آره نسخه ی خوبیه :20: اگه accelerator رو نصب کنی عالی میشه :46:نقل قول:
Printable View
آره نسخه ی خوبیه :20: اگه accelerator رو نصب کنی عالی میشه :46:نقل قول:
من بلدم ولی حوصله توضیح ندارمنقل قول:
اگر 2 چیزی که می گم بلد نیستی بی خیالش شو
1_ کار با فتوشاپ
2_بلد بودن زبان Aircraft.cfg (البته اگر اینو بلد نیستی بگو من بهت یاد بدم زیاد سخت نیست)
سلام
تو محصولات PMDG اگر بخواهیم فرکانس ILS رو دستی وارد کنیم چیکار باید بکنیم...؟؟
وقتی پروازی save میشه بعد از لود شدن مجدد اطلاعات FMC از بین میره... برای فرود در یک فرودگاه میخواستم بدونم چجوری باید فرکانس ILS رو وارد کنم...؟؟
برای اینکه نخواهیم با APP فرود بیاییم و فقط FMC هدینگ باند رو پیدا کنه و تنظیم ارتفاع رو خودم انجام بدم چیکار باید بکنم...؟؟
حتما بايد فتوشاپ باشه ؟ پينت خود ويندوز سون نميشه ؟نقل قول:
مشکل save کردن رو منم دارم و وقتی load میکنم ناقص لود میشه :13:نقل قول:
برای تنظیم ILS تو فروم avsim نوشته که از قسمت NAV/RAD داخل FMC باید ست بشه :20:
کد:http://forum.avsim.net/topic/123540-pmdg-747-fsx-how-do-i-set-the-ils-radio-frequency/
آخه مشکل اینه که فایلDDS تو پینت باز نمی شه تو فتوشاپ هم با یک پلاگین باز می شهنقل قول:
سلام
من با 767 کاپیتان سیم مشکل دارم... :41:
هیچ کدوم از سیستمها کار نمیکنند ... پنجره FMC کاملا سیاه هست... روی ND و PFD هم هیچی ندارم...
چیکار کنم درست بشه..؟؟
کرکشو کامل نصب کردین ؟:13:نقل قول:
نه والله... چجوری نصب میشه...؟؟نقل قول:
یه فولدر هست یه اسم crack که چند تا فایل توش داریم .نقل قول:
یکی ACE_767.exe هست که باید اون رو تو این آدرس کپی کنی :
G:\flight simulator x\Captain_Sim\767\ace
یه تعداد فایل هم با پسوند gau هست که اونا رو باس تو این آدرس بریزی :
G:\flight simulator x\SimObjects\Airplanes\CS_B767-300\panel
.................................................. .................................................. ................
البته من ACE_767.exe رو تو پوشه ی اصلی شبیه ساز هم کپی کردم:13:
نقل قول:خيلي راحته براي من (FS9)نقل قول:
ابتدا سيو رو لود ميکنيم
بعد در قسمت load panel (شکل1) همون اسمي رو که سيو کرديد لود ميکنيد(شکل2)
اگر هم مشکلي داشتيد يه بار cold and dark لود کنيد، موتور ها رو روشن کنيد و بعد سيو مربوطه رو لود کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان كه اين پست رو ميدم هنوز نرفتم امتحان كنم اما اينو ميخام بگم كه من شبيه ساز رو وسط پرواز و تو ارتفاع سيو ميكنم . بازم با اين روشي كه گفتين درست ميشه ؟نقل قول:
ممنون
دوستان من نسخه نوین پندار (فارسی) سیمولاتور میخوام لطفاَ کمکم کنید بگید از کجا باید دانلود کنم؟
خوب بايد اينو توضيح بدم كه اينا تو اون پك خود بازي ، يه كد فكر كنم 9 رقمي گذاشتن كه اول اونو به شبيه ساز وار ميكني و بعد باز اون يه كد ديگه بت ميده ، دوباره بايد اين كد جديدرو تو سايت خود نوين پندار وارد كني تا كد فعال سازي اصليشو بگيري ! و نكته مهم اينه كه اين رو فقط روي 3 تا دستگاه ميتوني نصب كني ! و نحوه شخيص دستگاهشم بر اساس سخت افزار هاي سيستمت هست ، پس اگه حتي دسته بازي تو عوض كني ،بايد دوباره از كد استفاده كني ! پس براي اينكه بخواي از فارسي استفاده كني بايد بخريش . اگر هم لينك دانلود گير آوردي ، با عوض كردن يه فايل ميتوني ازش استفاده كني ، اما همون انگليسي ،كه بازم به كلي مشكل ميخوري ! من خودم خريدم و تجربشو دارم كه ميگم بيخيال نوين پندار شو !نقل قول:
امیر جان از راهنماییت خیلی ممنون
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
امیر جان چنتا هواپیما برام بذار اگر زحمت نیس تا برا شبیه ساز دانلود کنم
دوستان اگه میشه راهنماییم کنید چطور هنگام فرود هواپیما را با خط وسط باند میزان کنم
از اساتید محترم خواهشمند است درباره سیستم APU یه توضیحی بدهند
نقل قول:
خدمت شما :
داخلش یه فایل ورد هست که لینک دانلود هواپیما ها هستکد:http://up.--------.com/images/e0wg7bf391jddvb41wrb.rar
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
نقل قول:شرمنده وقت ندارم ترجمه کنم ولی قسمت function خیلی رَوون توضیح داده:46:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Auxiliary_power_unit
hامیر جان ماشین تاکسی از کجا دانلود کنم؟
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
امیر جان فایل ورد فونتش درست نیست باز نمیشه
در مورد follow me car لینک اول مثله اینکه خرابه و چون باش کار نکردم , لینک دانلود ندارم:41:نقل قول:
این بار PDF کردمش :
کد:http://up.--------.com/images/e7428vklsfxwca0vn2t5.pdf
با سلام خدمت دوستان.من نسخه نوين پندارو دارم.وقتي ميخوام FSPassenger رو نصب كنم نميشه.
كسي ميتونه راهنماييم كنه؟:41:
سلام دوست عزیز:20:نقل قول:
نمیخوام اینو یگم اما هنوز هیچ راهی برای این کار پیدا نشده:41:
متشكرم:45:
از اساتید محترم کسی هست که اموزش کامل سیستم FMC برای بوئینگ 737 داشته باشه
این بوئینگ ساخت چه شرکتی هست...؟؟نقل قول:
ای پی یو در اصل یک موتور توربوشفته. موقع استارت، از کمپرسور ای پی یو هوای کمپرس شده رو میدن به موتور یک.نقل قول:
کاربردهای دیگه ای هم داره، یک ژنراتور باهاش کوپل میشه و پاور رو موقع گراند تامین میکنه. البته توی ایر هم ممکنه تامین پاور رو انجام بده.
مربوط به PMDG هستنقل قول:
536 صفحه است این تاپیک :31:نقل قول:
چکیده اش میشه FlightSchool1.6.pdf :5::5::5:
از اینجا دانلود کن
باقی صفحات این PDF رو هم بخون :10: مثل دیکشنری میمونه،کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2202596&postcount=2
لازم نیست همه صفحاتشو یهویی بخونی
هر وقت گیر کردی بهش مراجعه کن راهنماییت میکنه:11:
737تی که pmdg داشت برای fs9 هست !:20: مگه PMDG 737 NGX که برای FSX هست اومده ؟؟نقل قول:
سلام من از سايت precisionmanuals.com يك هواپيما(PDMG) دانلود كردم اما موقع نصب اين eror رو ميده:
.installation cannot continue.you do not have Flight Simulator installetدر صورتيكه شبيه ساز روي سيستم هست.
نسخه من novin pendar هستش.لطفا كمكم كنيد.:41:
بله دوست عزیز این از اون مشکلاتی هست که تو novin pendar پیش میاد . :41: کاریش هم نمیشه کرد:19:نقل قول:
شما چه نسخه اي رو پيشنهاد ميكنيد؟:23:نقل قول:
سلام دوستان و کاپیتانان
من نسخه نوین پندارو داشتم ولی لصلا راضی نبودم
الآن هم میخوام نسخه جدید سیمولاتور رو بخرم
البته منظورم از نسخه جدید نرم افزار با پک های یک و دو همچنین هوا پیماهای جدید هست
لطفا راهنمایی کنید چطور و از کجا میتونم تهیه کنم.
:11::5:
هر نسخه ای میخوای بخری بخر ولی نوین پندار نخرنقل قول:
اصلا به غیر از نسخه اصلی و نوین تو بازار نیست
میتونی بری از مجتمع پایتخت تو میرداماد بگیری
نقل قول:الان بهترین حالت اینه که نسخه ی معمولی این شبیه ساز رو بگیرین یا delux version . تو همین p30world هست و تو صفحه ی اول این انجمن توضیحات کامل داده شده . بعد پک accelerator رو روش نصب میکنید تا کامل بشه . بعد هر addon که خواستین میتونید نصب کنید.نقل قول:
سلام دوستان و کاپیتانان
من نسخه نوین پندارو داشتم ولی لصلا راضی نبودم
الآن هم میخوام نسخه جدید سیمولاتور رو بخرم
البته منظورم از نسخه جدید نرم افزار با پک های یک و دو همچنین هوا پیماهای جدید هست
لطفا راهنمایی کنید چطور و از کجا میتونم تهیه کنم.
برای خرید تو مشهد میدونم تو خیایان سعدی هست
سلامی گرم به خلبانان
دوستان من tu-154 رو از همین سایت برای fsx دانلود کردم اما وقتی اجرا میکنم ابزارهای PANEL به خوبی کار نمیکنن یعنی Dgree Altitude و Speed و Heading تصویرشون میاد اما Dgree Altitude اصلا به حالت اولیه برنمیگرده ، دیدید که وقتی هواپیما خاموش میشه dgree altitude بر عکس میشه توی tu-154 همین حالته با این تفاوت که در حال روشن و خاموش بودن همین طور ثابته(برعکس هستش) لطفا راهنماییم کنید
میشه لینک دانلود tu-154 رو یزارید . تستش میکنیم !نقل قول:
sسلام یه مشکل لطفا کمک کنید . ویندوزم ایکس پی سرویس پک سه هستش . بازی رو هم با موفقیت نصب کردم ولی اجرا نمیکنه و این ارور رو میده : the msxml4 sp2 component is not installed برای حل مشکل باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. از دوستان کسی می دونه از رو ناو uss nimitz با iris f14 چطور می شه تیک آف کرد... این سیستم پرتابش چطوری فعال می شه ؟
ممنون
سلام . تو صفحه ی اول , پست 3 این نرم افزار هست . (requirments)نقل قول:
البته داخل دی وی دی شبیه ساز باید باشه:20:
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
اخرین بخش flight school1.6 درباره ی جنگنده هست و اونجا توضیح داده شده:46:نقل قول: