یکی از دوستام میخواد بره پیام نور اول آزمونش کی هست بعد دیپلم داره با این نظام آموزشی جدید یعنی 6-3-3 باز هم برای ورود به این دانشگاه فوق دیپلم میخواد یا دیپلم کافی هست
Printable View
یکی از دوستام میخواد بره پیام نور اول آزمونش کی هست بعد دیپلم داره با این نظام آموزشی جدید یعنی 6-3-3 باز هم برای ورود به این دانشگاه فوق دیپلم میخواد یا دیپلم کافی هست
دادن پرژه بستگی به استاد داره ولی اگه پرژه هم بده میگه برید چند هفته دیگه در مورد فلان مطلب تحقیق کنید یا برنامه بنویسید بیارید.در مورد امتحان هم سخت نیست ولی باید با کلیات نوشتن برنامه آشنا باشید.اگه الگوریتم های مهم کتاب رو هم بلد باشید بعید میدونم مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
ببینم بچه ها من این ترم مبانی کامپوتر برداشتم کلاس هاش چطوریه ؟ پروژه میده که باید گروهی کار کنیم این هفته برای اولین بار میخوام برم سر کلاسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم در موردش توضیح بدید امتحانش انگار خیلی سخته همه افتادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط ورود به دانشگاه مثل سراسری هستش و باید کنکور بدید . در انتخواب های خودتون دانشگاه پیام نور رو هم بزنید.و...نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم دانشگاه پیام نور کارشناسی ناپیوسته داره ؟
اره فقط از طریق فراگیر داره برای رشته های محدود .نقل قول:
سراسری نداره.
سلام...نقل قول:
دو روش براي ورود به دانشگاه پيام نور وجود داره :1-ازمون سراسري 2-ازمون فراگير.
زمان ثبت نام هم براي ازمون فراگير نيمه دوم امسال هست.
براي هر دو روش هم بايد مدرك پيش دانشگاهي رو داشته باشن.
فكر نمكنم رشته شما كامپيوتر باشه درسته؟نقل قول:
ببینم بچه ها من این ترم مبانی کامپوتر برداشتم کلاس هاش چطوریه ؟ پروژه میده که باید گروهی کار کنیم این هفته برای اولین بار میخوام برم سر کلاسش یکم در موردش توضیح بدید امتحانش انگار خیلی سخته همه افتادن
اين درس بيشتر براي بچه هاي رشته كامپيوتر سخته ولي رشته هاي ديگه كل كتاب رو براي امتحان نمي خونن و فقط چند فصل ابتداي كتاب رو دارن كه اونها هم زياد سخت نيست .
آزمونش چه تاریخیه؟نقل قول:
چه رشته هایی؟
ثبت نامش مهرنقل قول:
آزمونم بهمن ماه.
رشته هاش باید از تو دفترچه نگاه کنی چون هر شهری متفاوته .مثل کارشناسی همه رشته ها را نداره فقط برای بعضی رشته ها هست. سرچی بزن پیدا میکنی نکردی بگو برات آپ کنم
سلام به بچه های پیام نور
حالتون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینجا سوت و کور شده
ایول
سرتون تو کتاب و درسه ها:31:
سلام . چند بار پست میزنی ؟ :31: نه بابا . 20 واحد برداشتیم این ترم
دوستان واسه فیزیک مکانیک 1 و برنامه نویسی پیشرفته و ساختمان گسسته ، راهنما ، کدوم انتشارات خوبه ؟
واسه ساختمان گسسته که برای انتشارات صنعتی شریف هست خود نویسنده راهنماش رو هم نوشته . واسه فیزیک و برنامه نویسی پشرفته چی رو پیشنهاد میدید ؟ کتاب طلایی ؟ استادی ؟
مرسی
روز معلم هم مبارک
سلام به رفقا پیام نوری
امیدوارم این ترم بترکونید
یا حق
بوس بوس:40:
حذف اضطراری نیمسال دوم دانشگاه پیام نور از شنبه آغاز میشود
حذف اضطراری نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۱-۹۰ دانشگاه پیام نور بر اساس آنچه معتمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در نامه ای به روسای مراکز ابلاغ کرده است از شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۱ تا ۲۳ اردیبهشت ۹۱ خواهد بود. در حذف اضطراری فقط امکان حذف واحد ها وجود دارد و دانشجو نمی تواند واحدی را اضافه کند.همچنین در صورت حذف درس شهریه دانشجو بازگردانده نخواهد شد. به دانشجویانی که سقف مجاز انتخاب واحد را رعایت نکرده اند پیشنهاد میشود تا از این فرصت استفاده کرده و واحدهای اضافی خود را که خارج از سقف انتخاب کرده اند حذف کنند.سقف مجاز برای دانشجویان مشروط (معدل ترم قبل کمتر از ۱۲) حداکثر ۱۲ واحد می باشد.
هیچ تغییری در نحوه محاسبه معدل کل برای دانشجویان قدیم دانشگاه پیام نور صورت نگرفته است
تعدادی از دانشجویان پیام نور از تغییر و کاهش یافتن معدل کل خود در سیستم گلستان اعتراض کردند اغلب این دانشجویان ورودی سال های ۸۶ و ۸۵ بودند،موضوع را پیگیری کردیم و معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در گفتگوی اختصاصی با اخبار پيام نور ( pnunews ) در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تغییری در نحوه محاسبه معدل کل دانشجویان ورودی ۸۶ و ۸۵ و یا قبل تر صورت گرفته است گفت: هیچگونه تغییری صورت نگرفته است و برای ورودی های ۸۶ و قبل تر همچنان برای محاسبه معدل کل فقط نمرات قبولی هر درس محاسبه می شود.عبدالله معتمدی همچنین اضافه کرد اگر معدل کل این دانشجویان کم شده است و نمرات افتاده نیز محاسبه شده است باید در سیستم گلستان اصلاح شود. در پیگیری های ما مشخص شد هر مرکزی از پیام نور خود وظیفه اصلاح این موضوع را برای دانشجویان دارد.
لازم به ذکر است برای دانشجویان ورودی ۸۹،۸۸،۸۷ و ۹۰ اولین نمره ردی و نمره قبولی در معدل کل موثر می باشد .
سلام
برای واریز شهریه تا کی مهلت هست ؟ برای کارشناسی
و اینکه باید کجا بریزیم بریم دانشگاه بدیم اموزش یا باید بریزیم به حسابشون
ممنون
معمولا تا قبل امتحان وگرنه برات کارت صادر نمیشه.نقل قول:
باید بری بانک .
بعد بجای شماره سریال قبض که قرمز رنگه خط بزنی شناسه پرداخت خودت بنویسی.
پولم درست همون چیزی که شهریه هست بزن رند نکن
سلام
تاریخ برای درخواست مهمانی کی هست؟
تغییر ساعات امتحان مورد تایید قرار نگرفت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یه سؤال.
درسای عمومی مثل فارسی و فلسفه اخلاف و آیین زندگی و اینا امتحانشون تستیه یا مثل ریاضی 4 نمره تستی 10 نمره تشریحیه ؟
امتحان مبانی کامپیوتر و برنامه سازی چطور ؟
معمولا موقع انتخاب واحدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
امتحان درس هاي عمومي به صورت تمام تستي و از 14 نمره هست.
براي درس مباني بايد به ليست منابع تون نگاه كنيد.توي منابعي كه من دارم و مربوط به رشته نرم افزار هستش نوشته شده تستي تشريحي.از بارم جديدشون اطلاعي ندارم.
میشه از رشته های مهندسی به مترجمی زبان تغییر رشته داد؟
مرسینقل قول:
عمومی ها که خودخوانن پس اون 6 نمره چی میشه ؟
اونا دیگه از 20 نمره حساب میشه امتحانشنقل قول:
سلام . شنیدم قانونی هست که میگه دانشجو اگه انصراف بده تا دو سال نمیتونه کنکور بده . آیا این درباره دانشجویان پیام نور هم صدق میکنه؟؟
(البته با کنکور سراسری در پیام نور قبول شدم نه از اونا که بدون کنکور چند درس امتحان میدن میرن تو... گفتم شاید مهم باشه نوشتم)
لطفا سریع پاسخ بدید. مرسی
سلام
من الان چند جلسه رفتم کلاس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ولی کلاس تشکیل نشده :41: امروز پنجمین جلسه بود فقط دو نفریم ولی دقیق نمیدونم چند نفر این ترم انتخاب واحد کردن تا پنجم خرداد هم که باید میان ترم ها داده بشه . با استاد حرف زدم با کمال پر رویی گفت کلاسی تشکیل نشده که میان ترم بدم :44: فردا پنجمه خرداده و باید میان ترم ها ثبت بشه از کجا میشه فهمید استاد بهم نمره میان ترم داده یا نه ؟ یا اصلا از کجا میشه فهمید الان این درس خودخوان شده یا میان ترم بهش تعلق میگیره ؟
خدا لعنتشون کنه امروز پنجمین جلسه بود که حاضر شدم ولی هیچی به هیچی کسی هم پاسخگو نیست :19:
دوستان کسی اطلاعی داره که امتحانای درسای زیر تستیه یا نه ؟ چجوریه :
فیزیک1
ریاضی2
گسسته
برنامه سازی پپیشرفته
مبانی کامپیوتر
اندیشه 2
برید تو منوی کاربری خودتون در سایت گلستان و مشاهده ی نتایج آزمون رو انتخواب کنید.پایان ترم رو انتخواب کنید و تایید رو بزنید میانترم ها رو از اونجا میتونید ببینید.نقل قول:
من الان چند جلسه رفتم کلاس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ولی کلاس تشکیل نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز پنجمین جلسه بود فقط دو نفریم ولی دقیق نمیدونم چند نفر این ترم انتخاب واحد کردن تا پنجم خرداد هم که باید میان ترم ها داده بشه . با استاد حرف زدم با کمال پر رویی گفت کلاسی تشکیل نشده که میان ترم بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فردا پنجمه خرداده و باید میان ترم ها ثبت بشه از کجا میشه فهمید استاد بهم نمره میان ترم داده یا نه ؟ یا اصلا از کجا میشه فهمید الان این درس خودخوان شده یا میان ترم بهش تعلق میگیره ؟
خدا لعنتشون کنه امروز پنجمین جلسه بود که حاضر شدم ولی هیچی به هیچی کسی هم پاسخگو نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم درس شما خودخوان شده باشه چون اگه اینطوری باشه به استاد پولی تعلق نمیگیره!
به جز اندیشه 2 بقیه ی درس هایی که گفتید همه این ترم تستی تشریحی هستند.نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی داره که امتحانای درسای زیر تستیه یا نه ؟ چجوریه :
فیزیک1
ریاضی2
گسسته
برنامه سازی پپیشرفته
مبانی کامپیوتر
اندیشه 2
ویرایش.....
دوبار اومد...!
سایت گلستان باز می شه ؟ ... برای من ایرو می ده رمز عبور اشتباهه ... کسی خبری داره ؟ ..
ممنون دوست عزیز نگاه کردم هنوز ثبت نکرده فقط امیدوارم برام ثبت کنه چون خیلی بهش نیاز دارمنقل قول:
استاده هم یه جوری بود بهش گفتم حالا که کلاس رشته ما تشکیل نمیشه بیام تو کلاس های رشته های دیگه شرکت کنم تا اونجایی که فصل های کتاب برامون یکیه قبول نکرد :41: چون کتابمون با رشه های کامپیوتر و شیمی یکیه فقط ما از فصل یک تا پایان فصل 7 و فصل 12 رو میخونیم اصلا تلف شدن وقت دانشجو براشون مهم نیست
خواهش ميشه..نقل قول:
مرسی
عمومی ها که خودخوانن پس اون 6 نمره چی میشه ؟
نمره اي كه از 14 نمره ي امتحان ميگيريد در 10/7 ضرب ميشه و نمره نهايتون خواهد بود.
سلام اون قانون برای دانشجوهای روزانه دانشگاه سراسری هستش نه برای بقیه(شبانه . غیر انتفاعی . پیام نور و ...)
سلام و خسته نباشید به دوستان پیام نور عزیز
امتحانات نزدیک هست و امیدوارم من و شما جبران ترم گذشته رو بکنیم . البته اونهایی که مثل من تنبلی کردن و نخوندن
امتحانای این ترم خوشبختانه هم تستی و هم تشریحی هستند .کامپیوتر - نرم افزار به جز اندیشه 2 که یکی از دوستان در چند پست قبل تر گفت که تو منابع هم میتونید ببینید
وقتی که انتخاب واحد میکنید میزنه کدوم درس خودخوان هست یا نیست . مبانی کامپیوتر این ترم خیلی با من لج افتاده استادش و از من میان ترم نگرفت . همون استاد ترم قبل بود . چون همزمان با درس تربیت بدنی 1 داشتم و استاد تربیت بدنی هم هر جلسه تست میگرفت نتونستم سر جلساتش حاضر بشم . کسی هم به من نگفت میخواد به این زودی میان ترم بگیره . 7 فصل رو سریع درس داد
استاد مبانی هم گفت من میان ترم گرفتم شما نبودی . من هم عمرا گردن کج کنم جلوی یه استاد زپرتی و اونم زن .
الان این ترم استاد برنامه نویسی پشرفته مون خدا شاهده دنیای علم هست . خیلی با سواد و با ابهت و لوتی
موفق باشید بچه ها :11:
ای بابا ... دوستان چرا جواب نمیدید ... برای شما گلستان کوفتی باز می شه ؟
فقط دوره های روزانه سراسری اگه قبول شدن این موضوع براشون هست .
آره باز میشه
ولی خبری از یک سری گزینه های قبلی نیست . مثلا بریم ببینیم میان ترممون چند دادن یا نه
فکر کنم باید بریم شهریه بریزیم بعدا . من هنوز نریختم . ان شاءاله فردا
راستی دوستان یک سوال : میگن موقع فارغ التحصیلی همه فیش های واریزی رو از ما میخوان . درسته ؟ من ترم اول بانک فیش 3 برگه نداشت و من هم یادم رفت کپی بگیرم اصلا
دوستان سلام ، من یه ترم اولی دانشگاه فراگیر پیام نور رشته فناوری اطلاعاتم میخواستم ببینم این درس های زیر سوالاتشون چه طوری طراحی میشه ... تستی یا تشریحی ؟؟
ریاضی عمومی 1
مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی
زبان عمومی
اندیشه اسلامی 1
الان تا امتحانات 2 هفته وقته، میتونم این درسارو بخونم و اینکه چه قسماتها و فصلهایی مهمتره که تمرکزم رو اونا بذارم ...
لطفا کمکم کنید دوستان ....:11:
ریاضی و مبانی تستی تشریحینقل قول:
فارسی و اندیشه تستی
نمیشه گفت ولی میتونی نمونه سوالاتش دانلود کنی یه نگاهی بندازی
نقل قول:همونطوری که دوستمون گفت باز میشه اما نیومدن منو کاربری ربطی به شهریه نداره چون من شهریه رو ریختم اما این مشکل رو دارم و منوها نمیاد .نقل قول:
در مورد فیش بله منم شنیدم اصل فیش ها برای تصفیه حساب لازم میشه همه رو نیگر داشتم اما شما نگران نباش اگر خواستن برو شعبه ای که واریز کردی اونا فیش ها رو نیگر میدارن البته من پیشنهاد میکنم همین فردا بری بگیری .بانکه دیگه یه هوووو....
اگر هم داشته باشه تو بایگانی هست . اونا هم میرن این همه راه رو برای یه فیش ؟؟؟نقل قول:
قطعا تو بایگانی هست بله میرن و ظرف 2یا3 دقیقه ای میدن تحویلتون که کپی بزنی .نقل قول:
دوست بزرگوار این کار رو خودم یک بار انجام دادم برای همین گفتم زودتر بره که نگن این فیش دم دست نیست .