من سرعت دانلودم خوشبختانه هنوز روي ٣٥٠ هست ولي آپلود از ١٢٠ اومده روي ٢٠ تا ٢٥ ....
راستي براي عيد هيچ چيزي نميده ماتريكس؟
اللّهم صلّي علي محمّد و آل محمّد
Printable View
من سرعت دانلودم خوشبختانه هنوز روي ٣٥٠ هست ولي آپلود از ١٢٠ اومده روي ٢٠ تا ٢٥ ....
راستي براي عيد هيچ چيزي نميده ماتريكس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت آپلود من کم نشده.یه زنگی پشتیبانی بزن
تایید میشه.من اکثر اوقات ظهر من با پینگ ارم نت مشکل دارم. این 2 سالی که مشترک ارم نت هستم نمیدونم ظهرا چرا اینجوری میشه....نقل قول:
اینا این طوری شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه نگاهی به مودمت بنداز ببین از آپ استریم کم شده یا خودشون با نرم افزار کم کردن....نقل قول:
كجاي مودم بايد برم؟نقل قول:
شرمنده بلد نيستم.مدل : tp-link 8901g
192.168.1.1نقل قول:
admin
admin
قسمت استاتوس
این قسمت هست دیگه.حالا کمش کردن ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز اپلودت خیلی زیاده (8هست)نقل قول:
دان استریم را 3مگ و اپ استریم را 1مگ بستن که خیلی خوبه
سر خط مودم را ببر وصل کنن و بقیه انشعابات را قطع کن و ببین اون 8 زیاد میشه اگه نشد زنگ بزن 117 اعلام خرابی کن زنگ میزنن بهت بگو نویز دارم خطم و میزان سیگنال به نویز 8 هست که خیلی کمه
اگر هم که سر خط بردی چک کردی مشکل از سیم کشی توی خونه هست و یه سیم مستقیم بکش به اتاقت
آره دقیقا نویر آپلودش خیلی بالاس. حالا جالبیش اینکه دانلودش اصلا نویز نداره . توو یه مقاله خوندم اگه نویز دانلودتون خیلی کم بود ولی آپلودتون خیلی نویز داشت مشکل احتمالا برگرده به مخابرات.نقل قول:
در هر صورت کارایی که سعید گفته اجام بده. حالا جالبتر اینکه line attention خیلی کمه.معمولا اگه snr پایین باشه باید line attention بالا باشه. کلا خط جالب و عجیبی داریاااااااااااااااااا:38:
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
آقا مشکل از ماتریکس هست. آپلود منم تا دیروز خوب بود الان که تست گرفتم خیلی کم شده
آقا به نظر شما من که صبانت دارم با این اوضاع کم شدن سرعت صبانت توی شیراز شرکت بهتری هست؟
شاتل چطوره توی شیراز؟ شبانش سرعتش مثلا با اکانت 1 مگابیت چقدره؟
اوه اوه اصلا اسم شاتل را نیار که شبها بد رقم محدودت میکنه در حد دایل اپنقل قول:
اگه رفتی شاتل باید قید شبانه را بزنی....
دزدان حلقه به گوش هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر به تاپیک شاتل اینجا و پرشین تولز بزن
ببخشید دوستان من ماتریکس 128 دارم سرعت دانلود شبانه ای 17 تا 18 فوقش 20 هست.آیا این طبیعیه؟ (اخه یادمه یکی از دوستان می گفت سرعت دانلود شبانه ماتریکس 70 تا 80 هست )
ارم نت صبح تا حالا 2 3 باز قطع شده...
ارهنقل قول:
ای تو روحشون
پینگ هم رفته بالا
هر بار هم تا 20_30 دقیقه بعدش نمیتونستم کانکت کنمنقل قول:
سلام
دوستان حوالی سردخانه کدومشون بهتر جواب میدن؟
اصلا از دوستان کسی هست که تو این منطقه باشه؟
از چه شرکتی سرویس میگیره و سرعتهاش(دانلودش) چنده؟
ممنون
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
سلام
دوستان حوالی سردخانه کدومشون بهتر جواب میدن؟
اصلا از دوستان کسی هست که تو این منطقه باشه؟
از چه شرکتی سرویس میگیره و سرعتهاش(دانلودش) چنده؟
ممنون
سلامنقل قول:
من هستم
پیش شمارت چنده؟
72 یا 74؟
اگه 740 هستی چون کافو هست فعلا اسیاتک سرویس میده
اگه 72 هستی که بیشتر شرکتها سرویس میدن بجز همیار
شاتل هم به هیچ وجه توصیه نمیشه
دوستان ارم نتی چه خبر از پینگ و time out
امروز بازم یکی دو ساعتی قطع شد پینگ هم بالاست 330نقل قول:
تایید میشه...نقل قول:
دوستانی که در منطقه مخابراتی ایمان شمالی هستن لطفا بگید از چه isp استفاده میکنید
و دانلود شبانتون چطوره و سرویستون رو هم بگید
ممنوننقل قول:
درخواست خط دادیم(من شیراز نبودم خیر سرم سربازم)نمیدونم پیش شمارمون چنده.
این که گفتید کافو یعنی چی؟
شما خودتون الان از کدوم شرکت اکانت گرفتید اگه میشه سرعت های اسمی و واقعی اکانتتون رو هم ذکر کنید؟مثلا سرعت متوسط دانلودتون چنده؟
من امسال که جهرم بودم از اسیاتک اکانت گرفتم سه ماهه فقط 20 هزارتومن واقعا ازشون راضی بودم .اکانت 128 گرفتم سرعت دانلودم هم معمولا حدود 80 تا 100 بودش شبانه هم دوروبر 50 بود.
اگه میشه دو سه تا شرکت که هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ قیمتهاشون مناسبن رو پیشنهاد بدید
از دوستان کس دیگه ای نیست که تو این حوالی باشه؟
فیبر نورینقل قول:
اسیاتک
همه سرویسهاسشچه 128 چه 2مگ سرعت روزانه و شبانش یکیه روزانه را 3مگ بستن برای من شبانه هم اگه چندتا لینک از چند سرور خوب بگذاری سرعت 90 هست ولی پینگ بالا و قطعی زیاد داره
شاتل را هم که اصلا طرفش نرو که باید بیخیال شبانه بشی با این محدودیتهایی که شبها اعمال میکنن
همیار هم خوبه که اینجا را ساپورت نمیکنه
ماتریکس هم خوبه از دوستان امارشو بگیر
دوستان لطفا جواب بدهید ممنوننقل قول:
دوستان اسیاتکی
شما هم امشب تغییرات محسوسی تو سرعت حس کردید؟:8:
دوستان اسیاتکی
شما هم امشب تغییرات محسوسی تو سرعت حس کردید؟:8:
باز هم سیستم قاطی کرد :5:
4 گیگ ناقابل :27: لطف کرد :31:
نقل قول:
کمه. حداقل باید 70 تا 100 باشه ...
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
دیگه شبانه دانلود ندارم... 1 ماه هیچی دانلود نکردم... چی شده؟؟؟ زیاد شده؟؟نقل قول:
اره تا 220 هم میومد فکر کنم شانسی بوده:18:نقل قول:
از این کارا نمیکنن اینها
چشمش نزنیم پینگ ارم نت امروز خوب بود
بله کاملا افتضاح تر شده ... اینترنت من که 24 ساعته دیگه قطع شده .... شبانه هم که قبلا 90 بود حالا تا ساعت 3 قطعه بعد از 3 یا سرعت 10 تا 20 دانلود داره ....روزا هم کلا قطعه بدون هیچ نوع وصلی ....نقل قول:
دیشب میخواستم دانلود کنم با ارم نت اما متاسفانه اینقد تایم اوت میداد اعصابم خورد شد بیخیال شدم...
عجیبه بعضی میگن سرعت شبانه اش رو افزایش داده .... من که چیزی ندیدم ............
دوستان گل شیرازی پیشاپیش عید نوروز رو بهتون تبریک میگم.... امیدوارم توو سال جدید سرویسای اینترنت شیراز بهتر از گذشته بشه....
سلام
سایت ارم نت باز نمیشه؟ارم نت عیدی نمیخواد بده؟
من از ماتریکس دارم ! واقعا که گنده ... میخوام عوضش کنم ، از کجا بگیرم ؟ مخابرات ـم هم سلمان هست ... !
چـــرا اینـــا هیچیــــ عیدیـــــ ندادنـــــ ....