گل های اخیری در PEs زدم
نمیخوام تعریف کنم مطمئنا اگه نگاه کنید نکات زیادی رو خواهید فهمید
یاد گرفتن این بازی بیشترش به همین تجربیات دیگران و استفاده از اونا مربوط میشهنقل قول:
http://www.mediafire.com/?uo4p6egldc6cch4
اينارو خداوكيلي خوب اومدي:10:نقل قول:
یه گل از وسط زمین (به نحوه ایستادن بازیکن و زاویه قرار گیری بازیکن در هنگام شوت دقت کنید)
نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?gleyvk28wbuwh2w
دوستان یه پچ اینستال دار واسه این بازی نیومد که تیما رو درست کنم ؟؟؟؟ خیلی گیرشم :(( صفحا هم زیاده نمیشه همه رو دید