F دیگه تبریز نمی دن من خودم می خواستم F تمدید کنم گفت فقط G -E می دن ولی اگه اصرار کنی شاید بدننقل قول:
Printable View
F دیگه تبریز نمی دن من خودم می خواستم F تمدید کنم گفت فقط G -E می دن ولی اگه اصرار کنی شاید بدننقل قول:
همارا سیستم واقعا افتضاح کرده از ساعت 2 تا 10 صبح جمعه 1 گیگ هم دانلود نشده.نقل قول:
شما نمی دونی پارس آنلاین وضعیتش خوبه یا نه؟ من موندم این دوره تموم شد کجا برم.
این نظرسنجی همارا معلوم نیست کی عمل بشه؟ من بخوام با تمام سرعت دانلود کنم ولی رپیدشر نخوام مجانی باشه کی رو باید بیبینم. من حساب میکنم اگر سرعت قبلیم رو بدند ماهی 8 گیگ بیشتر دانلود میکنم از رپیدشر مجانی ارزشش بیشتره.
از من میپرسید برید به جون هماراتون دعا کنید ... البته منطقه به منطقه فرق داره هااا اینم بگم ... مثلا دوست من تو الهیه با کلاسیک 80 میزد من 70 یا با همین سرویس تو پاستور 120 شبا میزنه دوستم یا تو آبرسان بقل مخابراته خونش سرعتش زیاده و اینا...نقل قول:
همارا سیستم واقعا افتضاح کرده از ساعت 2 تا 10 صبح جمعه 1 گیگ هم دانلود نشده.
شما نمی دونی پارس آنلاین وضعیتش خوبه یا نه؟ من موندم این دوره تموم شد کجا برم.
این نظرسنجی همارا معلوم نیست کی عمل بشه؟ من بخوام با تمام سرعت دانلود کنم ولی رپیدشر نخوام مجانی باشه کی رو باید بیبینم. من حساب میکنم اگر سرعت قبلیم رو بدند ماهی 8 گیگ بیشتر دانلود میکنم از رپیدشر مجانی ارزشش بیشتره
همارا منطقه ما الان یوزرش بیشتر شده و سرعتم کمتر شده ... ولی روزا من با 120 میزدم دانلود آپلدشم انصافا خیلی زیاده روزا ... اما خب شبا چون یوزر زیاد شده سرعت اومده پایین ... هرچی باشه بهتر از صباس که شیر میکنه ...
پارس هم شبا سرعتش خیلی خیلی افتضاحه من دوستم خرید میگفت روزا 120 میده شبا 30-40 همین زورکی !
قدیما 10 تومن میگرفت همارا آی پی استاتیک میداد اما نمیدونم چرا دیگه نمیدننقل قول:
من از یوتیوب دانلود میکنم
که بعد از ریستارت کامپیوتر ریزوم از بین میره
در اینجاست که ای پی استاتیک بدرد میخوره
چون با چنج شدن ای پی دیگه ریزوم از بین میره
راستی ما اینترنت 10 مگ نصیبمون بشه 124 مگ نخواستیم
اصلا 10 مگ چیه یه 5 مگ هم کافیه (چاره نیست)
خب اگه از IDM استفاده کنی referer داره میتونی دوباره بری و بزنی همون لینکو راحت !
پسر 10 مگ چیه ؟ تو دانشگاه ما وای فایش 250 اینا میده ملت میریزن دانلد میکنن :دی حالا بماند در اوقات خلوت تا 3-5 مگ هم میره:دی نادره اینا ... 5 مگ خانگی رو نتیجه های ما هم نمیبینن..:دی
دوست عزیز رپیدشیر کجا بود آقایون رپیدشیر رو ف ی ل ت ر کردند:19:نقل قول:
بازم از اینجا از لطفی که به ما دارند تشکر میکنم:40::11:
رپیدشیر هم مثل ه ا ت فایل به ..... رفت:27:
من چنین بار کلاسیک همارا گرفتمنقل قول:
سرعت دانلودش بطور متوسط 50 بود
در حالهی خوب 58
و بعضی وقتها بالای 60 بود
اما رو 50 و 58 میتونستم حساب کنم
بعد از عید سرعت افتضاح شد
حدود 3 ماه ادامه یافت
تا اینکه بعد از 3 ماه باز بهتر شد و الان بچه ها ظاهرا راضی هستند
250 فکر کردی چند مگ میشه ؟نقل قول:
تو دانشگاه ما وای فایش 250 اینا میده
میشه 2 مگ
فکر کردی خیلی زیاده ؟
بعدشم سرعت بالاتر از 128 نامحدود خیلی گرونه
اگه قیمت مناسب باشه من تجاری هم میتونم بگیرم بعد بیارمش خونه استفاده کنم
رپید شعر فیلــتر هم بشه موقتیهنقل قول:
مشکلی نیست از فیلــتر در میاد بعدا
کسی نبود!!!!نقل قول:
یه سوالم داشتم پهنای باند هر منطقه مخابراتی با بقیه مناطق جداست؟
چون تو منطقه ما کلا ADSL خیلی کم هست واسه این گفتم که ممکن هست سرعت من به خاطر کم بودن کاربر بالا باشه؟
داداش برا ما که فیلتر نیستنقل قول:
:41:
............
بله احتمالانقل قول:
یه سوالم داشتم پهنای باند هر منطقه مخابراتی با بقیه مناطق جداست؟
چون تو منطقه ما کلا ADSL خیلی کم هست واسه این گفتم که ممکن هست سرعت من به خاطر کم بودن کاربر بالا باشه؟
از همنیجا پیشاپیش از دوستان تبریزی عذر میخوام ولی چون این فروم قسمت درباره ی مسافرت نداره و کسی به قسمت متفرقه سر نمیزنه مجبور هستم همینجا از شما بپرسم.
دوستان من مشهدیم میخوام برم ترکیه یک دستگاه Xbox Elite بخرم چون فکر میکنم اونجا به قیمت واقعی خودش بدن نه عین اینجا که 60 تومان بالاتر و همچنین یک دستگاه دیگه و یک چرخی هم بزنم. خلاصه میشه راهنمایی کنید چجوری برم که کمتر خرج تر بشه و اصلا چه ارزی رو با خودم حمل کنم؟اصلا تومان خودمون رو قبول میکنن؟لازم پاسپورت بگیرم یا یک هفته اجاز میدن بری؟
ممنون میشم از دوستانی که اطلاعاتی دارن تو قسمت پروفایل بهم بگن.
با عذر دوباره معذرت
سلام
من 3 هفته نبودم مسافرت بودم
3 هفته قبل بحث این بود که ماگسنت بهتره آی پیش هم که درست شده بهتر شده
منم اون موقع همارا کلاسیک داشتم وقتش تموم شد همون موقع الان برگشتم چی بگیرم؟؟
128 ماکس نت 3 ماه 37تومن خوبه؟ آیپی مشکل نداره؟
من خیابون امام نرسیده به 4 منصورم
ممنون
سلام این 256 پارس آنلاین هست که چند دقیقه پیش گرفتم (جدید ترین نوع سرویسشون همون E3 رو میگم یا E4 .. نمیدونم اسمش یادم رفته)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به قیمت میشه بگید کدوم سرویسه؟نقل قول:
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl_price_provinces
من تو محدوده ائل گلي ميخام يگيرم . به نظرتو ماكس نت بگيرم يا همارا . دفعه قبل يه ماهه همارا رو گرفتم بد نبود .:11:
چی بگیرم من
افزایش سرعت برای کاربران خانگی تائید شد آخرش یا نه ؟
تائید هم بشه خیلی طول میکشه تا به شرکت ها ابلاغ بشه و شرکت ها اجراش کنن.:11:نقل قول:
سلام
از سروران گرامی تاپیک کسی می تونه بگه این شماره تلفن بخش مربوط به ADSL (همون بخش مربوط به کارای رانژه مشترکین ADSL) مخابرات ولیعصر چیه؟
خیلی لازمش دارم ممنون میشم کسی کمکم کنه
به 118 زنگ بزنید بگید شماره مسئول MDF مرکز ولیعصر رو می خوام . یا زنگ بزنید امورمشرکین و بگید شماره مسئول MDF رو می خواهید.نقل قول:
اینم تست سرعت مین نت که الان گرفتم.:13:
باز دو روز تعریف کردیم اینطوری شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
سرعت من که اصلا تغییری نکرده:8:
اینجوری شبیه مبین نت مینویسید:20:نقل قول:
شما دیشب تست کردین؟چون بعد از ساعت 8 درست شد.با این کاهش قیمتا حتما یه بلایی میخان سر سرعت بیارن.:13:نقل قول:
از این به بعد تو پرانتز مینویسم ماکس نت:27:نقل قول:
من از حجم 2.1 گیگ دانلودی که دیشب یعنی از همون 2 تا 8 امروز :31: کردم گفتم تغییر نکرده و همه روز ها اینقدر دانلود میشهنقل قول:
ماکس نت رو هم بنویسیم مینیمم نت :27:
نظرتون در مورد این چیه؟
صبا نت
128Kb-2Mb
5GB
27900
سه ماهه
9GB هم 39210 تومن
نسبت به سرعتش مفته......(در مقایسه با سایر سرویس ها وگرنه بازم گرونه)
واقعا این سرعتو داره؟.....
همارا که 128Kb-512Kb رو 5GB سه ماهه میده 29500
پارس آنلاین هم
128Kb-1Mb
3GB 24500
9GB 37000
سه ماهه
که در مقایسه با پایینی که اونم پارس آنلاین هست بازم مفته
128Kb-512Kb
9GB 34000
سه ماهه
ترک اوغلی جان شما بگو کجای شهری بگم کدوم isp بهتره
نجه سن قدیمکی دوستنقل قول:
ترک اوغلی جان شما بگو کجای شهری بگم کدوم isp بهتره
من مرکز رحیمیان هستم کد 527
من از مخابرات شهید باکری حدود 7 ماهه که از همارا سیستم اکانت گرفتم.
کاملا راضی هستم .
سرویس کلاسیک سه ماهه میگیرم 29.5 تومن با محدودیت 5G
برای اول کار یه مودم 20 تومنی (مودم رو از سهند خودتون بگیرید TD-8811 که واقعا خیلی خوب کار میکنه) و 10 تومن هزینه راه اندازی لازم داره که جمعا میشه 59500 برای بار اول.
تو این 7 ماه تعداد قطعی ها انگشت شمار بوده.یکی دو بار یکم زیاد طول کشید ولی بقیه خیلی زود حل شد.
پشتیبانی آنلاین و تلفنی هم که 24 ساعت روز و 7 روز هفته در خدمته.شاید باورتون نشه ساعت 11 جمعه شب شارژ آنلاین کردم 20 دقیقه طول نکشید اکانتم باز شد.:27:
این سرویس کلاسیک با سرعت 128 کیلوبیت الی 512 کیلوبیت فروخته میشه. ولی حداقل سرعتش شبها (2 الی 8 صبح که دانلود رایگانه) حدود 450 کیلوبیت و روزها دوروبر 900 کیلوبیت هست.یعنی شما سرویس توربو رو با قیمت سرویس کلاسیک خریداری میکنین.
در دوره سه ماهه اول که ADSL ندیده بودیم حدود 50 گیگابایت دانلود داشتم ولی حالا که هاردم پر شده زیاد دانلود نمیکنم.راستی تو سایت نظر سنجی گذاشته بودن در مورد ایجاد امکان دانلود پر سرعت از رپیدشیر که اگه بشه خیلی خوب میشه:40:
خلاصه برای همه این سرویس رو توصیه میکنم و برای چند تا از فامیلها هم این کلاسیکو گرفتیم.
اگه کسی فکر میکنه سرویسش از این بهتره خوشحال میشم نظرشو بشنوم.
سلام به همه دوستان
می خواستم بپرسم کسی تو این تاپیک از سرویس های توربو سه ماهه همارا تا به حال استفاده کرده سرعت دانلودش تو شبا چطوریه؟! اگه هر روز تو شبا بالای 50 سرعت میده من برم بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
من تقریبا 9 ماهی است که از سرویس 1 مگابیت مکس نت استفاده میکنم...
به نظر من به صرفه ترین ترین ترین... قیمت تو ایران و همچنین بهترین کیفیت و کمترین قطعی رو در ایران داره!
این تستو الآن گرفتم که میتونین سرعت پینک و آپلودو خودتون مشاهده کنین.
در ضمن سرعت دانلودم روزانه 117 و شبانه 127 هستش و... (قیمت سه ماهه فقط 69000!)
از ساعت 2 شب تا 8 صبح که رایگانه 2.5 گیگ دانلود میکنم.
به همه پیشنهاد میکنم.
برای سرعت دانلود شبانه بالای 50 همین سرویس کلاسیک کامل جواب میده.چرا بیخودی 20 تومن بیشتر خرج میکنین :41:سرعت دانلود روزانه هم دوبرابر شبانه و حدود 110 کیلوبایت هست.نقل قول:
ببخشید ها ولی فکر میکنم این سرویس 69 هزار تومانی شما تفاوت زیادی با سرویس 29.5 تومنی همارا سیستم نداره.من خودم روزها تا 115 دانلود میکنم.تنها تفاوتش سرعت دانلود شبانه هست که در همارا سرعت نصف میشه دوروبر 55 .اصلا ارزش نداره که برای دو برابر شدن سرعت دانلود شبانه بیش از دو برابر پول بیشتری خرج شه.با این 69 تومن میشه سرویس کلاسیک 6 ماهه خرید و 10 تومنم پس انداز کرد.نقل قول:
اینم اسپید تست من :
میبینم که ماکس نتم سرویس کلاس و توربو راه اندازی کرده.چه عجب ماکس نتم قیمتهاشو آورده پایین.همه چیزشم که عین همارا سیستم هست:اسمش،قیمتش ،سرعتش و حجمش :20:
کسی از این سرویس ها استفاده میکنه ؟
سرعت دانلود روزانه و شبانه چنده ؟
منم پیشنهاد می کنم دوره ی بعد 128 سه ماهه 37 تومن 9 گیگ تمدید کن . همین سرویسی رو می ده که الان داری با قیمت کمتر و حجم بیشتر .نقل قول:
سلام
آقا کسی از حوالی آخر شهناز تا ابوریحان هست؟(مرکز مخابرات آزادی)از کدوم شرکت اکانت گرفته؟راضی هست؟
شما مطمئنی که آخر شهناز مرکز آزادی هست؟به نظرم که شهید قندی باشه (چون من خودنم تو مخابرات کار میکنیمالبته موقتی!!)شما برو کافوی نزدیک در خونتون رو نگاه کن ببین کجا رو نوشته؟(کافو=یه جعبه توسی رنگ کنار جوب آب)نقل قول:
اگر هم مرکز آزادی ،من بهت پیشنهاد میدم همارا بگیری چون نزدیک شهید قندی هستی و کلا سرعتت زیاد و پینگت کم میشه!
چون تمامی تجهیزات اصلی همارا تو شهید قندی نصب شده
مبین نت mb1 !!!! :41::41:
سرعت تو روز تا 100 مگ هم بره چه فایده داره ؟نقل قول:
مهم دانلود شبانه است
اینم تست 128 3 گیگ در ماه 16900 تومنی مینیمم نت :31:یا همون مکس نت
سرعت روز و شب روی 115 یا 116 می چرخه:8::8:
خوبهنقل قول:
حداقل از مال همارا که بهتره
من بار قبل از هماار گرفتم :
128پ512