عه چیکارش کردی ؟!:27:نقل قول:
عه چیکارش کردی ؟!:27:نقل قول:
فتوشاپیه :31::31:
بچه ها این گوشی رو تو شهر ما یارو میده 520 تومن...تو تهران چقدره؟
تو نهران 500 تا 510 حدودا.... گالکسی اس ....نه اس پلاس
اس پلاس همون اس 2 ه ؟نقل قول:
اگه اون نیس با اس خالی چه فرقی داره ؟
نه با اس 2 فرق داره...نقل قول:
گالگسی اس پلاس دقیقا مانند گالکسی اس هست فقط سی پی یو در مدل تغییر کرده و به 1400 مگا هرتز اوورکلاک شده ...اینجا مشخصاتش هست :
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9001_galaxy_s_plus-3908.php
نقل قول:
نقل قول:
فتوشاپ کجا بود مرد مومن ! :31:
رام رسمی JVQ
کرنل قدرتمند گالاکسین ، اورکلاک تا 1400
ه- کI/O
نتیجش همینیه که میبینی :دی
اگه به شکل دقت کنی میبینی که امتیاز I/O خیلی تاثیر داشته
برای" ه ک" می تونید از Acid-20Tweaksv6 استفاده کنید(حتما باید پارتیشن هاتون ext4 باشه )
جی پی یو اس پلاس ضعیفتره ظاهرا...درسته؟نقل قول:
گلکسی اس رو چجوری میشه اورکلاک کرد؟یعنی تو اجرای چه چیزی کم میاره که نیاز به اورکلاک باشه؟
به کار بردن عبارت "اورکلاک" کلا مناسب نیست!نقل قول:
چون اور کلاک برای مواردی به کار میره که فرکانس پردازنده رو از حالت استاندارد بالاتر ببرید!
در حالی که پردازنده s+ کلا تغییر کرده و فرکانس استاندارد اط طرف سازنده روی 1400 ست شده!!
نمی دونم قویتر هست یا نه! ولی چیپ گرافیکی S+ از نوع Adreno 205 که از PowerVR SGX540 که روی s به کار رفته اشکارا ضعیفتر هست!(i9000 معمولی چیپ گرافیکیش قویتر هست)
ولی دلیل این کار چی بوده؟
ساده هست، شرکت Qualcomm پول داده تا سامسونگ از پردازنده های ساخت اون شرکت روی این گوشی استفاده کنه تا برای Qualcomm تبلیغ بشه! بجز تبلیغ هیچ جنبه منطقی دیگه ای نداره!
در مورد اوورکلاک به نظر من تغبیر درستی است شما اینجا برید :نقل قول:
)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip
در مورد این چیپ با نسل قبلیش تفاوتی نمی بینید همان معماری 45 نانومتری همان تکنولوژی رم دوال کانال 333همان جی پی یو آدرنو 205 و ... فقط کلاک از 1 به 1.4 تغییر کرده این میشه اوورکلاک از جانب سازنده پردازنده :31:
بله جی پی یو گلکسی اس ضعیفتره.....
مسئله اینه که راندمان کلی سیستم صرفا به کلاک سی پی بو وابسته نیست خیلی فاکتور ها مثل همون جی پی یو یا رم یا .... تائیر گذاره... الان خیلی از بازیها بیشتر وابسته به جی پی یو و چیپ ست های گوشی هستند تا کلاک پردازنده مرکزی روی همین اصل گالکسی اس پلاس تولیدی نه چندان مناسب بود مخصوصا اینکه دیگه کم کم دو هسته ایها دارن جا میافتن ..... من به جای سامسونگ بودم در گالکسی اس پلاس این موارد رو در نظر میگرفتم نه کلاک پردازنده رو :
- فلاش برای دوربین میزاشتم
- رم گوشی رو افزایش میدادم
همین دو کارو انجام میداد کلی فروش میکرد و لابق نام اس پلاس میشد.
نقل قول:
از نظر گرافیکی گالاکسی اس خیلی قوی تر هست. حتی از adreno 220 هم قوی تر هست !!!!
TI OMAP4 های جدید هم تماما بر پایه ی SGX540 هستند
برای اورکلاک کافی هست یک کرنل خوب روی گوشی بزارید
تا 1400 مگاهرتز اورکلاک منطقی و پایدار هست.
ولی بهترین وکامل ترین حالت اورکلاک روی 1320 هست ، بیشتر از این باعث میشه در برخی بازی ها یا فیلم های HD به مشکل بر بخورید
تا 1200 اورکلاک هم کاملا پایدار و بی مشکل هست و اکثر کرنل ها این اجازه رو به شما میدهند
یعنی به نظر دوستان بین گالاکسی اس و پلاس، گالاکسی اس انتخاب بهتری هست؟ (یا گالاکسی س پلاس بخرم؟)
طبقه بحثهای انجام شده...گلکسی اس بهتره..ضمنا ساپورت بهتری از لحاظ رام و این حرفها داره...نقل قول:
ممکنه بیشتر توضیح بدید؟ رام جدید گذاشتن رو بلدم اما تعویض کرنل چجوریه؟نقل قول:
برای اورکلاک کافی هست یک کرنل خوب روی گوشی بزارید
تا 1400 مگاهرتز اورکلاک منطقی و پایدار هست.
ولی بهترین وکامل ترین حالت اورکلاک روی 1320 هست ، بیشتر از این باعث میشه در برخی بازی ها یا فیلم های HD به مشکل بر بخورید
تا 1200 اورکلاک هم کاملا پایدار و بی مشکل هست و اکثر کرنل ها این اجازه رو به شما میدهند
سلام دوستان
باطری برام خیلی مهم هست. کسی میدونه از نظر باطری گالاکسی اس بهتر هست یا گالاکسی اس پلاس؟
ممنون
نقل قول:
در یک حد هستند ، اختلافشون طبق آمار در حد 15 دقیقه هست که زیاد به چشم نمیاد.
باتری گالاکسی اس پلاس بزرگتر و بهتر هست اما در کنارش مصرفش هم بالاتره
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
نقل قول:
دقیقا مهمترین چیز ساپورت هست که به دلیل مدت زمان حضور گالاکسی اس تو بازار ساپورت بسیار بهتری داره
همچنین به دلیل ظهور گوشی های جدید کمتر کسی به سمت گالاکسی اس پلاس میره پس هیچ وقت نمی تونه فروش استثنایی گالاکسی اس رو تکرار کنه
کرنل هم مثل رام ریختن هست ، اول یک رام روی گوشی میریزی و بعدش از طریق همون )CWM (clock work mode
کرنل رو میریزی
بعضی کرنل ها هم که برای رام های رسمی هستند از طریق نرم افزار Odin ریخته میشن
این سوال من هم هست اس پلاس پردازنده قویتری داره ولی باطری قوی تری هم داره اما اگه اس رو اورکلاک کنیم چقدر توی شارژ تاثیر میذاره؟ ضمن اینکه ظاهرا اس پلاس صدای اسپیکر قویتری داره فکر میکنم برای کسی که اهل بازی کردن نباشه اس پلاس مناسب تر باشه؟نقل قول:
صدای اسپیکر گالاکسی با برنامه ایی به نام voodoo چند برابر میشه ، تا حد کر شدن ! البته گوشی باید روت باشه و از کرنل خاصی استفاده کنینقل قول:
هر دو گوشی های خوبی هستند ، ولی ساپورت بهتر گالکسی اس رو فراموش نکن
میخواستم توی پیغام خصوصی بپرسم، دیدم همه درها بستست...نقل قول:
پس همینجا میپرسم که دوست عزیز، شما اینهمه اطلاعات ر مورد کرنلها و اینکه کدوم بهتره و کدوم به چه دردی میخوره و اصلا کرنل رو چرا و به چه علت عوض کنیم و اینا رو از کجا به دست آوردی؟
خب یه تاپیک بزن، خودت با بیان شیوات به ما هم یاد بده، همونجا هم در مورد کرنلها بحث بشه و تبادل اطلاعات کنین و...
ممنون این افزایش صدا باعث خش خش تو صدای اسپیکر نمیشه؟نقل قول:
بچه ها Nexus چطوره ؟ امروز از نزدیک دیدمش خیلی زیبا و برازنده بود!
فکر می کنم از یه حدی اگه بیشتر بشه خش خش ایجاد می کنه...چون به هر حال قدرت اسپیکر به سخت افزار بستگی بیشتری دارهنقل قول:
دوستان من تازه دیروز گلکسی دار شدم.. بچم خیلی نازه اما تو فارسی زبونش میگیره!! جدا جدا حرف میزنه...
این فارسی اینو چیکار کنم؟ خواستم تو این تاپیک بجورم دیدم ماشالا 500 صفحه نوشتین! یعنی هیچکاریش نمیشه کرد؟ بشینم مث خل و چلا کاراکتر به کارکتر کشف رمز کنم اسمسامو؟؟؟؟!!!
بدتر از اینا من اصفهانی عمرا نمیتونم زیر بار اسمس 16 تومنی انگلیسی برم! اسمسو چطوری فارسی بفرسم؟؟؟؟ وای خوبه برم بفرشوم دوباره زیر قیمت همون نوکیا بگیرم... :(((
کرنل ها هر کدوم با هم تفاوت هایی دارن تو ارائه نرم افزار مصرف باطری کیفیت صفحه نمایشنقل قول:
بهترین که نمیشه گفت کدومه ولی اسپید مود گالکسین دارکی تالون و سمافور از معروفترین کرنل ها هستند
بیشتر باید توجه کرد چه کاستوم رامی نصب کردید تا تصمیم بگیرید روش چه کرنلی میخواهید نصب کنید که اینو بیشتر کوکر ها بهتون توصیه میکنن از یه کرنل خاص استفاده کنید که بهینه شده تو رامشون
تو سایت های تخصصی ایرانی فایلها و اموزش هارو میتونید ببینید کافیه سرچ کنید کرنل گالکسی :31:
در ضمن این کارها رو خیلی ساده میشه انجامش داد فقط یکمی تحقیق و وقت باید صرف کرد تا بهترینو انتخاب کرد
کرنل یا هسته ریزترین دستورات سی پی یو هست برای اجرای برنامه که با زبان سطح پایین نوشته میشه (برنامه نویسیش سخته)
اصلا رو اسپیکر تاثیر نداره :10: (شایدم باشه ولی گوش های من همچین حسی رو نداشتن)این برنامه فقط زمانی فعال میشه که هندزفری داشته باشی :27:نقل قول:
ممنون این افزایش صدا باعث خش خش تو صدای اسپیکر نمیشه؟
که البته واقعا کیفیتش توپ میشه :31:
خودم از کاستوم رام ایرانی امستریس استفاده میکنم با کرنل اسپید مود میتونم بگم از نظر سرعت و مصرف باطری خیلی عالیه هم ۴ ۵ ساعت ۱ درصد از باطری کم میشه:31:
نقل قول:
از کجا خریدی ؟ قاعدتا باید رام فارسی Jpjv6 روش باشه
اما اگر نبود هم اشکال نداره ! خودت بریز
رام های رسمی سامسونگ یا فارسی ساپورت هستند یا میشه خیلی راحت فارسی ساز ریخت
متاسفانه بخش موبایل P30word فقط به درد بحث می خوره ! برای رام ها و فارسی ساز ها باید بری فروم انروید فارسی
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
نقل قول:
همه ی اینها در فروم های موبایلستان و اندروید هست ، متاسفانه p30world محیط مناسبی را برای آموزش و رام قرار نداده
یعنی توی همین بخشهای فروم خودمون نمیشه همچین تاپیکهایی زد؟نقل قول:
باور کنین میشه هان...
خب آدرس تاپیکهای اون فرومها رو بدین پس.
هرچند من همچنان ترجیح میدم خودتون دست به کار بشین و همینجا یه تاپیک بزنین برای این چیزها...
دوست من ، من توی بجث گوشی زیاد وارد نیستم اما در کل مخالفم به اینکه دوباره بیان و از نو تاپیک بزنن. اینطوری فقط تلف کردن وقته! مهم یادگیری و افزایش اطلاعاتمونه. حالا این اطلاعات توی این فروم باشه یا جای دیگه! میتونیم راحت با هم لینک رد و بدل کنیم.نقل قول:
خوب ما هم بالاخره این گوشی رو خریدیم...:دی
برای انتقال کانتکت ها از پاکت پیسی به گلکسی...من سرچ کردم یه برنامه بود که باهاش کانتکت ها رو ایمپورت کرد تو جیمیل ام و از اونجا با گوشی سینک کردم ولی فقط اسم کانتکها میاد و شمارشونو نمیاره...اما تو جیمیل شماره ها هم هست...
کسی بلده چیکار باید کرد؟
شماره هاتو بریز تو سیم کارت بعد ایمپورن کننقل قول:
نقل قول:از تو سیمکارت تعدادش محدوده و اینکه سایر اطلاعات از بین میره...مثلا ایمیل ها و غیره...نقل قول:
ولییییییی.....
آقا خودم کشفش کردم...اینجا میگم شاید به درد کسی بخوره...
اول یه برنامه 19 کیلوبایتی به اسم TBExport رو سرچ کنید و بریزید تو پاکت پیسی...به وسیله این برنامه از کانتکت هاتون بک آپ بگیرید با پسوند csv
حالا برین تو سامسونگ kies و از اونجا برید تو کانتکتها...یه گزینه داره import from pc...فایل مورد نظر رو باز می کنید.
حالا یه سری تنظیم برای هماهنگ سازی داره...مثلا شماره تلفن اول کجا ایمپورت شه...یا فامیلی ها ایمپورت بشه یا نه...سادست...
همین دیگه می زنید و از جعبه باز شده موبایل فون رو انتخاب می کنید و خودش همرو می ریزه تو گوشی.
دوستان کسی اطلاعی داره که اندروید 4 برای i9000 میاد یا نه؟؟
خیلی مفید بود...:46:نقل قول:
آقا خودم کشفش کردم...اینجا میگم شاید به درد کسی بخوره...
اول یه برنامه 19 کیلوبایتی به اسم TBExport رو سرچ کنید و بریزید تو پاکت پیسی...به وسیله این برنامه از کانتکت هاتون بک آپ بگیرید با پسوند csv
حالا برین تو سامسونگ kies و از اونجا برید تو کانتکتها...یه گزینه داره import from pc...فایل مورد نظر رو باز می کنید.
حالا یه سری تنظیم برای هماهنگ سازی داره...مثلا شماره تلفن اول کجا ایمپورت شه...یا فامیلی ها ایمپورت بشه یا نه...سادست...
همین دیگه می زنید و از جعبه باز شده موبایل فون رو انتخاب می کنید و خودش همرو می ریزه تو گوشی.
فک نکنم بیاد....گوشی های هم نسل گلکسی دو سه ماه دیر تر به 2.3 اومدن...همینش کلی بود...2.3.4 فارسی هم بیاد عالی میشه..نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی داره که اندروید 4 برای i9000 میاد یا نه؟؟
فک نکنم بیاد....گوشی های هم نسل گلکسی دو سه ماه دیر تر به 2.3 اومدن...همینش کلی بود...2.3.4 فارسی هم بیاد عالی میشه..
دوست من 2.3.4 دئودکس شما نصب کن فارسی هم میشه ....
مال من الان همینه
موفق باشی....:11:
سامسونگ حدود 10 تا گوشی شبیه به گالاکسی برای اپراتور های مختلف داره ، برخی اپراتور ها امکان نداره بزارن 4 برای این گوشی نیاد !نقل قول:
از طرفی این گوشی هنوز داره تولید میشه از سوی سامسونگ پس به احتمال 90 درصد میاد! (به طور رسمی)
از طرفی در نظر بگیر که نکسوس اس هم مشخصه ی گالاکسی هست و اولین گوشی خواهد بود که اندروید 4 براش میاد ! مگر اینکه نکسوس پرایم زود تر از قول های قبلی وارد بازار بشه
کاستوم رام هم که وضعیتش مشخصه ! مسلما برای گالاکسی میاد
دوستان یه سر به سایت سام فیرمور که زدم دیدم آپدیت 2.3.5 هم واسه گاگلکسی ریلیز شده!!!!!!!!!:27:
خداییش دم سامسونگ با این پشتیبانیش گرم! سه سوته آپدیت میده!
آره بعد نکسوس s دومین گوشی هست که 2.3.5 براش اومده !نقل قول:
دوستان یه سر به سایت سام فیرمور که زدم دیدم آپدیت 2.3.5 هم واسه گاگلکسی ریلیز شده!!!!!!!!!
ساپورت سامسوگ تکه
بچه ها صفحه نمایش گلکسی در مقابل آیفون تری جی اس یا آیفون 4 وضعیتش چجوریه؟
رام 2.3.4 رسمی خاور میانه کی برای گالکسی میاد ؟ کسی میدونه ؟
معلوم نمیکنه عزیزم. ولی ایشالا همین زودی ها میاد مخصوصا با اومدن 2.3.5 اروپا!:11::46:نقل قول:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
عزیزم قوی تر نباشه ضعیف تر نیست خیالت راحت!!!نقل قول:
میتونی بری به مقایسه هایی که سایت هایی مثل جی اس ام انجام دادن یه نگاه بندازی که اکثرا یا گفتن گالگسی بهتره یا گفتن برابر هستن!:5:
حتی آیفون 4؟ شما از نزدیک مقایسه کردی؟ واسه این می پرسم که این به نظرم خیلی خوبه...اگه آیفون از این بهتر باشه دیگه اون چی میشه!!نقل قول:
خوشحالمون کردی برادر :8:نقل قول: