معمولا چند روز قبل از انتخاب واحد پول رو واریز می کنند چون روز انتخاب واحد به خاطر ترافیک بسیار بالای سایت دانشگاه،غالبا پرداخت الکترونیکی با مشکل و خطا همراه استنقل قول:
Printable View
معمولا چند روز قبل از انتخاب واحد پول رو واریز می کنند چون روز انتخاب واحد به خاطر ترافیک بسیار بالای سایت دانشگاه،غالبا پرداخت الکترونیکی با مشکل و خطا همراه استنقل قول:
ثبت نام دانشگاه آزاد سال 90 شروع نشده یا تموم شده؟
هنوز شروع نشده ولی احتمالا تو هفته دیگه ثبت نامش شروع بشهنقل قول:
نه آخه کلا اصلا سایت باز نمیشه میگه server not found من که پول رو قبلا ریختم الان برا رفیقم میخواستم بریزم کلا سایت ترکیده فک کنم خودمم نتونم انتخاب کنم .نقل قول:
اصولا تا پایان ترم میسشه تصفیه حساب کرد.نقل قول:
زمان دریافت کارت .
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
شما در ساعات خارج از انتخاب واحد مثل شب برای ریختن شهریه اقدام کنید که خلوت تر هست.:11:نقل قول:
امروز فهمیدم که تخفیف دو دانشجویی از 15٪ شده 10٪. :9:
قانون هایی که به ضرر دانشجو هست چه بی سر و صدا تصویب می کنن.
یه سؤال: کسی که مشروط بشه دیگه کلاً تا پایان دوران تحصیلش نمی تونه تخفیف دو دانشجویی بگیره؟
تومشدهنقل قول:
گفتیم یه چنتا بسته دیگه بیارن
چارت چند تا رشته رو میذارم که اگه کسی خواست مثل خودم این همه دردسر نکشه واسه پیدا کردنش.
مهندسی نفت-بهره برداری از منابع نفت
مقطع کارشناسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندسی نفت-حفاری و استخراج نفت
مقطع: کارشناسی
مهندسی نفت-مخازن نفت
مهندسی نفت-اکتشاف نفت
مهندسی شیمی-فرآوری و انتقال گاز
سلام دوستان. كسي از زمان دقيق ثبت نام كنكور آزاد خبري نداره ؟!
سلام
خبری از ارشد آزاد نشد ؟
تازه ثبت نامش تموم شده، چه خبری باید باشه ؟نقل قول:
سلام
من پارسال کنکور دادم و مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد مبارکه تمام وقت قبول شدم ولی نرفتم الان دوباره میخوام کنکور بدم همون رشته را میتونم این کارو بکنم؟
شهریه ثابت دوترم را که ازم نمیگیرند؟
ممنون
کنکور بدی نهنقل قول:
بله ظاهرا بنده خواب بودم !!! فکر میکردم هنوز ثبت نام شروع نشده !!نقل قول:
با تشکر .
برای کارشناسی که هنوز نیومده؟
گفته بودن 28 بهمن میاد!
دوستان حذف و اضافه چند واحد میتونم حذف یا اضافه کنم؟
من الان به دلیل مشروطی:دی مجبورم8 واحد یا3درس حذف و 3واحد یا2درس اضافه کنم.می تونم؟
بعد درساهای پیش دانشگاهی رو میتونم بزارم بمونه واسه ترمهای بعد؟
بله میشه ترم بعدنقل قول:
بستگی به سیستم دانشگاه داره اصولا نباید محدودیت داشته باشه
تو بورد زده بود فقط 2درس میتونی حذف کنی.بعد از گروه پرسیدم گفتم مشروط شدم ولی گفت فرقی نمیکنه و نمیتونی بیشتر از2تا حذف کنی!!! الان نمیدونم باید چیکار کنمنقل قول:
بله میشه ترم بعد
بستگی به سیستم دانشگاه داره اصولا نباید محدودیت داشته باشه
میشه پیش دانشگاهی ها رو بزارم بمونه یعنی؟
سلام
من معادلات رو با یکی از اساتید باحال برداشتم ولی الان که رفتم توی سایت تا فرم تثبیت رو نگاه کنم دیدم جای اسمش نقطه چین گذاشته .یعنی استاده پریده؟حالا چکار باید کرد؟
سلام
من الان انتخاب واحد اولیه رو انجام دادم ، الان باید چی کار کنم؟؟؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
من داداشم رشته برق کاردانی پیوسته می خونه و این ترم ، ترم دومش هست .
دیروز که داشتیم واسش انتخاب واحد می کردیم . بعد از ثبت درس ها ، اخرش اخطار داد که چند تا درس به دلیل تکمیل شدن ظرفیت قابل انتخاب نیستند .
حالا که من امروز به سایت رجوع کردم دیدم از بین 20 واحد فقط 6 واحد اونا ثبت شده و بقیه دروس ثبت نشدن .
حالا هم سایت دیگه اجازه انتخاب واحد را نمیده و میگه در زمان تعیین شده مراجعه کنید .
حالا می خوام بدونم باید منتظر بمونیم تا توی حذف و اضافه واحد های دیگه را برداریم ؟
کلا چیکار باید بکنیم ؟؟؟
من خودم که پیام نور خونده بودم . توی حذف و اضافه می تونستیم تمام واحد های انتخابی را حذف کنیم و واحد های جدید را جایگزین کنیم .
حالا توی دانشگاه ازاد هم همینطور هستش ؟؟
دوست عزیز چون اسم شما در میان قبول شده های واحد مبارکه بوده شما میتونید برید و همون رشته رو ثبت نام کنید بدون کنکور ولی باید شهریه ثابت اون 2 ترمی رو که نرفتید به عمو جاسبی بدید؟ مثال دوست خودم که بعد از 1 ترم رفت و ثبت نام کرد البته این حرف ماله 4 سال پیش بود و مقطع هم کارشناسی ناپیوسته بود(کاردانی به کارشناسی)نقل قول:
ولی اگر میخواهید دوباره کنکور بدید و همونجا قبول بشید ٫خیر پولی بابت 2 ترم نرفته از شما نمیگیرند
اقا یکی جواب منم بده الان کلاسا پر شده یه وقت اشتباه نکرده باشم...نقل قول:
من با سييستم گلستان زياد كار نكردم ولي ديدم چطوري هستنقل قول:
بستگي داره اون واحد آزاد از چه سيستمي استفاده كنه معمولا دانشگاه آزاد يا از سيستم سيدا (نوشته خودش) استفاده ميكنه يا از سيستم سما من زمان تحصيل با هر دو تاش و يه سيستم ديگه به اسم سدف استفاده كردم بله ميتونيد توي حذف و اضافه همه رو حذف كنيد و واحد هاي جديد رو در صورت داشتن ظرفيت اخذ كنيد
من 21 انتخاب واحدم تموم شد امروزم متاخرین بود که اونم 15 min دیگه تمومه حالا من کل پول رو اینترنتی واریز کردم به حساب الان هیچ بدهی ندارم آیا نیاز هست که برم دانشگاه برایه گرفتن پرینت نهایی؟
از طریق سایت ؟نقل قول:
خوب کار تمام هست و برو تو برنامه هفتگی .. و برنامه ات رو ببین
سلامنقل قول:
برادر شما باید همون لحظه ای که یک درس رو انتخاب کردن قطعی هم می کرد که اسمش وارد لیست کلاس بشه اما در هر صورت الان فقط همون دروس قطعی شده (و اگر تایید نهایی زده تایید شده ) جزو واحداش هست.
تو حذف و اضافه می تونه حد اکثر 2 درس حذف و تا سقف مجاز اضافه کنه.
موفق باشید:20:
هیچ جوره نمیشه بیشتر از 2 درس حذف کرد؟حتی اگه مشروط شده باشی؟نقل قول:
تو حذف و اضافه می تونه حد اکثر 2 درس حذف و تا سقف مجاز اضافه کنه.
سلام م ترم 4هستم و میخوام امسال کنکور بدم! اگه قبول بشم و انصراف از دانشگاه قبلی رو بدم چقدر باید پول بهشون بدم؟ شهریه کامل ترمها؟!
سلام اين فرمول براي همه هست ؟ من فكر ميكردم اين قانون براي دانشجويان ترم 3 و بالاتر اجرا ميشه .... من اگه بخوام بعد از ترم 2 انصراف بدم بازم بايد طبق اين فرمول بهشون جريمه بدم ؟نقل قول:
نه شما فقط میری تسویه حساب میکنی، حتی تابستان هم میخوندی بازم لازم نبود
سلام.
من مي خوام بدونم تراز آخرين فرد قبولي در رشته دندان پزشکي آزاد تهران واسه سال 89 چقدر بوده؟
کسي مي دونه پارسال اين دانشگاه در اين رشته چقدر پذيرش کرده؟
اگه کسي ازش يه کارنامه داشته باشه همه اينارو ميشه فهميد.
با تشکر....
دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده
2تا از نمره های ما تا زمان انتخاب واحد نیومده بود و من بدون توجه به نتیجه اونا 19 واحد انتخاب کردم
حالا که نمره ها اومده من مشروط شدم:41: و درس ریاضی پیش دانشگاهی رو افتادم:31:
الان من باید 3 درس کم کنم تا بتونم ریاضی پیش رو اضافه کنم ولی گروه رفتم و گفت نمیتونی بیشتر از 2 تا درس حذف کنی
حالا من موندم چیکار کنم و تکلیفم چیه!!!
اگه کسی از دوستان اطلاعی داره ممنون میشم راهنمائی کنه منو:)
احتمالا تصفیه حساب.نقل قول:
ببنید درجه اول شما که مقصر نیستید که نمره ها دیر اومده.شما مقصرید؟ :20:نقل قول:
شما بر اساس احتمال و پیش بینی واحد ها رو احذ کردید.حالا نمره ها اومده و این طور شده.
دیگه خیلی وفت هست اکثر واحد ها ی دانشگکاهی محدودیت نمیزارن.
خوب بهش میگفتی من چی کار کنم به نظرت :31:
واقعا برخی اوقات چه گیرهایی میدن. یک سر پیش مدیر آموزش بروید و این مشکل رو مطرح کنید. شاید بردارن محدودیت رو به کل برای همه.
ولی مشکل خاصی نیست حل میشه :11: