یکی داره باهات شوخی می کنه و اکونتت رو می خواد -- کنه! یه مدتی بی خیال شونقل قول:
Printable View
یکی داره باهات شوخی می کنه و اکونتت رو می خواد -- کنه! یه مدتی بی خیال شونقل قول:
این مشکل من نیست. حدود 15 تا آیدی دارم که گاهی 10 تا شون رو در روز چک می کنم. بنابراین یاهو هیچ مشکلی نداره. لااقل با من!نقل قول:
اگر هم اون سوال نیست شاید به این دلیل باشه که شما وقتی ایمیل ساختی، سوال و جواب رو نوشتی و بعدا عوض نکردی. من ماهی یه بار سوال و جوابم رو عوض می کنم و یاهو چک می کنه که خودم عوض کرده ام یا نه و حواسم هست ؟
خب چجوری میشه تنظیماتش رو مثل بقیه آی دی هام کنم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما فقط کافیه یه بار وارد ایمیلتون بشید ... وقتی میخواید لوگین بشید ازتون یکی از اون سوالای امنیتی رو میخواد، یه بار دیگه واردش کنید... آی دی تون به راحتی باز میشه !
این مشکل همیشگیه منه و وقتی ایمیلم رو باز میکنم ، آی دیم هم درست میشه
preferences OR shif + ctrl + pنقل قول:
گزینه سوم سمت چپ یعنی appearance
سمت راست نوشته
for each contact show :
اینجا باید بگی آیدی رو نشون بده یا اسم رو فامیل رو
تو این قسمت که فقط اسامی ادلیستم رو به صورت اسم و فامیل یا آیدی نشون میده...نقل قول:
یه بار دیگه عکسارو آپ میکنم
اشتباه >>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکل صحیح >>>
کوتاه بیا اخوی. وقتی کسی ادد می کنه، انتخاب می کنه که به چه اسمی باشه. این اسم انتخابیش می شه. بعد شما با همون اسم ادد می کنید. حالا تا اون هست، اون اسم هم هست. شما می تونید اون اسم رو تحمل کنید یا بزنید تو کار آیدی. درست شد ایشالا؟
سوال امنیتی رو میزنم قبول نمیکنه.درست هم وارد میکنم ....:n27:نقل قول:
سلام امکانش هست یه آیدی رو توی یاهو خود یاهو گزارش بدیم و یاهو لاک کنه؟
profiles.yahoo.comنقل قول:
باید بری به پروفایلش و دکمه گزارش یا سوء استفاده رو بزنی
شاید هم حرف S نداره که من نوشته ام.
نه داداش من! شما درست بزنی که قبول می کنه. بعضی وقت ها (یعنی وقتی طرف بخواد اذیت بکنه) هکر محترم سوال امنیتی رو عوض نمی کنه ولی جوابش رو عوض می کنه. حالا هی تو بزن بعد ببین نمی شه!نقل قول:
سوال امنیتی رو 3 بار که زدم وارد بلاک 12 ساعت شدم.نقل قول:
محاله سوال امنیتی ایم فراموشم بشه.
آخه آی من اصلا اد لیست نداره کار هم باهاش نمیکنم.فقط توش از سایتی برام ایمیل میاد.سایتی کاملا معتبر.
-- کردن هم برای این ایمیل یه امر خیلی بی معنی و غیر منطقی هست.
حالا سوال امنیتی اگه فراموشم بشه و بعد از 12 ساعت که بلاک تموم شد برم پسورد هم عوض میشه؟
سلامنقل قول:
یک از مهمترین دلایل باز نشدن مسنجر پایین بالا بودن سرعت پینگ هست.
در مورد بعدی خیلی وقتا باز بودن سوسک یا چیز میز ان باعث میشه که یاهو باز نشه ( که ترفندش اینه که اول یاهو رو آن کنی بعد هیتلر روفعال کنی)
و البته وقتی چند بار پسورد رو اشتباه بزنی اکانتت رو لاک میکنه . این پیغام وقتی میاد که اکانتت لاک شده باشه ( امکان سومه. میتونه دلیلش مورد اول و دومم باشه)
-
واسه خودم این مشکل بعضی وقتا به دلیلی کم شدن سرعت اینترنت وجود داره که با یه روش حلش کردم.
تو منوی Messanger> Conection performance<internet Connection
اگه سرعتت کمه روی دیال آپ تنظیم کن
اگه نه روی Lan . خیلی وقتا مشکل کانکت نشدن رو حل میکنه!
کلا روی این دو تا گزینه مانور بده ببین مشکلت حل میشه!
غیر از موارد بالا یک بارم وقتی گزینه I can't access my account میزنین قسمت My account may have been compromised رو انتخاب کنید و دوباره سوالای امنیتی رو جواب بدین
سعی کنید از ایمیل وارد شین و پسوردتون رو تو ایمیل امتحان کنید
اون روزی که این اتفاق افتاد.من اول اومدم با مسنجر on بشم .دیدم که وارد نمیشم.آی دی دیگه ای دارم با اون امتحان کردمنقل قول:
واسه خودم این مشکل بعضی وقتا به دلیلی کم شدن سرعت اینترنت وجود داره که با یه روش حلش کردم.
on شدم.
فهمیدم آی دی اولم مشکل داره.گفتم با یاهو آن بشم و پسورد رو عوض کنم.رفتم پسورد رو عوض کنم دیدم که سوال امنیتی رو قبول نمیکنه.انگار که سوال عوض شده باشه.
سرعتم خوبه 128 هست.تنظیماتشم روی حالت دوم DSL هست .نقل قول:
تو منوی Messanger> Conection performance<internet Connection
خوب پس آی دیت بلاک شده احتمالا
من دقیقا نمیدونم بلاک میشی چقدر طول میکشه از بلاک در بیای.
ولی من یه بار اینطور شدم فکر کنم بیشتر از یکی دو روز طول نکشید . بعدش درست شد!
. یکی دیگه هم داستان این سوال امنیتی رو پرسیده بود. که عوض شده ( ینی دو تا حالت هست برای ریکاوری. یکی ایمیل پشتیبان یکی سوالا) میگفت سوالا عوض شده بود!
نمیدونم دقیقا ولی اگه میتونی از اون بخش یه عکس بگیر ببینم کجاست که ایراد میگیره!
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ به همین راحتی باشه که میشه کلی ایدی نابود کرد
قسمت سوال امنیتی رو عکس بگیرم کافیه؟
این یه عکس از قسمتی هست که بلاک شدم.
نقل قول:
اختیار دارید! چه ربطی به نابودی داره؟!! شما فقط گزارش می دید. اونها خودشون چک می کنند، اگر لازم باشه، نابود می کنند
سلامنقل قول:
قبلا با ریپورت دادن و اینکه بتونین متن یه ایمیل اسپم و Full header رو بفرستین و در صورتی که از چند تا آی پی ریپورت داده شه آیدی بسته میشد ولی من خودم هنوز موفق نشدم اینجوری آیدی ببندم
میتونین با نرم افزار آیدی کسی که می خواین رو دی اکتیو کنیدکد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/messenger11/abuse.html
این لینک ها هم برای ریپورت هستن :
کد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/helpcentral/
کد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/abuse/abuse.html
راههای اثبات مالکیت چند تاست. مثلا شما می تونید تشریف ببرید ینگه دنیا یا دفاتر منطقه ای یاهو چون ایران دفتر ندارند و ادعای مالکیت کنید. راه دیگه رمز ایمیل هست، سوالات امنیتی هست و گاهی ممکنه یاهو تلفنی هم به طرف حال بده که نمی دونم چطوری و چرا چون فقط یه بار برای من اتفاق افتاد و آخرش گفت اگه راست میگی موبایلت هم وارد کن و کد تایید فرستاد . راه دیگه به عقل من نمی رسه.
ممنون
خوب چه طوری چک می کنند ؟ یه بابای میاد هر شب به من فحش میده
اینا از کجا فحش های اون رو خبر دارن ؟
خوب. چون چند بار اشتباه وارد کردی واسه 12 ساعت بلاکت کردهنقل قول:
اگه بخوای الان از بلاک خارج بشی باید سوال امنیتی رو جواب بدی.
اگه نه باید 12 ساعت صبر کنی !
اینطوریه فکر کنم ( تا حالا واسم پیش نیومده)
ســـلام
خوب مشکل من بعد از پیگیری های زیاد حل شد و اصلا بلاک 12 ساعته یاهو در یک چشم بهم زدن کشک شد :دی
قضیه از این قرار بود که من با موبایلم وارد ایمیلم شدم و در عین ناباوری بدون هیچ مشکلی وارد شدم و بعد از وارد شدن
پسورد رو سریع عوض کردم.
بعد با کامپیوترم وارد شدم اونم با سایت یاهو ابتدا وارد شدم.
وارد بخش تنظیمات شدم و اینکارا رو انجام دادم.
چگونه سوالات و جوابهای امنیتی را در یاهو تغییر دهیم؟
برای عوض کردن سوال و جواب امنیتی (Security Question & Answer) در اکانت/ایمیل یاهو مراحل زیر را طی کنید:
۱٫ به صفحهی یاهومیل/ایمیل یاهو بروید، نامکاربری(Username) و کلمهیعبور(Password) خود را وارد کنید، بر روی دکمهی Sign In کلیک کنید؛ تا وارد ایمیل یاهو خود شوید.
۲٫ بالا سمت چپ صفحهی ایمیل، بر روی اسمتان کلیک کنید، پنجرهی کوچکی باز میشود، بر روی Account Info کلیک کنید.
۳٫ با کلیک بر روی Account Info صفحهی جدیدی برای شما باز میشود. کلمهیعبور/پسورد خود را وارد کنید و Sign In را بزنید.
۴٫ در صفحهی جدید، بر روی لینک Update password-reset info کلیک کنید.
۵٫ در این مرحله، بر روی Change Questions and Answers کلیک کنید.
۶٫ حالا، سوالات و جوابهای جدید موردنظرتان را انتخاب کنید. سپس بر روی Save کلیک کنید. مثال:
۷٫ کمی صبر کنید تا تغییرات ذخیره شود …
حالا بر روی دکمهی Done کلیک کنید.
حالا میتوانید با خیال راحت صفحهی جاری را ببندید، سوالات و جوابهای امنیتی شما تغییر کردهاند. ایمیلی برای شما (از طرف یاهو) ارسال میشود تا این تغییرات را به شما اطلاع دهد.
چطور میتونم alternate emai ام رو تغییر بدم؟
ابتدا با یاهو مسنجر لاگین بشید و مراحل زیر را دنبال کنید
گزینه Messenger و بعد My Account Info کلیک کرده وارد صفحه ای میشوید که پسورد ایمیلتان را میخواهد با وارد کردن پسورد وارد محیط تنظیمات حسابتان میشوید
در قسمت Contact Information با انتخاب گزینه Primary – Change میتوانید ایمیل قبلی را خذف و با گزینه Add Another ایمیل جدید را وارد کنید
در قسمت Sign-In and Security گزینه Update password-reset info را انتخاب کنید در صفحه جدید در قسمت Email addresses گزینه Add Another را انتخاب کنید و امیل جدیدتان را وارد کنید و در نهایت Done
بعد وارد ایمیل شدم و تمام.
فقط بخش دوم رو نفهمیدم کاربردش چیه؟
چرا Ignore نمیکنیش؟!نقل قول:
از منوی Messenger بعد Preferences بعد Ignore List بعد رو Add کلیک کن آی دی طرفو بده!
اگر منظورت را درست متوجه شده باشم :n01:نقل قول:
چطور میتونم alternate emai ام رو تغییر بدم؟
ابتدا با یاهو مسنجر لاگین بشید و مراحل زیر را دنبال کنید
گزینه Messenger و بعد My Account Info کلیک کرده وارد صفحه ای میشوید که پسورد ایمیلتان را میخواهد با وارد کردن پسورد وارد محیط تنظیمات حسابتان میشوید
در قسمت Contact Information با انتخاب گزینه Primary – Change میتوانید ایمیل قبلی را خذف و با گزینه Add Another ایمیل جدید را وارد کنید
در قسمت Sign-In and Security گزینه Update password-reset info را انتخاب کنید در صفحه جدید در قسمت Email addresses گزینه Add Another را انتخاب کنید و امیل جدیدتان را وارد کنید و در نهایت Done
بعد وارد ایمیل شدم و تمام.
فقط بخش دوم رو نفهمیدم کاربردش چیه؟
alternative email زمانی به درد شما میخوره که به فرض، شما پسورد را فراموش کردی، میتونی از ایمیل دوم استفاده کنی تا مراحل بازیابی پسورد را به ایمیل دومت بفرسته و نیازی به پاسخ دادن به سوالات امنیتی و ... نیست
کد:http://help.yahoo.com/kb/index?locale=en_US&page=content&y=PROD_ACCT&id=SLN2064
مشکل شما دقیقا چیه؟!!نقل قول:
یکی فحش میده؟ ایگنور
یا حتی می تونی آیدی رو بلوک کنی
حتی می تونی در جوابش کوبنده تر فحش بدی که چون فکر می کنم خانوم باشی، بی خیال می شم.
بهترین کار که من خودم هم همین کار رو می کنم، ایگنور کردن هست. هر وقت آف فرستاد، بال سمت راست پنجره علامتی هست شبیه ورود ممنوع خیابان. فشار بده و خلاص!
کاری بس بزرگ کردی!:n11::n02:نقل قول:
زیاد روی این بخش ها مانور ندادم. ولی خوب به نظرم لازمه واقعا واسه کسی که 10 12 ساله از یاهو ایمیل داره!:n02:
نمیتونم ایدی جدید اد کنم
دفعه بعد که ویندوز رو باز کردی و هنوز با مسنجر کاری نکردی ادد کننقل قول:
سلام
مدتیه voice و video واسه من غیر فعاله
مشکلش چیه ؟
shift+ctrl+P بزن وارد تنظیمات بی در سمت چپ بخش Video & Voice رو چک کن ببین تنظیم هستند یا غیر فعال؟نقل قول:
ســـلامنقل قول:
برای حذف Status های ID خود ابتدا در Run عبارت Regedit را تایپ کنید تا وارد محیط رجیستری شوید .
حال به مسیر زیر بروید :
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ yahoo\ pager\ profiles\{yahooID}\ Custom Msgs
دقت داشته باشید به جای عبارت {yahooID} می بایست نام آی دی خود را انتخاب کنید . در این قسمت قادرید تا Statusهایی که در یاهومسنجر از ان استفاده می کردید را مشاهده و هر کدام را که خواستید حذف کنید .
برای پاک کردن status از مسیر بالا رفتم ولی هیچ تغییری ندیدم.همچنان status هام سرجاشونن.
ورژن مسنجرم هم 11 هست.
+
مورد بعدی تایپ فارسی هست که من فارسی بخوام بنویسم مربع میزنه.سرچ کردم بعضی ها گفتن نسخه بتا باید دانلود کنم.راهی نداره غیر دانلود نسخه بتا؟
فقط نوشته های خودم مربع دیده میشن اونم واسه خودم برای بقیه درست دیده میشه چه نوشته های من.چه نوشته های خودشون.
مربع دیدن می تونه احتمالا بخاطر نصب نبودن فونت فارسی باشهنقل قول:
کنترل پنل
clock, language
region and lnguage
keybord and language
general
add ...
اینجا باید پرشین رو انتخاب کنی
ببین درست میشه
در مورد استاتوس هم چیزی نفهمیدم
یعنی چی؟
یا اینکه بی خیال
برای فارسی ننوشتن مشکل فقط توی مسنجر هست بقیه جاها فارسی دارم.نقل قول:
+
status امکان پاک کردنش هست.
I do not know
سلام دوستان یه سوالی بودب رام من یه ایدیم با موبیل و شی مسنجر و ای بادی بالا میاد
ولی همون ایدی توی pc و توی یاهو مسنجر بالا نمیاد چرا ؟
به صورت کامل Sign Out میشین از موبایل ؟؟نقل قول:
دوستان من الان به هیچ وجه نمیتونم وارد یاهو مسنجر بشم .ارور میده که internet cinection اجازه نمیده . یه همچین چیزی !!! فکر کنم از اینترنته که از مخابرات میگیرم . فکر کنم باید از طریق ------ یاهو برم که تنظیماتش رو نمیدونم !!! ممکنه کمک کنید ؟؟؟؟ ممنون .
نقل قول:
بله دوست من.. یاهو پیغام میده که لاک شده ایدی ..