فیزیک پیش اول انرژی اتمی خوب هست ؟
من واقعا مشکل دارم با فصل اول و دوم فیزیک پیش 1
سلام ...من برای آموزش از انرژی اتمی استفاده میکردم((چون متاسفانه گیراییم سر کلاس درس صفر درصد بود)) برای تسلط هم اول تستای آبی قلم چی که برای دیفرانسیل واقعا فوق العاده هست چون تستای دیفرانسیل کنکورو که نگاه کنی تقریبا اکثرشون ایده هاشون تکرار سال های قبله بعد از اون من یه دور آموزش خوشخوان رو هم سریع یه مروری می کردم و می رفتم سراغ تست های خوشخوان وقت کردی تستای خود انرژی اتمی هم خوبه..دیگه از این مرحله به بعد هرچی دم دستت رسید بخون واقعا دیگه اینجا ها حساسیت روی کتاب بی موردهمثلا 20 آزمون موسوی خوبهنقل قول:
آقای sina oonline
شما برای دیفرانسیل چی خوندین؟؟؟؟؟
و فیزیک پیش دانشگاهی
فیزیک پیش دانشگاهی من چون سر کلاس چندان بازدهی نداشتم آموزش انرژی اتمی رو میخوندم که انصافا فوق العاده هست بعدش تستای اموزش انرژی اتمی بعد هم تستای کتاب سفید گاج که همون تستای کنکوره بعد هم تستای تکمیلی انرژی اتمی و بعدش هم دیگه چندان مهم نیست چی بزنی من خیلی سبز زدم ...یه کتاب فار هم خریدم که آکبند آکبند موند و یک کلمشو نخوندم ولی بعضی ها باهاش حال می کنن
من که بهتر از این پیدا نکردم دوستان رو نمی دونم؟؟؟نقل قول:
ببین کتاب 2 قسمته. قسمت زبان سوم و قسمت زبان پیش.نقل قول:
ترجمه ی دروس رو به طور کامل داره.
برای هر درس در حد اکثر 2 صفحه گرامر رو به صورت کادر کادر(در هر صفحه 4 کادر وجود داره) به صورت فوق العاده (از نظر من)
توضیح داده.
بعد تست های لغت و تست های گرامر داره از همان درس + پاسخ تشریحی.
باران جان باز هم تصمیم با خودته ولی من این کتاب رو بسیار عالی برای کنکور ارزیابی میکنم.
:11:
سلام.نقل قول:
راستش با اینکه اسم تاپیک جزوات دانشگاهی هم هست ولی اینجا مدتهاست که فقط سر و کله ی کنکوری های کارشناسی پیدا میشه:46:
تاپیک های دیگه ای هست که به دردتون بخوره. لیست تاپیک های موجود در قسمت اموزش عالی رو نگاه کنید. پیدا میشه.
:11:
من عربی گاج سفید خریدم ولی الان پشیمونم چون تستاش به صورت مبحثی هست
من کتاب تست میخوام که مبحثی نباشه آزمون بندی باشه
به صورت جامع
؟
سلام
این دو کتاب رو میخواستم
شبکه های کامیپوتری تنن باوم
سیستم عامل تنن باوم
ترجیحا فارسی
ممنونم
قیمت این دو جلد کتاب هرجلد چند تومان است؟برای یکی از دوستانم میخواهم بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام می بخشید من می خوام برم کتاب بگیرم رشته ریاضیه بعدش می خوام کتابایی بگیرم که اولا مفهومی توضیح داده باشه یعنی خیلی مفهومی ودوم این که سطحش از کنکور بالاتر باشه فعلا تست نمی خوام آموزش مفهومی فقط . کمکم کنید برادراااا خواهرااااااا.نقل قول:
سلام من برای همه ی درس های رشته ی ریاضی کتاب می خوام کتابی که مفهومی توضیح داده باشه وبالاتر از سطح کنکور باشه
کتاب های جمع بندی نوبل به صورت آزمونی هستش بعضی از دوستام استفاده کردن و راضی بودن ولی من چون استفاده نکردم نمیتونم نظر بدم ولی کتابی که سازمان سنجش میزنه و کنکور های سراسری داخلشه فکر می کنم خوب باشه...به نظر من برای درس عربی تست تالیفی زدن اشتباه محضه شما اگه فقط کنکور بزنی به راحتی می تونی دست طراح رو بخونینقل قول:
من عربی گاج سفید خریدم ولی الان پشیمونم چون تستاش به صورت مبحثی هست
من کتاب تست میخوام که مبحثی نباشه آزمون بندی باشه
به صورت جامع
؟
تستای خارج از کشور رو هم برای گروه های آزمایشی غیر از گروه خودتون(چون برای گروه خودت توی دوره جمع بندی لازم داری) بزنین خوبه..........
گاج سفید رو هم به نظرم بزنی خوبه ها چون برای ازمونای قلم چی و اینا که مبحثیه شاید بتونه کمک کنتت
حالا که من وضع فیزیک پیش 1 هم خرابه
فار بگیرم ؟ خیلی سنگین نیست؟
یکم توضیح بدین در موردش چه جوریه
چرا چاپ جدیدشو که یک جلدی نمی خری؟نقل قول:
نقل قول:
سلام .
من امسال هم میخوام در رشته ی ریاضی و هم کنکور زبان تخصصی شرکت کنم. برای همین برای درس زبان تحقیق کردم و دارم این کتابا رو می خونم و به شما توصیه می کنم که شما هم بخونید.:
گرامر کاربردی زبان + واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی و مهارت متن خوانی (موالف این کتابها :دکتر شهاب اناری)
البته باید بر زبان 3 و پیش دانشگاهی تسلط داشته باشی که بازهم کتابهای اقای شهاب اناری رو معرفی می کنم.:11:
دوستان میشه بگید برای گسسته چی خوبه؟
[QUOTE=B a r a n;5417080]کتاب زبان شما چیه؟
ممنون بابت معرفی کتاب ها
البته من خودم خیلی دوست دارم که زبانم فقط محدود به کنکور نباشه در اوقعا مطالعه خارج از کنکور برای تقویت زبانم [/QUOTE
سلام
کتاب خیلی سبز دارم اما چون زبانم ضعیفه مبتکران می خوام بگیرم
504واژه هم خوبه
قیمتش چنده؟چند صفحه هست؟نقل قول:
فقط پیش دانشگاهیه؟یا سوم هم داره؟
یه توضیح میدی؟
این که گذاشتم خود سایت مبتکران گذاشته بود
با تشکر
کتاب زبان 3 یک جلدیه و زبان پیش 1 و 2 هم 1 جلدی + 1 DVD ولی من خودم این کتاب رو ندیدم چون هنوز تو شهر ما نیومده و منم فعلا عجلهای واسه خریدش ندارم. ولی هستن اینجا دوستانی که خریدن این کتاب رو . میتونی ازشون بپرسی.:11:نقل قول:
تشکر فکر کنم این کتاب را میفرمائیدنقل قول:
زبان انگليسي پيش دانشگاهي 1 و 2 دكتر شهاب اناري همراه با دي وي دي تكنيك هاي درك مطلب انتشارات مبتكران120,000ريال
در پدرام بوک پیدا کردم
زبان انگليسي پيش دانشگاهي 1 و 2 - ويرايش جديد ( تك جلدي )
مولفان : دكتر شهاب اناري - دكتر بهداد بهداديان - منصور عظيمي - منصور عظيمي - عليرضا حمزه
همراه با دي وي دي آموزش تكنيك هاي درك مطلب
- آموزش گرامر به ساده ترين و كامل ترين شكل
- پرسش هاي چهار گزينه اي تاليفي با كيفيت هدفدار و درجه بندي شده و نيز تست هاي كنكورهاي سال هاي گذشته
- كادر هاي آموزشي در پاسخ هاي تشريحي ، ايده آل براي مرور سريع
- آموزش واژگان و اصطلاحات به صورت دسته بندي شده و موضوعي به همراه مثال هاي رايج و پر كاربرد
- پرسش هاي چهار گزينه اي تاليفي با كيفيت و درجه بندي شده كه سوالات مهم تر با آيكون هاي ويژه مشخص شده اند و نيز تست هاي كنكور هاي سال هاي گذشته
- آموزش تكنيك هاي متن خواني و حل كلوز بصورت تدريجيدر طي كتاب
متن ها و كلوز هاي تاليفي فراوان و نيز 60 صفحه متن ها و كلوز هاي كنكور هاي گذشته با ارائه روش هاي تستي
انتشارات مبتكران
برای دینی هیچ وقت کتاب خیلی سبز وگاج نخون اخه چوبشو خوردم اما آیات خیلی سبز که تو کتاب جامعشه خوب متن بایدکروشهای باشه مثل همگاماننقل قول:
راستی برای فیزیک پیش 1که سطحش بالا باشه رومعرفی کنید ریاضی گسسته آموزش چی بگیرم فقط گراف واحتمال میخوام بخونم:10:
کسی این کتابو خونده؟
اصلا به درد ما میخوره؟
من زبان فارسیم خوبه. کتاب زبان فارسی همگامان رو هم دارم. درسنامه هاشو خوندم ولی تستاشو گذاشتم واسه پاییز . می خوام زبان فارسی دریافت رو هم بگیرم. میخواستم ببینم واسه من که سطحم تقریبا خوبه دو جلدش هم لازمه یا فقط جلد 1 یا 2 ؟
به نظر من الگو خوبه خوشخوان هم همینطور گاج سفید هم بد نیست میتونی کتاب ها رو بری ببینی ویکیشو انتخاب کنینقل قول:
سلام به همه ی دوستان
ریاضی من خیلی ضعیف هست
می خوام تو کنکور حداقل 20 بزنم
چه مباحثی را بخونم همون طور که گفتم تو ریاضی ضعیفم و نمی تونم خیلی وقت برای ریاضی بزارم به خاطر همین می خوام مباحث پایه را که می شه یاد گرفت و پیچیدگی زیاد نداره و یاد بگیرم که حداقل 20 بزنم هم آزاد و هم دولتی
شما چه مباحثی را پیشنهاد می کنید ؟؟؟
و چه کتابی برای یاد گیری ؟؟؟
کلاس برم یا نه ؟؟؟
رشته ی من تجربی هست
ممنون
برای فیزیک چه تستس بزنم
از 30 سال بدم می یاد
یا نمی دونم اگر 30 سال قلم چی خوبه اون بزنم ؟؟؟
ریاضی ؟
فیزیک ؟
زیست را سبز می زنم
شیمی را مبتکران
زبانم بد نیست ولی شبقره را می گیرم
دینی را یه کتاب سبز دارم اون بزنم ؟
عربی را ایاد فیلی و گاج سفید
ادبیات را از روی کلک سبز و گاج سبز می خونم و تست را یه کتاب تست قلم چی دارم اون می زنم
به نظر شما خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
از ریاضی خیلی سبز خیلی تعریف شنیدم به نظر من لوگاریتم تصاعد تابع حد آمار بخون هیچ وقت سراغ مشتق احتمال نرو برای مباحث که گفتم کلاس بری بهتره
سلام دوستان كسي احيانا كتاب درسي تجربي ( سال دوم و سوم كهنه)اضافه نداره خيرات كنه ؟(تهران)كلي كتاب كمكي خريدم تازه فهميدم بايد كتاب درسي هم بخونم.....:13:
تشكر
[QUOTE]
[/QUOTE]
فار از ب بسم الله هر مبحثو میاد میگه با کاریکاتور و این حرفا برا همین کتاب قطوره و کمی حوصله سر بر((زود سر اصل مطلب نمیره هی کش میده درسو)) اگه فیزیکت خیلی ضعیفه فکر کنم همین برات خوب باشه با چند مرحله تست اموزشی و تثبیتی و از این حرفا......
گاج سفید از همه بهتره((مخصوصا درسنامه هاش که صد تا معلم خصوصی رو میزاره تو جیبش)) بعد از اون خوشخوان هم خوبهنقل قول:
فیزیک که سطحش خیلی بالا باشه خوشخوان هست...بنفش قلم چی هم سطحش بالا هستنقل قول:
راستی برای فیزیک پیش 1که سطحش بالا باشه رومعرفی کنید ریاضی گسسته آموزش چی بگیرم فقط گراف واحتمال میخوام بخونم
به نظرم بهتره کل مباحثو با عمق کم مثلا در حد کتاب ابی قلم چی یاد بگیرین چون کنکور هیچ وقت خبر نمی کنه از کدوم مباحث قراره سوال ساده بیاد گاهی اوقات از پیش و پا افتاده ترین مطالب سوالای سختی طرح میشه........نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
ریاضی من خیلی ضعیف هست
می خوام تو کنکور حداقل 20 بزنم
چه مباحثی را بخونم همون طور که گفتم تو ریاضی ضعیفم و نمی تونم خیلی وقت برای ریاضی بزارم به خاطر همین می خوام مباحث پایه را که می شه یاد گرفت و پیچیدگی زیاد نداره و یاد بگیرم که حداقل 20 بزنم هم آزاد و هم دولتی
شما چه مباحثی را پیشنهاد می کنید ؟؟؟
و چه کتابی برای یاد گیری ؟؟؟
کلاس برم یا نه ؟؟؟
رشته ی من تجربی هست
ممنون
[QUOTE=sina_oonline;5422317]نقل قول:
[/QUOTE]
فار از ب بسم الله هر مبحثو میاد میگه با کاریکاتور و این حرفا برا همین کتاب قطوره و کمی حوصله سر بر((زود سر اصل مطلب نمیره هی کش میده درسو)) اگه فیزیکت خیلی ضعیفه فکر کنم همین برات خوب باشه با چند مرحله تست اموزشی و تثبیتی و از این حرفا......
گاج سفید از همه بهتره((مخصوصا درسنامه هاش که صد تا معلم خصوصی رو میزاره تو جیبش)) بعد از اون خوشخوان هم خوبه
فیزیک که سطحش خیلی بالا باشه خوشخوان هست...بنفش قلم چی هم سطحش بالا هست
به نظرم بهتره کل مباحثو با عمق کم مثلا در حد کتاب ابی قلم چی یاد بگیرین چون کنکور هیچ وقت خبر نمی کنه از کدوم مباحث قراره سوال ساده بیاد گاهی اوقات از پیش و پا افتاده ترین مطالب سوالای سختی طرح میشه........
اقا سینا، برای گسسته ، انتشارات فار رو ندیده ای؟ شنیدم اون خوبه. ولی فکر کنم این جور که تو میگی گاج سفید بهتره:46:
برای فیزیک هم همون فار رو می گیرم. خوشخوان میگن سطحش بالاست. من فیزیکم در حد متوسطه .
کسی کتاب ارایه های ادبی مبتکرانو دیده ، نمیدونه چه جوریه؟من که از کلک معلم استفاده می کنم وتقریبا راضیم. ای کاش هامون سبطی یه کتاب برای ارایه های ادبی میزد. کتاب تناسب مفهومیش که محشره!!!!!!!!
من از وقتی که اون کتاب فیزیکشو دیدم دیگه از فار بدم اومد!!!بقیه درساش رو ندیدم شاید خوب باشه شایدم نباشهنقل قول:
اقا سینا، برای گسسته ، انتشارات فار رو ندیده ای؟ شنیدم اون خوبه. ولی فکر کنم این جور که تو میگی گاج سفید بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم وا.. هر کس با یه چیز حال می کنه یکی از دوستام که رفت صنایع شریف شدیدا با این فار حال میکرد.نقل قول:
برای فیزیک هم همون فار رو می گیرم. خوشخوان میگن سطحش بالاست. من فیزیکم در حد متوسطه .
حالا که اسم شریف اومد ، پس حتما همین رو میگیرم.:31:نقل قول:
سعي كن هندسه 1 و رياضي 2( بغير از بخش تابع ) رو كار كني . اين دو تا رو كار كني با آمار و مدل سازي، اقلا يه 20درصدي ميزني تو كنكورنقل قول:
براي آمار : گاج
براي رياضي 2 (بايد مال سال87باشه) : گا سفيد ( تست ) مبتكران ( آموزش )
هندسه 1 هم مبتكران خوبه ولي حجمش زياده
رياضي كه مهر و ماه يا خيلي سبز رو بگيرنقل قول:
فيزيك رمزينه
شبقره چيه ديگه ؟ :31: زبان بايد يا كتاب محوري گاج بخوني يا مبتكران دكتر انار شهابي .
كنه رو ول كن خودت برو اصلش رو از انقلاب بگير كه خودت بتوني هرچي دلت ميخواد راحت علامت بزني و نكته نويسي كنينقل قول:
كتاباي پارسال هم باشه خوبه .
بله خب اینم حرفیه!!!!!!!!!!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا که اسم شریف اومد ، پس حتما همین رو میگیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم آقای سینا .
پس من فیزیک پیش 1 رو فار میگیرم
بعد فیزیک پیش 1 یک جلدی هست یا 2 جلدی؟
قیمتش هم بگین ! : دی
سنجش آخر عمومی گاج خوبه.برای عربی تستهای کنکورا گروهای آزمایشی مختلفو بزنی بهتره.نقل قول:
:16::16::16::16::15:نقل قول:
داری اشتباه بزرگی میکنی . هنوز اول ساله کنکوریه از الان دنبال این نباش که گزینشی بخونی . من واسه 60درصد خوندم سر جلسه 30درصد زدم (البته از حق نگذریم 20دقیقه آخر رو فقط رسیدم برای ریاضی زدن) ولی منظورم اینه که فکر نکن چون میانگین قبولیای پزشکی 20درصده پس اگه واسه 20درصد بخونی مشکل حله. راحترین قسمت ریاضی آمار و احتماله. اغلب کسایی که دنبال اینن که قسمتهای راحت ریاضی رو یاد بگیرن واسه ریاضی اولین فصلی که میخونن آمار و احتماله ولی بد نیست بدونی چندساله آمار و احتمالم سخت میدن عوضش مباحثی مثل انتگرال یا کاربرد مشتق یا هندسه رو راحت میدن(یعنی همون مباحثی که اغلب بچه ها نمیخونن)نقل قول:
باز میل خودته اینا مباحث راحته ریاضی (از نظر من شاید از نظر کس دیگه اینا سخت باشه) :»
آمار و احتمال
مشتق
حد
ماتریس
لگاریتم
کاربرد مشتق
انتگرال
ریاضی: کتاب خیلی سبز + اندیشه سازاننقل قول:
ادبیاتم سعی کن موضوعی بخونی (مثلا آرایه ها رو جدا بخون+قرابت معنایی جدا و...)
بقیش خوبه (بنظر من)
یک جزوه خوب برای فیزیک 1 دانشگاه میخواستم.در ضمن مباحث اون رو هم اگه لطف کنید به صورت تیتر وار بگید ممنون میشم
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادن
sina_oonline و Alireza SM و shabeashegha
آخه من چجوری بشینم کل ریاضی را که هیچی ازش حالیم نمیشه را بخونم
اگر امسال بشینم بخونم می تونم ولی موضوع اینه که کل وقتم را می گیره
به خاطر همین وقت می خوام یک سری مباحث پایه که همه جا دخالت دارن را بخونم تا حداقل تو دانشگاه آزاد بشه 20 زد
کتاب خیلی سبز ریاضی آموزشه ؟؟؟ اندیشه سازان چی ؟؟؟
رمزینه برای فیزیک چه جوریه ؟؟؟ خوبه ؟؟؟ فقط تسته؟؟؟؟ تالیفیه یا کنکورای سالای گذشته مثل 10 سال کانون
10 کانون بهتره یا رمزینه ؟؟
از ریاضی مهر و ماه و تست قرمز را دارم
ممنون از پاسختون
كسي به شما گفت كه از الان شروع كن و كاربرد مشتق رو بخون ؟؟؟نقل قول:
آخه من چجوری بشینم کل ریاضی را که هیچی ازش حالیم نمیشه را بخونم
رياضي 2 كاملا مطالبش گسسته از هم هست . يه گاج بگير و به طور موازي با هم فصل هايي از رياضي 2 رو كه حوصلت مياد تست بزن ( البته رياضي 2 سال 1387 )
كلا بهتره به اين ترتيب بخوني :
معادلات و نامعادلات - تابع (در حد جزئي و دامنه و برد و...) - لگاريتم و مثلثات و جزءصحيح - مرور كلي انواع توابع - حد - مشتق - كاربرد مشتق - انتگرال
به طور موازي هم اين ها رو بخون :
هندسه 1 - آمار و مدل سازي - تصاعد - ماتريس - بردار
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
خيلي سبز رو نديدم ولي تعريفش رو زياد شنيدم . انديشه سازان رو اولا خدا بيامرزه ثانيا كتاب براي آموزش رياضي تجربي كه درست و حسابي باشه ندارهنقل قول:
کتاب خیلی سبز ریاضی آموزشه ؟؟؟ اندیشه سازان چی ؟؟؟
رمزینه برای فیزیک چه جوریه ؟؟؟ خوبه ؟؟؟ فقط تسته؟؟؟؟ تالیفیه یا کنکورای سالای گذشته مثل 10 سال کانون
10 کانون بهتره یا رمزینه ؟؟
از ریاضی مهر و ماه و تست قرمز را دارم
مهر و ماه تقريبا مانند گاجه . درسنامه و چندتا مثال حل شده داره با هزاران تست تاليفي آموزشي و فوق العاده و تست هاي كنكور
رمزينه براي فيزيك بسيار عالي ميباشد . اول آموزش و مثال به طور كامل ( هر مبحث 90 دقيقه ) بعدش هم تست هاي كنكور و تاليفي . البته مبتكران هم براي فيزيك عاليه ولي وقت خيلي زياد تلف ميكنه
به نظر من اون مباحثی که با حسابان مشترک هستش رو (مثل تابع و مشتق و ...) از رو کتاب آموزش حسابان عباس امیدوار بخون و بعد که خوب تمرین کردی برو سر تست. این کتاب واقعا معجزه میکنه!نقل قول:
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
میشه کمکم کنید؟ آخه می خوام یه مقداریشو تو این هفته آخر بخونم.نقل قول:
کسی نیست مرا یاری کند؟؟نقل قول:
بابا دمتون گرم:41:
کتاب آرایه چی بگیرم ؟! .... رمزینه خوبه ؟! ....
عربی ... فوت و فن خیلی سبز مباحثش چجوریاس ... موضوعی ؟! ...