سلام
دوستان چرا آریافون استفاده نمیکنید؟ با شبانه نیم بها به صرفه تر از مخابراته و البته سرعت 3 مگ
دوست بالایی به آریافون هم یبزنگ ببین چی میگن
Printable View
سلام
دوستان چرا آریافون استفاده نمیکنید؟ با شبانه نیم بها به صرفه تر از مخابراته و البته سرعت 3 مگ
دوست بالایی به آریافون هم یبزنگ ببین چی میگن
مطمئنی مخابرات نمیده؟؟/ من خودم منطقه چمرانم پیش شمارمم 570 و dlc هم هست و الان چند ساله دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنمنقل قول:
کلا الان بزرگترین اشتباه از مخابرات اینترنت گرفتن هستنقل قول:
اگه میتونی حتما شرکت رو عوض کن
مخابرات همینه ، بیشترین ترافیک رو تا جایی که میتونه میخورهنقل قول:
الان فقط اینترنت ماهواره ای میصرفه :n19: (البته برای دانلود)
الان بهترین راه رنگین کمانه ، تقریبا هر گیگ در میاد 2 تومننقل قول:
شبانه ی شبکیه هم عالیه، البته برای سرویس 1 مگ
الان که دیگه خیلی گرون کرده و بودجم نمیرسه
کلا آریا فون الان نمی ارزهنقل قول:
رنگین کمان ارزون تر در میاد
20 گیگ ، 3 ماه میشه 40 تومن
اما اریا فون 13 گیگ 32 تومن
اون سرعت 2 مگ هم مانور تبلیغاتیه الکیه
رنگین کمان و شبکیه هم حدود 2 مگ سرعت داره
من آخرین باری که تماس گرفتم پرسیدم گفتن نمیشه.حالا مخابرات شبانه رایگان داره یا نه ؟نقل قول:
چه شرکتهایی در اصفهان نامحدود ارائه میکنن؟لطفا دوستان مطلع بگن
مخابرات اصلا نامحدود نداره !نقل قول:
شبکیه نا محدود با سرویس dedicate میده ولی خیلی گرون در میاد
از نظر قیمتی ایرانسل از همه ارزون تر هست
بیشتر هم پول داری میتونی اینترنت مـــــــاهـــــــواره ای استفاده کنی
سلام به همه ی عزیزان...
من از سرعت 128 مخابرات استفاده میکنم.....
خیلی افتضاحه...
میخوام هم سرعتمو بالا ببرم هم از مخابرات بیام بیرون....
چه شرکتهایی مقرون به صرفه هستند؟؟؟
چه مدارکی میخاد؟؟؟ یکی بهم میگفت کارت دانشجویی ارایه بدی بهتره....
هزینه هاش و دخل و خرجش هم بگید مرسی و ممنون....
دمی هر چی بچه اصفهونیه گولی و مرغا چوری!!!!
نقل قول:
یعنی در اصفهان فقط شبکیه اینترنت نامحدود ارائه میده؟!
نگفتید که مخابرات شبانه رایگان داره یا خیر ؟ و اینکه چه شرکت هایی شبانه رایگان میدن ؟
اتفاقا نامحدود رو برای سند همونی که توصیه کردید میخوام:n06:
در کل میخوام بدونم چه شرکت هایی نامحدود ارائه میدن و چه شرکت هایی شبانه رایگان دارند.مرسی دوستان
از شرکت های اصفهانی فقط شبکیهنقل قول:
از شرکت های سراسری هم شاتل و صبانت و پیشگامان نامحدود دارند
از نظر قیمتی به صرفه ترینشون شاتل هست.
با توجه به اینکه فقط برای send میخواید ، فکر کنم شاتل مناسب تر از همشون باشه
مدرک الکیه ، مدرک خاصی نمیخوادنقل قول:
صبانت خوبه..
از شرک های اصفهان هم آرایافون ادعا 2 مگ سرعت داره
در کل به همه شرکت های سر بزنید ! یکیش نیازتون رو برطرف میکنه:n02:
دوستان کسی مثلا میخواد سایتی خارجی رو باز کنه مشکلی نداره من اصلا باز نمیشه سایت خارجی بعد من league of legends بازی میکنم 1 دقیقه تو بازیم بعد دیسکانکت میشه بعدش هم میگن هیچ مشکلی نداره
چند روزه وی فی چن واسه من از کار افتاده (روی تبلت اندرویدی). برا شمام همین وضعیته ؟
امروزم که باقی فیل کشها رو زدن . فیل کشه کانکت میشه اما یه لینک باز میکنه و از کار میفته . انگاری این deep packet inspection !!! رو دوباره روشن کردن !!!
پ.ن : راستی من شنیدم آریافون مال اط لا عاته . مخابراتم که مال س پ ا ه . خلاصه سور و ساتی برپاست!
نقل قول:نقل قول:
من هم Dota2 بازی میکنم مشکل مشابه دیدم و همه ایرانی ها هم اکثرا این مشکل رو داشتن، پیگیری که کردم این بود که از باقی نرم ازفزار ها هم استفاده کردم و دیدم که هر نرم افزاری که با خارج در تماس باشه کانکشن اون به صورت هر ۳۰ تا ۴۰ ثانیه قطع میشه میتونید از psiphonee یا fg هم تست بگیرین نتیجه رو ببینید که هر ۳۰ ثانیه قطع میشن و باید دوباره به صورت دستی از نو راه اندازی شن یکی از دوستم میگفت این فیلترینگ جدید مخابراته که احتمالا همینجور بمونه که کسی نتونه از فیلتر شکن و غیره استفاده کنه
ارور اصلی که من تونستم بهش دست پیدا کنم اینه: connection reset by peer 10054
که این قضیه احتمال این موضوع که دست فیلترینگ تو کار رو بیشتر میکنه (شاید پایلوت فیلترینگ رو تغییر دادن) ! امیدوارم فقط ی مشکل زودگذر باشه :n27:
من خودم هم تو خونه هم تو دانشگاه این مشکل رو دیدم
خونه:شاتل،مخابرات
دانشگاه صنعتی اصفهان
لطفا بقیه هم در صورتی که همچین مشکلی دارن یا ندارن با ذکر نرم افزارشون بگن که چجوریه مشکلشون و اینا :n02: :n12:
من هم همين مشكل را داشتم . وقتي ميخوام سايت باز كنم يا بازي كنم
اينترنت هر 20-30 ثانيه يه بار قطع ميشه دوباره وصل ميشه
ساده ترين راه حل اينه يه برنامه بذاريد دانلود بشه ، ميبينيد شروع به دانلود ميكنه يهو سرعت صفر ميشه بعد 2-3 ثانيه دوباره شروع به دانلود ميكنه و همينطور تا اخر
اول زنگ زدم به پشتيباني گفت 2 حالت داره ، يكي اينكه يه چيزي داره به خططتون نويز ميندازه يكي اينكه مشكل از مودم هست
تجربه اي كه خودم داشتم اينه وقتي سيستم را ريستارت ميكردم ! مشكل حل ميشد !
دمت گرم بابا عجب راهنمایی کاملی بود!!!! خوب داداش اگه حالشا داشتم که نمیومدم اینجا سولا مطرح کنم....میخوام ببینم بقیه چی تجربه کردند و چی پیشنهاد میدند؟؟؟
یعنی شرکتی هست که شبانه رایگان داشته باشه؟؟!!! تو اصفهان؟؟؟
اگه باشه که خیلی خوبه!!! سرعتش چقدره؟؟ قیمتش خوبه؟؟ یا مثلا اگه بخوای از روزانش استفاده کنی تلافی شبانشم در میاره سرت؟؟؟!!!
پرتکلها و پرتها محدود و بسته شده و این سراسریه!:n27:نقل قول:
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه که اینقدر مردم خصوصاً جوانها رو اذیت میکنن
من با نرم افزار گارنا cod 4 انلاین بازی مبکنم از دیشب تا حالا به طرز عجیبی روم ایران خلوت شده. از 200 تا شده 20 تا.
چرا اینقدر کاربران اینترنتی رو اذیت میکنن :n21::n21::n21::n21:
چه مرگتونه اخه :n21::n21:
دقیقا مشکل من همینه و تمام این مشکل هارو مثله بقیه که گفتن دارم سرور های گیم رنجر 200نقل قول:
league of legends خیر سرم بازی میکنم هر 30 ثانیه وسط بازی قطع میشه فقط دعا دارم میکنم بن نشم
google حدود 10 دقیقه طول میکشه یه چیزی رو سرچ کنه
عامل اصلیش همین port هاست که فیلتر کردن
و اگه یه چیزی دانلود بزاریم خوب میشه ولی همش که نمیشه دانلود باشه
منم به پشتیبانی زنگ زدم گفت هیچ چی نیست
انشاا..
خوب بشه
لعنت به اون کسی که این مشکلو درست کرده اخه چرا گوگلو فیل کردید؟
سلام دوستان من چند دقيقه پيش توي يه سايت يه كم ناجور بودم كه يه دفعه اين پيغام از طرف nod 32 internet security برام اومد
5/5/2013 04:37:58 ب.ظ Detected Port Scanning attack
منم سريع از اينترنت اومدم بيرون آيا خطم داشته كنترل ميشده؟:n29::n29:
اگه سایت پ و ر ن و بوده که غمت نباشه ! خود ح ک و م ت ی ا این سایتا خوراکشونه و فکرشونم که پر از ایناس :لول البته مواظب باش چون ممکنه اون سایت آلوده باشه و بخواد هکت کنه . (از امنیت شبکه سررشته ای ندارم البته)نقل قول:
اگرم سایت سیاسی بوده بهتره بگی چه سایتی بوده . این یکی خطریه :لوووول
ای بابا انتخابات نخواستیم هرکس رو میخواید رییس بکنید، اما اینترنت رو وصل کنید
ایول حرف قشنگی زدی "هر کی رو میخواید رییس کنید" :LOLنقل قول:
از من ظهر خوب بود اما بد از ظهر ترکید...ای بابا رییس جمهور معلومه دارن کاندیدا ها رو مشخص میکنن.نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستانی که با گوگل و سایت ها مشکل دارن (بجز فیسبوک)
خیلی راحت میتونن از مرورگر Opera استفاده کنن.
با گوگل و سایت های جست و جو هیچ مشکلی نداره
توی یزد هم دقیقا همین مشکل قطع و وصل شدن از دیروز بوجود اومده!!
البته همین یه دقیقه پیش هم B.B.C اعلام کرد مشکل سراسریه!!!
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه!...تا از ریشه نزننش بیکار نمیشینن!!!
ممنون:n16::n16:نقل قول:
این گندکاری فیل!!! جدید ترکیبیه از DPI و یک چیز دیگه که خیلی براشون جواب داده . قبلا که فقط DPI بود فشار زیادی روی اون کامپیوتر یا ابرکامپیوتری که مسئول این کار بود میومد . واسه همین به نظر میومد نصف شب ها بخشی از ترفیلینگ رو از کار مینداختند و بعضی چیزا درست میشد . مثلا اگه سرعت وی فی چن کم بود درست میشد یا مثلا برخی فیل کشها درست میشدن اما الان با این روش جدیدشون پیداس بار اون سیستم کم شده که حتی نصف شب هیچکدوم از فیل کشها کار نمیکنه .
همهء این مشکلات اخیر هم کاملا زیر سر یک شورای منحوسیه به نام شورای عالی فضای مجازی که یکی دو ساله از سوی شخص اول مملکت (اسمشو نبر !!!) که در جایگاه خدا نشسته!!! تشکیل شده و مسئولیتش اینه که کاریو که وزارت ارتباطات با شل کن سفت کن انجام میداد (تبدیل اینترنت به اینترانت) رو با مشت آهنین انجام بده . اسم این شورا رو گوگل کنید میبینید هر چی آتیشه از گور این شورا بلند میشه .
گریهء حضار برای مظلومیت شخص اول !!!...
راستی طرفای سه بامداد همین امروز اینترنت من کلا هیچ سایتی رو به جز اون سایت مشترکین مسخرشونو باز نمی کرد . بقیه هم چنین مشکلی داشتن؟ اصلا کسی تا این ساعت بیدار بوده؟! :)
آره هیچ سایتی باز نمیکرد بجز چند تا سایت ایرانی:n21:نقل قول:
من کلا دانلد شبانم دو شبه داغون هست
توی روز هم که دم به دقیقه قطع میشه البته قطع ارتباط نمیشه ولی صفحه هم باز نیمنه بعد مثلا 30 ثانیه تست میکنی خوب شده
سیسیکم هم مشکل دار شده با این اوضاع فیلترینگ و کندی سرعت که البته بیشترش واسه اولیه
استفاده از تخفیف شبانه برای مشترکین طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان
لینک خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چیزی ندیدم کسی تست کرده ؟نقل قول:
مشترکین طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان می توانند از ابتدای اردیبهشت ماه سال 92 می توانند از تخفیف شبانه استفاده کنند .
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان هر گیگا بایت حجم ADSl طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان از 25000 ریال به 35000 ریال تغییر یافته است . بنابر این گزارش مشترکین این طرح از ساعت 2 لغایت 6 بامداد از سی درصد تخفیف شبانه نیز می توانند استفاده کنند .
لازم به ذکر است در صورت خرید هر گونه حجم اضافه این مبلغ با 6 درصد مالیات ارزش افزوده اعمال می گردد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت کلا رو هواس شماها فکر دانلودید؟!!!! کل فیل کشا رو نابود کردن تو یه همچین اینترنتی کم اهمیت ترین چیز دانلوده .نقل قول:
این شورای عالی فضای مجازی منحوس داره با سرعت نور پروژهء کره شمالیزه کردن اینترنت در ایران رو اجرا میکنه .
عزیزان کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟!! دمتون گرم....نقل قول:
گند زدن به اینترنت یه ایمیل نمیشه چک کردن اه:n21:
دوستان اگه راهی واسه این اوضاع پیدا کردن ما رو هم خبر کنن:n13:
فعلا راه حل درست حسابی وجود نداره . باید منتظر بود تا برنامه نویسان فیل کشها برای این مشکل جدید راه حل ارائه بدن ..نقل قول:
در برخی سایتها دو سه تا راه حل دیدم اما کاملا مشخص بود ایمن نیست و تنها دنبال بدست آوردن یوزر و پسورد و دزدیدن اطلاعات کاربران اون روشها هستند ..
سلام
بچه ها یکی از آشناها میخواد سپاهان شهر ADSL بگیره
چی بگیره ؟ مصرفشم بالا نیست 128 براش بسه
گفتم فقط از مخابرات نگیره :n02:
باید ببینه سرعت واقعی سرویس چقدره؟ مثلا ۱۲۸ مخابرات دزد در حقیقت یک مگه . (توی سپاهان شهر دو مگه)نقل قول:
حالا اوشون از هر شرکتی خواست بگیره قبلش باید اینو ازش بپرسه . اگه سرعت واقعی ۱۲۸ باشه به درد نمیخوره .
به نظر من سرعت واقعی حداقل باید ۵۱۲ باشه.
در مورد شرکت ها هم تا جایی که شنیدم صبانت و شاتل بد نیستند . (هر شرکت داغونی باشه بیه از مخابراته!) برای مقایسه باید بری سایت خود این شرکتها و تعرفه هاشونو بخونی . اگه مطمئنی مصرف این بنده خدا زیاد نیست ، سرویس اکوی شرکتها رو باید بگیره .
سلام دوستان. من قبلا اینترنت منخابرات داشتم. بعد اسباب کشی کردیم و خونه جدید رفتیم. و دوباره 2020 زنگ زدم و ثبت نام کردم و خط هم برام رانژه شد! و از همون یوزر و پسووردی که شماره تلفن خونه قبلی بود استفاده میکردم و میتونستم کانکت بشم! اما یه چند روزه که دیگه با اون یوزر و پاس نمیشه کانکت شد! و ارور 691 میده! کسی از دوستان میتونه بگه الگوی یوزر و پاس شرکت مخابرات به چه صورت هست!؟ الگوی قبلی که به صورت 311 و بعد شماره تلفن خونه بود! اما ظاهرا الان که میزنم جواب نمیده! کسی از دوستان اگه الگو رو بهم بگه ممنون میشم!
شما چرا تماس نمیگیرید پشتیبانی؟نقل قول:
الگو؟
اول کد شهر بپد بعد شماره خونه....اگرم مودمتون رو در حالت اتوماتیک کانغیگور کنید دیگه به ساخت کانکشن نیاز ندارید.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2