كدوم دستگاه بيشتر پيشنهاد ميشه؟؟xvision يا elcomex ؟؟برام مهمه كه فايلهاي اچ دي و تر جيحا فول اچ دي رو اجرا كنه...اگه ممكنه مزايا و معايب اين دوتا رو مقايسه كنيد...نقل قول:
Printable View
كدوم دستگاه بيشتر پيشنهاد ميشه؟؟xvision يا elcomex ؟؟برام مهمه كه فايلهاي اچ دي و تر جيحا فول اچ دي رو اجرا كنه...اگه ممكنه مزايا و معايب اين دوتا رو مقايسه كنيد...نقل قول:
همه چیش خوبه . منتها یکم جدیده . همین یعنی تجربه ی استفاده ازش رو نمیشه زیاد تو نت پیدا کرد و کار رو سخت میکنه.نقل قول:
سلام
ممنون از دوستان كه لطف كردند و راهنمائي كردن ازشون تك تك تشكر ميكنم
چند سوال داشتم ممنونم از جوابي كه لطف ميكنيد
اگه صدا سيما هنوز خيلي راه داره تا پخش 1080 آي حالا پي بماند چرا بعضي دنبال دستگاهي هستند كه فول اچ دي داشته باشه
دستگاههاي گرون قيمت 200-300 تومني تو بازار هستند و چه قابليتهائي دارند؟
صرف نظر از قيمت دستگاهها با برند شناخته شده سامسونگ و سوني و....وجود دارند تو ايران
با پوزش يك سوال ديگه قابليت تصوير در تصوير سخت افزاريه يا نرم افزاري ممكنه تو يكي از آپديتها اين قابليت گنجونده بشه در صورت نرم افزاري
نه چه مشكلي پيش بياد! خيلي از بچه ها پلير داشتند و براش سيستم صوتي جم كردن.نقل قول:
الان يه پلير روز بخره, سال ديگه برا سيستم بخره
براي استفاده از اين دستگاه به چه نوع آنتني نيازه؟؟؟؟نقل قول:
فرق مدل 333 با 131 چيه؟؟؟
کسی نمیدونه از کجا میتونیم بفهمیم منطقه ای که توش هستیم تحت پوشش سیگنال هست یا نه؟ منظورم اینه که تمام شبکه ها را بگیره.:20:نقل قول:
انتن شاخه ای UHFنقل قول:
به طور دقیق بررسی نکردم . اما عجالتا کابل HDMI نداره 131 .
با سلام
برای ست کردن با 50vt30 چه سینمای خانگی پیشنهاد میکنید تا یک تومن با تشکر:31:
اساتید عزیز
لطفا یک دستگاه Blu-ray Player که بشه بهش هارد وصل کرد و یا دستگاه Media Playerی که بشه بهش بلوری درایو اضافه کرد به بنده معرفی بفرمایید.
اگه فایلهای Flac و زیرنویس srt رو هم ساپورت کنه دیگه عالیه.
میخوام با پلاسما 50VT30 و سینمای DENON 1311xp ست کنم.
پاسخ سوال ها تون :نقل قول:
1)برای اینکه با کابل HDMI ست تاپ باکس رو به تلویزیون وصل کنند و دردسر صدا و تصویر و سیم های 3 رشته ایی رنگی رو نداشته باشن
2) معمولا این دستگاه ها امکاناتی مثل قابلیت وایرلس و ... دارند بیشتر امکانات جانبی قوی تری که شاید خیلی بدرد کاربری های خانگی نخوره و واسه مکان های تجاری بهتر باشه
3) والا در مورد سامسونگ و سونی من چیزی نشنیدم و تا بحال هم ندیدم ولی از مارک های معروف ساخت تجهیزاتی گیرنده ممماااهههووواااررره ایی starx هست که من دستگاه اش رو دیدم , ست تاپ باکس خوش ساخت و پر قدرتی بود . قدرت دریافت بالایی هم داشت ( قابلیت نمایش فایل های مالتی مدیا رو هم داشت )
4) قابلیت تصویر در تصویر ترکیبی از امکانات نرم افزاری و سخت افزاریه . نرم افزاری صرف نیست .
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
زنگ بزنید صدا و سیمای استانی که در اون زندگی می کنید و بپرسید منطقه شماد تحت پوشش کدوم شبکه هاست ( ساده ترین راهش اینه ) :20:نقل قول:
دوستان نظرتون درباره این دستگاهه چیه :
Egreat R200S 3D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن بهترین وسیله به عنوان پلیر چی هست؟کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?396
با سلام خدمت شما عزیزان.
من میخواستم بدونم این دستگاه لومیکسی 1007 زیرنویس srt رو با mkv راحت پشتیبانی می کنه یا نه؟
قیمتش چنده؟
من کاملا گیج شدمو2تا سایت Cnet and TRUSTED REVIEWکه خیلیم معتبرن کاملا متفاوت به اینها رای دادن.کمک.....ONKYO DAR cnet rotbe5[very good] amma dar TRUSTED REVIEW ONKYO 609 ROTBE 1[10 AZ 10]....PIONEER dar CNET.COM ROTBE exelent 2vom shode........میدونید جالب اینه سونی توی هیچکدوم حتی ریویو هم نداره.؟؟؟؟؟؟؟اما توی بقیه 7از 10 داره.کلا چرا حرفی از av reciverسونی نیست
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اگه سونی سراغ دارین محلو قیمت و نظرتون چیه؟
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
رکد:http://reviews.cnet.com/best-av-receivers/
بین دوستان اگه کسی جایی رو می شناسه که توی کار فروش و واردات بلوری های oppo هست یه خبری بده. چون واقعا محشر هستن . مخصوصا مدلای سال 2011 .
mkv با زیر نویس رو تست نکردم . تو هفته اینده تست میکنم نتیجه اش رو میگم.الان که تو بازار کم یابه . اما از 70 تا 75 قیمت میخوره/نقل قول:
سلام.نقل قول:
من صدای 920 رو گوش ندادم ولی هر دو که روی 6 اهم خروجی یکسانی دارند.تفاوت های دیگشون توی ورودی ipod و upscal و return chanel و 7 کاناله بودن و multi zone بودن و تعداد در mode های صدا و .....
رایان به نظرت ارزش داره 200هزار تومان اضافه هزینه کنم؟
دوستان من هنوز سر در گمم...لطفا يه گيرنده ديجيتال كه فول اچ دي هم پخش كنه به من معرفي كنيد كه گيرندگيش هم خوب باشه...لازم هم نيست حتما xvision باشه...فقط خواهشا از برند خاصي الكي تعريف نكنيد و واقعا اون چيزي كه هست و ازش اطلاع داريد رو بگيد...
واسم مهمه كه تو بخش مديا پلر خوب عمل كنه...
كيفيت پخش صدا و تصوير خوبي داشته باشه...
كيفيت ساختش خوب باشه...
گيرندگيش خوب باشه...
و ...
با تشكر
سلامنقل قول:
اینجا همه سردرگم هستن! چون یه برند درست حسابی وارد بازار گیرنده های دیجیتال نشده. (هر گیرنده ای که تو بازار هست یه مشکلی داره)
فعلا تنها توصیه ای که به دوستان میتونم بکنم اینه که اصلا مارشال نخرید، من گیرنده ی دیجیتالش رو تست نکردم ولی با پخش ماشینش که کار کردم فوق العاده بیکیفیت هست. گول گارانتیش رو نخورید.
دوستان به زودی با یک بررسی جامع به کمک همدیگه ایشالله این مشکل سردرگمی رو حل میکنیم.
چقدر زود ؟؟من تا دو سه روز ديگه ميخوام بگيرم...نقل قول:
منظور از زود حداقل یک ماهه دیگه است . واقعا نیاز به هزینه و کار دقیق داره اینکار. چاره ای نیست . یا باید تبلیغات رو باور کرد یا باید به چشم دید یا باید یکی بتونه اینها رو کامل تست کنه . که خودش مستلزم هزینه است .
حالا من چكار كنم؟من ميخوام از يكي از آشناها بگيرم...كه فقط xvision داره...اين xvision خيلي بده؟؟يعني باهاش به مشكل بر ميخورم بعدا؟...لطفا كسايي كه xvision مدل 131 يا 333 دارن بيان نظرشونو بگن...آيا فيلم اچ دي رو راحت اجرا ميكنه؟؟؟يه جا خونده بودم كه تيك ميزنه...يا اينكه كيفيت ساختش بده...لطفا توضيح بديد...نقل قول:
بستگی به بودجه شما داره.اگر می تونید هزینه کنیدنقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون از جواب گرمتون
انگار باید حتما یه رفاقت قبلی داشته باشی تا جوابتو بدن
حداقل
هیچ...................
:19:hellooooooooooo
دوست عزیز به عنوان دستگاه پلیر تاپ اصلا از این دستگاهها انتظار نداشته باشه. در حد HD بخوای این Xvision اونقدرها هم که میگن بد نیستنقل قول:
دوست عزیز بنده که جواب شما رو دادم.شما تو قسمت نظرات کاربری از من سوال کردید من هم تو پروفایلتون جوابتون رو دادم.نقل قول:
آقای رایان برای زیر 1.200.000 و 1000.000 سینمای خانگی خوب و با کیفیت چی معرفی می کنید. هدف تماشای فیلم.
jamo 428 تو تهران موجود هست ؟ قیمتش چنده؟ با چه آمپلی بهتر برای فیلم ست می شه؟
سلام دوستان..
من کل این صفحات رو خوندم...
از بینه این 4 مدل
الکومکس mv200 2011
الکومکس mv200 2012
بلوسنس+t14
لومکسی 3605
الکومکس mv200 2012 رو تونستم تو شهرستان(ساری) گیر بیارم،فرقش با مدل 2011 اینه که از 1080p پشتیبانی میکنه...
اینم بگم ، اینجا بیشترین فروش رو این مدلا دارن..مارشال کمبو 5019،5020،5021 و takvision مدل TK-120 HD..
با توجه به همه این شرایط، الکومکس mv200 2012 بخرم خوبه ؟؟؟؟؟
کسی با الکومکس mv200 2012 کار کرده؟؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوستان آقاي برزين تو وبلاگشون يك نظر سنجي در مورد تي وي مورد علاقه ما گذاشتند. گفتم به شما هم خبر بدم :20:
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/[/HTML]
سلام دوستان
قیمت امپلی فایر denon avr-1611 با باند jamo 606 و ساب jamo 250چقدر هست؟جدا جدا قیمتش بگید...ایا مدل 1612 هم پیدا میشه؟شماره و ادرسی جایی که داشته باشه؟
شماره تلفن و ادرس فروشگاه راستین رو لطفا بدین.
سلام دوستان .
1- در تصاویر Full HD با چه فرمتی تصویر کیفیت بالاتری داره؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts? flac?...?
با سپاس.
--
مارشالهای ساری خوب جواب میدن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
چون خودم ساوری هستم و الان هم ساکن هستم جواب سوال تون رو میدم
بله . تو ساری مارشال خوب جواب داره ( کمبو هاش هم فروش خوبی دارن )
تو ساری 16 کانال ( به استثنای جام جم ) که بعد اومدن کانال نمایش قطع شد و 10 شبکه رادیویی دریافت میشه
تو ساری مدل هایی که دوستمون فرمودن
هم موجوده و هم فروش داره ولی هر جا که بری پیشنهاد اول هر فروشنده ایی xvision هست . علت اش رو هم ساخت ایران بودن و پشتیبانی قوی اش می دونند . لازم به ذکر هست , دوستان یک کم دیدگاه خودشون رو در مورد گیرنده دیجیتال تغییر بدن . گیرنده دیجیتال شبکه ها رو که دریافت کنه , پس کار اصلی اش رو درست انجام داده . حالا امکانات جانبی هم داشته باشه چه بهتر ولی نمیشه امکانات جانبی رو علت انتخات دونست . ولی من جای دوستان بودم (پس از روزها تحقیق و پرسش از خیلی از فروشندگان و حتی کارمندان فنی صدا و سیما که از دوستان خودم هستن ) دنبال مدل های متفرقه نمی رفتم و یک مدل از همین xvision رو می گرفتم . مثلا همین 333 هم از لحاظ طراحی خیلی بهتر شده و هم از لحاظ پشتیبانی فرمت و .... برای پخش صدا و تصویر .کد:الکومکس mv200 2011
الکومکس mv200 2012
بلوسنس+t14
لومکسی 3605
1.از HD با فرمت avi . دوستان توجه داشته باشن , HD یک استاندارد تصویری هست نه یک فرمت واسه همینه که واسه HD فرمت های مختلفی ارائه میشه . به طور مثال شما در تصاویر HD میگید با کیفیت HD نه با فرمت HDنقل قول:
2.هر فرمت , سایز بندی ها و استاندارهای مختلفی بر حسب اون فرمت ارائه می کنه , به همین دلیل از عبارت کدک برای بیان ویژگی های مختلف اون فرمت استفاده میشه ( کدک کلاس های مختلف یک فرمت حساب میشه )
3. تو صدا هیچکدوم از فرمت هایی که شما فرمودید بهترین نیستند . بهترین فرمت برای صدا WAV هست که با استفاده از اون دیسک های آلبوم خواننده ها رایت میشه . فرمتی با BITRATE بالا که میتونه بالاترین کیفیت صوتی رو در اختیار شما قرار بده .
..............................
سلام...نقل قول:
راستش اینطوری که از فروشنده ها شنیدم ، گفتن مارشال خوبه و کیفیت تصویر خوبی داره..
میخواستم بگیرمش،فقط به خاطر پلیرظعیفش نظرم عوض شد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوسنس تو ساری و قائمشهر نمایندگی داره ، زنگ زدم گفتن تموم کردیم ، گفتن الکومکس 2012 موجود داریم..
راجب xvision میگن که داغ میشه ، خلاصه موندم چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاظر با اینهمه مطالبی که گفته شد و تو این چند مدل موجود ، کدومشو بگیرم که هم تیونر قوی داشته باشه
هم پلیر خوبی باشه.....
ممنونم از همه دوستای عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]