سوالات خیلی زیاد شدن به همین خاطر کسی جواب نمیده!!!:27:منم نمیدونم به کدومیکی جواب بدم:31:نقل قول:
سوالات خیلی زیاد شدن به همین خاطر کسی جواب نمیده!!!:27:منم نمیدونم به کدومیکی جواب بدم:31:نقل قول:
حالا شما جواب من رو بده من چند مدل بالا رو که cpu amd دارند رو به خاطر گرافیکشان انتخاب کردم اصلا ارزش خریدن دارند اگههست کدوم مدل و مارک و اگه نه همون 4710 ایسر بهتر نیست
دوست من ، من نه خودم دل دارم. نه hp دارم. شخص بنده لپ تاپ asus دارم که خیلی هم ازش راضیم. مرجع من برای فروش دل چیزی نیست، جز سفارشاتی که می گیریم. و لپ تاپ هایی که می فروشیم. متاسفانه برام مقدور نیست که تعداد فروش ماهیانه مون رو هم براتون بذارم وگرنه راحت به همین نتیجه ای که عرض کردم می رسیدید. شاید فروش جهانی دل کم باشه، ولی چیزی که ما داریم به عینه می بینیم اینه که حجم فروش دل در بازار ایران بیشتر از hp هست.نقل قول:
آقا مثل اینکه خبری از بازیابی نیست, سوالامو دوباره میگم:
یه مشکلی از طرف کاربرها گزارش میشه در مورد سری های جدید lenovo یعنی T400 T500 W500 با عنوان Keyboard Flex که میگه کیبورد بیش از حد نرم هست و در ناحیه چپ کیبورد با فشار انگشت حتی تا ۲ میلیمتر فرو میره! دلیلشم اینه که برای کم کردن وزن صفحه ی پشت کیبورد رو مشبک کردن و دیگه این کیبورد ها اون خصوصیات منحصر به فرد کیبورد های lenovoرو ندارن. به این قضیه تو این سایت هم اشاره شده:میخوام ببینم کسی این مدل هارو تست کرده عملا؟ آیا اینطوری بوده یا نه؟کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4565
و اینکه اگه اینطور باشه فروشنده ممکنه حاضر بشه در ازای دریافت مبلغ کیبوردشو با یه T61 عوض کنه؟
با تشکر,
حامد.
من عرض کردم در بازار ایران فروش دل بیشتره...شاید فروش جهانی دل کم باشه، ولی چیزی که ما داریم به عینه می بینیم اینه که حجم فروش دل در بازار ایران بیشتر از hp هست. کما این که همین داستان توی برند های موبایل هم هستنقل قول:
من دارم روزی 10 تا سوال جواب میدم.. ولی انقدر زیاده که تموم نمیشه هرچی جواب میدینقل قول:
چه گیری دادین به که دل بهتره یا hp من نمیدونم چرا هی دارین این بحث رو انجام میدین
به جای اینکه وقت رو صرف این موضوع کنید دوستان سوال من و دیگیر دوستان رو هم پاسخ یدین که ثواب داره
سلام به دوستان
sony vaio FW 170 J/H
نظرتون درباره این مدل چیه من 1300.000 قیمت دارم تو بازار رضا
آیا قیمتش همینقدره؟
من میخوام وا سه مصرف خونگی بگیرم سرعت واسم مهمه .بازی هم نمیکنم
حالا اگه این مدل جواب نمیده چه مدل دیگه ای پیشنهاد میدین؟
سلام.
امروز قیمت acer aspire one 530-550 بود.تفاوت هم به خاطر 3&6 cell بودن باتری هست.
کسی کار کرده با این نوع نت بوک؟
چون قصد خریدش رو توی چند روز آینده داریم.
سلام
اردیبهشت امسال یه hp2860 خریدم. ازش خوشم نمیاد. چون وقتی xp روش نصب کردم خیلی اذیتم میکنه.
الان هم میخوام بفروشم. کسی نمیخواد؟ :20:
سلام منم میخوام یه لبتاب بگیرم اماموندم چی بگیرم کار اصلیم اتوکد با تری دی مکسه میخوام چیزی بگیرم که اذیتم نکنه از طرفی میخوام یه کارت تی وی هم روش بندازم مودم هم داشته باشه چه بهتر چه مارکی با چه مشخصاتی رو پیشنهاد میکنین
اگه میشه قیمتشم بگین الان چنده ؟چون من 1.5 بیشترندارم بااین قیمت میشه چیزدرس درمون گرفت .باتشکر
نه دوست من ..گرافیک هیچکدوم بدرد نمیخوره!!:2:ولی اگه منظورت بازی نیست دل با این قیمت بگیری بهتره:11:نقل قول:
آها.حالا شد...نقل قول:
توی بازار ایران ...
این هم به این دلیله که نام hp در ایران بد در رفته ...
1 چیز دیگه فرق کارت گرافیک x3100 با اون کارت گرافیکهای چند نوت دیگه چقدر فرقش هست کمنظورم از لحاظ قدرت هست
منظورم کارت گرافیکهای geforce 7000 و ati1250 و geforce 8200 حداقل یکم راجب این 3 مدل توضیح بدین من هیچی راجبشون نمیدونم
براي درك بهتر نوشته هاي درون عكس بهتر است روي عكس كليك كنيد
ببین دوست عزیز intel x3100 اصلآ قابل مقایسه با بقیه نیست چونکه اون 3تا کارتهای گرافیک جداگانه ای هستند که روی مین بورد سوار میشن ولی intel x3100 بصورت on-board روی مین بورد مورد نظر هست و خیلی از بقیه ضعیفتره! :31:نقل قول:
ببین دوست عزیز intel x3100 اصلآ قابل مقایسه با بقیه نیست چونکه اون 3تا کارتهای گرافیک جداگانه ای هستند که روی مین بورد سوار میشن ولی intel x3100 بصورت on-board روی مین بورد مورد نظر هست و خیلی از بقیه ضعیفتره! :31:نقل قول:
ببخشید.سیستم هنگ کرد هی زدم نیومد یکدفه 3تا با هم اومد!
لپ تاپ تا قیمت 900 تومن برای کارهای نقشه کشی ووزن معقول که من هم جلسه میرم بخونه چیه؟ با نسخه های تازه کد هم کشش داشته باشه... اهل بازی هم نیستم... اگه دوربین داشته باشه ترجیح میدم.
اول مرسی بابت راهنماییتنقل قول:
جالا کدام قوی ترن از اون مدلها بعد ارزش داره به خاطر کارت گرافیم 1 کدام از اون نوت بوک هارو که cpu amd داره رو به جای 4710 انتخاب کنم
شما کدام نوت بوک رو پیشنهاد میدیناز اون چند مدل که گفتم
نه دوست عزیز اونا همشون مثل همون Intel x3100 آنبرد هستند (IGP) و کارت گرافیک مجزا نیستن ولی تو همونا هم 8200 و x1250 از بقیه بهترن البته تو بازی فرقی نداره چون VGA آنبرد برای بازی ساخته نشده اصلا.نقل قول:
milky way جان هم تشکر میکنمنقل قول:
ولی 1 سوال موند آیا ارزش داره من که میخواستم 500 تومان ایسر 4710 رو بخرم پولم رو بکنم 750 به خاطر کارت گرافیم و یکی از اون چند مدلی که گفتم رو بگیرم که سی پی یو amd داره با همون کارت گرافیکهایی که گفتم رو بگیرم من الان گیر همین سوالم
در ضمن حداقل یکمم راجب مشخصات اون کارت گرافیک 700 و 8400 و1250 هم توضیح بدین
در ضمن نگین چرا ایسر چون ترجیح میدم 1 نوت بوک معمولی خوب داشته باشم و وبقیه پولم رو صرف عوض کردن کامپیوترم کنم
دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!نقل قول:
قیمت 800 تا 900.. لپ تاپ برای کد و نقشه کشی.... کسی مدل خوب داره بگه
با سلام و خسته نباشید به شما.
من از یه سیستم خونگی خوشم اومد با مشخصات زیر میخواستم ببینم لب تاپ تو این مایه ها پیدا میشه. اگه هست لطفا معرفی کنید و حدود قیمتش رو هم بگید.
cpu : intel Q9400-2666MHZ-6MB L2 CACHE
m.b:asus P5QL PRO
RAM:PATRIOT 4GIG 2x2 GIG 800
POWER:GREEN 535W
VGA:HIS HD4830 -512 یا مدل دیگه تو این ضمینه مثل geforce 8800
HDD: WESTERN DIGITALL 250GIG یا sata2
کلا یه سیستم برای کارهای سنگین.
اصلا میشه در حدود 1,5 همچین سیستمی رو خرید یا باید تا 2 میلیون روش فکر کنم.
با تشکر از شما.
راستی یه سیستم خونگی با این مشخصات بهتر بگیرم یا یه لب تاپ. ممنون میشم تو این ضمینه هم نظر بدید.
با سلام
این قضیه سوختن کارت گرافیک های لپ تاپ DELL XPS صحت داره؟ یا فقط مربوط به M1330 است و شامل M1530 نمیشه؟
من تو انتخاب بین hp DV-5 1199 و DELL XPS M1530 مونده بودم که XPS رو انتخاب کردم، ولی شایعه سوختن کارت گرافیک این مدلها منو مجددآ دودل کرد، لطفآ کمک کنید. همون hp DV-5 1199 رو بگیرم بهتر نیست؟
دوستان کسی جواب نداره؟!!!نقل قول:
orado جان ببین من اینجا چی کشیدم که دیگه حاضر نیستم برگردم و پاسخ بدم به کاربران این بخش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من دارم روزی 10 تا سوال جواب میدم.. ولی انقدر زیاده که تموم نمیشه هرچی جواب میدی
این مشکل بودهه و هست ... به نظرم بهترین پاسخ اینه که بنویسید :نقل قول:
دوست من کاش یک مقدار پست های قبلی همین تاپیک رو بخونید، فکر می کنم همین سوال چند ار دیگه هم پرسیده شده باشه
تکراری ... چند صفحه قبل را مرور کنید
فروش دل همیشه به خاطر مارکتینگ و ارزانی اش بیشتر بوده و دلیل دوم فروشش هم این هست چون کاربرای ما هیچ کدوم اهل تحقیق نیستند و به حرف فروشنده اعتماد می کنند ، فروشنده از خداش هست که به طرف دل بندازه تا بیشتر سود کنهنقل قول:
دلیل دیگر اینه که دل فروشش بیشتره چون قطعات و گارانتی و تعمیراتش ارزانتر و به مراتب ساده تر از اچ پی هست
شما اپتیک دل رو با 30 ت گیر میارید اما اپتیک اچ پی رو باد 80 تومن !
Hp وقتی سری dv رو عرضه کرد و خصوصا سری dv5 و dv4 ، توی صدر پرفروش ترین ها چه در ایران چه در جهان قرار گرفته و این نشونه پیشرفت اچ پی در بخش نوت بوک و تکنولوژی موبایله
من فکر می کنم می تونین هم از dell انتخب کنین... هم از HP... سایز LCD براتون چقدر مهمه؟ البته فکر کنم برای 3d سایز مانیتور زیر 15" یک کم کارتون رو سخت می کنه...نقل قول:
من فکر نمی کنم با این قیمت موردی باشه که دوربین داشته باشه. اگر می خواین وزن معقول داشته باشه (سبک باشه) باید برین سمت LCD های سایز پایین مثل 13" یا 14"... کشش نرم افزار های جدید AUTOCAD رو هم زیاد بزرگ نکنین. تمام لپ تاپ های موجود در بازار اتوکد رو ساپورت می کنن. مشکل اینجاست که یک مقدار بودجه تون کمه.و من فکر می کنم اگر برین سمت Acer یا مدل های قدیمی تر Dellنقل قول:
مدل های Dell A860 یا Hp Compaq 6730s رو می تونین بررسی کنین
بهترین کار رو دارین انجام میدین!نقل قول:
بله... هم Dell Vostro 1310 هست. هم Dell vostro 1510 . که تا سقف 1.300-1.400 می تونی تهیشون کنی. تقریبا هم همون مشخصات که خواستین رو دارند.نقل قول:
راجع به اون سوال سیستم خونگی خوب و لپ تاپ هم باید بگم که این سوالی است که همه یوزر ها که می خوان لپ تاپ بخرن و هزینه کنن باید براش جواب قانع کننده داشته باشن.
ممنون که جواب دادی ولی جواب کامل سوال من نبود سوال من این بود که آیا ارزش داره به خاطر اون چند مدل کارت گرافیک اون یکی از اون چند مدل نوت بوک رو که از cpu 1.9 Turion X2 استفده میکنند رو بگیرم به جای acer 4710؟نقل قول:
ممنون دقیقا _امابرام زیاد مهم نیست اصل کیفیت جنس و قیمتشه نمیخوامدرکل اذیتم کنه ویا کم بیاره اگرممکنه قیمت ومدلشم بگین ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:نوشته شده توسط yonas021
سلام منم میخوام یه لبتاب بگیرم اماموندم چی بگیرم کار اصلیم اتوکد با تری دی مکسه میخوام چیزی بگیرم که اذیتم نکنه از طرفی میخوام یه کارت تی وی هم روش بندازم مودم هم داشته باشه چه بهتر چه مارکی با چه مشخصاتی رو پیشنهاد میکنین
اگه میشه قیمتشم بگین الان چنده ؟چون من 1.5 بیشترندارم بااین قیمت میشه چیزدرس درمون گرفت .باتشکر
من فکر می کنم می تونین هم از dell انتخب کنین... هم از hp... سایز lcd براتون چقدر مهمه؟ البته فکر کنم برای 3d سایز مانیتور زیر 15" یک کم کارتون رو سخت می کنه...
CPU: Core2Duo 2.5 GHz
Cache: 6Mb
Ram: 4Gb
Hard: 320 GB
LCD: 13.3"
VGA: Gforce 8400
Feature: Wireless, Bluetooth, Webcam, Modem, 6Cell batteri
به همراه کیف لپ تاپ با گارانتی یکساله زیگورات قیمت 1.320.000 تومان
سلام دوستان...
من hp dv4-1135 را با این قیمت توصیه می کنم... گرافیکش قوی تره...
Truly Yours...