فشار زندگی کمر شکنه!:31:نقل قول:
هیچ جا دیگه بازی نمیارن همه میگن هارد بیار بازی برات بریزم فقط یه GT5 دارن که 90 میدن!
Printable View
فشار زندگی کمر شکنه!:31:نقل قول:
هیچ جا دیگه بازی نمیارن همه میگن هارد بیار بازی برات بریزم فقط یه GT5 دارن که 90 میدن!
-------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ---------
مگه ميشه!!!يعني الان بازي اورجينال پيدا نميشه؟؟؟خودم كه 1 ماه پيش رفته بودم همه جا پر بود------نقل قول:
آره خب واسه كسي كه تو كاره ps3 مخارج بازي خيلي زياد ميشه---
بازی اوریجینال به شدت کم شده یه ماه پیشم اگه زیاد بوده واسه این بوده هر کی هر چی داشته گذاشته بفروشه و فروخته تموم شده رفته !فعلا بازیهایی که -- نشدن یعنی همون گراند توریسما ! با عناوین خیلی مطرح مثل مدرن وار فار دو اینا فقط پیدا می شه به سادگی ...
جانم گراف !نقل قول:
تایید نشده که ingame هستن یا artwork........نقل قول:
یه عده از منابع معتبر میگن ingame و گرافیک بازی هم اینه یه عده منابع معتبر دیگه هم میگن نه بابا artwork...... .
در کل من فکر کنم یه چیز 50...50 هستش یعنی مثلا هیکل ناتان ingame بقیش artwork یا همچین چیزی..... .در کل تا دوشنبه(که نمایش بازیه) صبر می کنیم ببینیم چطوریه........:20:
خيلي مسخرست!!!خب شايد كسي كپي نميكنه!!!والا چي بگم---فكر كنم چند وقته ديگه خود كنسول هم ناياب شه!!!نقل قول:
خوب تو ایران اصولا جمع رو در نظر می گیرن نه افراد محدود رو ، که اکثرا هم کپی می کنن ... اگه اینطور نبود باید بازی ایکس باکس اوریجینالم پیدا می شد که نمی شه ، متاسفانه!نقل قول:
خیلی گرون میگه.همین تهران رو بگردی بهتره.اون داره به قیمت شهر قم میفروشه تو که تهرانی که نباید بری قم کنسول بخری.گرونهنقل قول:
ورژن اون ps3 3.5 ها!
من از صاحبش بازی خریدم مشکلی نداشت!
خبر خيلي بديه!!!من عيد ميخواستم چند تا بازي بگيرم---يعني واقعا نايابه ناياب شد!!!راستي كالكشن پرنس چي ميتونم گير بيارم؟؟؟نقل قول:
واقعا اين مملكت همه چيش ضايست!!!همه فقط فكره سود بيشترن!!!هيچ كس واسه رضايته مردم كاري نميكنه----
مگه ميشناسي طرفو؟؟؟من از دستگاه خوشم اومده---اما مسئله اينه كه پول تو دستم نيست!!!70 تومن نقد دارم---و يه زنجير طلا كه حدود 200 ميارزه---بردم بفروشم نخريدن گفتن فاكتور ميخواد!!!آخه من از كجا فاكتور بيارم!!!مگه گنج بوده كه فاكتورشو نگه دارم!!!نقل قول:
بعضی مغازه ها الان بهشون بیعانه بدی برات هر چی بخوای از دبی می آرن ، ولی یه مقدار گرون تر پات در می آد مثلا قبلا می خریدی هفتاد الان حدود صد پات در می آد ! این پرنسه هم چند وقت پیش یکی رو دیدم دنبالش بود ....!نقل قول:
حالا يه كمي گرونتر باشه عيبي نداره----ديگه چاره چيه---ولي خب الان دستم پول نيست---ولي واسه عيد ميتونم-----
ولي خب كاش هيچ وقت ps3 ه--ك نميشد!!!همين تقريبا 1 ماهه پيش كه توپخونه بودم همه جور بازي فراوون يافت ميشد---حتي مغازه دار بهم ميگفت چي ميخواي----هر چي بخواي دارم!!!!!!!
تو پرو فایلت توضیح دادم!نقل قول:
ورژن که 3.5 گلم!نقل قول:
Region 3 , NTSC/J
Firmware : 3.50
کنسول همراه جعبه و یک دسته ی Sixaxis و مابقی لوازمش میات.
از جمله مزیت های این مدل : دارای سخت افزار جدا برای اجرای بازی Ps2, رم ریدر, 4 USB
پس اون يكي ديگست!!!يه نگا به پروفايلت بنداز----پيام داري--------
دوستان سوالی داشتم!:
PS3 گرامی رو ه-ک کردیم بعضی بازی ها مثل Ensalvedو start the party رو وقتی میزنی که اجرا شه میره رو صفحه مشکی و هیچ اتفاقی نمیوفته!چه کنم؟
سلام دوستان. یه راهنمایی می خواستم ازتون.
بهترین هدفون بلوتوث برای PS3 چیه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید. مخصوصاً مدل های IN Ear اگه باشه بهتره.
راستی اگر از کابل HDMI استفاده کنم بازم میتونم صدارو از طریق هدفون بلوتوث داشته باشم؟
یه سوال دیگه اینکه PS3 ویدئو CD پخش نمی کنه؟
نمیدونم بهترینشو ولی این تو بازار ایران پر هستش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هم حدودای 60!!
این هدفون ها همشون واسه Voice Chat تو حالت آنلاین هستش و هیچکدوم صدای بازی رو منتقل نمیکنه.
نه PS3 و نه XBOX 360 هیچکدوم VCD رو ساپورت نمیکنن چون منسوخ شده.
سلام دوستان...می خواستم بدونم PS3 تا چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت میکنه؟ آیا 1 ترا یا بیشتر رو ساپورت میکنه؟ ممنون
این هدفون ها همشون واسه Voice Chat تو حالت آنلاین هستش و هیچکدوم صدای بازی رو منتقل نمیکنه.
نه PS3 و نه XBOX 360 هیچکدوم VCD رو ساپورت نمیکنن چون منسوخ شده.[/QUOTE]
مرسی از راهنماییتون.
من از Voice Chat اصلاً استفاده نمی کنم. فقط برای صدای بازی می خوام، یعنی Stereo باشه. با توجه به اینکه کابل HDMI صدای دستگاه رو به TV منتقل می کنه به نظرتون هدفون های بلوتوث با این روش برای شنیدن صدای بازی به درد می خورن؟
تا یک و نیم هم من دیدم وصلیدن مشکلی نداشته !نقل قول:
جفت این بازی ها برای اجرا شدنشون لازمه یه بلو ری اوریجینال تو درایو باشه و از قسمت دیسک بازی رو اجرا کنید ...نقل قول:
من هنوز يه سوال برام پيش اومده!!!
الان كه پلي 3 ه--ك شده نميشه بازيهارو روي بلوري كپي كرد و قرار داد توي ديسك و اجرا كرد مثله بازي اورجينال؟؟؟؟؟؟؟؟يا اينكه خيلي راحت بازي رو تو هارد بريزي و اجرا كني بدون دانگل و برنامه خاصي؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته تو آينده اي نزديك-----
نمی شه ، چون دستگاه می ره رو سرویس مود ولی درایو همچنان دیسک اصل رو از کپی تشخیص می ده ! البته من اینجوری فکر می کنما ممکنه دلیلش این نباشه ، بازی ها هم که نمی شه فعلا ریخت رو هارد و بدون دانگول اجرا کرد مگر بازی های پی اس ان !نقل قول:
حالا شما می گی آینده ای نزدیک یکی از سایت هایی که در مورد -- پلی استیشن سه بود و من دنبالش می کردم در کمال ناباوری دیدم نوشت که پلی سه بیشتر از این نمی تونن دستکاری کنن در نتیجه ما هم دیگه به روز نمی کنیم !!!!!
به عنوان یه شوخی من فکر کنم این مغازه دارای پشت شهرداری که بازارشون کساد شده بود به سونی پول دادن تا یه روش -- موقت درست کنه اینا به نون نوایی برسن باز !!!!:31:
جالبه یکی از مغازه دارا به من گفت دیگه کنسول زیر 3.50 تو بازار نیست و قیمت دستگاه 250 گیگ چهارصد و چهل هزار تومن و بیست هزار تومنم هزینه دانگرید !!!!!!!! بهش اضافه می شه اگه بخوای بازی کپی بازی کنی !
من كه فكر ميكنم با اين اوضاع ديگه وقتي ps4 بياد چي ميخواد بشه!!!!!!!!حتما سوني كاري ميكنه كه حتي ديسكه دست دوم هم نخونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!شايد واقعا اينكارو هم بكنه----مثلا همون بار اول كه بازي رو تو درايو قرار ميدي يه كد مخصوص داشته باشه!!!!!
ولي بازم با ps3 كنار اومده بودم---كه متاسفانه فعلا بازيهاش كم شده!!!!!!!!!!راستي گفتي سفارش بدي از دبي ميارن----من هيوي راين ورژن 1 ميخوام به نظرت تو دبي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيلي كميابه!!!!!!!!از هر كي پرسيدم يا 2 داره يا 3!!!!!!تا حالا كسيرو سراغ نداشتم ورژن 1 داشته باشه!!!!!!
نه از اون بابات نگران نباشید ، یکی از پر سود ترین معاملات در دنیای بازی که دست خود سونی هم توی کاره و از جاهایی مثل GameStop سر این داستان سود کلانی به دست میاره همین تجارت بازی دست دومه .نقل قول:
در مورد کپی خور نشدن Ps3 هم داستان به سونی بر نمیگرده ، اصل داستان بر میگرده به شرکت اینتل که تونسته الگوریتمی رو برای BlueRay طراحی کنه که نمیشه دیسک کپی رو باهاش خوند و البته اون هم هَک شده ولی طبق گفته اینتل تولید کردن یک چیپ برای این کار خیلی هزینه بر میشه و از این بابات نگرانی وجود نداره .
فکر هم نکنم حالا حالا ها تکنولوژی جدید تری برای ذخیره اطلاعات به صورت نوری بیاد . دلیل اینکه Ps3 این همه طول کشید تا کپی خور بشه این بود که هکر ها تمام تلاش خودشون رو گذاشته بودند روی دستکاری کردن و هَک کردن تکنولوژی های امنیتی BlueRay و اگر به جاش از اول میرفتند سر همین روشی که الان هَک شده خیلی زود تر نتیجه میگرفتند .
بعد همیشه شرکت هایی هستند که منتظرند شرکت هایی مثل سونی یک سوتی اساسی بدند و با تولید یک کنسول شرکت مقابل رو به خاک سیاه بشونند ، مثل سگا که شدیدا هم در فکر انتقامه .
دقیقا دوست عزیز، واقعا کاربر با تجربه و فهیمی هستی که اینو میدونینقل قول:
این سوالام رو یکی جواب بده خدا خیرش بده دوباره می پرسم دوستان..می خواستم بدونم PS3 تا چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت میکنه؟ آیا 1 ترا یا بیشتر رو ساپورت میکنه؟ ممنون
جواب داده شده بوده دااش :20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5696331&postcount=5387
آقا ممنون مثل اینکه سنمون رفته بالا باید اول هفته برم چشم پزشکی !!!:wac:نقل قول:
الان بچههای سایت دیگه گفتن تا ۲ ترا هم دیدن
والا دوبی ریجین دو حساب می شه نمی دونم ریجین یکم اونجا پیدا می شه یا نه ! در مورد بازی پرنسم به یکی که از دوبی می آورد گفت اتفاقا تو بار این سری گفتم یه دونه واسه خودم بیاره اگه می خوای دو تاش کنم برای تو هم بیاره! که من بهش گفتم پرنس باز نیستم ...نقل قول:
ولي بازم با ps3 كنار اومده بودم---كه متاسفانه فعلا بازيهاش كم شده!!!!!!!!!!راستي گفتي سفارش بدي از دبي ميارن----من هيوي راين ورژن 1 ميخوام به نظرت تو دبي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيلي كميابه!!!!!!!!از هر كي پرسيدم يا 2 داره يا 3!!!!!!تا حالا كسيرو سراغ نداشتم ورژن 1 داشته باشه!!!!!!
تمامی ترس من از کنسول های نسل بعد اینه که بازی هاشون به صورت دیجیتال عرضه بشه ، مثل PSP GO یعنی آنلاین بخریم بریزم رو دستگاه اونوقته با این اینترنت سرعت بالامون بدبخت می شیم ! و اون زمانی که من جدی به مهاجرت فکر می کنم !!!!!!
نه جاوید جان نگران نباش ، روی حجم کم این امکان هست نه روی حجم بالا ، توی همین بلاد کفرش هم بخوای یک بازی 30 گیگی رو دانلود کنی به چیز خوردن میوفتی :31:نقل قول:
فكر نميكنم كنسول نسل بعد اينطور باشه!!!اولا گرافيك اون نسل مطمئنا خيلي بالاتر از الانه---ثانيا گرافيك كه بالا بره حجم هم بالا ميره----و ممكنه بازيهاي نسل بعد تا 200 گيگ هم باشن!!!البته اين نظر منه----نقل قول:
منم يه چيزي بپرونم وسط بحثتون بي ربط البته :31:
من ديشب تونستم X1 رو با سختيه بسيار بدست بيارم :20: و چون GT 5 بازي انحصاريه PS3 هامون هس :10: گفتم يه عكسشو بزارم اينجا ( با اجازه )
سريعترين ماشين روي كره زمين[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين GT هم مخصوص Alipsp :31:
]محتوای مخفی: سايز اصلي :
دوستان این کپی خور شدن PS3 یعنی چی ؟؟؟
یعنی مثل XBOX شده ؟ یعنی میتونی بری سر کوچه مثل XBOX یه بازی براش بخری با قیمت 3 هزار تومن و بدون دردسر بازی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه که فوق العده شده !!!!!!!!!!!! :19:
یه چیزی فراتر از اون ، یعنی حتی برای اجرای بازی ها مثل 360 لازم نیست حتما دیسک بازی توش باشه :31:نقل قول:
میلاد جان اینقدر مردم رو امیدوار نکن حالا یکی رو حرف شما می ره می خره بعد می بینه مثلا نمی تونه این RDR جدیده و باقیه بازی جدیدا رو بازی کنه ، فحش ایناش می مونه برای ما ، بگید -- شده ولی کامل نیست ! با بازی های جدید فعلا مشکل داره در آینده باید دید چی می شه !نقل قول:
دوستان آفر های جدید PSN رو دیدید ؟!؟ جالب بود !
ببین سعی نکن منو اغوا کنی !!!!!!!!!!! :31: من نهایاتا هفته اول اسفند به امید خدا یه کنسول میخوام بخرم .نقل قول:
حالا راست و حسینی واقعا با هکش مشکلاتش حل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت بازیهاش ارزون شده ؟؟؟ تو اجرای بازیها مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟ قیمت -- شده ps3 این اسلیمها که جدیدا اومده چنده الان ؟؟؟؟؟ تا اون موقع تغییری میکنه ؟؟؟؟؟
ما که موندیم کدوم کنسول :19:
ولي خوب شد من رد دد رو دارم!!!نقل قول:
والا کنسول قبل از اینکه -- بشه هیچ مشکلی نداشت ، با -- شدن مشکل دار می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز کنسول بوسیله یک یو اس بی و یک برنامه که رو کنسول نصب می کنید امکان اجرای بازی های کپی رو پیدا می کنه ! ولی فعلا همه بازی ها رو نمی تونه اجرا کنه ، الان بازی های جدیدی همچون گراند توریسما پنج یا بازی های مولتی (مشترک با ایکس باکس) جدید که اومده رو نمی تونه اجرا کنه و تا قبلش تقریبا همه رو اجرا می کنه .... شما اسفند خواستی بخری دوباره یه سر بیا بپرس ! شاید تا اون موقع تونسته باشه اینا رو اجرا کنه ! قیمتم همون موقع بپرسی بهتره ! قیمت کنسول تو ایران مثل طلا و جواهر روزانس !
البته از میلاد جان پرسیده بودید ببخشید من با دمپایی پاره اومدم جواب دادم :20:
آره هيچ مشكلي نداشت---خيليها منتظر ه---ك شدنش بودن!!!ولي من هيچ وقت دوست نداشتم اينطور بشه!!!
مطمئن بودم خيلي مشكلات اضافه ميشه!!!
تا قبل ه--ك شدن خيلي راحت و بدون شك و ترديد همه كنسولنشونرو به روز آپديت ميكردن----هر بازيه اورجينال هم تو بازار موجود بود---وقتي هم يه بازي جديد ميومد درسته كه گرون بود---اما يه مدتي كه ميگذشت قيمت كلي پايين ميومد و ميشد راحت خريدش!!!
خلاصه به نظر من خيلي اشتباه بود ه--ك شدنه ps3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!