شبکیه سرعتش واقعا افتضاح شده.
دانلود شبانه هم که فاجعه،البته فاجعه کمه،باید گفت فوق فاجعه :دی
زنگ زدم شرکت میگه دانلود شبانه همینه که هست.همه میخوان دانلود کنن اینطوریه.اعصاب خودمُ کنترل کردم این گوشی رو تو حلقش نکردم :لــووول
Printable View
شبکیه سرعتش واقعا افتضاح شده.
دانلود شبانه هم که فاجعه،البته فاجعه کمه،باید گفت فوق فاجعه :دی
زنگ زدم شرکت میگه دانلود شبانه همینه که هست.همه میخوان دانلود کنن اینطوریه.اعصاب خودمُ کنترل کردم این گوشی رو تو حلقش نکردم :لــووول
درود.
اینم وضعیت امروز من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به فرشاد خان همشهری هم هستیم که!:sq_8:
درود.
اینم از وضعیت امروز من :
نقل قول:
آره ، جالب شد دادا :دی
میگم شما کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟ استقلال؟
نوین نت رو از خودشون بگیرها نه از نمایندگی. گرفتیش دیگه؟
درود بر همشهری های عزیز.
اینم از وضعیت الان :
سلام اگه یه کمکی به ما بکنید واقعا ممنونتون میشم
من تا حالا صبا نت و پیشگامان داشتم صبانت که چون شبی 3 گیگ ازش دانلود میکردم گزاشتم توی لیست سیاه الان هم که پیشگامان نامحدود دارم قطعیهاش زیاد شده و سرعتش هم زیاد جالب نیست.
اگه یه شرکت خوب و درست و حسابی به ما معرفی کنید که هم سرعتش خوب باشه و هم قیمتاش واقعا صرف کنه ممنونتون میشم.:46:
سلام شرکت داده گستر سرعت 2 مگ سرعت شبانه چند میده ؟؟؟
دوستانی که میخوان نوین نت بگیرن توجه کنند قبلش از پشتیبانی بپرسن توی مرکز مخابراتیشون تا چه سرویسی ارائه میکنند.من وقتی سرویسم وصل شد فهمیدم توی مرکز استقلال بیشتر از 128 تا 512 نمیدن!!!!
نوین نت دیگه تمومه باید بریم يه جا دیگه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیزنقل قول:
من پارس انلاین را بهتون پیشنهاد می کنم
طرح 128 نامحدود 1 ماه 27000 تومان هست و پهنای باند این سرویس تا 4 مگا بیت باز هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
من پارس انلاین را بهتون پیشنهاد می کنم
سرعت سرویس 512 در طول روز بالاتر از 300 و در ساعات رایگان(شبانه حدود 250 هست)
کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
سلامنقل قول:
128 یک ماه پارس آنلاین با حداقل سرعت 300 کیلوبایت
27000 تومان
کدوم منطقه هستید؟
سلام
من بهارستان بهترین سرویس که سرعت شبانه خوبی داشته باشه یا نامحدود باشه چی سراغ دارید ؟؟؟ مرسی
حذف شود :sq_3:
حمید جان من مرکز ازادی هستمنقل قول:
در ضمن نامحمدود هم نمیخوام اخه مصرفم پایینه
128 یرعتش روی چنده در حالت محدود مثلا 4 گیگ 128
اخه میخوام از صبا نت دزد بعد از 5 سال بزنم بیرون و دنبال یه شرکت خوب میگردم که حجم دزدی نکنه
در ضمن من اهل دانلود شبانه و اینجور چیزها هم نیستم و صرفا وب گردی میکنم
ممنون اگه جواب بدی
سلام داداش فکر نکنم با این سرعت 300 کیلو بایت باشه:sq_14:خیلیه با این سرعت حتی من از صبانت که محدود داشتم نهایتا سرعتم فوق فوقش 250 کیلو بایت بودنقل قول:
من الان نامحدود 512 پیشگامان دارم سرعت دانلودش روی 64کیلوبایته((512/8=64))ماهی 23 تومن میدم بعید میدونم 300 تا سرعت بده سرویس 128 پارس آنلاین
در ضمن دوستم از پارس داشت محدودشو اما چون شبانه زیاد مصرف کرد limitedکردند سرعتشو
یه راهنمایی به ما بکن پیشگامان قبلا که سالیانه میداد خوب بود قبلا 1 مگ نامحدود داشتم اما الان فقط ماهیانه میفروشه و صرف نمیکنه:sq_19:
در ضمن منطقمون ردانی پور
سلام
لطفا يكي از دوستان لينك ليست قيمتهاي مخابرات شهر اصفهان رو بذاره ممنون
تا اونجا که من میدونم ؛ مخابرات اصفهان به صورت گیگی حساب میکنه (فاقد شبانه) و گیگی 2500 تومان روی قبض تلفن میاد.نقل قول:
نقل قول:با اجازه دوستان پیش کسوتنقل قول:
این هم لینک مستقیم مخابرات اصفهان و تعرفه ها و نوع قرارداد
ببخشید نمیدونستم چجوری باید بزارم
دوستان هیچ کس روی bridge با شبکیه مشکل نداره؟
من یا ارور 691 میگیرم یا وقتی کانکت میکنه بازم دسترسی به نت ندارم
فقط رو pppoe درست کار میکنه بعضی موقع ها این مشکل حل میشه ولی بیشتر اوقات اینجوریه پشتیبانی هم کاری برام نتونست بکنه
دوستان شبکیه بی سرو صدا دارد در سرویس شبانه تغییرات ایجاد میکند!
اولویت هم با کسانیست که تمدید سرویس انجام دادند / تغییرات جدید اینه که دیگر برای اتصال به اینترنت شبانه باید از یوزر و پسوورد جدید راس ساعت 2 استفاده کنید و گرنه مثل قبل یکسره نخواهد بود و اگر از اکانت شبانه استفاده نکنید از شارژتون کسر میشه
طرح فعلا ازمایشی است اینترنت شبانه بنده از سه شنبه هفته پیش که سرویس 1 مگ خودم رو برای یکماه دیگر تمدید کردم قطع شده و در بخش کنترل پنل حال حاضر دو حساب کاربرای براتون باز میشه یکی روزانه یکی شبانه
عزیزانی که هنوز به روش قبل دارند از اینترنت شبانه استفاده میکنند یحتمل هنوز دورشون تمام نشده به محض تمدید دیگر نمیتوانید یکسره با شروع ساعت 2 با همان اکانت قبل دانلود رایگان داشته باشید و کسر میشه
به بنده گفته شد یک n کوچک انتهای یوزر نیم فعلیتون قرار بدید و راس ساعت 2 با این یوزر وارد بشید پسوورد هم همانیست که بود اما از اونجائی که هنوز این سیستم به درستی کار نمیکنه و به قولی اصلا فعال نیست بنده از سه شنبه گذشته لنگ در هوا موندم و مدام شبها با وارد کردن n به انتهای یوزرم ارور 691 دریافت میکنم!
تماس هم که گرفتم میگویند شما و یکسری یوزها مشکل دیتا دارید و فعلا از شنبه تا حالا منتظر استعلام و رفع مشکل از طرف تهران هستند!!
تمدید کردید اینترنت شبانه پریده / از دوستان کسی هست که اینترنتش مثل من قطع شده باشه و نتونه وصل بشه اصلا این تغییرات رو شاهد بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اسما اینطوری هست:27:نقل قول:
پونصد مگ رو 2500 حساب می کنن اسمش یه گیگه:27:
دوستان شبکیه بی سرو صدا دارد در سرویس شبانه تغییرات ایجاد میکند!
اولویت هم با کسانیست که تمدید سرویس انجام دادند / تغییرات جدید اینه که دیگر برای اتصال به اینترنت شبانه باید از یوزر و پسوورد جدید راس ساعت 2 استفاده کنید و گرنه مثل قبل یکسره نخواهد بود و اگر از اکانت شبانه استفاده نکنید از شارژتون کسر میشه
طرح فعلا ازمایشی است اینترنت شبانه بنده از سه شنبه هفته پیش که سرویس 1 مگ خودم رو برای یکماه دیگر تمدید کردم قطع شده و در بخش کنترل پنل حال حاضر دو حساب کاربرای براتون باز میشه یکی روزانه یکی شبانه
عزیزانی که هنوز به روش قبل دارند از اینترنت شبانه استفاده میکنند یحتمل هنوز دورشون تمام نشده به محض تمدید دیگر نمیتوانید یکسره با شروع ساعت 2 با همان اکانت قبل دانلود رایگان داشته باشید و کسر میشه
به بنده گفته شد یک n کوچک انتهای یوزر نیم فعلیتون قرار بدید و راس ساعت 2 با این یوزر وارد بشید پسوورد هم همانیست که بود اما از اونجائی که هنوز این سیستم به درستی کار نمیکنه و به قولی اصلا فعال نیست بنده از سه شنبه گذشته لنگ در هوا موندم و مدام شبها با وارد کردن n به انتهای یوزرم ارور 691 دریافت میکنم!
تماس هم که گرفتم میگویند شما و یکسری یوزها مشکل دیتا دارید و فعلا از شنبه تا حالا منتظر استعلام و رفع مشکل از طرف تهران هستند!!
تمدید کردید اینترنت شبانه پریده / از دوستان کسی هست که اینترنتش مثل من قطع شده باشه و نتونه وصل بشه اصلا این تغییرات رو شاهد بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان شبکیه بی سرو صدا دارد در سرویس شبانه تغییرات ایجاد میکند!نقل قول:
برای من که فعلا این مشکل مسخره با کانکشن bridge هست که وقتی باهاش وصل میشم هیچ جا رو باز نمیکنه انگار که نت قطع هست ولی رو pppoe میذارم حل میشه ولی خوب مشکل اصلی اینه وقتی چیز پی ان رو کانکت میکنم بازم مثل وقتی میشه که گذاشته باشم رو bridge قبلا هم مشکل مشابه داشتم ولی اون دفعه اصلا وصل نمیشد و فقط ارور 691 میداد که دیگه نفهمیدم درستش کردن یا نه چون خط ام عوض شد و سرویس جدید گرفتم
ولی هنوز با شبانه مشکلی ندارم یعنی مشکل جدیدی ندارم مثل قبله:31:
مساله ای که هست اینه که همه این سرویس دهنده ها بدند و الان انتخاب بین بد و بدتره اگه از شبکیه مثلا من برم یه جا دیگه اونجا هم کلی مشکل داره
الان یه نفر که از سرویسش راضی باشه من پیدا نکردم تو اصفهان
مرسی از پاسخگوئیت دوست من منم میدونم شما مشکلی ندارید چون مطمئنا دورتون تمام نشدهنقل قول:
شما چه سرویسی دارید و کی دورتون تمام میشه؟؟؟؟
من معمولا سرویس 1 مگ معمولی با سه گیگ شارژ یکماهه میگیرم عرض کردم دوره یکماهم تمام شد یکماه دیگر تمدید کردم دیگر مثل قبل بهم سرویس ندادند و امدم روی پنل جدید که فعلا مشکل دارد !
اول تشکر بابت اطلاع رسانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من سرویس 1مگ دارم(3گیگ) و هفته ی بعد دوره ـم تموم میشه.از چهارشنبه ی هفته ی قبل تا سه شنبه ی این هفته قطعی زیاد داشتم.
قطعی در طول روز کمتر بود ولی از ساعت 11-12 شب دیگه هر 5دقیقه یکبار قط میشد.از سه شنبه دوباره سرویس پایدار شده و من این 2شب تونستم دانلود داشته باشم.
البته سرعتم رو قبلا گفتم که نهایت 25-30 کیلوبایت هستش :|
حالا این تغییرات جهت افزایش کیفیت و سرعت هست یا هیچ تاثیری در سرعت نخواهد داشت؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: من اصفهان نیستم.کاشان هستم.
موفق باشید
این تغییرات اگه در راستای کاهش سرعت نباشه در راستای افزایشش نیست:31:نقل قول:
یادمه پیشگامان هم این کارو کرد و شبانه اش خراب شد که من دو روز بعد سرویسو جمع کردم
اون مشکلی هم که داشتم انگار مربوط به ویندوز 8 میشد که و الان 7 ریختم فعلا که با bridge مشکلی ندارم
نگووووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی میخواد از این بدتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نتونستم با bridge توی ویندوز 7 کانکت بشم.شما چجوری تنظیم کردی؟؟ من هرکاری میکردم اخطار میداد.اخطارشو یادم نیست :دی
این قطعی های چند وقته شما به منطقه مخابراتی شما بر میگرده شبکیه به ندرت حداقل برای من قطعی پیدا کردهنقل قول:
در مورد کیفیت بعد از تعییرات در اینترنت شبانه هم این دوستمون درست میگه 80 درصد این تغییرات بوی مو رو از ماست کشیدن وکنترل بیشتر روی یک ساعت خاص دارد مطمئنم شبکیه گند میزنه به اینترنتش مسئول بخش خودش میگفت دعا کنید نشه خود طرف هم با این طرح مخالفت کرده اما بالا دستی ها فعلا که دنبال این کار رو گرفتند.:sq_10:
سلام اگه اینکارو بکنند به نفع اونایی که سرعتای پایین میگیرند مثلا طرف 128 میگیره اما سرعت شبانش با کسی که 2 مگ میگیره یکیه!!نقل قول:
تازه دارند کار سال پیش صبانت و میکنند.:31:
دقیقا موافقم مسئولش میگفت فعلا در حال بررسی اند برای همین اولویت بندی کردند صدا همه در نیاد که اگر طرح به جائی نرسید بقیه هم برگردند روی سیستم فعلی!نقل قول:
1 کسانی که تازه ثبت نام کردند
2 کسانی که تمدید دوره انجام میدهند
بهشون گفتم دلدرد داشتید تمدیدی هارو توی اولویتهاتون قرار دادید نمیگید طرف داره از اینترنت استفاده میکنه برنامه ریزی کاری و دانلود داره من خودم چندتا لینک کم یاب با تاریخ انقضا داشتم به دلیل قطع شدن اینترنت شبانه نشد بگیرم و مجبور به خرید ترافیک شدم. میگذاشتند طرح به یک جائی میرسید جواب استعلام وچونه زدنهاشون با تهران میومد بعد دسترسی مارو قطع میکردن وپنل جدید میدادند!
حالا کسی که ثبت نام کرده به جائی بر نمیخوره یک چند وقت شبانه نداشته باشه اما یوزر 3 ساله خیلی حرفه درگیر یک طرح بی برنامه و بیخود بشه:sq_23:
تازه اگه طرحشون هم عملی بشه با وصل شدن دوباره دیگر همین سرعت دست پا شکسته قبل هم نداریم:37:
الان هم منی که 1مگ دارم با کسی که 256داره فرقی ندارم.نهایت سرعت من 25-30کیلوبایت هستش.نقل قول:
یعنی اینا توی سیستمشون اولویت بندی ندارن که اول حق تقدم! با کاربران 1مگ بعد 512 و... ؟؟؟
قضیه صبانت چیه؟؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سرعت دانلود شبانه ـتون قبل از این قطع شدن چقدر بود؟؟؟
من شبکیه رو اطلاع ندارم اما صبا تا 4-5ماه پیش یوزر و پس جداگانه داشت.از این لحاظ که خیلی واسه من خوب بود یعنی حرف نداشت واسه کارم یعنی من که سرعتم 128 بود شبانه ها پهنام تا 2 مگ هم میرفت یعنی اکثرا شبانه پهنا روی 2 مگ بود.اما این طرح و برداشتند و شبانش و هم مثل شرکتای دیگه کردند.و مارو گزاشتند تو لیست سیاه و سرعتمون داغون شد.مجبورشدیم کوچ کنیم به یه جای دیگه:sq_8:نقل قول:
سلام
من الان از مخابرات اصفهان سرویس ۲۰۳۰ را خریداری کردم سرعت ۱۲۸.
الان سرعتش اینطوریه خوبه
ولی مشکلی که هست نمیدونم چرا نسبت به بقیه شرکتهای خصوصی که قبلا داشتم انگار فضاش زود تر تموم میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این که شبانه نداره و من که دانلود زیاد میکنم احساس میکنم به صرفه نیست برام در هر دوره ۲ ماه تا ۱۰ گیگ بیشتر نمیشه گرفت.
به نظر شما به شرکت های دیگه برم بهتره؟
پیشگامان بهتره یا پارس انلاین یا شبکیه؟ (ساکن بهارستان هستم)
مرسی
?
کسی نیست کمک کنه؟
سلام من پیشگامان نامحدود دارم تو این 4-5 ماهه که خوب بوده کارشناساش هم سریع جواب میدند شبکیه رو نداشتم اما قبلا که شبانش و میگفتند خوبه پارس انلاین هم دوستم داشت از بس شبانه دانلود کرد سرعتشو محدود کردند صبانت و هم خودم قبلا داشتم قبلا خوب بود اما الان اصلا طرفش نرید.نقل قول:
سلام
من یادمه قبلا که از پیشگامان یا نداگستر داشتم سرعتشون خوب بود ولی الان خیلیا میگن بده میخوام ببینم این مثلا بستگی به شهر داره چون من مثلا تو خود اصفهان نیستم یکی از شهرستان های اطراف هستم پس سرعتم فرق میکنه با جای دیگه؟
بعد یه سوال دیگه اینکه سرویس های اسیتک چطوره ایا همون پارس انلاین بهتر هستش؟
و سوال اخر اینکه منظور از ضریب اشتراک چیه که مثلا میگن ۱ به ۸ و اینا و ضریب اشتراک پارس انلاین خوبه؟
مرسی از همه
نبود؟:sq_3: