خیلی ممنوننقل قول:
راستی وضعیت شاتل چطوره؟
دوستان ازش راضی هستید؟
قیمتش چطوره؟
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
راستی وضعیت شاتل چطوره؟
دوستان ازش راضی هستید؟
قیمتش چطوره؟
دیشب همش 1200 مگ دانلود کردم. اخه این چه وضعشه!!! همین جا نارضایتی خودم رو اعلام میکنم.
تورنت ها که اصلن سرعت ندارن و رپیدشر هم که کنده.
این 1200 مگ هم لینک مستقیم بود که فیلم مستند با لینک مستقیم خیلی کم پیدا میشه.
شما سایتی که مستند علمی با لینک مستقیم بده میشناسید؟
از امشب هم میخام برم سایت ویکی پدیا رو دانلود کنم. 6 گیگه!
نقل قول:
از كجا و با چه اشتراكي ADsl مي گيري دوست من..؟
دوستان دارن میرن شاتل من تازه از پارس اومدم اندیشه:5:
یک سوال داشتم من یک ماه هست که از پارس فسخ کردم و تازه رفتم اندیشه ثبت نام میخواستم بدونم یوزر و پسورد مودم چی میشه آیا پاک میشه؟ یا باید از اندیشه پسورد بگیرم؟ مودم از پارس گرفتم پسورد هم یادم رفت.:10:
3 گیگ 128 از اندیشه بعد از 21 روز معطلی!نقل قول:
دیروز شاتل ما راه افتاد.
سرعت دانلود 70 هست، پینگ هم عالی.
خط 5.
البته نمیدونم چرا دیشب ( ساعت 12 ) همش میگفت یوزر و پس اشتباست
سلام دوستان
ما عادت کردیم تا یه شرکت جدید بیاد خیلی تحت زود حیران می شیمو به به چهچه می کنیم ایشالله که شاتل خوب باشه و باعث رقابت بیشتر شرکتها بشه اما یادتون که نرفته اندیشه تا 200 کیلو بالا می رفت و الانشم تا 100 کیلو بالا می ره خیلی زوده واسه قضاوت بزارین مشترکای شاتل یه خورده بیشتر بشن بعد قضاوت کنین من قیمت شاتل دیدم و حاضر نسیتم واسه 1000 تومان شرکتمو عوض کنم ضمنا یه چیز عجیب این بود که به نظر می یاد شاتل فقط می خواد مشترک بگیره قیمت هر گیگ اضافه 5000 تومان 3 گیگ 15000 تومان !!!!!!!!!!!!!!!!
چرا دوستان اینقدر سریع عکس العمل نشون میدن.همیشه تو بهار و تابستون سرعت ها پایینتر بوده.از پاییز دوباره اندیشه میاد بالا.نیومد بعدش تصمیم میگیریم کجا بریم.
من الان 120 تا 130 هستم.درسته سرعت دقیقا نصف شده ولی باز خوبه همین
خط 5 سرویس512
نقل قول:
سلام دوستان
ما عادت کردیم تا یه شرکت جدید بیاد خیلی تحت زود حیران می شیمو به به چهچه می کنیم ایشالله که شاتل خوب باشه و باعث رقابت بیشتر شرکتها بشه اما یادتون که نرفته اندیشه تا 200 کیلو بالا می رفت و الانشم تا 100 کیلو بالا می ره خیلی زوده واسه قضاوت بزارین مشترکای شاتل یه خورده بیشتر بشن بعد قضاوت کنین من قیمت شاتل دیدم و حاضر نسیتم واسه 1000 تومان شرکتمو عوض کنم ضمنا یه چیز عجیب این بود که به نظر می یاد شاتل فقط می خواد مشترک بگیره قیمت هر گیگ اضافه 5000 تومان 3 گیگ 15000 تومان !!!!!!!!!!!!!!!!
آره بچه ها دوستان درست میگن اندیشه اونقدر ها هم وضعش بد نیست که ما بخوایم بریم شاتل شرکت شاتل باید جا بیوفته تا ببینیم واقعاً کارش خوبه یا نه فعلاً که سرعتی که داره میده از اندیشه پایین تره و 70 هست در حالی که اندیشه داره سرعت بالای 100 میده پس عجله نکنید اگه واقعاً شاتل بهتر بود و سرعت بالاتری بده اونوقت باید به فکر تغییر isp خودمون باشیمنقل قول:
چرا دوستان اینقدر سریع عکس العمل نشون میدن.همیشه تو بهار و تابستون سرعت ها پایینتر بوده.از پاییز دوباره اندیشه میاد بالا.نیومد بعدش تصمیم میگیریم کجا بریم.
من الان 120 تا 130 هستم.درسته سرعت دقیقا نصف شده ولی باز خوبه همین
خط 5 سرویس512
شاتل ما هم بالاخره را افتاد.
اطلاعات:
شنبه بعد از ظهر قرارداد بستم، دوشنبه ظهر وصل شد.
برخورد کارمندا خوب بود.
شرکت هم خنک بود، کولرش خوب کار می کرد:31::46:
الان که امتحان کردم، سرعت بین 6 الی 7 کیلو بایت می چرخه.(Downstream=60). امیدوارم اینجوری نمونه و زیاد بشه
پیش شماره خطم: 322
10.000تومان هم بابت کارت طلایی تخفیف گرفتم.
اگه سؤال دیگه ای بود در خدمتم
راستی صادق جان به من 1ماه رایگان رو ندادنا! تو گرفتی؟
درود
دیشب سرعت خوب بود ولی دور و ور 5:40 که بلند شدم ببینم چی شده متوجه شدم dc شده دوستان کسی با vuze کار میکنن میتونن راهنمای کنن چجوری تنظیم کنم که وقتی که وسط دانلود dc شد خودکار خودش مثله idm وصل بشه؟؟:46:
سپاسگذارم
بدرود
آره من گرفتمنقل قول:
مگه چه اشتراکی رو گرفتی که سرعتت اینجوریه؟؟؟ :-o
دوستان چطوری بفهمم Downstream روی چنده؟
اون آی پی که چند صفحه قبل بود رو تو فایر فکس مینویسم میگه یوزرنیم پسوورد بده چکار باید کرد؟
هر دو رو بزن adminنقل قول:
خب admin نوشتم حل شد حالا میشه یه کم توضیح بدین چکار باید بکنم؟نقل قول:
Downstream (Kbps):572 این یعنی چی؟ من سرعت دانلودم هرگز از 20 بیشتر نمیشه
توقسمت Update Firmware شما تا حالا آپدیت کردین؟ اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
بقیه جاهای مفیدشو میشه بگین انجام بدم
شرمنده پررو شدم
572 رو باید تقسیم بر 8 کنی تا حداکثر سرعت دانلودت رو بدست بیاری اگه هم حوصله نداری من حساب کردم برات میشه 71.5 پس اگه بد بینانه هم نگاه کنیم باید تا حدود 40 یا 50 سرعت داشته باشی چند تا لینک با هم بزار بعد سرعتا رو با هم جمع کن ببین سرعت کلیت چقدره مثلاً 3 تا لینک رو با هم از idm بزار دانلود بشه بعد تو یه لحظه ببین جمع سرعت چقدر میشهنقل قول:
هیچ چیزی رو هم لازم نیست update کنی
سلام
من سرویس 128 از اندیشه دارم، اگه بخوام Wi-Fi بگیرم باس چیکار کنم؟ نیار به مودم خاصی داره؟ سرعتش با این ADSL که دارم فرق میکنه؟ هزینه ش چقده؟
مرسی که جواب دادی ولی من بارها و بارها تو روزهای مختلف با تعداد فایل مختلف امتحان کردم اما همیشه سرعتم دور و بر 20 هستش و از 16 تا 21 متغیرهنقل قول:
به نظر شما مشکلی وجود داره؟ چه کار باید بکنم؟
من استفاده میکنم اما برای گرفتن جواب این سوال بهتره به تایپیک تورن برینقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=85444&page=309
سرویس wi-fi تا جایی که من اطلاع دارم تو رشت راه نیوفتاده شما همون adsl رو میگیری با مودم wi-fi که مودم با سیم تلفن به خط تلفن ثابت وصل میشه بعد اینترنت رو به صورت wirless در اختیارتون میزاره که نیاز به کارت شبکه بی سیم هم دارید که معمولا رو لب تاب ها هستنقل قول:
مشکل که وجود داره چون سرعت شما روی حدود 512 بسته شده ولی سرعت دانلودتون رو 20 هست پس مشکل وجود داره ولی اینکه از کجاست پیدا کردنش خیلی سخته بهترین کار اینه که زنگ بزنین پشتیبانی اندیشه ببینین اونا بهتون چی میگننقل قول:
ای بابا. پس چرا به من ندادن؟ من گفتم دختره فقط خندید!!! می تونی یه کاریش واسم بکنی؟ ببخشیدانقل قول:
eco128-3gig
دیگه حداقلش اینه که باید تا 14 برسه دیگه. مال من روی 6. مال تو دقیقا سرعت کاملو میده؟
فردا یه تماس می گیرم ببینم چی می گن. بچه هایی که از شاتل گزفتن سرعتاشونو بگن که ببینیم وضع چجوریه
مرسی
عزیز wifi گرفتنی نیست. شما خودت باید مکانتو wifi کنی. این کار از دو طریق امکان پذیره:نقل قول:
1- خریدن یک Access Point: این وسیله رو میخری، بعد مودم adsl رو بهش وصل می کنی و کانفیگش می کنی. اون وقت wfi داری
2- خریدن یک مودم که access point هم باشه(1*2): در این حالت شما فقط یک وسیله می خری که هم کار مودم رو برات انجام میده و هم کار wifi رو
موفق باشی
ای بابا ، گفتم که 512 بگیرنقل قول:
ای بابا. پس چرا به من ندادن؟ من گفتم دختره فقط خندید!!! می تونی یه کاریش واسم بکنی؟ ببخشیدا
eco128-3gig
دیگه حداقلش اینه که باید تا 14 برسه دیگه. مال من روی 6. مال تو دقیقا سرعت کاملو میده؟
فردا یه تماس می گیرم ببینم چی می گن. بچه هایی که از شاتل گزفتن سرعتاشونو بگن که ببینیم وضع چجوریه
مرسی
شاتل مثل ASK نیست که با 128 ، 512 بده :دی
سرعت واقعی خودشو میده
البته به نظر من اینجوری بهتره
چون اندیشه با 128 ، 100 تا سرعت دانلود میده و اگه سرعتتون مثلا بشه 20 ، بازم میگم بیشتر داریم سرویس میدیم و کاری نمیتونید بکنید
اما شاتل داره 512 رو با همون قیمت میده ، پس اگه سرعتتون حتی تو شب زیر 68 شد ، میتونید اعتراض کنید
البته مثل اینکه قرار شاتل ADSL 2 MB رو بزودی اضافه کنه
فکر میکنم ماهی 23 تومان باشه
این بیاد معرکه هست :دی
امکان داره دوستانی که از لنگرود و لاهیجان سرویس میگیرن از اندیشه بگن downstream شون رو جنده؟
مال من 572 ولی سرعت دانلودم 20 بیشتر نمیشه
فک کردم شاید این قانون تقسیم بر 8 فقط تو رشت معتبره
:31:نقل قول:
نه عزیز این قانون همه جای دنیا اعتبار داره
پهنای باند روبه کیلو بیت بر ثانیه (KBps) نشون میدن که برای تبدیل به کیلو بایت باید تقسیم به 8 بشه
8bit=1byt
:46:
با تشکر از mehdihamed که هیچ سوالی رو بی جواب نمیزاره و بهتره یه زنگ به پشتیبانی بزنی
MESI08 میتونم بپرسم معمولا از چه لینهایی استفاده میکنی و چه سایتهایی؟؟
نقل قول:
از هر لینکی که بگید استفاده میکنم مثلا
-------------________ rapidleech_________farskids______tehranhits_______ 2seda_________p30world
مشکل من اینه که کارکنای شرکت اندیشه تو لنگرود اصلا نمیدونن
ip چیه
downstream چیه
upstream چیه
میگن خوردنیه؟یاپوشیدنیه؟
حالا چرا اینقدر بزرگ مینویسینقل قول:
توی سایتهایی که نوشتی به جر لینک مستقیم های p30world
بقیه خیلی سرور های قویی ندارند اما خوب شما میگی چندین لینک رو با هم چک کردی و نشده
میدونی شرایط زیادی میتونه تاثیر بزاره
شاید برنامه ای داره اپدیت میشه مثل انتی ویروس برنامه های netlimit netpeer میتونن سرعت دانلود هر برنامه ای که داره دانلود میکنه رو بهت نشون بدن و یا اینکه ازبرنامه ای برای شکستن بعضی چیزها استفاده نمیکنی؟؟
بین خطوط تلفن نویز گیر وصل کردی فاصله خونتون تا مرکز مخابرانی چقدره
حتی جنس کابل هم مهمه توی رشت بیشتر مناطق فیبر نوری بعضی جاها سیم مسی
شما سرویس نا محدود که نداری؟
ما مثل شما مایه دار نیستیم رفیق، با 128 کنار میایم:46:نقل قول:
ماجرای 1ماه رایگان رو نگفتی، می تونی واسم اوکی کنی؟ نکنه فقط واسه 512 هست؟
الان زنگ زدم به شاتل ماجرای سرعتمو گفتم، رفت نگاه کرد گفت تو اصلا اینترنت نداری پورتت وصل نیست، گفتم بابا دارم کار می کنم. گفت یوزر پس از کجا آوردی، گفتم دیگه پیدا کردم. گفت تو الان داری قاچاقی کار می کنی:31: گفت باید یکم صبر کنی تا پورتت از مخابرات وصل بشه
2ساعت بعد زنگ زد گفت الان برو نگاه کن ببین چجوریه. رفتم دیدم کفم برید:18::
Downstream:604
upstream:158
یادآوری می کنم سرویسم 128 هست.
بچه ها دلتون بسوزه:31: برم حالشو ببرم:8:
ایول شاتل :10: (البته امیدوارم همیشه اینجوری بمونه:20:)
ما هم شاتلی شدیم :دی فعلا که عالیه و من راضی هستم :دی حداقل اون قطعی هایه اندیشه رو تا الان نداشته...پس نتیجه میشه گرفت که تجهیزاته اندیشه تویه مرکزه 4 خرابه نه سرویس خوده مخابرات :دی:8:
موفق باشید
جناب mtx یه نکته آموزشی رو می خوام بگم، جسارت نشه. البته همه این اشتباهو می کنن. بقیه هم یاد بگیرن مفیده:نقل قول:
همیشه واسه اینکه بشه راحت کیلو بیت رو از کیلو بایت تشخیص داد از این راه استفاده می کنن. در کل دنیا و در علم کامپیوتر کاملاً مرسومه:
کیلو بیت: Kb
کیلو بایت: KB
جسارت منو ببخشید:11:
سرویس نا محدود ندارم
فهمیدم چی شد میگن چون لنگرود ظرفیت زیرساختش خرابه ما با یه وسیله ای که اسمش یادم رفت محدودیت سرعت اعمال میکنیم و شما بیشتر از پهنای باندت حق دانلود نداری اما تو رشت چون زیرساخت فراهمه محدودیت رو برداشتن
افسسسسووسسسسسس
به نظر من دلیل قایل قبول و درستی نیستنقل قول:
1- دستگاه نمی خواد. سرور (مثلا windows server) راحت میتونه محدودیت سرعت و حجمی بذاره
2- اگه نمیتونن بدن پس چرا بی خودی از مردم پول می گیرن و تبلیغ می کنن؟
البته یادمون نره اینجا ایرانه، هر چیزی امکان داره!!!
نکته جالبی بود تا حالا دقت نکرده بودم تو تنظیمات مودم جلوی downstream نوشته kbps ولی تو idm موقع دانلود جلوی transfer rate نوشته KB/sنقل قول:
ممنون
دوستان به نظر می رسه الان سرعتها یه جورایی میزون شده ولی بازم شب سرعت پایینه برای شما چه جوریه
ما که تو شاتل چیزی احساس نمیکنیم :دی
شبا راحت wow بازی میکنی؟ :دینقل قول:
ما هم شاتلی شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا که عالیه و من راضی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل اون قطعی هایه اندیشه رو تا الان نداشته...پس نتیجه میشه گرفت که تجهیزاته اندیشه تویه مرکزه 4 خرابه نه سرویس خوده مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
والا امروز وصل شده و هنوزم که خودت میدونی عزیز شب نشده :دی اما جدا عالیه!!! اگه الان اندیشه داشتم تا احالا باید کمه کم 10 بازی dc میشدم (جدی میگم ، شوخی نیست) اما الان 3-4 ساعت میشه بدون dc راحت دارم کار میکنم و مهمتر از اون بازی میکنم :دینقل قول:
اما یه سوال همین 3-4 ساعت 20mb رو از دست دادم....طبیعیه؟ (اینو بگم که داشتم بازی میکردم و توو سایت ها گشت و گذار میکردم)
اینجوری من همیشه باید برم حجم بخرم که :دی
فعلا که دمشون گرم، هم Ping عالیه و هم time out
ای کاش اون time out هایه اندیشه رو یه Pic میگرفتم و اینجا میذاشتم :دی
راستی همش دروغ بود :دی شاتل اصلا خوب نیست :دی نیاین شاتل بذارین ما راحت حالشو ببریم :دی:دی
خوب طبیعیه دیگه
تو 4 ساعت یعنی نباید 20 مگ بگیری؟ :دی
خواهش. قابلی نداشتنقل قول:
کاملاً تأیید میشه. شاتل چیه، ایییییییییییییییی. اندیشه به این خوبی. چه اسم با کلاسی هم داره بلا برده "اندیشه" :31:نقل قول:
سلام
اگر بخواک کال اف دیوتی 4 یا همون جنگهای مدرن 1 رو انلاین بازی کنم متوسط در هر ساعت چقدر حجم از دست میدم.
شما ها هر شب متوسط چقدر دانلود میکنید.
من مرکز 6 هستم و دیشب 1300 مگ دانلود شد. کمه یا خوبه!