سيصد درصد تخفيف در نمايشگاه الکامپ داستانش چيه؟!
يکي نيست بهشون بگه شما حجم مارو ندزد تخفيف اونم سيصد درصد پيشکش,اين شرکت دزد استاد بازي کردن با اعداده و روي ايرانسلو در کلاهبرداري از طريق بازي با اعداد سفيد کرده
Printable View
سيصد درصد تخفيف در نمايشگاه الکامپ داستانش چيه؟!
يکي نيست بهشون بگه شما حجم مارو ندزد تخفيف اونم سيصد درصد پيشکش,اين شرکت دزد استاد بازي کردن با اعداده و روي ايرانسلو در کلاهبرداري از طريق بازي با اعداد سفيد کرده
سلام
سرویس 2 مگ آسیاتک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 گیگ در شب خیلی خوووبه ! پس با این حساب اکانت 1 مگ باید دو گیگ رو دانلود کنه دیگه ؟؟
دوستانی که در کرج دارن کسی نیست بیاد یه نظری بده ؟؟ بابا میخوام از شاتل بیام بیرون پارس آنلاینم که مالید مثل شاتل شده آسیاتک مونده وصبانت و چند تای دیگه که همشون به نظر بی خودن !
آسیاتک 2 سال پیش خوب بود الان من یه شرکت خوب دیگه دنبالشم از این شرکت لعنتی انصراف بدم
512 دارم
الان میگی دفاع میکنی از آسیاتک... ولی عزیز من، همه ی ISPها تا دو سال پیش خوب بودن، همه کم و بیش خراب شدن، بعضیا مثل شاتل خیلی خراب شده وبعضیا مثل آسیاتک و پارس آنلاین کمتر.
این وضعیت دانلود منه....
دیشب از ساعت 1:10 AM گذاشتم سر دانلود تا ساعت 6:58 AM. برای من که خوبه :5:
سروش جان سرعت اکانتتون چند هست ؟ از کجا ؟
دوستان یه سوال دارم که هر چی پرس و جو میکنم جواب نمیگیرم
من سرویس 2 گیگ اسیاتک دارم از این که خطوطل e1 منطقه ما خراب شده و 3 هفته ای میشه سرعتم رو 50 بگذریم قبلش من با هم سرویس 2مگ حداکثر سرعتم 250 شده بعضی از دوستام پارس انلاین با سرویس 512 چیزی حدود 250 تا 300 دانلود دارن بعضی از دوستان همین سایت هم که سرویس اسیاتک دارن با یه گیگ سرعت جند برار 2مگ من رو میگیرن مشکل از کجاست اگر پارس انلاین بگیرم مشکل سرعت حل میشه؟
شرکت پارس انلاین میگه من با 512 سرعت50 رو تضمین میکنم یعنی همون چیزی که از اسیاتک میگرفتم
مشکل از مخابراته یا isp
سرویسی که دارم کرجه در کل ما از این شرکت هیچ خیری ندیدیم
2مگ - دزفول-خوزستان
اما امروز اینترنت داغون بود.
3 ساعت قطعی (مشکل از تهران بود یا اهواز چون من میتونستم به مخابرات وصل شم). الانم سرعت از 256kbps بالاتر نمیره و پکت لاست در حد خودش بی نظیر
خیلی وضع این اینترنت خرابه . چرا اینجا اینجوری هست؟!!!!!اینم پینکه داریم!
lol
:31::20:
با سلامنقل قول:
بله الان حدود 2 ماهی میشه که شاتل این محدودیت افتضاح رو بوجود آورده و منم مثل شما اکثر اوقات بخاطر این سرعت افتضاح از خیر دان میگذرم ! ( بی انصاف این بالابردن سرعت روزش باعث شده ، ظرف 12 روز 3 گیگ تموم کردم اونم بدون هیچ دانلودی ! )
اینترنت مخابرات ، مثل تهران نامحدود نیست ( محدودیت 4 گیگ در ماه با هر سرعتی که درخواست کنی ) - ترافیک رایگان شبانه هم تا همین چند روز پیش نداشت ! ( از 7 آذر طرح تشویقی ساعت رایگان از 1 تا 6 صبح بمدت یکماه گذاشتن !!! )
آسیاتک هم بخوای بری ، قطعی زیادی داره + برای اینکه بتونی دانلود رایگان شبانه داشته باشی مجبوری حداقل سرویس 128 کیلوبایت با 5گیگ ترافیکشو بخری که 17500 آب میخوره که ترافیک دزدی هم داره ! ( البته سرعت شبانه که از 2 تا 8 صبحه تا 50 - 60 هست با سرویس 128 کیلوبایت )
پارس آنلاین هم که فعــــلاً ازش تعریف میکنن ( به نقل از دوستان سرعت سرویس 128 کیلوبایت ، در روز نهایتاً تا 140 میره و تو شب که از ساعت 1 تا 6 صبحه معمولاً از 100 پایین تر نمیاد ) حداقل هزینه برای پارس آنلاین :
سرویس 128 با ترافیک 4گیگ ماهیانه : 16548 تومان ( شامل هزینه سرویس+آبونمان مخابرات+4% عوارض و مالیات )
با پنج هزار تومان یه کوپن 3 تیکه میخرینقل قول:
اولین قسمت : به ارزش 30000 تومان که میتونی ازش تو ثبت نام ، خرید سرویس یا تمدید یا ... استفاده کنی
دومین و سومین قسمت ( هر کدام به ارزش 30000 تومان ) : بدرد خودت نمیخوره . اگه کسی رو به شرکت معرفی کنی برای ثبت نام و بهش این کوپ رو بدی ، به کسی که معرفی کردی ، یکدستگاه مودم رایگان میدن
اعتبار کوپن اول : تا اول بهمن 90
اعتبار 2 کوپن باقی مانده : تا اول اسفند 90
تذکر : این تخفیف فقط بدرد تهرانیا میخوره !!! ( من بیچاره رفتم به طرف گفتم برای شهرستان هم هست ، با قاطعیت گفت آره ، منم یکی خریدم - اومدم شهرستان میگن نخیر فقط مال تهرانه ! )
من يه مدت پارس آنلاين داشتم.نقل قول:
پارسال و اوايل امسال خوب بود. اما اين اواخر داغون بود كه منم فسخ كردم.
بطور كلي ، بستگي به شانست داره :
ممكنه با 128 ، سرعت شبانه ات 150 تا 200 باشه.
ممكنه با 1 مگ ، سرعتت به 50 هم نرسه.
به نظر من اگه از پارس ، 128 بگيري (ماهي 10 هزار تومن) ، ناراضي نخواهي بود . سرعت روزانه اش بالاي 100 هستش و شبانه هم 30 تا 200 تاست !
لطف مي كني كوپن ات رو برام بفرستي (پخ و يا ايميل كني) .نقل قول:
دوستان امروز با نماینده آسیاتک کرج صحبت کردم گفت Ok همه چی فقط یه سوال اکانت های 1 مگ و 512 آسیاتک فرق زیادی تو دانلود شبانه دارند ؟؟ در ضمن نمیشه این 5 گیگ رو بیخیال شد یا مثلا سه ماه گرفت با ترافیک کمتر + دانلود شبانه رایگان ؟؟ آخه 5 گیگ مصرف ندارم که !!!
ای بابا یه بار پست میره واسه تایید یه بار نمیره !! شاید یه چیزی یادم رفته بود خواستم اضافه کنم ؟!؟
شرمنده دوستانی که آسیاتک دارن واسه دانلود رایگان شبانه کانکشن جداگانه داره ؟؟ (خیلی بد هست اگه کانکشن جداگانه داشته باشه :41: )
دوست عزیز برای اینکه کس دیگه ای نتونه ازش استفاده کنه ( دادن کوپن به شخص دیگه ) ، کوپن رو با شماره تلفن خودتون ثبت میکنن !نقل قول:
( شما تا کوپن اول رو استفاده نکنی ، بقیه اعتبار نداره که اون رو هم با شماره خودت ثبت میکنن )
*** امروز با دفتر تهران تماس گرفتم ، گفتن که خیر ، این امکان رو تو شهرستان هم میشه استفاده کرد ، فقط برای ثبت فیش باید تا پایان نمایشگاه صبر کرد و سپس با ثبت نام اینترنتی اونو ثبت کرد ***
خیر- کانکشن جداگانه ندارد.نقل قول:
دانلود من با سرویس 2 مگ اسیاتک.
دیشب 4گیگ :
غرفه آسیاتک در نمایشگاه الکامپ امسال:
ببخشید یعنی تو کوپن دوم و سوم به کسی که به شرکت معرفی کردیم هم مودم رایگان میده هم 30000 تومن هزینه ثبت نام و خرید؟نقل قول:
دوستان این نمایشگاه و تخفیف فقط تهرانه؟!
خیر ، به 2 نفری که به شرکت معرفی کنید ، به هرکدام تنها یک مودم رایگان تعلق میگیره ( تخفیف بصورت اعتبار نقدی مخصوص شماست و مودم برای کاربران معرفی شده )نقل قول:
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
اپراتور مرکز که میگفت برای کل نمایندگی هاست ، چه تهران و چه شهرستان ، ولی شهرستان میگه فقط واسه تهرانه ! ( چون زمان اجرای این کوپن ها از زمان پایان نمایشگاه هست ، باید تا اون موقع صبر کرد و دیــد ; اما به نظرم برای کل کشوره )نقل قول:
دستفروش هست اون وسط اين همه آدم جمع شده ؟ حلوا ميدن ؟ :31:نقل قول:
اينترنت منم كم كم داره دار فانی رو وداع ميكنه ، از صبح تا حالا 30 بار قطع شده و اما اين سرعت روزانشون منو كشته ، تا ميام صفحه رو استاپ كنم كه تبليغاش لود نشه كل حجمم پريده اما شب كه ميشه همون سايت رو 1 ساعتم وايسم كه لود شه باز تبليغاش لود نميشه !
چند سوال از دوستان
1-سرویسهای مختلفش فرق می کنه سرعتهاش؟روزانه و شبانه
2-من با ترافیک 5 میخوام بگیرم که شبانه رایگان باشه(چون مصرف روزانه ام هم بالاس)،سرعت شبانه اش چطوره؟مثلا با 512 یا 128 چند میزنه حدودا؟روزانه ش چطور؟سرعت سرویسهاش چطوره؟
3-من هر وقت بخوام با یه جا فسخ کنم و از جای دیگه بگیرم،اون 15 تومن پول زور رو باید بدم؟
شهر پيش فرض : تهراننقل قول:
1- بله ، سرعت روزانه خيلی بالا ، سرعت شبانه همون سرعت قرارداد هست.
2- با 512 هر شب در حالت ايده آل 1.2 گيگ و با 128 در حالت ايدهآل 300 مگابايت میتونی بگيری - روزانه كه با 128 حدود 400 كيلوبايت بر ثانيه هم دان ميده اما شبانه 128 سرعتش 16 و شبانه 512 سرعتش 64 هستش
3- اونم كه بله ! پوله زوره نمیخوای بدی ؟!
امروز زنگ زدم تا بنم رو ثبت کنه
میگه هفته بعد بن ها قابل استفاده است
خیلی کلاهبردارن
دوست عزیز نیازی نیست برای ثبت بن با شرکت تماس بگیرید.از قسمت بانک مجازی گزینه بن کارت هدیه رو انتخاب کنید و مشخصات بن رو وارد کنید.این امور اصلا به کارشناس فروش شرکت مربوط نمیشه و اطلاع دقیق ندارن،اطلاعات بن ها توسط بخش مالی بررسی میشن.بعد از ثبت بن باید صبر کنید تا اطلاعات بن تایید بشه و موجودی بانک شما به مبلغ 30000 تومان شارژ بشه.نقل قول:
بن ها از پاپان نمایشگاه یعنی امروز به بعد قابل ثبت هستن ولی با توجه به تعداد زیاد بن های فروخته شده این پروسه تایید و شارژ شاید قدری زمان ببره ...
موفق باشید
دوست من!!!!!نقل قول:
دوست عزیز نیازی نیست برای ثبت بن با شرکت تماس بگیرید.از قسمت بانک مجازی گزینه بن کارت هدیه رو انتخاب کنید و مشخصات بن رو وارد کنید.این امور اصلا به کارشناس فروش شرکت مربوط نمیشه و اطلاع دقیق ندارن،اطلاعات بن ها توسط بخش مالی بررسی میشن.بعد از ثبت بن باید صبر کنید تا اطلاعات بن تایید بشه و موجودی بانک شما به مبلغ 30000 تومان شارژ بشه.
بن ها از پاپان نمایشگاه یعنی امروز به بعد قابل ثبت هستن ولی با توجه به تعداد زیاد بن های فروخته شده این پروسه تایید و شارژ شاید قدری زمان ببره ...
موفق باشید
من هم بلدم بن رو ثبت کنم
گفتن که فعلا بن ها توی انتظاره و هفته بعد تایید میشه
باز اسیاتک چه گندی زده ؟
تو دو سه جا دیگه و حتی یاهو مسنجر دیدم بعضی ها بد شاکین ازش
حجم دزدی!!!نقل قول:
اینا که قدیمی شده :دی گفتم شاید چیز جدید رو کردهنقل قول:
من هر ماه 5 گیگ 512 می گیرم. آخرین روز دوره قبلم 1 گیگ واسم مونده بود، گفتم حروم نشه زدم توکار دانلود.
سرعت دانلودم باید 60 باشه ولی خیلی موقع ها تا 250 هم می رسید! میانگینش که 200 بود.
سرعتش عجب حالی میداد.
عشق کردم.
ای کاشک 200کی در ثانیه اینترنت با پینگ پایین و نامحدود داشتیم.
تصورش رو بکن!!!:18:
کی این روز میرسه؟
هیـــــچ وقت ! :-(نقل قول:
شتر در خواب بیند پنبه دانه ... :31:نقل قول:
چیز جدیدم رو کرده شما خبر ندارینقل قول:
اینترنت 2 مگ=سرعت 50 کیلوبیت در روز 30 شب
برو حالشو ببر
سلام دوستان
تو نمايشگاه اين شركت ميگفت سرويس ٢ مگ راعملا ٤ مگ تنظيم ميكنن و ميشه هميشه با سرعت ٥٠٠ كيلوبايت دانلود كرد
دوستاني كه دارن ميشه بگن ايا واقعيت داره؟
اگه ممكنه بگيد سرعت دانلود و اپلود با اسپيد تست در روز و شب چقدره
من پارس انلاين دارم و ١ مگ خريدم كه رو ٢مگ تنظيمه و حدود ٢٠٠ كيلو بايت هم دانلود دارم در شب كه مجاني هست هم در بد ترين شرايط به ١٢٠ ميرسه
ميخوام ببينم ارزش داره عوض كنم
Sent from my iPad2 using Tapatak (IOS 4.3.3)
من دیروز رفتم اسیاتک ثبتنام کردم. سرعت 1024 ویژه با 2گیگ ترافیک برای 2ماه 20 درامد. میگفتن این سرویس ویژه هست.
توی اگهی زده بود شبانه رایگان هست ولی توی سایتش زده شبانه نیم بها قضیه چیه؟
یعنی باید 5گیگ ترافیک بخرم تا شبانه رایگان بشه؟
پس چرا توی اگهی نزده حداقل 5گیگ باید بگیری تا رایگان بشه؟
نقل قول:نقل قول:
گول این شرکت کذایی رو نخورید من 5 سال از اینها اشتراک داشتم فقط یک سال اول خوب بود
کلاهبردار و دروغ گو هر موقع هم دلشون بخواد به صورت یک طرفه هر تغییر بخوان میدهند. اولش اینو بهت میدن بعد پردت در میارن
پشتیبانیشون هم که بیشعور ترین و بی تربیتن آدم ها هستن.
تأیید میشه ، وقتی میخوان جواب بدن ، انگار ازت طلبکارن !نقل قول: