پشت گوشی من یه بارکد نوشته که با 0125...شروع میشه!!نقل قول:
فک کنم گوشیه تقلبی نباشه ولی بازم از استاد!:31:(حامد خان)بپرس.
Printable View
پشت گوشی من یه بارکد نوشته که با 0125...شروع میشه!!نقل قول:
فک کنم گوشیه تقلبی نباشه ولی بازم از استاد!:31:(حامد خان)بپرس.
آقا این X10 چیزی به اسم Hard Reset داره که بشه گوشی رو تو حالت خاموش با فشار دادن چند تا دکمه مستر ریست ش کرد؟ چیزی که من فقط تو سونی اریکسون دیدم که نیست
تو اینترنت گشتم یه چیزی پیدا کردم که گفته دکمه ها سمت چپ و راست رو نگه دار بعد دکمه پاور رو بزن و ول کن ولی هرچی میزن فقط گوشی روشن میشه
من خیلی از دوربینش راضی هستم.
تو روز عکس های جانانه ای میگیره فیلمبرداریشم عالیه
اما متاسفانه بزرگترین عیبش ضعیف یودن دوربین در شب هست.
به قول اسماعی زیاد خودتون رو درگیر این چیزا نکنید.گوشی که خریدید رو دریابید:دینقل قول:
پشت گوشی من یه بارکد نوشته که با 0125...شروع میشه!!
فک کنم گوشیه تقلبی نباشه ولی بازم از استاد!(حامد خان)بپرس.
با ریست فکتوری چه مشکلی برطرف نشده که شما هارد ریست رو نیاز دارید؟نقل قول:
آقا این X10 چیزی به اسم Hard Reset داره که بشه گوشی رو تو حالت خاموش با فشار دادن چند تا دکمه مستر ریست ش کرد؟ چیزی که من فقط تو سونی اریکسون دیدم که نیست
تو اینترنت گشتم یه چیزی پیدا کردم که گفته دکمه ها سمت چپ و راست رو نگه دار بعد دکمه پاور رو بزن و ول کن ولی هرچی میزن فقط گوشی روشن میشه
فرض تو قطار يا نه جايي كه به كامپوتر دست رسي نداري و وحشتناك هم به گوشيت نياز داري و گوشيت هم دِد يا خاموش شده و روشن هم نميشه كه مطمئنم پيش مياد كه با مستر ريست درست ميشه تو اينجا هارد ريست خيلي راحت اين كار رو انجام ميدهنقل قول:
با ریست فکتوری چه مشکلی برطرف نشده که شما هارد ریست رو نیاز دارید؟
نميدونم درد سوني اريكسون چيه كه رو گوشي هاش اينو نميزاره تمام اسمارت فون ها با هر سيستم عاملي اينو دارن حتي گالاكسي ميني يا 5800
بچه ها یه بار دیگه رام را عوض کرد و دوباره 2.3.3 ریختنقل قول:
هنوزم همونطوره
کسی چیزی به نظرش میرسه؟
حتما هارد ریست داره
فقط باید بگردی پیداش کنی
ادیت :
یافتمش خیلی ساده هست
نحوه هارد ریست کردن xperia x10 با دکمه های فیزیکی
About hard reset Xperia x10.
1. turn off the phone
2. Hold both right and left buttons (the ones right under the screen, dont know the name)
3. press power button, while still holding the others
دوست عزیز به احتمال 90% کرنل گوشی مشکل داره.. یک کرنل مطمئن و ترجیحا رسمی بریزید.. من هم یک بار همچین مشکلی داشتمنقل قول:
برنامه ای برای خاموش کردن صفحه نمایش و لاک کردن گوشی:
Screen Off and Lock 1.9.11
کد:http://www.apktop.com/screen-off-and-lock-donate-1-9-11.html
اینو پیدا کرده بودم ولی هر چی میزنم جواب نمیده شما تست کردین؟نقل قول:
حامد جان اورکلاک کردی تا به حال ؟
اگه برنامه توپی داره بگو یه تستی کنیم بدک نمیشه
البته بدون روت باشه
دوستان عزیز اگر ROOT یک کلیکی اومد خبر بدین.
ممنون
من انجام ندادم.برای اینکار باید گوشی روت باشه+بوتلودرشم فکر کنم باید باز شده باشه+بازم فکر کنم باید کرنل کاستوم روش باشه:دینقل قول:
حامد جان اورکلاک کردی تا به حال ؟
اگه برنامه توپی داره بگو یه تستی کنیم بدک نمیشه
البته بدون روت باشه
همینطوری نمیشه:)
بهت زنگ میزنیم:دی...بابا بیا همون 10 قدمی رو بزن راحت کن خودتو:دینقل قول:
دوستان عزیز اگر ROOT یک کلیکی اومد خبر بدین.
شما هم که خودتو کشتی!:3:باور کن 10 کلیکش اصلا کاری نداره ها!:46:نقل قول:
راستی Arc S هم تا یکی دو هفته دیگه میاد.ولی من گوشیمو عوض نمیکنم شاید رفتم آیپد 2 خریدم:thumbsup:
راستی حامد خان این ولف چی بود اغفالمون کردی زدیم تو گوشش؟گوشیم داشت به باد میرفت!:19:
الان 2.1 اصلی دارم سرعتیه در حد بوندسلیگا بدون هیچ باگی!:10:البته شایدم تعلیات آخر هفته با گوشیم بریم به سوی سواحل گرم 2.3 اصلی!!!:31:
ای بابا خوب اوستاد ما که این کوشی رو به فنا دادیم حالا نمایندگی هم که ادعا کرده درستش میکنه و اگخ نشد اونوقت یه دون اکش رو میده:31: خوب دیگه خدایی رام عوض کردن حال نمی ده بیا بریم تو کار اورکلاک و بوت لودرو ...:31:
خدایی حال میده ها :5:
پر پرش اینه که گوشی به .... میره اما به حالش می ارزه باید منم تا 6-7 روز دیگه گوشی رو بگیرم البته از نوع اکش:31: اون وقت بیا با هم اورکلاک کنیم پایه هستی:10: ؟؟؟؟ ( دارم میرم رو مخت نه ؟؟؟ :devil::evil::4::34: )
بیا اورکلاک کنیم اوستاد:21:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
راستی منم تصمیممو گرفتم می خوام بزنم تو گوش ارک اس اما به نظرتون میتونم اونم بترکونم ؟؟؟؟:27:
سلام
من اینجا نبودم یه مدت چه خبره؟
پیشنهاد من..کرنل جدید..اورکلاک..بوتلودر و اینها رو زدی داغون کردین فقط باتری رو زیاد میخوره...من هی بگم گوش نکنین...5000 تا رام نصبیدم و کرنل اخرشم برگشتم روی ارجینال بدون دردسر...
میگمااا برخی نرم افزار 2.3.4 رو دارن پورت میکنن روی x10 این camre3d هم میگفتن پورت شده ولی 15 ثانیه کار میکنه..جالب باید باعشهههه...
فعلاا..
موافقم پایه هستمنقل قول:
ولی هر کاری کنیم رو رام اصلی نه کاستوم
آرک اس بیاد زیر دستت لابد نارنجک بهش میبندی میگی میخواستم مقاومتشو تست کنم!!!!:39:نقل قول:
ولی دیگه دوران تک هسته ای داره تموم میشه:37:
حامد خان من که 2.1 دارم.شما بزن تو گوشش:21:
PORT] [MANY-IN-ONE] [beta] Music,Keyboard,FB,Home,TS - apps from 2.3.4 for x10
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1278122[/HTML]
نقل قول:
دمت گرم خیلی باحال بود اما واقعا فکر بدی نیستا بزار بگیرم یه نارنجگم خرجش کنم ببینم چقدر مقاومت داره:20:
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
نقل قول:
من همجورشو پایه هستم چه اصلی چه رسمی چه درپیتی فقط بزنیم بترکونیم :31:
اما خدایی این حامد ترسیدا اصلا به روی خدش نیورد که یه همچین حرفی زده شده:27:
اوستاد بیا دیگه دنبال پایه هستیم فعلا شدیم 2 نفر اما میگن باید 3نفره باشه :10:تو هم بیا تا شروع کنیم اما باید صبر کنیم تا من گوشیمو بگیرم دادا:46:
فکر کنم اوستاد داره با گوشیش وداع میکنه و کلی هم دست نوازش به سرش میکشه که میخواد باهاش یه همچین کاری بکنه (( حامد در موقعیت انجام شده قرار گرفت دیگه باید قبول کنه :21:))
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
بابا بیخیال دنیا دو روزه شوما هم بیاید در جمع ما میگن اورکلاک خیلی حال میدها :31:.نقل قول:
مشکلش چی بود؟من که خیلی راضی هستم:)نقل قول:
راستی حامد خان این ولف چی بود اغفالمون کردی زدیم تو گوشش؟گوشیم داشت به باد میرفت!
ممنون ولی فعلا نمیریزم تا ولف بزارتش توی رامش:)نقل قول:
حامد خان من که 2.1 دارم.شما بزن تو گوشش
نقل قول:
اورکلاک کنی اصلا دیگه به هیچ عنوان باگ نخواهد داشت
اما خدایی روت میشه بگی تازه میخوای بری 2.3 ؟؟/
من میگم بیا این مرحله رو رد کن ما ندید میگیریم اما باید اورکلاک کنی باشه:31::5:
راستش من زیاد اهل تعویض گوشی نیستم.نقل قول:
اما خدایی این حامد ترسیدا اصلا به روی خدش نیورد که یه همچین حرفی زده شده
اوستاد بیا دیگه دنبال پایه هستیم فعلا شدیم 2 نفر اما میگن باید 3نفره باشه تو هم بیا تا شروع کنیم اما باید صبر کنیم تا من گوشیمو بگیرم دادا
فکر کنم اوستاد داره با گوشیش وداع میکنه و کلی هم دست نوازش به سرش میکشه که میخواد باهاش یه همچین کاری بکنه (( حامد در موقعیت انجام شده قرار گرفت دیگه باید قبول کنه ))
سعی میکنم از این نوع رفتار پر خطر کمتر انجام بدم:دی
شاید روزی دیگر.
در ضمن سیانوژن اعلام کرده که ایکس 10 رو ساپورت میکنه و توی سری بعدی رام هاش برای ایکپریاها رام میده.
بابا بیا نترس هیچی نمیشه اگه شد پای من بیا تهران گوشی X10 خودمو که تا اون موقع اورکلاک شده بهت میدم :31:نقل قول:
در ضمن مگه نشنیدی میگن کار امروزو به فردا نینداز دادا:5:
بحث ترس نیست.نمیدونم چرا اینجورم.کارای ریسکی زیاد انجام نمیدم.البته تو این موارد.اورکلاک کردن در بلند مدت گوشی رو خراب میکنهنقل قول:
بابا بیا نترس هیچی نمیشه اگه شد پای من بیا تهران گوشی X10 خودمو که تا اون موقع اورکلاک شده بهت میدم
در ضمن مگه نشنیدی میگن کار امروزو به فردا نینداز داد
نقل قول:
بابا عمر مفید این گوشیا یک ساله مگه جند سال میخوای از این بدبخت استفاده کنی ؟؟؟؟؟
من پی وان گوشی قبلیم بود.2 سالی داشتمش.درنهایت هم ازم دزدینش که اینو خریدم:دی
این Xloud رو رام ولف ورژن 6 چرا کار نمیکنه؟ رو 3 که کار میکرد :19:
ای بابا کی گفته ؟نقل قول:
چند سالی راحت جواب میده
مخصوصا این خازنها
سلام
دوستان برین این رام ترکیبی رو بریزین خیلی خوبه
تنها باگش اینه بعد از چند مین خوندن موزیک پلیر خودش هنگ میکنه و فورس میده
اما بازم به تم هاش میارزه (تم های می یو ای بش میخوره )
مصرف باطریش اوایل خیلی بود الان خیلی عالی شده (خود به خود)
ببینم چی میشه!نقل قول:
در مورد نارنجکم فکر بدی نیست ها:31:!!!
من 2.3 بودم!ولف ریختم کند بود!رفتم رو می یو آی باگ داشت و بیشتر برنامه ها روش نصب نمیشد.دوباره برگشتم به ولف یه مدت باهش کار کردم(حدود 1 ماه)ولی بازم کند شد!الان به 2.1 برگشتم سرعتیه.
بفرما:نقل قول:
این Xloud رو رام ولف ورژن 6 چرا کار نمیکنه؟ رو 3 که کار میکرد
کد:http://adf.ly/2mRGq
مرسی اما قیلتره :31:نقل قول:
اونش هیچی بازش کردم اصلا لینکی نبود توش برا دانلود شایدم باید عضو شی :19:
میگم این رام ولف مصرف باطریش چرا انقدر زیاده یا اینکه من اینطوری فکر میکنم :20:
بابا من تا هفته پیش اور بودم الان اومدم تو خط تازگیاا دی:نقل قول:
اور کیلو چنده؟؟؟ نکنین این کارا رو :دی باطریتون به چیز میره :دی
مگه سایت فیل تر نشده هم سراغ داری؟:دینقل قول:
مرسی اما قیلتره
اونش هیچی بازش کردم اصلا لینکی نبود توش برا دانلود شایدم باید عضو شی
میگم این رام ولف مصرف باطریش چرا انقدر زیاده یا اینکه من اینطوری فکر میکنم
رام اصلی راضی نمیکنه مارو
چه برسه به غیر اصلیهای پر باگ
راستی چرا کوچ نمیکنی 2.3 ؟
2.1 بمونی منم میام 2.1 ها ؟
:31:
2.1 با لانچر پرو خیلی عالی بود.من اصلا لگ نداشتم.برعکس 2.3 هر کاریش کنی لگ رو داره ولی در کل 2.1 واقعا ستمه:دی...خودمون رو جر دادیم 2.3 بیاد:دی
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
3 تا نرم افزار پورت شده از Xperia Ray:
تایمر+یه ساعت +برنامه پاور سیو:دی::
کد:http://www.mediafire.com/?y34baclvhnn7455
2.1 باگ نداره و سرعتیه!گو لانچر هم ریختم که عالیه حالا تا فردا ظهر فکرامو میکنم شاید دوباره برگردم به 2.3 اصلی:46:شما فعلا دست به کار نشو:10:نقل قول:
دوستان کسی تا حالا این رامای سیانوژن رو نریخته ببینه چجوریه برا گوشیای دیگه من خیلی تعریفشو شنیدم :40:
از رام ولف خسته شدم باطری خورش بالاس :20:
2.3 اصلی هم که مفت نمی ارزه :19: