۲مگ نامحدود امکان اینکه قیمتش بالا بره یا ضریب اشتراکش بالاتر بره هست ؟نقل قول:
Printable View
۲مگ نامحدود امکان اینکه قیمتش بالا بره یا ضریب اشتراکش بالاتر بره هست ؟نقل قول:
فکر کنم فن آوا هم داره شبانش رو محدود می کنه (البته اگه بگیم که بر نمیداره!). عکس زیر رو که میزارم واسه مصرفمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کنید من 5 شب 36 گیگ گرفتم یعنی چیزی حدود میانگین 7 گیگ واسه هر شب (که همین مقدار 2 هفته پیش 8.5 گیگ بود!) اما الآن 2 شبه که ظاهرن از مرکز (تو عکس می تونید ببینید) دقیقاً ساعت 2:03 بامداد تغییری تو نتم داده میشه و تا 7:03 ادامه پیدا می کنه و مقدار ترافیکی که تونسم بگیرم واسه هر شب دقیقاً 562 مگ هسش!!
در ضمن من شیراز هسم و سرویس 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان دارم.
از دوستان کس دیگه ای هم مشابه براش اتفاق افتاده؟
Linuxmint.com هم امتحان کردم سرعت خیلی پایینه مگر چند تا دانلود کنم که مجموع بشه 100!اما سرور داخل که دانلود میکنم این مشکلو نداره! به نظر شما دانلود از سرورای خارج رو محدود کردن؟نقل قول:
اقا ما اومدیم از این شرکت رها بشیم دیدیم همه شرکتا دارن دونه دونه تغییر وضعیت میدن،اومدیم بریم مخابرات نامحدود بگیریم دیگه بالای 512 نمیده..!!!!
کلا الان شرکت عوض کردن ریسکه بزرگیه،باید صبر کرد تا وضعیت پایدار بشه بعد تصمیم گرفت:n16:
جناب نماینده چرا پیشنهاد نمیدین برای سرویس 2 مگ هم یک طرح با گیگ پایین و دارای دانلود شبانه قرار بدن؟نقل قول:
مثلا 2 مگ 5 گیگ با دانلود شبانه،خیلی فروشش بالا خواهد بود به نظرم:n16:
سلام ضریب اشتراک ها بهتر شده>؟ من 2 مگ نا محدود برنزی دارم از صبح تا حالا سرعتم 50 کیلوبایت بهتر شده
ممنونم از پاسخ دهیتون. مشکل ظاهرا برطرف شده و دیگه از دیشب که وصل شد مشکلی نبوده شکر خدا تا حالا.نقل قول:
فقط خواهشی که دارم اینه که اگه توی جلسات با مدیران فن اوا حضور دارید پیام کاربرا رو بهشون برسونید که در مقابل شرکت های زیاده خواه تسلیم نشن و سرویس های نامحدود رو برندارن یا اون سیاست منصفانه بی معنی
و سودجویانه رو نزارن. حتی اگه شده سرویس ها رو منصفانه و با توجه به وضعیت جیب کاربرای اینترنت ایران گرونم بکنن ولی خواهشا حذف نکنن این سرویس ها رو که شاید با مقاومت ماها یه روزی بتونیم یه اینترنتی که حداقل استاندارد
رو داشته باشه پیاده کنیم توی این مملکت و شرکت هایی که فقط می خوان بدوشن ملتو از این صنعت بکشن بیرون.
شرکتایی که حتی واژه کلمات فارسی رو هم به میل خودشون عوض کردن و سرویس محدود رو به اسم نامحدود می ندازن به ملت و وقتی اعتراضم می کنی می گن منصفانه مصرف نکردی. اصلا با سرعت 50 k یه سرویس 512 مگه می شه
بیشتر از روزی 3 گیگ گرفت که اینا دم از مصرف منصفانه می زنن ؟ یعنی کسی که پول سرویس نامحدود می ده و با سرعت کمتر این سرویس ها می سازه حق نداره روزی 2-3 گیگ بگیره که ورمی دارن محدود می کنن ؟ اخه این انصافه ؟
این پولی که اینا می خورن حلاله وقتی مشتری راضی نیست از محدودیت های الکی اینا ؟
من تازه به فن آوا پیوستم و دو تا سوال داشتم دوستان.
1. حجم اضافه ای که خریداری بشه به دوره بعد منتقل میشه یا نه ؟
2. سرعت شبانه رو عدد خاصی محدود میشه ؟ یا بر اساس شلوغی منطقه هست ؟
سلامنقل قول:
1- صد در صد بیشتره . چندش رو نمیتونم بگم بستگی به مرکز مخابراتی داره
2- در حال حاظر خیر
خیرنقل قول:
شما چه سرویسی دارید ؟
سلامنقل قول:
خدارو شکر
متاسفانه چند وقت اخیر زیر ساخت شورشو درآورده و مدام مشکل داره و از دست ما کاری برنمیاد ولی بهرحال خوشحالم راضی هستید .
در مورد ادامه صحبتتون خوشبختانه همکاران فن آوا زیاد تو فاز انداختن و کلاهبرداری و ... نیستن و سرشون تو کار خودشونه و اینکه سرویس خوبی بدن .
و خیالتون راحت شرکتی هم نمیتونه مجبور به کاریشون بکنه . شاید از لحاظ نام برند به اندازه بعضی شرکتها معروف نباشه ولی گروه فن آوا انقدر قوی هست که توپ هم تکونش نمیده مگر اینکه از لحاظ اقتصادی برای خودش به صرفه نباشه و یا دستوری از جایی بیاد و همه گیر بشه وگرنه بر اثر فشار دیگر شرکتها اتفاقی نمیفته .
چرا سرویس ها BU دیگه نمی دن امروز رفتم برای بستن قرارداد نامحدود های bu نداشتن مجبور شدم SU بردارم
یه سوال
من ۱۲۸SUثبت نام کردم که هزینه ۲۸۹۵۰ (که هزینه خود سرویس ۲۳هزار خورد ه ای هست + یه هزینه اضافه که میشه همین ۲۹هزار تومان) بابت مشترک جدید + ۵ هزار بابت رانژه خط پرداخت کردم.
تماس گرفتم با پشتبانی تهران گفت فقط باید ۲۹هزار تومان رو بدید برای مشترک جدید و هزینه اضافه نباید بدید.
نماینده شیراز می گه که ما باید به مخابرات هزینه رانژه رو بدیم و همه جا همین هست.
حالا این وسط کی به کی هست؟
اگه دیدی نمایندگی نمیده از طریق ایمیل با مسئولانش ارتباط برقرار کن میدن - من شیرازم نمایندگی نمیداد حتی نقره ای هم نمی داد من به تمام مسئولان فن اوا ایمیل زدم و اونا هم با نمایندگی صحبت کردن و بعد سرویس رو دادن ( در سایت ایمیل ها زده شده)
اره گروه معروفی نیست ولی واقعا خیلی وسعت داره سهامشم در بورس هستنقل قول:
نمایندگی جان شما نمیدونی ضریب اشتراک نامحدود تغییر کرده یا نه ؟ من 2 مگ دارم قبلا 180-190 بود از امروز صبح شده 250
شیراز 2 تا نمایندگی داره شما باید با این شماره تماس میگرفتید : 38328790نقل قول:
اون یکی نمایندگی نمیده
دوستان سرعت سرویس 1 مگ 6 گیگ محدود در روز چقدره ؟
شب از سرعت اسمی کمتر نمیشه ؟
شبی 2.5 گیگ میشه گرفت؟
فن آوای مشهد یعنی میگید نامحدود رو میخواین شیر کنین مثلا سرعت نامحدود ۵۱۲ نصف بشه به ۳۲ کیلوبایت برسه تو رو خدا نگذارید:n27:
بچه ها سرویس 512 نامحدود چطوره ؟ 512 BU
سرعتش 60 کمتره؟
میخوام یه ماه بگیرم اگه سرعتش از 60 کمتر میشه که همون 1 مگ محدود بگیرم ؟ :n27:
سرعت بین 60 تا 50 همیشه از نظرپینگ تایم اوت هم که افتضاح حداقل 1 مگ بگیر شبی 3 گیگ میتونی دانلود کنی من که اینسری تموم بشه نامحدود 512 برنزی که گرفتم آی اس پی عوض میکنم چون چیزی واسه موندن نداره اینم وضیعت پینگ تایم اوت من واقعا افتضاح این شرکتنقل قول:
1 مگ محدود بگیری بهتر هست ؛ شب با 190 ثابت دانلود میکنی و روز هم باز هست تا 4 یا 6 مگ که بستگی به خط و نویزت داره ، بیشتر از یک مگ شانسی که خوب باشه یا نهنقل قول:
اگه تحت فشار تصمیم نگیره که خوبه. اگه مسئله صرفه مالیم باشه با گرون کردن تعرفه ها ( البته تا حدی منصفانه که رضایت برای مشتری و سرویس دهنده رو تا حد زیادی همزمان ایجاد کنه) مسئله رو حل می کنه.نقل قول:
واقعا تصور نبودن اینترنت نامحدود کابوسه. اینترنت بدون دانلود چه لطفی داره؟
آیا میشه هر دو path 0,1 مودم فعال بشن یعنی دوتا دان استریم و آپ استریم فعال بشن روی یک خط تلفن که بشه از دو اکانت استفاده کرد؟کسی اطلاع داره؟
با نمایندگی شهر تماس گرفتم گفتن خط رو تا ده مگ هم میبندیم ممکنه همچین چیزی ؟نقل قول:
این نمایندگی خودش یه شرکت مستقل بوده توی خرم اباد که من میدونم چند ساله داره سرویس میده ولی قبلا خیلی کیفیت نداشت
یعنی الان دیگه مستقل نیست و زیر نظر شماس ؟ پس چطور وقتی شما بالای 6 مگ نمیدید این 10 مگ میده؟
چیزی تغییر نکرده! خب باید 250 باشه! 2mb bu داری دیگه سرعت همونه که الان داری قبلا حتما مشکلی بوده.نقل قول:
داداش سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعت پینگ چنده ؟ من الان آسیاتک دارم پینگش بالای 300 هستنقل قول:
الان از 8.8.8.8 گرفتم 356 بود
پینگش همین حدوداس ؟
الان زنگ زدم آسیاتک پشتیبانی تهران گفتم سرویسم 2 مگه و باید سرعت شبا از اسمی کمتر نشه و حداقل 200 باشه گفت نه الان که سرعتت 120 هست خیلی خوبه و از نظر ما مشکلی نداره
گفتم پس من ماه بعد نمیتونم از آسیاتک سرویس بگیرم و تخلیه میکنم
20 روز دیگه مهلتش تموم میشه میام فن آوا
از نمایندگی فن آوا هم پرسیدم گفت ما خطتون رو تا 4 یا 6 باز میزاریم تا هرجایی که خطت بکشه
پس چقدر این نمایندگی ها ببخشید نامرد هستن ( دور از جون شما ) من 10 بار در طی این 4 ماه تماس گرفتم گفتم شما گفتید 1 به 8 هست ولی واسه من 1 به 10 هست می گفتن طبیعیه همین قدر باید باشه!نقل قول:
خدا کنه واقعا در همین حد باشه.نقل قول:
سلام دوستان الان رفتم تو سایت فن اوا قیمت های نامحدود خیلی رفته بالا بعد دیگه نامحدود واقعی نیست
شبیه پارس و اسیاتک شده مثلا سرویس 512 با قیمت 38.5 فقط ماهیانه می تونی 21 گیگ دان کنی
چطوریاست. شما که می گید خوبه
اون حجم ها الکیه / من دارم سرعت اسمی بهت میده هرچقدر خواستی دانلود کننقل قول:
اینا دیدن همه حداقل و حداکثر گذاشتن اینا هم گفتن یه حرکتی کنن
بنده 1 مگ نامحدود دارم!سرعت دانلود رو با idm از همه سرورای خارج بیشتر از 20 تا نمیده واقعا کلافم کرده!پشتیبانی هم کلا حرف خودشو میزنه!نقل قول:
سرعت اسمی که به هیچ دردی نمیخورهنقل قول:
الان شرکت های دیگه مثلا 256 بگیری از سرعت های بالا شروع میشه اگه خیلی مصرف کنی به سرعت اسمی یعنی 32 میرسه
این که از اون اولش اسمی باشه چه فایده ای داره ؟
خب نویز و لینک دانلودت ایران باشه تاثیر داره اگه لینک خارج باشه از هرجا نت بگیری سرعت کامل بهت نمیده مشکل ایرانه دیگه اگه اینجوری نبود کی دیگه سرورهای ایران میخرید :n02:نقل قول:
الان کسایی که سایت های دانلود دارند بعضی ها مجبور میشند واسه اینکه کاربر از سرعت راضی باشه سرور ایران بخرند!
از سرورهای ایران اوکی هست؟نقل قول:
اتفاقا برعکس! چند گیگ بیشتر بهت نمیده که سریع تموم میشه! بدرد نمیخوره اگرچه مصرف در همون حد باشه.نقل قول:
خیلی مصرف کنی نیست! مصرف منصفانست دیگه اون مقدار حجم تموم بشه سرعت میشه اسمی که بعضی شرکت ها سرعت از اسمیشم پایین تره اینجور که شنیدم!
بله تقریبا !!نوسان داره اما از سروررای خارج بهترهنقل قول:
سلامنقل قول:
حذف سرویسهای نامحدود در یک شهر همیشه به صورت موقتیست و به دلیل کمبود پهنای باند در اون مرکز یا شهر اعمال میشه که بقیه مشترکها دچار مشکل نشن .
ترجیح میدیم سرویس بهتری بدیم بجای فروش بی رویه
ضمنا هزینه رانژه از مشترکان جدید به مبلغ 5000 تومان دریافت میشهنقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم خیر .نقل قول:
این نوسان سرعت مربوط به ترافیک مرکز میباشد .